Találatok a következő kifejezésre: Ugy érzem menne (69 db)

Sokszor úgy érzem h megerőltetés emberek közé menni. Más is van így ezzel? Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Óh...! Én is vagyok így ezzel sokszor. Ilyenkor úgy érzem, hogy ki tudnék menni a világból, olyan helyre akarok olyankor menni, ahol senki sem ismer, csak nyugi van, vagy a másik véglet, hogy magamra csukni az ajtót és csak egyedül ülni otthon...

Óh...! Én is vagyok így ezzel sokszor. Ilyenkor úgy érzem, hogy ki tudnék menni a világból, olyan helyre akarok olyankor menni, ahol senki sem ismer, csak nyugi van, vagy a másik véglet, hogy magamra csukni az ajtót és csak egyedül ülni otthon...
A kérdező hozzászólása: Én legtöbbet itthon vagyok.Ha nem muszáj el mennem is megyek sehova..Ha van dolgom gyorsan elintézem és kész...)

Minden egyes evés vagy épp ivás után úgy érzem, 10 kg-t híztam és mindig egyre jobban depressziósabb leszek tőle. Néha-néha már hányatom magam. Mit csináljak? Orvoshoz nem szeretnék menni!

Legjobb válasz: Márpedig ez nagyon nem normális, de az elsõ lépést sikeresen megtetted a gyógyulás felé, mégpedig, hogy te is felismerted, hogy ez nincs rendben. Sportolj sokat, kezdj el új hobbit ûzni, mozdulj ki többet, bármit, ami kimozdít ebbõl a szar helyzetbõl. Ha rendesen eszel és mozogsz, akkor fog látszani az eredmény és nem kell attól tartanod, hogy visszaszeded a kilókat. Ha viszont úgy érzed, hogy nem tudod egyedül megoldani, akkor mindenképp menj el orvoshoz, nehogy egy életre tönkretedd magad.

Márpedig ez nagyon nem normális, de az elsõ lépést sikeresen megtetted a gyógyulás felé, mégpedig, hogy te is felismerted, hogy ez nincs rendben. Sportolj sokat, kezdj el új hobbit ûzni, mozdulj ki többet, bármit, ami kimozdít ebbõl a szar helyzetbõl. Ha rendesen eszel és mozogsz, akkor fog látszani az eredmény és nem kell attól tartanod, hogy visszaszeded a kilókat. Ha viszont úgy érzed, hogy nem tudod egyedül megoldani, akkor mindenképp menj el orvoshoz, nehogy egy életre tönkretedd magad.
A kérdező hozzászólása: Igazából 9 éve kézilabdázok és rengeteget mászkálok, minimum 3 km egy nap, plusz még a barátokkal, mikor ide-oda mászkálunk. Most 161 cm vagyok és 55 kiló, ami elvileg nem lenne sok, de én szörnyen kövérnek érzem magam és ha eszek, már kényszernek tartom, hogy kihányjam.
Beszélj róla valakinek, akár szülõk, akár barátok.A bulémia egy nagyon komoly dolog, könnyen szívrohamot kaphatsz ha túl sokat hányatod magad mert leesik a kálium szinted.Ki kell békülnöd az étellel és felfogni hogy nem lehet elhízni egy kajától, még egy hét alatt is nehéz lenne meghízni.Próbálj meg egészséges kajákat enni, mert akkor nyugodt lehetsz hogy nem hízol, teljesen lehetetlen.Ha tényleg nem megy irány az orvos, muszáj, nagyon nagyon komoly ez a betegség.
A kérdező hozzászólása: Nem, orvoshoz semmikép sem megyek. Az tényleg ki van zárva.. Amúgy megfogadom, amit mondasz és köszönöm a válaszod. :)
Tanuld meg kevésbé élvezni a centik és kilók arányát, és tanuld meg jobban élvezni az ételek ízét, egyél szertartásosan, aprólékosan, jól rágj meg mindent, ne falj. És sürgõsen felejtsd el, hogy a világon vannak szépségideálok, mielõtt tényleg az agyadra mennek. Úgy sejtem, agymosott zombi nem akarsz lenni.
bocsi, közben elolvastam, hogy sportolsz..
A kérdező hozzászólása: Hát.. Most elmegyek kézilabda mellett még futni is meg sétálok továbbra is pár km-t és még elmegyek fitness terembe is. Hátha segít.. Köszi a válaszokat :) )
A pszichiáter idegorvos beutalóval lehet menni hozzá TB-re.A pszichológus elemzõ.
Igen , háziorvostól kérj beutalót. van sztk pszichológus.
SZTK psichológushoz nekem nem kellett beutaló sem csak bejelentkezni kell!
Pszichiátriai szakrendelõbe és gondozóba nem kell beutaló, de elõjegyzést kell kérni pl. telefonon. Ott elõször kikérdeznek, és eldöntik, hogy pszichológushoz, vagy pszichiáterhez menj. A pszichiáter ír gyógyszert is, ha szükséges.


Mitől lehet, hogyha a TV ben látok valamilyen rovart menni, akkor úgy érzem, mintha rajtam mászna?

Nem undorodom a bogaraktól, állatoktól. De, ha pl. látok menni hangyákat, macro nagyításban, olyan érzésem van, mintha rajtam mászna.

Legjobb válasz: Én ugy vok vele hogy ha vmi kaját mutatnak, érzem a szagát:DD De ez nem csak a kajával van így. Szinte mindennel.:D Szerintem rajtad is valamikor régen hangya vagy vmi mászott és csak az "emlékek törnek rád".

Én ugy vok vele hogy ha vmi kaját mutatnak, érzem a szagát:DD De ez nem csak a kajával van így. Szinte mindennel.:D Szerintem rajtad is valamikor régen hangya vagy vmi mászott és csak az "emlékek törnek rád".
Lehet, hogy mégis valami veled született írtózás. Vagy másik eset, hogy a beleélõ képességed olyan nagy, hogy - intenzíven beleéled magad. Ha ez utóbbi a helyzet, lehet hogy jó lennél pszichológusnak, ott az empátiakészség alapvetõ fontosságú. De mint mûvész is hasznát vehetnéd.

Nem tudok úgy nagyvécére menni, ha a pasim is ott van nálunk. Cikinek érzem, hogy esetleg hallja a dolgokat. Tényleg illúzióromboló vagy csak én vok gátlásos? Lányok, ti se tudok úgy wc-re menni, ha ott a pasitok?

Legjobb válasz: A második válaszoló utolsó mondatát tanúsíthatom, mi ezt rendszeresen kibeszéljük egymás közt :D Amúgy ne aggódj, sokan vannak így, nekem se megy, ha valaki matat az ajtó elõtt.

A második válaszoló utolsó mondatát tanúsíthatom, mi ezt rendszeresen kibeszéljük egymás közt :D Amúgy ne aggódj, sokan vannak így, nekem se megy, ha valaki matat az ajtó elõtt.
Szia! elsõ idõkben, amikor egymásnál voltunk a volt btommal, kész horror volt ez a dolog számomra is. volt, hogy már nagyon kellett, de én csak tartogattam, a hasam viszont már úgy fájt hogy csak na. aztán egyszer tényleg nem bírtam tovább, és elmentem nagyvécézni. valamivel késõbb meg úgy gondoltam vezsek egy nagy levegõt, és elmondtam a btomnak, hogy annak dacára hogy nõ vagyok, nekem is vannak ilyesmi élettani funkcióim, és legyen szíves, ne sertepertéljen a mosdó körül, amikor én látványosan bevonulok oda (én legjobban attól féltem, meghallja a hangokat dolog közben:D) és láss csodát, annyi volt areakciója, hogy nevetett egy jót, és azt mondta, hogy ne hülyüljek már ez természetes, ezen nehogy már fennakadjak, pontosan tudja, hogy a nõknek sem különbözik az emésztésük a ffiakétól. így meg lett olvda a probléma, de azt továbbra is fenntartottam, hogy ilyenkor ne tegyen-vegyen a mosdó közelében. szóval ez is megoldás. Egyik bnõm viszont úgy oldotta ezt meg, hogy átállította magát arra, hogy reggel menjen vécézni, mikor a pasija még alszik. Érdekes, hogy ez a pasiknak mennyire nem okoz stresszt. sõt, köztük ez egyenesen társalgási téma sörözésnél.
Hát valahogy én is mindig így vagyok ezzel... :S De nem csak akkor ha én vagyok a barátomnál, de még akkor is amikor õ van nálunk(pedig otthon vagyok és ilyenkor még se megy :S ) De am. táborba is ez volt... xD
De akk eldugul a wc... xD
Sokszor sör se kell hozzá, ezzel mi viccelõdünk, szóval nehogy már ilyeneken fennakadj ez olyan mintha hallanád, hogy õ pisil és közben attól kéne rettegnie, hogy hallod ahogy csobog és ez biztos undorít téged...gondolom azért ez nem így van. Hidd el, hogy õt sem zavarja. (17/f)
Nem tudom, mire gondoltok, de a csobbanás hangja nagyon egyszerûen tompítható, ha fészket raksz a lefolyóba WC-papírból. Amúgy én sem értem, miért kell ezen ennyit problémázni, ez egy teljesen természetes dolog, emberek vagyunk.
hát basszus, mekkora hisztis brigád vagytok! én simán elmegyek kakkantani, akárhol vagyok, aminek ki kell jönnie, annak ki kell jönnie... ha itt van nálam a pasim, akkor is simán pottyantok :D de õ is! van légfrissitõ, 10perc múlva má azt sem lehet érezni, hogy egyáltalán volt ott valaki... én egy pasi kedvéért se kapnék gyomorgörcsöt... monnyuk a pukizás, az más téma :D de sztem ha már 10éve együtt vagy valakivel, akko má az is simán megy :D
Az ilyet szerintem érdemes elötte elintézni (mielött odamegy).
Nyugi, ez idõvel változni fog. Teljesen természetes lesz, és nem érzed majd magad kényelmetlenül. Petranova
1.miért nem lehet barátnõmet mondani csaj helyett?ennyivel azért megtisztelhetnénk õket, hát nem vagyunk mi cigányok!2.a második válaszolónak nemtudom hogy jutott ilyen eszébe, hogy mi sör mellett a szarról beszélgetünk, de ha ezt gondolja, biztos magáról vett példát, 3:miért lenne ciki?természetes
Én férfi vagyok és igenis zavar ha idegen helyen kell nagyvécéznem !!! Pláne ha a csajomnál !! A hang meg hogy tudják hogy épp mit csinálok ott !!
Gondolom a pasid nem áll a WC ajtó elõtt :D:D haa meg nagyon zavar tegyel zenet... hangosan :D es menny el wc-re :P :D ha valami megis meghallana es cikinek erezned..hulyuld el a dolgot ... :D h bocsi kicsit sok volt a tojás...vagy h elszaladt kicsit a béka xD ... de sztem nem fogja megszolni h hallottam mekkorat csobbantottal vagy puztal :D:D ugyh nyugi :)
3éve vagyok együtt a párommal õ 300 km re lakik hétvégente alálkozunk de velem is ez a gond én nem tudom nagydolgomat végezni ha itt van viszont ha elmegy azonnal mennem kell. hogy miért van ez?már azon is elgondolkodtam hogy ha összeköltözünk akkor is ez lesz és akkor vajon milyen idõközönként tudok majd rendesen elmenni ááákész katasztrófa. de ahogy látom titeket fiúkat nem zavaz az ügy..kicsit meg is nyugodtam
Rendesen ki kell törölni és kész!Hát én akkor egy nap zuhanyozhatnék vagy 5x!
ti hogy vagytok azzal hogy nagyvécé után mindenképpen lekell zuhanyozni ???
ciki
én férfi létemre tökre parázok ha kakilnom kell a csajomnál olyan cikinek tartom !! Meg otthon legalább letudok utána zuhanyozni amit pl nála nem !
bocs, utsó elõtti.
Vélhetõen te meg a nõiesség mintapéldánya lehetsz, utolsó.
Ezzel sokáig én is így voltam, nem mertem elmenni, aztán jöttek a furcsa bélhangok! De amióta együtt lakunk, már nem érdekel! Tudom, hogy szeret és attól nem fog kevésbé szeretni, ha hallja a hangokat! Csak mi nõk parázzuk túl a dolgot!
A kérdező hozzászólása: Hát jó, de általában 2 napig nálnuk van minimum...
Zuhanyzós kérdésre egy válasz: Én férfi létemre kissé tisztaság mániás vagyok, és én mindig fürdés elött intézem a székletürítési dolgomat, mert így tartom a leghigénikusabbnak. De valahogy pszichésen nem is jön rám más helyen csak otthon, és csak akkor amikor én is úgy akarom. Nálam ez már periodikusan van, kétnaponta órára pontosan. Nem vicc. Szerintem csak a négylábuak nem tudják ezt kontrollálni.Folyóügy nyilván más, az tarthatatlan úgy ahogy. De nyilván mindenki úgy intézi ahogy jónak látja, de én sz.ros fenékkel létezni nem tudnék.Nekem kell fürdés.

Miért érzem magam kellemetlenül ha átkell mennem a párom annyáékhoz? Lehetséges azért mert nem beszélget velem? Valahogy azt érzem nincs kölcsönös szimpátia és nem tud elfogadni amilyen vagyok ugy érzem

3 éve eggyütt járok a fiával sőt már eggyütt is lakunk de ez nállam és az annya közt örökös probléma hogy szurkál és az az arc ahogy rámnéz

Legjobb válasz: Nálam kb. ugyanilyen a helyzet, pedig már házasok vagyunk, és van egy kisfiunk is! Szerintem ez nagyon nem is fog változni! Nem is találkozunk túl sokat...Pedig azért én sajnálom,hogy nem máshogy alakult a kapcsolatom vele.. Ha Te változtatni szeretnél ezen, talán beszéld meg vele, vajon õ is ugyanígy érez -e, és érdekli-e egyáltalán, vagy ha nem fontos, akkor meg ne járj oda.

Nálam kb. ugyanilyen a helyzet, pedig már házasok vagyunk, és van egy kisfiunk is! Szerintem ez nagyon nem is fog változni! Nem is találkozunk túl sokat...Pedig azért én sajnálom, hogy nem máshogy alakult a kapcsolatom vele.. Ha Te változtatni szeretnél ezen, talán beszéld meg vele, vajon õ is ugyanígy érez -e, és érdekli-e egyáltalán, vagy ha nem fontos, akkor meg ne járj oda.
Lehet, hogy nem tetszik neki a helyesírásod. Ha az én arcomat láttad volna, miközben olvastam... Amúgy pedig senki nem érzi magát jól, ha olyannal kell lennie, aki piszkálja meg pofákat vág rá. Nem egyedi eset.
Hány évesen írsz ilyen borzasztóan?

Normális ez az érzés? Ugy érzem mintha ki akarna pottyanni belölem a baba, normális? Nyitott két méhszájam, sokat pihenek, de most hogy jo idö van néha sétálok a kertben, amugy nem menne a wc-zés.

De miért gondolok ilyenre hogy csak kinyomnám és pottyanna?Igaz lenne elötte görcs? Nem csak kiesne? Olyan rossz érzés,miért gondolok ilyenre? 34 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Nagyon aranyos amit írsz. Szerintem azért az nem úgy van, hogy csak kipottyan a picúr odabentrõl :-) Azért ahoz kellenek tolófájások mégha nem is nagyok de azért mégis :-), hogy elfollyon a magzatvíz (persze nem feltétlenül), vagy egyéb jelek, de azért csak úgy magától nem pottyan ki :-) El tudod képzelni azt, hogy csak úgy minden fájdalom nélkül kifér a fejecskéje azon a szûk lyukon? Ne gondolj ilyenekre, ha beindul a szülés azt úgyis érezni fogod, de azért ahoz még tágabbnak kellene lenned. Pihenj sokat, hogy nehogy tovább tágulj. Sok egészséget nektek.

Szia! Nagyon aranyos amit írsz. Szerintem azért az nem úgy van, hogy csak kipottyan a picúr odabentrõl :-) Azért ahoz kellenek tolófájások mégha nem is nagyok de azért mégis :-), hogy elfollyon a magzatvíz (persze nem feltétlenül), vagy egyéb jelek, de azért csak úgy magától nem pottyan ki :-) El tudod képzelni azt, hogy csak úgy minden fájdalom nélkül kifér a fejecskéje azon a szûk lyukon? Ne gondolj ilyenekre, ha beindul a szülés azt úgyis érezni fogod, de azért ahoz még tágabbnak kellene lenned. Pihenj sokat, hogy nehogy tovább tágulj. Sok egészséget nektek.
Ne izgulj, nem fog kipottyanni, ez garantálható :) ))
Szia! Ezzel én is így voltam, nyitott volt a méhszájam, és alig mertem menni, mert úgy éreztem, kipottyan. De ez szerintem pszichésen van így! Vigyázz magadra, már nem kell sokáig "félned"! Biztos minden rendben lesz, de azért nagyon sokat pihenj!

Lehet baba ebből? Kb egy hete állandóan pisilnem kell, ha felkelek a wc-ről utána is gyakran úgy érzem újra kell mennem. Ma kellett volna megjönnie. Egy kicsit görcsöl a hasam, de mást nem érzek.

Legjobb válasz: holnap reggel csinálj tesztet és kiderül. Lehet baba is de egy jó kis felfázás is. Az hogy nem jött meg jó jel ha máskor egyébként pontos.

holnap reggel csinálj tesztet és kiderül. Lehet baba is de egy jó kis felfázás is. Az hogy nem jött meg jó jel ha máskor egyébként pontos.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Sajnos nem mindig pontosan jön meg, de ilyen még nem volt és azt hallottam ez is lehet a várandósság jele. Valakinek volt esetleg ilyen az elején?
igen simán lehet a jele, de nem biztos. A teszt viszont jó esélylel kimutatná már, igy felesleges találgatni.
Nekem pont ennyi tünetem volt. Jól meg is lepõdtem! :D 34hkm
Szia! pontosan ilyen tüneteim voltak vannak ezen a héten, még éjjel, hajnalban is fel kell kelnem... 1-én van a nem várt idõpont, de nem bírtam ki , így ma teszteltem .íme a kép :) thttp://kepfeltoltes.hu/view/130628/DSC_0424_www.kepfeltoltes.. teszteltem .íme a kép :) szorítok neked is :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ mindenkinek, én még nem merek tesztelni, mert már máskor is volt, hogy késett, egy hetet várok vele, majd ideírom mi lett! Gratula két utolsónak!!!
annak idején én is állandóan pisilni jártam már a legelejétõl kezdve:-)
mi lehet a balyom ?
A kérdező hozzászólása: hát igen mi lehet a bajom??
variocele pl. el kell menned urulógushoz megnézetni nem fog kinevetni ne fogja letépni mindeki parázik amikor kint vár szal szedd össze magad és menj el a dokihoz, nem kell hozzá beutaló sem
A kérdező hozzászólása: már megyek magánrendelésre jövõhét szerdán és ht kíváncsi leszek hogy milehet vele..

Orvosira szeretnék menni, de úgy érzem, hogy sokszor lusta vagyok, és néha elegem van, hogy már megint a könyvek felett kell görnyednem, hogy vegyem rá magam a tanulásra ha belefáradok?

Most fogok érettségizni,és eddig elég jól tanultam ,de most sokat szenvedek nem tudom miért és eléggé izgulok is.

Legjobb válasz: Hat en is lusta vagyok, sot en meg baromira rossz tanulo is voltam kozepiskolaban. Aztan felvettek orvosira, ahonnan ki kellett iratkoznom, mert elkoltoztunk a vilag masik felebe (kulfold). Most nem beszelem a nyelvet, es itt is az a cel, hogy felvegyenek:D, egyszeruen ulj le es tudatositsd magadban,hogy mit akarsz. Masoknak meg ne hireszteld hova akarsz menni, en senkinek se mondtam el, mert tudtam, hogy csak epitenek lefele az amugyis keves onbizalmam. Aztan jo nagyot neztek mikor a kettess atlagommal 2 ev ratanulassal 92%-os emelt bioszt es 98%-os emelt kemiat irtam.

Hat en is lusta vagyok, sot en meg baromira rossz tanulo is voltam kozepiskolaban. Aztan felvettek orvosira, ahonnan ki kellett iratkoznom, mert elkoltoztunk a vilag masik felebe (kulfold). Most nem beszelem a nyelvet, es itt is az a cel, hogy felvegyenek:D, egyszeruen ulj le es tudatositsd magadban, hogy mit akarsz. Masoknak meg ne hireszteld hova akarsz menni, en senkinek se mondtam el, mert tudtam, hogy csak epitenek lefele az amugyis keves onbizalmam. Aztan jo nagyot neztek mikor a kettess atlagommal 2 ev ratanulassal 92%-os emelt bioszt es 98%-os emelt kemiat irtam.
Kettes, na jo nem kettes, talan voltam 3.5 is, de akkor se voltam valami nagy szo, es azert nem tojtam le nagyivben a kozepiskolat, tanultam is, csak nem volt eletcelom, igy nehez volt, most mar konnyu.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!