Találatok a következő kifejezésre: Ugy érzem mintha (586 db)

Mi történik akkor, ha császárral szültem, de úgy érzem, hogy a vágásnál egy rész össze lett varrva, ahol régen szőr volt, és most úgy érzem, mintha befelé nőtt volna ki a szőr és mintha belülről birizgálna, vagy néha mintha fájna is az alhasam?

Hát elég nehéz volt megfogalmazni a kérdésem, de remélem érhet? azért.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy a belsõ varratok irritálnak? Mondjuk attól függ, mennyire friss a seb, mert szerintem hónapok után nem kellene ilyet érezned.

Nem lehet, hogy a belsõ varratok irritálnak? Mondjuk attól függ, mennyire friss a seb, mert szerintem hónapok után nem kellene ilyet érezned.
A kérdező hozzászólása: Már 3 éve volt a császárom.
Nekem három császárom volt, de ilyet nem éreztem.Nekem annyi bajom volt a vágással, hogy valószinüleg átvágtak néhány idegszálat és érzéketlenné vált a hasam alján a bör, de egyébként a sebbel nem volt gondom, gyorsan és nyom nélkül gyógyult.Szerintem keresdd fel az orvosodat, majd ö mond rá valamit.

Mitől lehet, hogy kaja után úgy érzem mintha leköltözött volna a szívem az alhasamba? Ezt általába esténként érzem. Lehet, hogy a pocaklakó? 15hetes vagyok

Legjobb válasz: ez a hasi ered, ami evés után valószínûleg kidudorodik, kifeszül egy kicsit. A babó mozgása egy kicsit más lesz, itt tényéeg a saját szívverésedet érzed vissza. Én még csak három napja érzem a picimet, de leginkább ahhoz hasonlítanám, mintha függöny lebbenne a pocakomban. Érezni fogod, és az majd más lesz. Szép várakozást! 17 hetes kismama

ez a hasi ered, ami evés után valószínûleg kidudorodik, kifeszül egy kicsit. A babó mozgása egy kicsit más lesz, itt tényéeg a saját szívverésedet érzed vissza. Én még csak három napja érzem a picimet, de leginkább ahhoz hasonlítanám, mintha függöny lebbenne a pocakomban. Érezni fogod, és az majd más lesz. Szép várakozást! 17 hetes kismama
Ha arra gondolsz, hogy esetleg rugdosna, akkor azt még korai érezni, olyan 16-17 hetesen kezdi el érezni az ember, kivéve, ha nem az elsõ terhességed. Mivel a 14. héttõl 20 %-kal gyorsabban ver a szíved és kajcsi után tele lesz a gyomrod, lehet kicsit puffadsz is inkább azért érzed jobban a szívverésed.

A 29. hétben előfordulhat, hogy úgy érzem, mintha a szeméremcsontom fájna? Vagy mintha izomlázam lenne?

Legjobb válasz: Egyik kismamatársam ugyanezt mondta és pedig õ csak 24-25 hetes. :) Szerencse hogy nem korábban jelentkezett. De különben meg te érzed. Ha érzed akkor elõfordulhat hogy érzed. Nem gondolod? :) Sok sikert és fájdalommentes napokat! ;) 20 hetes kismama

Egyik kismamatársam ugyanezt mondta és pedig õ csak 24-25 hetes. :) Szerencse hogy nem korábban jelentkezett. De különben meg te érzed. Ha érzed akkor elõfordulhat hogy érzed. Nem gondolod? :) Sok sikert és fájdalommentes napokat! ;) 20 hetes kismama
Igen, nekem itt azt írták, ez is a méhszallagok miatt van.

Miért van az hogy úgy érzem elhidegültem a páromtól? Úgy érzem mintha elmennénk egymás mellett mintha már nem lenne meg a szikra. Mit tegyek ez ellen?

Már többször éreztem így, de elhagyni sem akarom.Már lassan 3 éve vagyunk együtt kisebb szakítások voltak és pár hónap különlét külföldi munka miatt.most itthon van együtt élünk de õ is és én is mással foglalkozunk.

Legjobb válasz: lobbantsátok lángra a szikrákat

lobbantsátok lángra a szikrákat
Nem semmi vagy kérdezõ. Nincs pénze a párodnak a rezsi kifizetésére se, a családja tartja el, de te állatkertbe meg moziba akarsz menni. Végiggondoltad, amit mondasz? A kedves párod meg ha nagyon akarná, abbahagyhatná a gépezést (ha csak nem a munkája miatt csinálja). Én még mindig azt mondom, hogy beszélgetni-beszélgetni-kommunikálni kell egymással. Elmentek egy parkba sétálni, vagy beültök egy kávéra vagy sütire vagy tudom is én mire, ami nem hinném, hogy 3000 Ft-nál többe kerülne. Újra csábítsd el õt! Te ismered csak, hogy mi izgatja föl. Ha jól csinálod, fölkel a gép elõl és inkább téged választ.
A kérdező hozzászólása: nem arra nincs pénze szinte semmire sincs pénze érted ?A családom tartja el õt persze munka mellett még a rezsibe se tud beszállni.
A kérdező hozzászólása: Már nehari de pénz nélkül már semmit sem lehet csinálni moziba menni állatkertbe ilyenre gondoltam. És arról nem is beszélve hogy így a jövõnkre pl egy külön lakásra se lesz pénzünk mert elvan adósodva..:(A régi házát meg nem akarja megvenni senki.
A kérdező hozzászólása: Értem.Talán nem tudom nem beszélgetünk eleget és nincs közös témánk.Õ hajnalban kel megy dolgozni és ezért még mostanában külön is alszunk.Mikor hazaért már fáradt és semmi kedve kimozdulni csak pötyög a szgépén játszik.
Nem pénz kérdése a dolog. Egy közös szabad napon elmenni csak sétálni vagy otthon maradni, beszélgetni, új dolgokat kipróbálni mondjuk az ágy környékén: nem kerül semmibe. Csak idõbe. Egymásra fordított idõ nélkül pedig lehetetlen az elromlott kapcsolatot rendbe hozni. Mi váltotta ezt ki nálatok?
A kérdező hozzászólása: úgy érzem õ jobban szeret mint én õt vagy nemtudom...
A kérdező hozzászólása: nõ vagyok, nincsenek közös programjaink vagy nem sok nem engedhetjük meg anyagilag
Kérdezõ, a nemedet elárulod? Egyébként közös programokat érdemes csinálni, már ha meg szeretnétek menteni a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Hogyan?Õ folyton hülye számítógépes játékkal játszik vagy mást csinál...már szinte szexuálisan sem kívánom.
A kérdező hozzászólása: Ne ítélkezz.Nem az õ családja hanem az én családommal lakik.Neki nincs családja.. Õ kíván engem én nem kívánom õt annyira már. Nem a munkája miatt csinálja neki kéne tennie értem.

Éreztétek már úgy, mintha nem ismernétek a barátaitokat, a családotokat, és amikor találkoztok velük, úgy érzitek, mintha soha életetekben nem láttátok volna őket?

Legjobb válasz: Hát igen, én is ilyesmit érzek... és nagyon bosszantó. Mindjárt suli és félek, hogy nem fogom megismerni az osztálytársaim, tanáraim... lehetséges ez??

A kérdező hozzászólása: Hát igen, én is ilyesmit érzek... és nagyon bosszantó. Mindjárt suli és félek, hogy nem fogom megismerni az osztálytársaim, tanáraim... lehetséges ez??
Nos, velem olyan szokott lenni, hogy akit már évek óta ismerek, az valamilyen helyzetben vagy pillanatban idegennek tûnik és akkor így elgondolkodom rajta, hogy ki is õ, meg milyen fura, hogy már ennyi ideje ismerem, de mégis olyan idegenek tûnik. Persze tudom, hogy ismerem, csak olyan ismeretlennek tûnik egy pillanatra.
Én gimnázium óta érzem úgy mintha beszélgetés közben teljesen új embereket ismernék meg.A régi barátaim akikkel mindig találkozgatok, néha olyan idegennek tûnnek.Nem, ez nem a jó szó rá..Inkább újak.Otthon is úgy érzem, hogy meg akarom ismerni a családomat, és ez nagyon furcsa.De már megszoktam, majd elmúlik valamikor..
Dehogyis, ne aggódj :) Ez teljesen normális. Fõleg, látom tini vagy. :) Nekem is ilyesmik vannak pont most és nekem is mesélik, hogy õk miket éltek át. Én is mindig elgondolkodom, hogy kik ezek az emberek akik körül vesznek, meg mikor kerültem ide stb. Állítólag ez egy korszak lezárulása is lehet. Nekem a felnõttéválással magyarázták, vagy azzal, hogy meguntad az addigi életed. Járj el bulizni, találj ki új programokat és ismerkedj meg új emberekkel. Nincs semmi bajod. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, 13 éves lány vok... bulizni nem szoktam. köszi a válaszokat!!! várom a további sztorikat :D
A kérdező hozzászólása: hát igen ilyen velem is szokott lenni

Mitol van az hogy mensi utan, de elotte is és kozben is, de foleg utanna 3 nappal 37, 5 a testhomersekletem, ugy erzem mintha lazas volnek (úgy erzem mintha a huvelyem is lazban volna)?

tudom vicces ez igy, de fokent alul erzem a forrosagot. Nem kellene alacsonyabbnak lennie a testhomersekletenek mensi utan kozvetlenul?ez nem influenza vagy hasonlo. Lehet terhesseg miatt?

Legjobb válasz: Lehet gyulladás miatt is vagy épp valami ellen küzd a szervezeted,viszont terhesség is elképzelhetõ ha nem jött meg a havid!Addig jó míg van hõemelkedésed!38 fölé menne akkor viszont vegyél be lázcsillapítót szívnek sem jó ,ha baba van neki meg pláne nem jó!Algopirin,rubophen nem árt a magzatnak sem! ui:csinálj azért egy tesztet is!

Lehet gyulladás miatt is vagy épp valami ellen küzd a szervezeted, viszont terhesség is elképzelhetõ ha nem jött meg a havid!Addig jó míg van hõemelkedésed!38 fölé menne akkor viszont vegyél be lázcsillapítót szívnek sem jó , ha baba van neki meg pláne nem jó!Algopirin, rubophen nem árt a magzatnak sem! ui:csinálj azért egy tesztet is!
Szia!Nem korai, biztos õt érzed, minél több babád van, annál korábban érzed a mozgolódását!Gratula a picúrkádhoz.24 hetes kismama
Nem, egyáltalán nem korai. A baba kb 9 hetes kora óta mozog, a nagy átlag a 14. hét környékén érzi meg elõször.
Szerintem sem, mert én is a 15. héten éreztem elõször.Van, aki késõbb érzi csak meg.Vagyis érzi õ is, csak nem tudja, h ez a baba. (Bár, édesanyám váltig állítja, h korai, és szerintem most májusig azt fogom hallgatni, h ikreim lesznek, mert túl korai, h érezzem a mocorgást.) 19 hetes kismama
A kicsik egyfolytában mozognak, ahogy nõnek, egyre jobban érezni õket. Te már tapasztalt Anyuka vagy, így tudtad, hogy mire kell figyelni, mi is az a mozgás, ezért már jó korán megérezted a babát. Sok boldogságot!
Szia! Én is a második babánál a 14. héten éreztem elõször a mozgását. Kellemes babavárást !! 33 hetes kismama
Épphogy a vékony testalkatúak érzik meg hamarabb állítólag. De ez is változó, hiszen én nem vagyok egy törékeny alkat és már a 13-14 hét környékén éreztem õt, ráadásul az elsõ babámat várom.. :)

Kiskoromban autizmussal diagnosztizáltak. Most felnõttként úgy érzem mintha "kinõttem" volna, de mégis rosszul érzem magam emiatt. Forduljak pszichológushoz vagy ne foglalkozzak vele?

5 éves koromig nem tanultam meg beszélni. Ekkor döntöttek szüleim úgy, hogy elvisznek kivizsgálni és gyermekkori autizmust, pervazív fejlõdészavart állapítottak meg rajtam.

Legjobb válasz: Kérj kontroll vizsgálatot. Lehet tûnetmentessé válni. Legalább Te megnyugszol hogy minden rendben van. Egyébként meg az is lehet hogy félrediagnosztizáltak és tök más bajod volt. A pszichológia nem egy régi orvostudományi ág, húsz éve még simán lehet hogy csak ráfogták. Ugy hogy Take It easy. Tedd azt amitõl Te jobban érzed magad.

Kérj kontroll vizsgálatot. Lehet tûnetmentessé válni. Legalább Te megnyugszol hogy minden rendben van. Egyébként meg az is lehet hogy félrediagnosztizáltak és tök más bajod volt. A pszichológia nem egy régi orvostudományi ág, húsz éve még simán lehet hogy csak ráfogták. Ugy hogy Take It easy. Tedd azt amitõl Te jobban érzed magad.
Ha nincs problémád a mindennapi életben, nem értem miért kéne kivizsgáltatnod magad. Az autizmus elég széles definíciójú betegség, eltérõ súlyosságú lehet. Ez legfeljebb enyhe lehet, ha egyáltalán az.
A magasan funkcionáló autisták felnõtt korra megtanulják kompenzálni a tüneteket, de attól még az auti gondolkodásmód megmarad. Ez nálad is jelen van, ahogy látom, de simán lehetsz tünetmentes. Felnõttkori diagnózisra amúgy az Autizmus Alapítványnál van lehetõség, és egy fizetõs. Pszichológusok nem diagnosztizálnak autizmust. Viszont ha problémáid vannak, nyugodtan járhatsz pszichológushoz, egy autistának is ugyanúgy lehetnek életvezetési problémái, mint bárki másnak és ugyanúgy lehet rajta segíteni. Ez független az autizmustól.
Mehetsz pszichológushoz, hogy segítsen jobban megismerni és elfogadni magadat. Úgy fogadd el magadat, ahogy vagy; ha autista vagy, akkor autistaként fogadd el magad. Ez hozzád tartozik, nélküle nem lehetnél az, aki vagy.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az autizmus nem betegség, fõleg nem a te esetedben. Egyszerûen más vagy mint az átlag, nem szabad erre betegségként, fogyatékosságként gondolnod. 10 emberbõl 4 biztosan más, nem átlagos, ennek oka rengeteg lehet, ebbõl az egyik lehet egy gyerekkori, de mára már tünetmentesnek mondható autizmus. Egy csomó fiatal és idõsebb ember is pont olyan mint te a társas kapcsolatokat illetõen, mégsem autisták. Legyél büszke arra, hogy ott tartasz ahol most vagy és ne tekintsd magad genetikai hulladéknak, fogyatékosnak, mert ez nem igaz. Ha ilyen önértékelési gondjaid vannak, akkor menj el pszichológushoz, aki segíthet. Én a helyedben nem mennék újra diagnózis után, mert egy ezzel foglalkozó pszichiáter természetesen nem fog eltekinteni életed elsõ 18 évétõl és ugyanúgy rádteszi ezt a bélyeget. Más lenne, ha nem lennél képes normál életre vagy súlyos gondjaid lennének a társadalomba való beilleszkedéssel vagy bármi mással, de neked ezek nincsenek. Bárcsak az én fiam is így "kijönne" ebbõl a dologból, ilyen szép eredményekkel mint te. Nem is tudod milyen szerencsés vagy!
A kérdező hozzászólása: Rendesek vagytok.:) Köszönöm a válaszokat!
Az én helyzetem is hasonló. Mondjuk én magamban sokszor õrlõdök, úgy érzem szétrág belülrõl, felemészt, hogy folyamatosan emberek közt kell lennem, beszélgetni, jófejnek lenni stb. Sokszor arra gondolok, bárcsak egy lakatlan szigeten élnék egyedül , mennyivel könnyebb lenne .Sokszor érzem én is, hogy nem vagyok normális, minnél nagyobb a stressz, minél több az ember, én szép lassan úgy sorvadok el , olyan mintha sosem lehetnék önmagam.Ordítanék , ehelyett rágom a körmöm, tépkedem a hajam stb amikor senki nem látja. :( Szóval én örülnék ha egyszerûen elpusztítaná már végre valami a "személyiségem" .. Szeirntem ebbõl sosem lehet kinõni , vannak kicsit jobb idõszakok, amikor még akár jól is érezheti magát az ember, de aztán következik a mélyrepülés. Remélem nálad nem.
Te biztos nem vagy genetikai hulladék. Akkor sem lennél az, ha autista lennél. Egyébként az aszpergerrõl annyit, hogy ez már annyira "menõ" a fiatalok körében, hogy még irigyelnének is érte... Az életed láthatóan jó irányba halad, ami a saját kitartásod eredménye. Ilyet ki mondhat el magáról? Nagyon kevesen. Szerintem nyugodtan légy magadra büszke, ugyanis nagy karrier és boldog jövõ áll elõtted. Már csak ezeket a felesleges önutáló gondolatokat kellene rendbetenni magadban.
A tudomány a tömegesség elvén osztályoz. Ez nem más mint a háromszögbe írható körbe szorultakkal való packázás :) A háromszög szabadon maradt részeiben van az élet, amit igen nehezen tudnak kategorizálni. Mint született hiperaktív én jól érzem magam a bõrömben. Már akkor a megoldáson gondolkodom, amikor a többiek még a kezüket tördelik. Utálom az erõszakot és a fellengzõs hülyeséget és sok ma értéknek mutatott dolgot. A barlangkutatás és hegymászás jót tett az önbizalmamnak. Neked is csak ajánlani tudom:)

Pozitiv tesztem volt mikor teszteltem egy honapja, de most ugy erzem mintha nem lenne semmi a hasamban pedig elmeletileg 16 hetes vagyok lehet hogy veteles volt? De annak muszaj verel jelezze ugye?

Legjobb válasz: 16 hetesen még nem is kell érezned semmit a hasadban! Majd fogsz érezni,ha megmozdul,max 1 hónap múlva! Nem tudom milyen testalkatú vagy,de feküdj hanyatt az ágyon,tedd a kezed a méhedre,és koncentrálj! Ha nem is most,de így van esély,hogy hamarabb megérezd a kicsid mozgását! Attól a pillanattól kezdve érzed majd magad igazán várandósnak! Persze,miután már tudod milyen,és mikor éppen nem érzed,akkor megint ez az üres érzés lesz rajtad úrrá,de ez így normális! A 12. hét után már elég nagy a baba ahhoz,hogy észrevétlenül távozzon!-ami vérzéssel járna! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! Üdv:3 lányos

16 hetesen még nem is kell érezned semmit a hasadban! Majd fogsz érezni, ha megmozdul, max 1 hónap múlva! Nem tudom milyen testalkatú vagy, de feküdj hanyatt az ágyon, tedd a kezed a méhedre, és koncentrálj! Ha nem is most, de így van esély, hogy hamarabb megérezd a kicsid mozgását! Attól a pillanattól kezdve érzed majd magad igazán várandósnak! Persze, miután már tudod milyen, és mikor éppen nem érzed, akkor megint ez az üres érzés lesz rajtad úrrá, de ez így normális! A 12. hét után már elég nagy a baba ahhoz, hogy észrevétlenül távozzon!-ami vérzéssel járna! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! Üdv:3 lányos
jól értem, hogy még nem voltál dokinál? akkor felvilágosítalak, h lemaradtál a genetikai UH-ról, és afp-rõl is. sürgõsen orvoshoz kellene menned
Szerintem doki már úgyis elkellet volna menned rég.
Menj el orvoshoz, és ne szórakozz! Semmilyen házi módszer nem 100%-os, és ha nem tudnád akkor egy élettel játszol.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen, most nagyon megnyugtattal :)
A kérdező hozzászólása: irtam en olyat hogy nem voltam dokinal? szerintem nem.. de most ezt erzem :/ azert kerdeztem.. de mindenkep megyek orvoshoz ellenorizni hogy minden rendben van-e. De ha nem tudsz valaszt adni akkor miert irsz..
Te is tudod, hogy nem.
Meguntad.
Semmiképpen sem. Csak egymás idejét pocsékoljátok.
Nem éri meg.
Nos, mivel leírtad a panaszod, ezért segítek. Keresd fel Dr.Elmebeteget, és kérdezd meg tõle hogy miért van ez.Õ persze erre hülye választ fog adni(mint én), ezért nem érdemes megkeresni
Van egy idézet a falamon.. "Ha többféle út kínálkozik számodra, és nem tudod, melyiket válaszd, semmiképp ne bízd a döntést a véletlenre, hanem ülj le és várj. Várj még és még. Ne mozdulj, ne szólj, csak hallgasd a szíved. S mikor beszélni kezd hozzád, állj fel és menj, amerre visz." ~ Susanna Tamaro Hallgass a szívedre... :3
kihûlt a kapcsolatotok.. már csak kötõdsz hozzá. el kell fogadni semmi sem tart örökké! tedd meg ne játsz vele tovább

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!