Találatok a következő kifejezésre: Ugy érzem szerelmes vagyok (71 db)

Úgy érzem szerelmes vagyok az igazgatónkba! Tudom, hogy tetszem neki, mert adja a jeleket. Nagyon összezavar, mert tudom hogy nem lehet köztünk semmi, de akkor miért csinálja ezt velem? Szinte minden gondolatom Õ, lassan belebetegszem!

Szólni nem szól semmit,viszont figyel,mosolyog,köszön,kivételezik,próbáltam leveg?nek nézni,de annál inkább provokál!

Legjobb válasz: Elõléptetés szagot érzek.

Elõléptetés szagot érzek.
azért jó lenne tudni, hogy iskola igazgató, vagy munkahelyen igazgató, tehát a fõnököd?
öööö.. erre most akartam volna válaszolni valami okosat de visszagondolta hogy nekem eddig összes sulimba összes igazgató 60 felett volt
Iskola? Munkahely?
A kérdező hozzászólása: Munkahelyemen a fõnököm, Õ 40, én 34 vagyok, egykorú gyermekeink vannak, csak én elváltam, õ nem!
A kérdező hozzászólása: Tudom, most úgy viselkedem mint egy tini, szégyenlem is magam, de olyan jó lenne tudni, mit gondolhat rólam, de még célozni sem merek ilyenre, gondolom ugyis tudja hogy nekem is tetszik!Szinte szikrázik a levegõ ha összetalálkozunk a folyosón!
A kérdező hozzászólása: te biztos h 14 évet akartál írni? :)
huhh... ez szerintem inkább egy állandósult szeretet, aminek vannak elõnyei ( én ezt speciel nagyon értékes érzelemnek tekintem), és hátrányai. A barátság-szerelem érzést ezzel lehet magyarázni. Az, h gondolkodsz a szakításon, esetleg abból adódhat, h : -vagy túldramatizálod a veszekedéseket, meg meg is visel, és ezért. -vagy mert önmagad se tudod, h mit érzel a barátod iránt, és ezígy jön le.
A kérdező hozzászólása: nem tudom, de ez nekem nagyon fáj. :( szerintem egyébként õ is hasonlóképp érez irántam, csak azért ez 18 évesen nem korai még? meg eleve nagyon kiakadok ezeken az érzéseken. meg persze ilyenkor közbejön hogy néha azért az újdonság hiányzik, vagy valami... :( de ha meg valaki bepróbálkozik akkor meg azonnal bennem van hogy nem lehet...
1. válaszoló vagyok. velem volt egy ilyen hasonló. volt egy fiú, akibe szerelmes voltam. 2 évig... aztán másfél év után vmi megváltozott... ilyen barátság-szerelem volt az is. és 14 éves vagyok. ez nem a korral jár. gondolj bele, a szerelem az egy olyan dolog, h meglátod a szerelmedet, és minden megszûnik, olyan hevesen dobog a szíved, h leírhatatlan, stb. ez nem marad állandó. elõbb-utóbb ( szerencsés esetben) szeretet lesz belõle. megnyugszol, ha odajön hozzád, beszélgetsz vele, megbízol benne, és szereted, hûséges vagy hozzá, stb. lehet ezt közelebbi barátságnak is tekinteni, de még is más. Szerencsétlenebb eset az, amikor eltûnik a rózsaszín szemüveg, és szétmennek a párok. Szerintem neked megéri küzdeni, és tudom, h ezt az elején nehéz elfogadni. De próbáld meg. Az újdonság érzése meg teljesen természetes, hiszen fiatal vagy, elõtted áll a világ. Próbáld meg finoman elmondani a barátodnak, h szükséged van új dolgokra, vigyetek új színt a kapcsolatotokba. Egy probát mindenképpen megér. És nyugodj meg, elég sokan össze vannak zavarodva.
öhm, igen... miért?:S:D
A kérdező hozzászólása: csak sokkal érettebben reagáltál, mint ahogy egy 14 éves lánytól elvártam volna. :) de ezt ne értsd rosszul ;)
Értem, és köszönöm:)
Velem is uyganez volt, én 19 leszek, és az én kapcoslatom is 2 évig tartott..ha elfogadsz egy tanácsot: ne hamarkodd el a szakitást, nehogy meg bánd mint ahogy én tettem:)
fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: Lány.
3 év után ez normális. Ezen ne aggódj, nekem is vannak ilyenek mi 3 és fél éve vagyunk együtt. Vannak nekünk is hullám völgyek de én sem tudom elképzelni nélküle az életem:)
A szerelem mindig át fog alakulni. Ha vele, ha mással leszel sok évig.... Miért ne maradnál vele?
Nagy szerencse, hogy 3 év után is úgy érzed, szerelmes vagy. Ez kutatások szerint inkább már csak ragaszkodás ennyi idõ után, bár van kivétel. De nehezen tudom elképzelni, hogy ennyi idõsen Õ lenne életed párja. Túl fiatal vagy még, túl tapasztalatlan, és ha felmerült Benned, hogy nem vagy szerelmes, akkor a kutatás látszik beigazolódni. Szeresd, de járj nyitott szemmel.
hát ez alapján azt mondanám, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Az ember elveszíti az érdeklõdését, mert megismeri a másikat, már nem olyan izgalmas, eltûnik a rózsaszín felhõ, észrevesszük a hibákat is stb. Ez az a pont, ahol az emberek egy része lelép és keres új izgalmakat, amik szintén egy idõ után ebbe az állapotba fordulnak. A másik csoport viszont próbál új színt vinni a kapcsolatba mikor ellaposodik, ez nem mindig sikerül. Te döntesz melyiket választod. Viszont még nagyon fiatalok vagytok, szóval sanszos, hogy nem életre szól. Amúgy mitõl/mikor érzed, hogy már nem szereted?
A kérdező hozzászólása: Pontosabban nem is azt érzem, hanem furcsa nekem h már nem olyan mint rég ( rózsaszin köd, stb. )és ezért elbizonytalanodok. Meg mintha úgy érezném hogy nem szerelemmel, hanem szeretettel szeretem õt.
Tök mind1 am. Elõbb utóbb szakítani fogtok, mert kíváncsi leszel még egy vagy több szerelemre. Ha így érzel, akkor valld be õszintén, addig meg legyetek boldogok.
ez egy amolyan se veled se nélküled kapcsolat.Pezsdítsd fel a kapcsolatodat


nem a külsõlyét szereted hanem a belsõlyét szerintem próbáld meg
Biztos fiú vagy, és akibe szerelmes vagy az is fiú.
külsõlyét-belsõlyét... hát ezen besírtam:DDD

14 éves lány vagyok, 1 éve láttam meg a fiút, és mindig csak őt keresem a suliban. Még köszönő viszonyban sem vagyunk, de úgy érzem, szerelmes vagyok belé. Mit tegyek, hogy a tudtára adjam?

Én egy 14éves lány vagyok. 1éve láttam meg a fiút, és mindig csak öt keresem a suliban, mivel csak ott tal álkozunk. még köszönö viszonyban sem vagyunk. úgyérzem hogy szerelmes vagyok belé. szégyenlös vagyok.. és még nem szeretnék párkapcsolatot, csak úgy kb fél év múlva.

Legjobb válasz: Köszönj neki mindig, ha találkozol vele. Ezt még meg tudod csinálni szégyenlõsséged ellenére, nem? Ha látja, hogy tetszel neki, akkor barátság lehet belõle, aztán meg ki tudja. De ez nem megy egyik napról a másikra, úgyhogy biztos nem jön veled össze már két köszönés után, meg kell várni, míg leesik neki a dolog.

Köszönj neki mindig, ha találkozol vele. Ezt még meg tudod csinálni szégyenlõsséged ellenére, nem? Ha látja, hogy tetszel neki, akkor barátság lehet belõle, aztán meg ki tudja. De ez nem megy egyik napról a másikra, úgyhogy biztos nem jön veled össze már két köszönés után, meg kell várni, míg leesik neki a dolog.
Azt hiszem ez eléggé egyértelmû innentõl kezdve! ;) Légy természetes (még ha nem is olyan könnyû), és ne add be túl könnyen a derekad, hadd küzdjön egy kicsit! Puszi! Az elõzõ hozzászóló! :)
A kérdező hozzászólása: hello, kiderult h van neki bnoje :( amikor a bnojevel talakoztam veletlenul akkor ezt mondta a csajja:ajanlom h hagy beken a Toth-ot, jo?en erre azt valaszoltam h oke.megakart csupalni a csajja, es utanna ezt irtam a bnojenek:a tothal kapcsolatban en nem akarok tole semmit, nekem azt mondta h nem jartok, azert kezdtem el vele irni...en nem akarlak titeket szetvalasztani....legyetek boldogok es ezt oszinte szivbol kivanom...veled sem szeretnek osszeveszni, hiszen regen milyen jo baratnok voltunk :) emlekszel? en nem tudtam h te jarsz vele, mert nem mondta...azota nem is irok vele, meg nem is akarok... remelem megertesz engem, mert gondolom erthetoen irtam le.....erre azt irta h emlekszik, meg h ok...en lemondtam a fiurol, hiszen megakarta csalni a bnojet, ha vele megtenne, akkor gondolom h velem is megtenne.a fiu mostmar ram sem nez, nem is csorget, nem is ir, semmi...meg mindig szeretem, de mit csinaljak?ilyen a szerelem, koszi eddig a segitsegeket :) pux, remelem h majd ujbol szerelmes leszek, es az jo fog lenni, bar nemtudom h kiheverem-e valaha ezt a szerelmet, remelem.
Szia! Biztosan ki fogod heverni ezt a dolgot. Biztos vagyok benne. Engem nagyon csúnyán lehordott egy fiú, anno amikor még csak 14 éves voltam. Olyanokat mondott rólam, hogy örülök, hogy nem lettem depressziós. Nézett volna inkább magára. :) Szóval csak annyit tudok tanácsolni, hogy nyugi! Ez a fiú meg sem érdemelt téged, ha így bánik a mostani barátnõjével is. Akkor veled is ugyanezt tette volna. Az ilyen alakok csak nagyon ritkán képesek a változásra, vagy sosem! Úgyhogy csak járj nyitott szemmel a világban, és hidd el, lesz valaki hamarosan, aki megint magával ragad. :) Nem kell elsietni semmit! :) Puszi! (Még mindig az elõzõ hozzászóló) :) ;)
A kérdező hozzászólása: szerintem is lesz :) es koszi a biztatast :) puszi
Szivesen máskor is! :) Puszi! ;)
A kérdező hozzászólása: tegnap irt h mit csinalok meg h megyek-e kirandulni Tarara.irtam h mit csinalok meg h nem megyek.vegul kiderult h amikor irta h szeret meg minden akkor meg nem volt baratnoje.hetfon fog nekem koszonni.meg kert rollam kepet is, csak nemtudom h minek...majd hetfon a baratnom kuld neki rollam kepet infran, mivel nekem nincs infram, az o telojan meg nincs bluetooth.a baratnoje eleg csunya lany, na nem mintha en szep lennek...a bnom kerdezte h szeret engem, es o azt irta erre h mit baratot...az is valami :)
Mondani bármit lehet! :) Majd kialakul a dolog! Úgy érzem ennek az ügynek még nincs vége! ;) Na puszi! Még mindig én... :)
A kérdező hozzászólása: :) koszi...remelem en is h nincs meg vege az ugynek.koszi h eddig is irtal valaszokat :)
A kérdező hozzászólása: nem koszont hetfon :(((
A kérdező hozzászólása: nemreg szakitott vele a csaja, es irta h szeretne tobbet megtudni rolam :) kerdezte h mit tudok rola, leirtam neki, en kerdeztem h mit tud rolam, aztirta h csak a nevem, de mar leirtam neki sms-ben h milyen magas, hany kg, szemem hajam szinet, de leirtam neki meg 1x... :) puszi
A kérdező hozzászólása: kesobb bevallotta hogy SZERET :)
A kérdező hozzászólása: most meg azt irta az sms vegere h CSÓK :) ez jo jel ugye?
A kérdező hozzászólása: most vallottam be neki h szeretem, es o azt irta vissza h talizunk es akkor majd megbeszeljuk :) de viszont en szegyenlos vok es a suliban ha leallit h megbeszeljuk, akkor nemtudom h mit csinalok...es most irta h suli utan megfelel nekem?nemtudom h mit irjak neki vissza...kerlek segitsetek :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, remélem hogy bejön :)
A kérdező hozzászólása: de ha nem köszön vissza?akkor mit csináljak? :(
Akkor vagy halkan köszöntél, vagy nem vette észre. Próbálj többször köszönni neki, mosolyogj és figyeld mit reagál. Ha nem köszön vissza egyszer sem, akkor nem érdekled Õt. 14 évesen nekem is rettentõen tetszett egy srác, és állandóan követtem õt. Na, ez lett a vesztem! Úgy megutált, hogy a mai napig sem szeretünk összefutni... na, jó, azóta persze én is megtudtam róla pár dolgot! :P Szóval sok sikert! Ne félj, próba cseresznye! :) Ha pedig úgy érzed, hogy még túl fiatal vagy egy kapcsolathoz, akkor csak barátkozz vele, azután majd kialaul, és akkor lehet, hogy már te is fogod érezni, hogy igen, készen állsz rá! ;)
A kérdező hozzászólása: oke, megprobalom...koszi :) holnap koszonok neki...
Majd írj, hogy hogyan alakulnak a dolgok, kíváncsi vagyok! ;) A második hozzászóló. Sok sikert! ;):)
A kérdező hozzászólása: ma koszontem neki csak halkan de nem hallotta nem is ram figyelt :D , mert konnyebb azt mondani h koszonjek neki mint csinalni :D egy bnom is mondta h miert nem koszontem neki?mondtam h lesz meg ra alkalom, majd ha egymas mellett megyunk egy ugy konnyebb lesz gondolom en...
Tudom, hogy könnyû mondani, de megtenni nehéz. De akkor is lépned kell valahogyan! ;) Próbálkozz addig, amíg észre nem veszi hogy neki köszöntél! Na pussz:még mindig az, aki eddig :P
A kérdező hozzászólása: ma elkaptam egy bnomtol a szamat, es irtam neki h ismer-e es irta h igen tudja ki vagyok...irtam a baratnojevel is akivel par napja szakitottak es aztirta a bnoje h talan megint ossze jonnek :( mostmar nem is akarok a szeme ele kerulni, igaz h kerdeztem sms-bem tole h baj-e ha megvan a szama, es irta h nem baj, de akkor is, szegyellem magam...puszi
:) A volt barátnõje tudja, hogy neked tetszik a srác? Mert ha igen, akkor nem igazán ajánlatos neki bármit is elhinni. (Tapasztalatból mondom... egyik barátnõmet is szivatta a pasijának a volt barátõnje.) Egyébként meg azt mondják semmi sem tart örökké, persze vannak kivételek is, de ilyen fiatal korban ritkaság. Pussz!
A kérdező hozzászólása: o irt eloszor marcius 9.en smst...azt irta:szia mit csi?h vagy?PUX es neha sms-ezunk is, de aztiszem h szegyenlos elottem :P nem akar a szemem ele kerulni, en pedig akarok...az eggyik 8.os bnomtol elkertem az orarendjuket es mostmar tudom h milyen oraja van...cool erzes szerelmesnek lenni :) reg ota nem csorizett vissza :( lehet h nincs krediteje, nekem meg csak csorizni van ezert meg nem irtam smst neki.a bnom szurkol h legyen belole vmi, es mindig oda akar "huzni" a pasi ele...eddig en feltem a szeme ele kerulni, most meg o ha jol veszem eszre...remelem h lesz vmi belole.puszi
A kérdező hozzászólása: tobb valaxt nem kerek, mert nem lett belole semmi...majd lassan elfelejtem...koxi az eddigi valaxoloknak :)

Úgy érzem szerelmes vagyok valakibe, akit alig ismerek. Lehetséges vagy csak egy fellángolás lehet?

Szoktam látni a srácot elég sokszor az én baráti társaságom jóban van vele és a haverjaival, voltunk már együtt bulizni de alig váltottunk pár szót viszont folyton szemezünk, de több nincs és nem értem magam miért érzek így, de nem bírom kiverni a fejemből róla álmodok... Fogalmam sincs mit csináljak, mert a szemezések ellenére nem érzem hogy ő akarna tőlem valamit, hozzá képest én nem vagyok 'menő'..:/ lehet ez szerelem vagy csak azért lehet mert szeretnék már újra egy szerelmet? 16/L

Legjobb válasz: teszteld le, meddig tart ki az érzés... ha 1-2 hónapnál tovább, az szerelem.

teszteld le, meddig tart ki az érzés... ha 1-2 hónapnál tovább, az szerelem.

Szeretném az orvosomat megkérdezni találkozhatnánk-e privátban, de nem merem. Lehet hülyének nézne, nekem viszont nagyon bejön bár egy idős családos férfi, unokái is vannak, én pedig csak 17 vagyok. Mit tegyek, úgy érzem szerelmes vagyok?

Már 12 éves korom óta érzem, hogy a jelenlétében elakad a lélegzetem, szaporán ver a szívem, és elkapom a tekintetemet amikor rám néz!

Legjobb válasz: "Véletlenül" önts rá egy adag hüvelykrémet a farkára,aztán mondd meg neki,hogy ennek mindenképpen a szervezetedbe kell kerülni,különben meghalsz..csak 1 mód lesz bejuttatni:)

"Véletlenül" önts rá egy adag hüvelykrémet a farkára, aztán mondd meg neki, hogy ennek mindenképpen a szervezetedbe kell kerülni, különben meghalsz..csak 1 mód lesz bejuttatni:)
ki õ? a nõgyógyászod? milyen doki amúgy? lehet ha nõgyógyász már megszokta az efféle dolgokat:)
Jézusom csajszi, te beteg vagy, fordulj orvoshoz.. Mármint, egy NÕI orvoshoz, hogu nehogy abba is beleszeress. De most komolyan, kezeltetni kéne magad. Mi lehet vonzó egy olyan vénemberben??? Fujj... :SSS 18/L
Nagypapa komplexus?
gerontofil
vagy csak félsz a dokitól :D kiskoromban nagyon féltem a fogorvostól xD
Szerintem nem sok öregebb férfi mondana nemet egy ilyen fiatal lánynak, fõleg, ha nem is csúnya. Simán összejöhet veled, nem számít semmit, hogy orvos, az orvosok amúgy is a nõvérkéket, meg a beosztottaikat szokták lefektetni fõleg fiatalabb korban vagy medikusként. Teljesen természetes, hogy vonzódsz hozzá. Vágj bele, semmit nem veszíthetsz.
Neked, mint betegnek jogod van hozzá, hogy vizsgálat alatt csak a kezelõorvos legyen jelen. Tehát kiküldheted az asszisztenst. Aztán nagy levegõ!
Hány éves a kedves doktor úr?

Úgy érzem szerelmes vagyok! Mit tegyek? (Kicsit hosszú)

Kb 1,5 hónapja megismerkedtem egy férfival,aki elég messze lakik, kb 260 km-re tőlem. Õ 32 éves, én 18 (lány). Õ is független, én is, mindketten egyedül élünk (vagyis én a gyermekemmel), ő tanfolyamra jár, én dolgozok... A gond csak az, hogy eddig egyszer találkoztunk,de mindketten úgy vagyunk vele, hogy hiányzunk egymásnak, de ő nem tudja, mit is akar. Azt írta, ha ott lennék tudná, de kicsit összezavartam, így nem tudja mi is legyen. Jövő hétvégén elméletileg mi látogatjuk meg. Azt mondja mindig, hogy rendeznie kell az életét (elmaradások kifizetése,végszámlák), aztán beszélhetünk a kapcsolatunkról,annyit viszont biztosan tud: gyereket akar, nem akar minket elveszíteni és rossz neki,ha nem beszélünk. Én úgy érzem, szerelmes vagyok és nem tudom, mit is tehetnék....

Legjobb válasz: nem 28-at akartál írni?

nem 28-at akartál írni?
A kérdező hozzászólása: Nem. Úgy vélem, akármibõl fogan is a baba, az enyém. ... Így tanultam, dolgozom és fõként érte élek... :) már senkire sem szorulok...
A kérdező hozzászólása: Ezt inkább nem is véleményezem :D
Semmit. A szerelem jó dolog ^_^
Felejtsd el ezt a pasit.Ha jót akarsz magadnak és ne akarsz ujból egyedül maradni.
A kérdező hozzászólása: Nincs jövõje?

Úgy érzem szerelmes vagyok, de. (? ) (többi lent)

Na szóval az van, hogy beleszerettem egy énekesn?be (Janicsák Veca) és lehet hogy ez egy kicsit furán hangzik, meg butaság, de már nagyon nem bírom tovább, sokan mondják, hogy majd kinövöm, de én nem úgy érzem. Hamarosan bekattanok.. :D Szerintetek mit tegyek? Igazából a baj a korkülönbség meg az, hogy még soha nem találkoztam vele, és valahogy sose jön össze. :S

Legjobb válasz: Mégis milyen tanácsot adjak? Ez természetes a te korodban, ezt hívják szalmaláng szerelemnek:) Nyugi, el fog múlni, amilyen könnyen jött, olyan könnyen megy majd, pont ezért szalmaláng szerelem :)

Mégis milyen tanácsot adjak? Ez természetes a te korodban, ezt hívják szalmaláng szerelemnek:) Nyugi, el fog múlni, amilyen könnyen jött, olyan könnyen megy majd, pont ezért szalmaláng szerelem :)
A te korodban én pl. odavoltam Selena Gomez-ért. Nem volt meg köztünk az a vonzalom. Vagyis nem is szeretett. Najo nem is tudta hogy létezek egyáltalán.xDxD A lényeg, hogy probálj másra gondolni. Nemhiszem el hogy nincs egy lány akibe szerelmes lehetnél. Nem kell itt recskázni... playboy.. Csak 12 éves. Ne ilyeneket tanácsoljatok neki-.-
menny el a wc-re vigyél magaddal egy play-boy - t és verd ki egybõl nem fogsz rá gondoloni ...
nem találkoztál vele és valahogy még sose jött össze . mert próbálkoztál xD? ez igen gázos !! már látom magam elött a blikkben fõcim : Janicsák Veca összeszûrte a levet egy 12 évessel. Vajon teherbe esett ?Mit szól ehez a rendõrség és a fiú családja ? Csak itt csak most 4!4!!négynégy!
Nos én a helyedben keresnék egy veled korabeli lányt aki hasonlít a kiszemelt személyre!!! 12évesen még nem hinném hogy tudnád hogy mi is igazából az igazi szerelem!!!!de ne izgulj lesz még rá elég idõd megtapasztalni!!!
én 10 éve vagyok szerelmes jennifer anistonba:S tesó sokat fogsz mégszenvedni
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, szeptember óta ezt érzem :/
1 hét múlva nem ezt fogod már gondolni
A kérdező hozzászólása: De már annyira szenvedek, nem tudom 1percre se elfelejteni :D Semmire nem tudok figyelni :D megõrülök xD
Eggyet értek az elõttem szólókkal. Majd egy elérhtõ lánnyal kb 1, 2 év mulva elfelejted , ha addig nem mulna el:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, még jöhetnek válaszok. :D Utolsó, elõször kajak azt hittem nem viccelsz. xDDD
Máris küldjük Vecát egy forgatócsoporttal, ne mozdulj, maradj ott ahol vagy! :)
Szia! Igazából mindenkinek az életében van ilyen idõszak és nincs ezzel semmi baj. Nem hiszed el, de tényleg ki fogod nõni ha majd egy valós, elérhetõ lány fog megtetszeni. L/19
Ilyen idosn nekem is mindig a nagy starok tetszettek. Es tudod, miert? Mert nem ismered oket es olyan kepet tudsz megalkotni roluk, amilyet te szeretnel (ezt belsore ertem). Lehet, hogy a tv-be kedves, aranyos, vicces, de a valo eletben mas... En is kinottem es te is ki fogod ezt noni. Erre masat nem igazan lehet mondani. Keress valakit a barati korodbol, aki tetszik... Mert tudom, hogy faj, de valoszinuleg Janicsak Veca neked csak egy alom marad.... Tapasztalatbol mondom, hidd el! 18L

Miért álmodok ugyan azzal a fiúval? És utánna miért érzem úgy, hogy szerelmes vagyok beléje?

Van egy fiú..tõlem olyan 4-5 évvel lehet idõsebb.Személyesen nem ismerem..sajnos csak Facebook-on vagyunk ismerõsök.Jó párszor álmodtam vele..egy kicsit régebben-fél éve kb-és most a napokba kétszer is...a régi álomra már nem nagyon emlékszem,de a mostaniból annyira hogy megcsókolt és én elájultam.A másik álom meg kb annyi,hogy együtt vagyunk és mindig mellettem van.Ez még nem is furcsa,de mikor felkelek úgy érzem mintha szerelmes lennék beléje..és mindig csak õ jár a fejembe.

Legjobb válasz: Megválaszoltad a kérdésed. :) Mert szerelmes vagy belé, õ jár mindig a fejedben stb.

Megválaszoltad a kérdésed. :) Mert szerelmes vagy belé, õ jár mindig a fejedben stb.
A tudatalatti vágyak gyakran az álmokban jönnek elõ. Vagy olyan dolgok, amik napközben foglalkoztatnak, akár tudat alatt is.
"megcsókolt és én elájultam" ----> ez 1 év szûk esztendõt jelent, és azt, hogy nem õ az igazi ha õ lenne akkor felébrednél az álomból nem pedig elaludnál. " együtt vagyunk és mindig mellettem van"---> azt jelenti, hogy az 1 év szûk esztendõt 1 év bõ esztendõ fogja követni.
Ja és sáskajárás is lesz! :)
A kérdező hozzászólása: De hogy lehetnék beléje szerelmes, ha még egyszer sem beszéltünk?Élõbe csak 1-2 alkalommal láttam.Képtelen vagyok kiverni a fejembõl..és valami arra késztet hogy mindig megnézzem a képeit és így megnyugszok
írj rá, ismerd meg, ez egy jel :)
Én is szerelmes vagyok egy fiúba ébredéstõl elalvásig, de legalább éjszaka nem álmodok vele, már ez is õrjítõ
A kérdező hozzászólása: Hát nekem meg az a gond hogy még vele is álmodok..bár már csillapult az a ''nagy szerelem''..de még mindig elég sokszor eszembe jut


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!