Találatok a következő kifejezésre: Ugy érzem fog jönni ismét (4 db)

Ugy érzem meg fog jönni ismét sajnos, már 11 honapja probálkozunk. Mit csináljak?

Voltunk vizsgálatokon nincs semmi baj nem értek már semmit.

Legjobb válasz: Amíg nem jött addig ne keseredj el.Én ugy éreztem,hogy megjön, de ez is tünet, és most 4 hetes 2 napos vagyok. Neked mikor kellene megjönnie? Szerintem még nincs semmi veszve.

Amíg nem jött addig ne keseredj el.Én ugy éreztem, hogy megjön, de ez is tünet, és most 4 hetes 2 napos vagyok. Neked mikor kellene megjönnie? Szerintem még nincs semmi veszve.
Ha minden rendben van mindkettõtöknél akkor sokmindent nem tudsz csinálni, csak kivárni, hogy összejöjjön a dolog. Mi már 2 éve várjuk a babót, de sajna még mindig nem sikerült. Tudom, hogy milyen rossz mindig reménykedni, már gyûlölöm ha megjön. Fel a fejjel, amíg nem jön meg van remény.
A kérdező hozzászólása: 1 válaszolomnak holnap kell megjönni egy picit szurkál a köldököm környékén.Idegesit a dolog mert 3 honapja volt 2db.+ tesztem de megjött és a doki is azt mondta hogy nem vagyok terhes azota mindig 1-2 naposak a menziim a 4-5 nap helyett.
hm... Ez a köldök alatt szurkálás pedig jó jel! Mikor csináltad a poz tesztet? Vannak akiknek megjön terhesség alatt, és nekem is azt mondta a doki hogy kevés esélyem van a terhességre, és most... :) a hõd hol tart?
A kérdező hozzászólása: márciusban volt a teszt nem vagyok terhes mert voltam azota már többször is dokinál.a Hömérsékletemet meg egyszerüen egy hatalmas kavalkádnak tartom van pár nap amikor 35..de különben tökre változo átlagba 36.2-36.7-ig.most reeggel 36.8 volt
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat aranyos vagy de jelem annyi volt már körülöttem csak jönnek a babák csak nekünk nem.kicsit csalodott vagyok.
Szerintem várj holnapig az elkeseredéssel! Lehet hogy mostsikerült. Remélemnemjön meg, írd meg ide, hogy mi volt!!! Szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm remélem jo hirt közölhetek.mindig pontos.Jó éjt!!
Nah? megjött? remélem nem! ajd írj hogy mi lett!

Ha úgy érzem hogy meg akar jönni akkor meg is fog?

Legjobb válasz: Hat ez eleg fura kerdes....ha azt akarod hallani, hogy megfog jonni akkor megfog ha meg nem akkor nem fog megjonni. Edes Istenem....mi is itt a kerdes???? Mire nem tudod a valaszt???

Hat ez eleg fura kerdes....ha azt akarod hallani, hogy megfog jonni akkor megfog ha meg nem akkor nem fog megjonni. Edes Istenem....mi is itt a kerdes???? Mire nem tudod a valaszt???
Lehet hogy még nagyon fiatal a kérdezõ, és csak most fog elõször mensturálni.:) A válasz: egyszer biztosan:)
Nem biztos hogy megfog jönni hiába érzed úgy, ha terhes lettél akkor is lehet ilyen érzésed.
IGen, nem egyértelmû a kérdés. Én az elsõre nem igazán emléksze, azt hiszem fájdalmaim nem voltak, csak barna folyásom, ami harmadik nap körül változott igazán vér állaguvá és szinüvé. Most 8 hetes kismama vagyok és azért nem gondoltam, hogy terhes vagyok, mert ugyanúgy fájt a hasam, mint menseskor- fáj még mindig néha.(tágul a méh) Tehát a válsz lehet igen is meg nem is.

3 napja kellett volna megjönnie. Vasárnap és ma is van valamiféle folyásom, olyan rózsaszínes. Néha úgy érzem, mintha most megindulna a menszesz. Meg fog jönni, vagy reménykedhetem még?

Nagyon rosszul érzem magam, hányingerem van, derekam fáj, a melleim, mintha le akarnának szakadni.Tesztet nem csináltam, mert nem tudom mire vélni ezt a maszatolást. Nekem nem szokott ilyenem lenni.

Legjobb válasz: Most a napokban kiderül, hogy sikerül-e megmaradni a babának, mert szerintem esély van rá, hogy errõl van szó. Aztán lehet, hogy nem sikerül és megjön a menzeszed nagy fájdalmak közepette. Nagyon erõsen drukkolok neked, hogy sikerüljön megtapadnia rendesen. Egyébként már tesztelhetsz, s lassan 1-2 hét múlva már a dokihoz is érdemes elmenned UH-ra.

Most a napokban kiderül, hogy sikerül-e megmaradni a babának, mert szerintem esély van rá, hogy errõl van szó. Aztán lehet, hogy nem sikerül és megjön a menzeszed nagy fájdalmak közepette. Nagyon erõsen drukkolok neked, hogy sikerüljön megtapadnia rendesen. Egyébként már tesztelhetsz, s lassan 1-2 hét múlva már a dokihoz is érdemes elmenned UH-ra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nagyon aranyos vagy!Akkor próbálok nyugodt maradni. Remélem sikerül!


Peteérés óta szinte minden nap fájdogál a bal petefészkem. A mellem is feszül 1 hete. DPO 11-től viszont enyhe barnás pecsételésem van.9-re nem várom. Ugye jól érzem, hogy meg fog jönni?

UH-n voltam 2 hónapja, nem volt ciszta, se egyéb elváltozás.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem biztos, hogy megjön. 50% esélye van csupán. És a másik 50% pedig a babáé. :)

Egyáltalán nem biztos, hogy megjön. 50% esélye van csupán. És a másik 50% pedig a babáé. :)
Sziasztok, nekem ugyanez. Peteérés óta egy számmal nagyobb a mellem oldalt, és alul nagyon fáj, nem is tudok hason aludni. 3 napja barnázok, nem sokat csak cseppeket. leszaakd a derekam egy hete. volt 2 napig vizes folyásom is.pár napja nem is mérem a hõm, mert leesett. ma megmértem, és fent volt 36, 8-on. ma egész nap nem volt bent betét, nem volt barnázásom meg semmi.elvileg holnap kellene megjönnie..... én nagyon reménykedem...:(
A kérdező hozzászólása: Igen, én is olvastam! Csak tényleg ez a veszélye... hogy addigra esetleg a spermák már nem élnek :(
"Kislány utódért pedig szeretkezzünk minden nap amennyit csak lehet, de ovuláció elõtt 3 nappal álljunk meg." Erre a tudományos információra alapozva, mert egy kisfiúnk már van:)
A kérdező hozzászólása: Drukkolok, hogy sikerüljön! Nekem kicsit távolinak tûnik a 3 nap, fõleg, ha a katonái nem várakoznak addig.
A kérdező hozzászólása: Mi is kislányt szeretnénk, de luxus lenne arra gyúrni, ha már õsz óta nem védekezünk :(
Nekem utolsó 13-án volt, ovum 24-én volt teszt szerint és 19-én és 21-én próbálkoztunk, kislányt szeretnénk:)
A kérdező hozzászólása: 28 napos. Utolsó mens: 04.11. Együttlét: 21, 22, 24. Peteérés 25.
Én azért szorítok neked:) Hány napos a ciklusod? Mikor voltatok együtt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 4-dik, hogy leírtad:) Neked pedig nagy esélyed van a babára. Ha nem lenne pecsételés, akkor bizakodóbb lennék!
Nekem nincs.
Amikor teherbe estem a kisfiammal, akkor kb. a 22. naptól kezdõdött a barnás pecsételésem és hasfájásom. Ez végig ki is tartott és csak akkor kapcsoltam, amikor már a mensi helyett is csak barnás pecsételés volt. :) Most 3 éves a fiókám.
A kérdező hozzászólása: Barnás pecsételésed van Neked is?
Én is így vagyok, csak én holnapra nem várom... Remélem nem jön meg!
A kérdező hozzászólása: Kedves 14-es! Szerintem nagy esélyed van a leírtak alapján. Nagyon drukkolok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!