Találatok a következő kifejezésre: Ugy érzem szerelmes (119 db)

Ugy érzem szerelmes lettem egy este alatt, mit tehetnék? Elmondjam neki mit érzek?

Egy bulin megcsókolt az egyik osztálytársam legjobb barátja akit már régebb óta ismerek de csak látásból. Kicsit többet ivott és rámszált elkezdett táncoltunk,elkezdett simogatni és megcsókolt.Annyira elolvadtam t?le,van benne valami ami nagyon vonz,mostanába csak rá gondolok.Attól félek hogy ? csak egy egy estére való "ribinek" néz és elég jo pasi azt kap meg akit akar. Nem tudom mit csináljak ilyen helyzetben,de annyira boldog lennék ha mégegyszer az enyém lehetne.

Legjobb válasz: Ne mondd el neki! Még ne. Mennyire vagy jóban azza az osztálytársaddal aki ismeri? Szervezzetek több ilyen programot, ill. ne ilyen berúgósat, pl. grill-party. Próbálj összeismerkedni vele. Ismerd meg, lehet jó pasi, de ettõl még nem biztos, hogy rendes is, ill. érted, hogy értem. Még ne olvadj el tõle. Az meg, hogy szerinted bárkit meg kaphat, még nem jelent semmit! Ismerkedj veel, és majd eldõl. Lehet, hogy most nagyon vonz, de ez csak egysszeri alkalom, ha megismered, lehet, hogy kiábrándulsz belõle, vagy még jobban megkedveled, az is lehet, hogy õ is ugyanúgy elkezd veled szimpatizálni! LÉnyeg, hogy ne pánikolj, csak lazán, és minden jól fog menni:) Attól, meg végképp ne félj, hogy egy estére való "r*binek" néz, õ is részeg volt, megcsókolt, te is nézhetnéd egy estére való "hímr*bancnak" :P Meghát, nem feküdtetek le, tehát nem tûnhetsz könnyen kaphatónak sem. Szal, próbálj közelebb kerülni hozzá, és majd elválik. Ne aggódj, és sok sikert! :)

Ne mondd el neki! Még ne. Mennyire vagy jóban azza az osztálytársaddal aki ismeri? Szervezzetek több ilyen programot, ill. ne ilyen berúgósat, pl. grill-party. Próbálj összeismerkedni vele. Ismerd meg, lehet jó pasi, de ettõl még nem biztos, hogy rendes is, ill. érted, hogy értem. Még ne olvadj el tõle. Az meg, hogy szerinted bárkit meg kaphat, még nem jelent semmit! Ismerkedj veel, és majd eldõl. Lehet, hogy most nagyon vonz, de ez csak egysszeri alkalom, ha megismered, lehet, hogy kiábrándulsz belõle, vagy még jobban megkedveled, az is lehet, hogy õ is ugyanúgy elkezd veled szimpatizálni! LÉnyeg, hogy ne pánikolj, csak lazán, és minden jól fog menni:) Attól, meg végképp ne félj, hogy egy estére való "r*binek" néz, õ is részeg volt, megcsókolt, te is nézhetnéd egy estére való "hímr*bancnak" :P Meghát, nem feküdtetek le, tehát nem tûnhetsz könnyen kaphatónak sem. Szal, próbálj közelebb kerülni hozzá, és majd elválik. Ne aggódj, és sok sikert! :)
"... és elég jo pasi azt kap meg akit akar." jajj de utálom ezeket az általánosításokat. :D amúgy ha tényleg ennyire donjuan, és nemcsak a pia miatt "csajozik", akkor ne mond el neki, várj még vele! találkozgassatok aztán majd kiderül!
Ne mond el neki! A pasik ettõl megijednek, fõleg, ha nem akarnak komoly kapcsolatot Ismerkedja sráccal, akár neten, akár személyesen Puhatold ki
A csóktól minden lány szerelmes lesz, ezért felelõtlenség egy fiúnak részegen meggondolatlanul megcsókolni valakit.Ha a csók jelentett neki valamit akkor keresni fog, ha csak passzióból, pillanatnyi élvezet miatt tette akkor nem fog közeledni.Csak várnod kell ki fog derülni.Magadat ne hozd hátrányos vagy akár megalázó helyzetbe azzal hogy pitizel neki csak hogy megismétlõdjön.
Hogyha érdekled, akkor úgyis megtalál és keresni fog. Ha nem keres, te ne pitizz.
A kérdező hozzászólása: Hát néha meg szokott bökni a facebookon, vagy küld chat-be egy kacsintós szmájlit, ennyi az egész...

Úgy érzem szerelmes vagyok az igazgatónkba! Tudom, hogy tetszem neki, mert adja a jeleket. Nagyon összezavar, mert tudom hogy nem lehet köztünk semmi, de akkor miért csinálja ezt velem? Szinte minden gondolatom Õ, lassan belebetegszem!

Szólni nem szól semmit,viszont figyel,mosolyog,köszön,kivételezik,próbáltam leveg?nek nézni,de annál inkább provokál!

Legjobb válasz: Elõléptetés szagot érzek.

Elõléptetés szagot érzek.
azért jó lenne tudni, hogy iskola igazgató, vagy munkahelyen igazgató, tehát a fõnököd?
öööö.. erre most akartam volna válaszolni valami okosat de visszagondolta hogy nekem eddig összes sulimba összes igazgató 60 felett volt
Iskola? Munkahely?
A kérdező hozzászólása: Munkahelyemen a fõnököm, Õ 40, én 34 vagyok, egykorú gyermekeink vannak, csak én elváltam, õ nem!
A kérdező hozzászólása: Tudom, most úgy viselkedem mint egy tini, szégyenlem is magam, de olyan jó lenne tudni, mit gondolhat rólam, de még célozni sem merek ilyenre, gondolom ugyis tudja hogy nekem is tetszik!Szinte szikrázik a levegõ ha összetalálkozunk a folyosón!
A kérdező hozzászólása: te biztos h 14 évet akartál írni? :)
huhh... ez szerintem inkább egy állandósult szeretet, aminek vannak elõnyei ( én ezt speciel nagyon értékes érzelemnek tekintem), és hátrányai. A barátság-szerelem érzést ezzel lehet magyarázni. Az, h gondolkodsz a szakításon, esetleg abból adódhat, h : -vagy túldramatizálod a veszekedéseket, meg meg is visel, és ezért. -vagy mert önmagad se tudod, h mit érzel a barátod iránt, és ezígy jön le.
A kérdező hozzászólása: nem tudom, de ez nekem nagyon fáj. :( szerintem egyébként õ is hasonlóképp érez irántam, csak azért ez 18 évesen nem korai még? meg eleve nagyon kiakadok ezeken az érzéseken. meg persze ilyenkor közbejön hogy néha azért az újdonság hiányzik, vagy valami... :( de ha meg valaki bepróbálkozik akkor meg azonnal bennem van hogy nem lehet...
1. válaszoló vagyok. velem volt egy ilyen hasonló. volt egy fiú, akibe szerelmes voltam. 2 évig... aztán másfél év után vmi megváltozott... ilyen barátság-szerelem volt az is. és 14 éves vagyok. ez nem a korral jár. gondolj bele, a szerelem az egy olyan dolog, h meglátod a szerelmedet, és minden megszûnik, olyan hevesen dobog a szíved, h leírhatatlan, stb. ez nem marad állandó. elõbb-utóbb ( szerencsés esetben) szeretet lesz belõle. megnyugszol, ha odajön hozzád, beszélgetsz vele, megbízol benne, és szereted, hûséges vagy hozzá, stb. lehet ezt közelebbi barátságnak is tekinteni, de még is más. Szerencsétlenebb eset az, amikor eltûnik a rózsaszín szemüveg, és szétmennek a párok. Szerintem neked megéri küzdeni, és tudom, h ezt az elején nehéz elfogadni. De próbáld meg. Az újdonság érzése meg teljesen természetes, hiszen fiatal vagy, elõtted áll a világ. Próbáld meg finoman elmondani a barátodnak, h szükséged van új dolgokra, vigyetek új színt a kapcsolatotokba. Egy probát mindenképpen megér. És nyugodj meg, elég sokan össze vannak zavarodva.
öhm, igen... miért?:S:D
A kérdező hozzászólása: csak sokkal érettebben reagáltál, mint ahogy egy 14 éves lánytól elvártam volna. :) de ezt ne értsd rosszul ;)
Értem, és köszönöm:)
Velem is uyganez volt, én 19 leszek, és az én kapcoslatom is 2 évig tartott..ha elfogadsz egy tanácsot: ne hamarkodd el a szakitást, nehogy meg bánd mint ahogy én tettem:)


nem a külsõlyét szereted hanem a belsõlyét szerintem próbáld meg
Biztos fiú vagy, és akibe szerelmes vagy az is fiú.
külsõlyét-belsõlyét... hát ezen besírtam:DDD

Úgy érzem szerelmes vagyok! Mit tegyek? (Kicsit hosszú)

Kb 1,5 hónapja megismerkedtem egy férfival,aki elég messze lakik, kb 260 km-re tőlem. Õ 32 éves, én 18 (lány). Õ is független, én is, mindketten egyedül élünk (vagyis én a gyermekemmel), ő tanfolyamra jár, én dolgozok... A gond csak az, hogy eddig egyszer találkoztunk,de mindketten úgy vagyunk vele, hogy hiányzunk egymásnak, de ő nem tudja, mit is akar. Azt írta, ha ott lennék tudná, de kicsit összezavartam, így nem tudja mi is legyen. Jövő hétvégén elméletileg mi látogatjuk meg. Azt mondja mindig, hogy rendeznie kell az életét (elmaradások kifizetése,végszámlák), aztán beszélhetünk a kapcsolatunkról,annyit viszont biztosan tud: gyereket akar, nem akar minket elveszíteni és rossz neki,ha nem beszélünk. Én úgy érzem, szerelmes vagyok és nem tudom, mit is tehetnék....

Legjobb válasz: nem 28-at akartál írni?

nem 28-at akartál írni?
A kérdező hozzászólása: Nem. Úgy vélem, akármibõl fogan is a baba, az enyém. ... Így tanultam, dolgozom és fõként érte élek... :) már senkire sem szorulok...
A kérdező hozzászólása: Ezt inkább nem is véleményezem :D
Semmit. A szerelem jó dolog ^_^
Felejtsd el ezt a pasit.Ha jót akarsz magadnak és ne akarsz ujból egyedül maradni.
A kérdező hozzászólása: Nincs jövõje?

Úgy érzem szerelmes vagyok valakibe, akit alig ismerek. Lehetséges vagy csak egy fellángolás lehet?

Szoktam látni a srácot elég sokszor az én baráti társaságom jóban van vele és a haverjaival, voltunk már együtt bulizni de alig váltottunk pár szót viszont folyton szemezünk, de több nincs és nem értem magam miért érzek így, de nem bírom kiverni a fejemből róla álmodok... Fogalmam sincs mit csináljak, mert a szemezések ellenére nem érzem hogy ő akarna tőlem valamit, hozzá képest én nem vagyok 'menő'..:/ lehet ez szerelem vagy csak azért lehet mert szeretnék már újra egy szerelmet? 16/L

Legjobb válasz: teszteld le, meddig tart ki az érzés... ha 1-2 hónapnál tovább, az szerelem.

teszteld le, meddig tart ki az érzés... ha 1-2 hónapnál tovább, az szerelem.
fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: Lány.
3 év után ez normális. Ezen ne aggódj, nekem is vannak ilyenek mi 3 és fél éve vagyunk együtt. Vannak nekünk is hullám völgyek de én sem tudom elképzelni nélküle az életem:)
A szerelem mindig át fog alakulni. Ha vele, ha mással leszel sok évig.... Miért ne maradnál vele?
Nagy szerencse, hogy 3 év után is úgy érzed, szerelmes vagy. Ez kutatások szerint inkább már csak ragaszkodás ennyi idõ után, bár van kivétel. De nehezen tudom elképzelni, hogy ennyi idõsen Õ lenne életed párja. Túl fiatal vagy még, túl tapasztalatlan, és ha felmerült Benned, hogy nem vagy szerelmes, akkor a kutatás látszik beigazolódni. Szeresd, de járj nyitott szemmel.
hát ez alapján azt mondanám, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Az ember elveszíti az érdeklõdését, mert megismeri a másikat, már nem olyan izgalmas, eltûnik a rózsaszín felhõ, észrevesszük a hibákat is stb. Ez az a pont, ahol az emberek egy része lelép és keres új izgalmakat, amik szintén egy idõ után ebbe az állapotba fordulnak. A másik csoport viszont próbál új színt vinni a kapcsolatba mikor ellaposodik, ez nem mindig sikerül. Te döntesz melyiket választod. Viszont még nagyon fiatalok vagytok, szóval sanszos, hogy nem életre szól. Amúgy mitõl/mikor érzed, hogy már nem szereted?
A kérdező hozzászólása: Pontosabban nem is azt érzem, hanem furcsa nekem h már nem olyan mint rég ( rózsaszin köd, stb. )és ezért elbizonytalanodok. Meg mintha úgy érezném hogy nem szerelemmel, hanem szeretettel szeretem õt.
Tök mind1 am. Elõbb utóbb szakítani fogtok, mert kíváncsi leszel még egy vagy több szerelemre. Ha így érzel, akkor valld be õszintén, addig meg legyetek boldogok.
ez egy amolyan se veled se nélküled kapcsolat.Pezsdítsd fel a kapcsolatodat

Szeretném az orvosomat megkérdezni találkozhatnánk-e privátban, de nem merem. Lehet hülyének nézne, nekem viszont nagyon bejön bár egy idős családos férfi, unokái is vannak, én pedig csak 17 vagyok. Mit tegyek, úgy érzem szerelmes vagyok?

Már 12 éves korom óta érzem, hogy a jelenlétében elakad a lélegzetem, szaporán ver a szívem, és elkapom a tekintetemet amikor rám néz!

Legjobb válasz: "Véletlenül" önts rá egy adag hüvelykrémet a farkára,aztán mondd meg neki,hogy ennek mindenképpen a szervezetedbe kell kerülni,különben meghalsz..csak 1 mód lesz bejuttatni:)

"Véletlenül" önts rá egy adag hüvelykrémet a farkára, aztán mondd meg neki, hogy ennek mindenképpen a szervezetedbe kell kerülni, különben meghalsz..csak 1 mód lesz bejuttatni:)
ki õ? a nõgyógyászod? milyen doki amúgy? lehet ha nõgyógyász már megszokta az efféle dolgokat:)
Jézusom csajszi, te beteg vagy, fordulj orvoshoz.. Mármint, egy NÕI orvoshoz, hogu nehogy abba is beleszeress. De most komolyan, kezeltetni kéne magad. Mi lehet vonzó egy olyan vénemberben??? Fujj... :SSS 18/L
Nagypapa komplexus?
gerontofil
vagy csak félsz a dokitól :D kiskoromban nagyon féltem a fogorvostól xD
Szerintem nem sok öregebb férfi mondana nemet egy ilyen fiatal lánynak, fõleg, ha nem is csúnya. Simán összejöhet veled, nem számít semmit, hogy orvos, az orvosok amúgy is a nõvérkéket, meg a beosztottaikat szokták lefektetni fõleg fiatalabb korban vagy medikusként. Teljesen természetes, hogy vonzódsz hozzá. Vágj bele, semmit nem veszíthetsz.
Neked, mint betegnek jogod van hozzá, hogy vizsgálat alatt csak a kezelõorvos legyen jelen. Tehát kiküldheted az asszisztenst. Aztán nagy levegõ!
Hány éves a kedves doktor úr?

Úgy érzem szerelmes vagyok, de. (? ) (többi lent)

Na szóval az van, hogy beleszerettem egy énekesn?be (Janicsák Veca) és lehet hogy ez egy kicsit furán hangzik, meg butaság, de már nagyon nem bírom tovább, sokan mondják, hogy majd kinövöm, de én nem úgy érzem. Hamarosan bekattanok.. :D Szerintetek mit tegyek? Igazából a baj a korkülönbség meg az, hogy még soha nem találkoztam vele, és valahogy sose jön össze. :S

Legjobb válasz: Mégis milyen tanácsot adjak? Ez természetes a te korodban, ezt hívják szalmaláng szerelemnek:) Nyugi, el fog múlni, amilyen könnyen jött, olyan könnyen megy majd, pont ezért szalmaláng szerelem :)

Mégis milyen tanácsot adjak? Ez természetes a te korodban, ezt hívják szalmaláng szerelemnek:) Nyugi, el fog múlni, amilyen könnyen jött, olyan könnyen megy majd, pont ezért szalmaláng szerelem :)
A te korodban én pl. odavoltam Selena Gomez-ért. Nem volt meg köztünk az a vonzalom. Vagyis nem is szeretett. Najo nem is tudta hogy létezek egyáltalán.xDxD A lényeg, hogy probálj másra gondolni. Nemhiszem el hogy nincs egy lány akibe szerelmes lehetnél. Nem kell itt recskázni... playboy.. Csak 12 éves. Ne ilyeneket tanácsoljatok neki-.-
menny el a wc-re vigyél magaddal egy play-boy - t és verd ki egybõl nem fogsz rá gondoloni ...
nem találkoztál vele és valahogy még sose jött össze . mert próbálkoztál xD? ez igen gázos !! már látom magam elött a blikkben fõcim : Janicsák Veca összeszûrte a levet egy 12 évessel. Vajon teherbe esett ?Mit szól ehez a rendõrség és a fiú családja ? Csak itt csak most 4!4!!négynégy!
Nos én a helyedben keresnék egy veled korabeli lányt aki hasonlít a kiszemelt személyre!!! 12évesen még nem hinném hogy tudnád hogy mi is igazából az igazi szerelem!!!!de ne izgulj lesz még rá elég idõd megtapasztalni!!!
én 10 éve vagyok szerelmes jennifer anistonba:S tesó sokat fogsz mégszenvedni
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, szeptember óta ezt érzem :/
1 hét múlva nem ezt fogod már gondolni
A kérdező hozzászólása: De már annyira szenvedek, nem tudom 1percre se elfelejteni :D Semmire nem tudok figyelni :D megõrülök xD
Eggyet értek az elõttem szólókkal. Majd egy elérhtõ lánnyal kb 1, 2 év mulva elfelejted , ha addig nem mulna el:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, még jöhetnek válaszok. :D Utolsó, elõször kajak azt hittem nem viccelsz. xDDD
Máris küldjük Vecát egy forgatócsoporttal, ne mozdulj, maradj ott ahol vagy! :)
Szia! Igazából mindenkinek az életében van ilyen idõszak és nincs ezzel semmi baj. Nem hiszed el, de tényleg ki fogod nõni ha majd egy valós, elérhetõ lány fog megtetszeni. L/19
Ilyen idosn nekem is mindig a nagy starok tetszettek. Es tudod, miert? Mert nem ismered oket es olyan kepet tudsz megalkotni roluk, amilyet te szeretnel (ezt belsore ertem). Lehet, hogy a tv-be kedves, aranyos, vicces, de a valo eletben mas... En is kinottem es te is ki fogod ezt noni. Erre masat nem igazan lehet mondani. Keress valakit a barati korodbol, aki tetszik... Mert tudom, hogy faj, de valoszinuleg Janicsak Veca neked csak egy alom marad.... Tapasztalatbol mondom, hidd el! 18L

Szerintetek mit tegyek? Maradjon a szex vagy jöjjek össze vele? Ugy érzem szerelmes tudnék belé lenni.

Szakított velem a barátn?m 1 hónapja de azóta is összejárunk szexelni szinte minden nap de nem ez a lényeg tegnap találkoztam egy lánnyal és beszélgettünk sokat és amikor elbucsuztunk azt mondta hogy szeret és lesmárolt ma is akar találkozni nekem is tetszik de én megyek ki külföldre dolgozni és nem akarom megbántani.

Legjobb válasz: Mi van? Mi a kérdés?

Mi van? Mi a kérdés?
Ebbõl most egy k*rva szót nem értek. Mi a kérdés, ha úgyis kimész külföldre?
Menj ki külföldre dolgozni! :) Ha nem akarod bántani a lányt, akkor ne bántsd! Mond el neki, mi a szitu, hogy rövidesen elmész. Ha összejártok dugni az exeddel, akkor az amúgy sincs még lezárva, nekem korainak tûnik valami újba kezdeni. (Persze ettõl még lehet kényelmes számodra.)
A kérdező hozzászólása: az hogy nekem is tetszik a csak én kimegyek ezért nem tudom hogy mi legyen nem akarom megbántani
A kérdező hozzászólása: tudja hogy megyek ki nem zavarja e az most milyen hogy összejövünk 2 hétre
Zavaros vagy :S HA tudja és mégis akarja akkor nem zavarja Sõt az is lehet csak szexet akar Minek ennyire túlkomplikálni ezt az egészet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!