Találatok a következő kifejezésre: Ugy érzem fog jönni (29 db)

Igen, rendbe fog jönni. Normális, hogy egy darabig nem érzed ott az ízeket. Kellemetlen az ilyesmi, de gyorsan gyógyul.
5 percig azért nem kellett volna öblögetni. Én is megégettem már párszor a nyelvem, de ilyen még nem jutott eszembe a fájdalom enyhítésére. Rendbe fog jönni a nyelved persze, de az még jó pár nap. Máskor azért ezt ne csináld :S
A kérdező hozzászólása: köszönöm..megnyugodtam:)

Ha a 16. napomon volt a peteérésem akkor létezik hogy nem 14 napra jön meg hanem később? Vagy az mindíg a peteéréstől 14nap? Nem merek tesztelni mert úgy érzem hogy meg fog jönni.

Legjobb válasz: A 14 nap általában stimmel, de persze mindenki egyedi. Az, hogy úgy érzed meg fog jönni, akár terhességi tünet is lehet ;-). Mindenesetre én nem bírnám a helyedben. :-) Drukkolok.

A 14 nap általában stimmel, de persze mindenki egyedi. Az, hogy úgy érzed meg fog jönni, akár terhességi tünet is lehet ;-). Mindenesetre én nem bírnám a helyedben. :-) Drukkolok.
A kérdező hozzászólása: azért bírom ki hogy nem tesztelek mert két napja 4tizedet esett a hõm.

Van még valaki, aki úgy érzi, már megint meg fog jönni a mensi?

Én már most szomorú vagyok, mert érzem, ebb?l már megint mensi lesz...:( Csak azt nem tudom miért reménykedek mindig...nagyon rosszul esik most már, amikor már vannak mensi el?jelek, egyre rosszabb érzés, teljesen magam alatt vagyok már emiatt.

Legjobb válasz: Szia. Én holnapra nem várom, de érzem, hogy mensi lesz..megint. Ki vagyok tõle én is, néha meg úgy érzem belefáradtam. Semmihez semmi kedvem...stb. De ne csüggedj!! Következõ hónapban belevágunk megint!És remélem sikeresek leszünk!

Szia. Én holnapra nem várom, de érzem, hogy mensi lesz..megint. Ki vagyok tõle én is, néha meg úgy érzem belefáradtam. Semmihez semmi kedvem...stb. De ne csüggedj!! Következõ hónapban belevágunk megint!És remélem sikeresek leszünk!
Köszönöm, én is szorítok nektek csajok!! De sajnos énis ebbe a cipõbe vagyok most!Nem érzem hogy meg akarna jönni, a hasam alján folyamatos szúró érzést érzek, pecsételésem, folyásom nincs, a hõm visszaesett 36, 3-ra.Minden évés után ég a gyomrom, de ez lehet az idegességtöl is.Nagyon feszült vagyok már, nemtudok em idegeskedni, nagyon szeretnék ha sikerülne! Szorítok nektek csajok!Kitartás!majd irom a fejleményeket!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Semmi jele annak, hogy meg akarna jönni a mensi. Reggel megint egy minimális halvány rózsaszín pecsét volt és ennyi, semmi pecsételésem nincs, pedig folyamatos szokott lenni már ilyenkor. 29 naposak a ciklusaim és holnap lesz a 30. napom, holnap már esedékes lenne a mensi, de úgy érzem nem fog jönni. Viszont terhesnek sem érzem magam egyáltalán. Úgy érzem valami hormonális zavarom van...Mellbimbó udvar tele van apró kis pöttyökkel és a jobb kezem teljesen elerõtlenedett, hogy ma reggel egy almát alig bírtam megpucolni...Mi ez az egész, valaki meg tudná mondani?? A hõm csökkenõfélben van, de nem esett le, csak fokozatosan csökken és ezért se érzem magam terhesnek. :( És veletek mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Zsanett! Nagyon Drukkolok neked is! Én már nagyon izgulok, mert semmi jelét nem érzem egész nap annak, hogy meg akarna jönni a mensi, pedig tegnap este milyen biztos voltam benne...holnap vagy holnapután lenne esedékes. Ha megjön, akkor szerintem hirtelen fog "elönteni" a vér, mert semmi jele nincs hogy meg akar jönni...én is félek nagyon! :(
Nemvárt elött 4 nappal vagyok, nagyon szomorú leszek ha mégis megjön!Próbálok nem idegeskedni, de nem megy!:(((
A kérdező hozzászólása: Persze, mindenképp megírom. Most meg teljesen úgy érzem, nem fog megjönni!! Ó, hogy mekkorát fogok csalódni, ha mégis!! :(((
hát még ebbõl akármi lehet.. :-)) majd mindenképpen írd meg, akármi is lesz!!
A kérdező hozzászólása: UH alapján mondta doki hogy minden rendben velem. Látta a peteérést, a megérett tüszõt és a többi kis tüszõt is. Pontosan megjön a mensim is mindig, a görbéimet is megnézte az alapján is azt mondta, hogy minden OK. Tehát ezeket nézte. Hát ha most megjön a mensim, akkor megint próbálok mondogatni a férjemnek hogy most már tényleg csinálni kéne valamit...mondogatom neki folyamatosan, hátha egyszer megérti, hisz õ is akar babát. Egyébként képzeljétek, most megint teljesen leállt a pecsételésem és semmi mensis érzésem nincs...nem értem. Olyan mintha gondolkozna. :) Reggel éreztem, hogy meg akar jönni meg pecsételtem is kicsit wc papíron, de azóta semmi. Furcsa. Nekem pedig folyamatosan szokott jönni a pecsételés mensi elõtt, nem szokott leállni...remélem nem valami bajra utal...hátha mégis ott a baba...olyan jó lenne! :(
hát pedig muszáj valahogy rábeszélned..-ha te már kivizsgáltattad magad és minden oké volt, akkor lehet, hogy tényleg a férjed a "hibás"
A kérdező hozzászólása: Na ma már volt erõs megjön érzésem is...és kis pecsételés is közben. Meg akar jönni. :(( Bár nem csodálkozok rajta, hiszen csökken a hõm...:( Legkésõbb holnap reggel tutira mensizni fogok. Sajnos! :( Majd megírom, igazam lett-e. Nektek drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Kifolyt belõlem piros vér ébredésnél görcs nélkül, de nem mensi volt még ez, mert megállt és inkább csak pecsételõszerûvé vált ami csak wc papíron látszik, görcs továbbra sincs. Ez most mi??? Meg fog jönni? Mára nem vártam, mindig pontosan megjött eddig.
Egy év után? Van, aki 7-8 évig küzd érte! Na az elhiszem, hogy már belefárad, de mégsem adja fel, mert mindennél jobban akarja azt a gyereket!
A kérdező hozzászólása: De, eddig akartuk! DE BELEFÁRADTAM!
Hát ha így gondolod, akkor lehet, hogy azért nem jön! Mert nem is akarjátok igazából! Lehet, hogy így van megírva!
A kérdező hozzászólása: Ez most nekem szólt? Igazából engem se érdekel most már ezek után az egész. Ha vizsgálat kell ahhoz hogy nekünk gyerekünk legyen, az már régen rossz. Úgyhogy ha a természet úgy akarja lesz baba, ha meg nem akarja, akkor nem lesz.
Ideje lenne elküldeni a férjed egy vizsgálatra!
A kérdező hozzászólása: Kedves Zsanett! Szerintem pedig ne éld bele magad. Én is teszteltem halvány pozitívat, ráadásul idõn belül jött ki és sajnos egy túlérett 35 mm-es tüszõ okozta!!! :(( Ezért is lehetett ilyen pecsételés a mensim helyett, mert már akkor ért a tüszõ. 3-5 nap múlva csinálj még1 tesztet. Csak akkor reménykedj, ha ERÕS lesz!! Tapasztalatból mondom. Engem most már nem érdekel az egész, nem fogok számolgatni többé hogy mikor legyünk együtt...stb. belefáradtam ebbe a sok csalódásba!
szerintem ha nem jött meg, és van már halványcsíkod is, akkor már reménykedhetsz.. :-)))
Hali Csajok! Nekem azóta nemjött meg, ma csináltam egy tesztet, megjelent a második csík, de nagyon nagyon halvány!most nemtudom hogy hihetek-e neki!:((
A kérdező hozzászólása: Az orvos nálam mindent rendben talált UH alapján. Kivizsgálásokat említettem neki, de azt mondta, hogy elõbb a férjemmel kéne kezdeni...de a férjem nem akar menni... én mennék már most, csak doki mondta, hogy elõbb a férjemet kell...:(
én a 09.50-es kismama vagyok, aki mára van kiírva!! én se szívesen reklámozom ilyenkor, de nekünk is szerencsénk volt, mert most a 2.babánál is rögtön terhes lettem. ha már 1 éve próbálkoztok és semmi, akkor lehet hogy érdemes orvoshoz fordulni, lehet hogy valamilyen gyógyszeres kezelés után rögtön teherbe esnél.
nálam meg óránként változik....:) a peteérés után biztos voltam benne, hogy sikerült, és nem is tudom, állandóan ezt mondogatom ebben a ciklusban, olyan belülrõl jövõ érzésem van, hogy terhes vagyok. de aztán állandóan elbizonytalanodom, akkor meg letört leszek, stb. hamarosan kiderül úgyis, 4 napom van a nemvártig. drukkolok mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Én már most úgy érzem, hamarabb jön, mint péntek, pedig énis péntekre nem várom...szerintem holnap vagy holnapután nekem megjön. :( Már most egyre pirosabb a pecsételésem...:( Én csak ebbõl gondolom.
Én is úgy érzem, hogy meg fog jönni, péntekre nem várom.Pici krémes folyásom van, nem tudom, hogy ez jó vagy nem.Fáj a derekam is egy kicsit.NEEEEEM AKAROOOOOOM.
A kérdező hozzászólása: Kedves 17:07-es! Köszi hogy írtál te is egy kis biztatót. GRATULÁLOK Neked a babához, könnyû szülést és jó babázást kívánok neked!!!
a teherbe esésem elõtt én is ugyanazt éreztem, mint mensi elõtt, ezért biztos voltam benne, hogy megint nem jött össze..-de aztán mégis baba lett belõle! holnapra vagyok kiírva :-)
A kérdező hozzászólása: Kedves 16:03-as! Köszi a biztatást...
Ne haragudjatok, de ez olyan butaság! Mensi elõtt nem sírunk! Nekem most ugyanolyan volt, mintha meg akarna jönni. Görcsök, szurkálás, és a legbiztosabb jel, a bõ vizes folyás. Csak a mellem feszült máshogy. Így még soha! Csináltam egy tesztet és pozi lett! 7 hetes vagyok! Pedig én is már sírtam elõtt pár nappal, hogy tuti megjön! Szóval várjatok a sírással még pár napot!:) Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Azért írd meg bebizonyosodott-e az érzésed. Én is megírom, nekem még 3 napom lenne addig...
A kérdező hozzászólása: kedves 21:13-as! Nagyon drukkolok neked, hátha nem ver át a megérzésed! Nekem is voltak furcsaságok ebben a ciklusomban nem kis dolgok!, és ezáltal reménykedtem, de már tegnap óta elszállt a remény...érzem meg fog jönni. Még ma nem jött meg, de a hõm 1 tized fokkal lentebb ment és furcsán húz a hasam meg néha pecsételek, szerintem holnapra már biztos megjön. :(
Szia Elsõ vagyok. Barnázok tegnap este, és most is. Érzem hogy meg fog jönni:( Te érzel valamit? Folyás, fájás, stb? Drukkolok, hogy Neked legalább sikerüljön!!
Ja, és szedek folsavat is és terhesvitaminból feleket, remélem ez is segíteni fog.
Mi január óta próbálkozunk tesóval, nagyfiam már 7 éves. És nekem is elsõre összejött, amit nem is gondoltam volna. Több évig szedtem fogigátlót, szerintem nem kellet volna várni a tesóval ilyen sok idõt. Amúgy én is arra gondoltam, hogy hamarabb van peteérésem , és ezért nem jött még össze, ha egyáltalán van. Elkezdek tesztelgetni már mensi után, és látni fogom.
A kérdező hozzászólása: Mi több mint 1 éve próbálkozunk, elsõ baba lenne... Én nem merek semmit szedni, régebben próbáltam teákat meg szedtem Elevitet, de hiába. Sõt, a tea még be is kavart abban a ciklusban. Úgyhogy én nem merek semmit szedni. Rábízom a természetre, ha akar a baba akkor jön anélkül is hogy bármit szednék és meg is tapad, meg is marad. Azt akarom, hogy magától sikerüljön nem akarok semmilyen gyógyszert, semmit. Ha meg már sikerülne a teherbeesés, akkor természetesen szednék magzatvédõ vitaminokat. Addig teljesen felesleges, nem fog attól hamarabb jönni a baba.
Köszönöm a jókívánságot! Megkérdezhetem, hogy mióta próbálkoztok? Az ovuteszt szerintem jó! Barátnõmnek félévig nem jött, elsõ ovutesztes hónapban összejött! Kiderült, hogy hamarabb van általában peteérése, mint gondolta és hosszabb a luteálisa, ezért valahogy mindig elkerülték! Ha ajánlhatok valamit, akkor szedjetek e-vitamint, az erõsíti a nyálkahártyát, így baba jobban meg tud tapadni!
Kedves Kismama. Köszönöm szépen a drukkot, nagyon jólesik. Kicsit azért igen, reménykedem, hátha. Minden jót Neked, és a Babádnak. Kedves Kérdezõ. Igen, jó hogy csak barnázgatok, mensi még nincs, hát majd meglátom. Beszereztem 30 ovutesztet, úgyhogy elkezdem azt is. Hõt nem mérek, mert 7 napból 6szor nagyon korán kelek, megyek dolgozni, már nincs erõm ehez.Neked is Drukkolok, írj mindenképpen mi lett az eredmény...
A kismama vagyok! Szégyellem leírni, de nekünk elsõre összejött! Tudom, hogy rettentõen szerencsések vagyunk! Nektek lányok nagyon-nagyon sok sikert kívánok. Én tényleg hiszem, hogy mindenkinek van angyalkája, csak van, akinek hamarabb jön, van akinek késõbb!
A kérdező hozzászólása: Néha érzem a mensis húzó érzést, de többnyire nem érzek semmit. Néha pecsételek kicsit, de nem folyik semmi, tehát annyira jelentéktelen ez a színes pecsét is. Én amiatt vesztettem el most a reményt, hogy a hõm 1 tized fokot csökkent, és amikor csökken, az már rosszat jelent. Ha esetleg holnap újra emelkedne a hõm és nem jönne a mensi, na akkor talán egy kicsit reménykedni kezdenék, de egyenlõre mensire tippelek. :( Kedves elsõ! Az jó, hogy még nem jött meg neked, mivel te mára nem vártad! Hõt nem szoktál mérni? Kedves kismama! Nagyon könnyû szülést és sok boldogságot neked! Te sokat vártál a babádra?
azért én nagyon drukkolok, hátha még se a mensid érzed! majd írd meg a fejleményeket. (a pecsételés se egyértelmû jele a mensinek, mert rengetegen vérezgetnek az elsõ hetekbe) Ha mégis megjönne.., -akkor se csüggedj, majd csak összejön a várva várt baba.használj ovu teszet, nekem bevállt. mára vagyok kiírva. holnap fekszem be!
A kérdező hozzászólása: Ez már nem 1 év, hanem másfél év. És attól hogy jajj de nagyon akarom azt a gyereket, nem fog sikerülni RÁJÖTTEM! Az lesz a legjobb, ha nem foglalkozom az egésszel és másban keresem a boldogságomat, mert úgy látszik abban nem lehet, hogy teherbe essek!

Úgy érzem terhes vagyok, de ma leesett a hőm 37-ről 36.4-re, akkor ez rosszat jelent? Meg fog jönni?

Szombatra nem várom, van egy halvány pozitív tesztem. Az most akkor mit jelent? miért esett le a h?m?

Legjobb válasz: A halvány pozitív is pozitív!!Gratulálok!Nekem is így kezdõdött.A hõddel ne foglalkozz.Nekem is ugrált.Felment, fenn maradt napokig, aztán leesett.Már én is azt hittem, hogy meg fog jönni.Szept. 22- én szülök!

A halvány pozitív is pozitív!!Gratulálok!Nekem is így kezdõdött.A hõddel ne foglalkozz.Nekem is ugrált.Felment, fenn maradt napokig, aztán leesett.Már én is azt hittem, hogy meg fog jönni.Szept. 22- én szülök!
Biztos a melegfront :) Amikor terhes lettem, akkor fel sem ment a hõm egyáltalán..., a tesztnek higgy és ne a hõmérõnek! Milyen tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: gabriel. holnap csinálok reggel egy másikat is. köszi!
na? megcsináltad?:)
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam, már reggel 7kor kipattantam az ágyból! De akkor negatív lett, és kb 1 órára rá lett halvány pozitív, de félek, hogy ennek nem hihetek... :(
Ha idõn túl pozitív annak ne higgy! Gabrielnél én is tapasztaltam ilyet (és más tesztnél is). Ha holnap nem jön meg, akkor vasárnap reggel tesztelj újra. A hõre annyit tudok mondani, hogy az alapján menzi lesz, de ha a halvány + teszt idõben jelent meg elõzõleg (nem a mostani) akkor talán baba van. De ne éld bele magad még. Drukkolok!

Ha úgy érzem hogy meg akar jönni akkor meg is fog?

Legjobb válasz: Hat ez eleg fura kerdes....ha azt akarod hallani, hogy megfog jonni akkor megfog ha meg nem akkor nem fog megjonni. Edes Istenem....mi is itt a kerdes???? Mire nem tudod a valaszt???

Hat ez eleg fura kerdes....ha azt akarod hallani, hogy megfog jonni akkor megfog ha meg nem akkor nem fog megjonni. Edes Istenem....mi is itt a kerdes???? Mire nem tudod a valaszt???
Lehet hogy még nagyon fiatal a kérdezõ, és csak most fog elõször mensturálni.:) A válasz: egyszer biztosan:)
Nem biztos hogy megfog jönni hiába érzed úgy, ha terhes lettél akkor is lehet ilyen érzésed.
IGen, nem egyértelmû a kérdés. Én az elsõre nem igazán emléksze, azt hiszem fájdalmaim nem voltak, csak barna folyásom, ami harmadik nap körül változott igazán vér állaguvá és szinüvé. Most 8 hetes kismama vagyok és azért nem gondoltam, hogy terhes vagyok, mert ugyanúgy fájt a hasam, mint menseskor- fáj még mindig néha.(tágul a méh) Tehát a válsz lehet igen is meg nem is.
Önbizalomhiány.
Jól írta az elsõ erõsitsd az önbizalmad és nem lesz gond
onbizalomhiany , lesz itt par gyurkajozsi mint en :D menjel el gyurni ;)
A kérdező hozzászólása: szoktam edzeni szerintem nem azzal van a gond ..
Én is pontosan így érzek, akárhány lányra nézek rá. Szerintem is az önbizalomhiány az oka.

03.16-án kellene megjönnie de már ma ugy érzem hogy meg fog jönni. 03. 02-án volt peteérésem. Lehet még baba?

Legjobb válasz: Én ugyan ebben a cipõben járok! Nekem is 16-ára jósolta egy progi (mert nekem sosem pontos) a következõ mensit és másodikán volt elviekben a peteérésem. Tegnap óta érzem a menses jeleit (olyan mintha a méhemet húznák lefele, szédülés, elnehezült végtagok, hõhullámok, feszültség, türelmetlenség). Ráadásul ma nekem a hõm is fel ment, az eddig standard állapothoz képest. Nem tudom mi van, sajnos türelem kell, ki kell várni.

Én ugyan ebben a cipõben járok! Nekem is 16-ára jósolta egy progi (mert nekem sosem pontos) a következõ mensit és másodikán volt elviekben a peteérésem. Tegnap óta érzem a menses jeleit (olyan mintha a méhemet húznák lefele, szédülés, elnehezült végtagok, hõhullámok, feszültség, türelmetlenség). Ráadásul ma nekem a hõm is fel ment, az eddig standard állapothoz képest. Nem tudom mi van, sajnos türelem kell, ki kell várni.
Még nem érezhetsz semmit! Türelem!
Nekem is 16.-án kell megjönni, de tegnap is, meg ma is begörcsölt a méhem, nem tudom mitõl.Lehet az idõjárás befolyásol vagy a fene tudja.Ha nem jön meg, akkor a jövõhét végén csinálok 1 tesztet!Szoritok neked is!
Ird meg, hogy neked megjött-e vagy babás lettél!Köszi!
Bocsi, csak érdeklõdnék, hogy neked megjött-e, mert nekem sajna, igen!Most el is vagyok nagyon kenõdve!:(
A kérdező hozzászólása: még mindig nem jött meg. csináltam 6 poizitiv tesztet. ma megyek dokihoz.:)
Hú, de nagyon irigyellek!Gratulálok a babához, jó egészséget, boldog babavárást!:) )

Fura szagot érzek magamon (nem büdös), és úgy érzem mintha "nyitva lenne a hüvelyem" Akkor meg fog jönni a mmensim?

Legjobb válasz: Már megjött az elsõ menstruációd? Egyébként lehet, hogy menstruálni fogsz.

Már megjött az elsõ menstruációd? Egyébként lehet, hogy menstruálni fogsz.
Hát azért az sok minentõl függ. mennyi idõs vagy?
hány éves vagy jóember?
A kérdező hozzászólása: 6 éve volt az elsõ, azóta össze vissza jön, 20 éves vagyok

Kisfiam 2 hónapos, úgy érzem meg fog jönni hamarosan (fájdogál a hasam). A szoptatást ez mennyire bolygatja meg? Tej íze változhat meg? Tej mennyiségét befolyásolta valakinél?

Legjobb válasz: Nekem is megjott szoptatas alatt ... Mindenki ilyesztegetett,hogy ha majd megjon nem fog szopizni a baba ,mert megvaltozik a tej szaga allaga hat en nem tapasztaltam ilyent ugyanugy szopozott mind ezelott de egyekbkent embere valogatja lehet olyan is van akinek befolyasolja a szoptatast.

Nekem is megjott szoptatas alatt ... Mindenki ilyesztegetett, hogy ha majd megjon nem fog szopizni a baba , mert megvaltozik a tej szaga allaga hat en nem tapasztaltam ilyent ugyanugy szopozott mind ezelott de egyekbkent embere valogatja lehet olyan is van akinek befolyasolja a szoptatast.
Az én fiam 4 hónapos volt, mikor megjött és sajnos megváltozott a tej íze sztem, mert sírdolgálva evett vagy nem is evett annyit. Többször adtam neki tápszert, és elkezdtem ezenkívül fejni is, mert a tej mennyisége is drasztikusan lecsökkent. De visszaállt minden amint elmúlt a havibaj:) De mindenkinél más, jó babázást!
Szia, nekem is megjott mar most harmadszor, (6 hós a kislányom)abszolut semmi kulonbseget nem erzett.Nem bolygatta meg egyaltalan.Ugyanugy szopizott mint egyebkent is.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Mindenkinek köszönöm! Aggódom, mert nagyon nem szeretném hogy a szoptatással vmi gubanc legyen...második babám õ, utólag visszagondolva lehet hogy az elsõnél nem voltam elég tapasztalt, felvilágosult a szoptatást tekintve.Csak 2.5 hónapig szoptattam, megijedtem hogy kevés a tej, mert fogyott a kisfiam, és tápszert adtam neki..így az kényelmesebb volt neki.Leszokott a cicirõl.Most próbálok mindent elkövetni, hogy minél tovább szoptassak. Így ahogy éreztem hogy meg fog jönni, rögtön a szoptatást "féltettem":-) Jó babázást nektek (is) !!:-)
szia, nekem is megjött amikor a baba 4hónapos volt és utána 28 naponta mindig, mégis 11hónapos koráig szopizott ugyanolyan lelkesedéssel, mint elõtte. Szerintem várd ki, mi lesz és utána ráérsz aggódni ha nem ízlik neki, lehet h semmi gond nem lesz vele!:-)
A kérdező hozzászólása: Szia!Igazad van, ráérek akkor aggódni, ha tényleg nem ízlik neki!Köszi!Annyira szeretnék én is min.addig szoptatni ameddig neked sikerült!:-)Bízom benne hogy a hozzáállás és az hogy hiszek magamban hogy menni fog, segít!

Össze fogok jönni egy olyan sráccal, akinek rendkívül sok egyéjszakás kalandja volt. Az a baj, hogy úgy érzem, hogy ő már mindent kipróbált, nekem meg nagyon kevés tapasztalatom van, és nem fogok tudni neki megfelelni az ágyban. Lehet ebből gáz?

Arról van szó, hogy ugyan éltem az el?z? párkapcsolatomban rendszeres szexuális életet, de az kicsit egysíkú volt, legalábbis nem vad. Nem érzem úgy, hogy határozott tudnék lenni, pedig ehhez a sráchoz tényleg egy vadmacska kéne... Tudom, hogy a szex nem minden, meg egyéb közhelyek, de nem szeretném, hogy emiatt inogjon meg egy olyan kapcsolat, ami jó is lehetne...

Legjobb válasz: ne aggódj meg fogsz neki felelni, attól hogy sok nöje volt még nem biztos,hogy a vad szexet kedveli. lehet hogy mostanra igazi bújós simogatós együttlétre vágyik. de ha vadabbra vágyik majd megtanulod azt is, szerintem még javadra is válhat, tanulsz vmit. nekem is volt ilyen pasim, aki annyi kaland után nagyon nagyon gyengéd volt, és iszonyúan szerelmes,amit senki nem hitt volna róla. sokat adtunk egymásnak. de azért arra is gondolj, hogy nem biztos hogy meg akar változni és ezután is keresi majd a kalandokat, meg persze kérdezz rá hogy védekezett e, mert lehet hogy ennyi kaland után betegséget is összeszedett.

ne aggódj meg fogsz neki felelni, attól hogy sok nöje volt még nem biztos, hogy a vad szexet kedveli. lehet hogy mostanra igazi bújós simogatós együttlétre vágyik. de ha vadabbra vágyik majd megtanulod azt is, szerintem még javadra is válhat, tanulsz vmit. nekem is volt ilyen pasim, aki annyi kaland után nagyon nagyon gyengéd volt, és iszonyúan szerelmes, amit senki nem hitt volna róla. sokat adtunk egymásnak. de azért arra is gondolj, hogy nem biztos hogy meg akar változni és ezután is keresi majd a kalandokat, meg persze kérdezz rá hogy védekezett e, mert lehet hogy ennyi kaland után betegséget is összeszedett.
Nem lesz baj:) Magam is rengeteg egyéjszakás kalandon vagyok túl... Hidd el, azok nem azt jelentik, hogy mellé tapasztalt partner kell:) Sõt, én ha komolyabbra vágyok, akkor tapasztalatlanabbal (de hosszú szó ez:D) kezdek, õt úgy formálom, alakítom ahogy jólesik:D Egy "tapasztaltnak" megvannak a szokásai, tudja hogy mit szeret, így elveszik a felfedezés varázsa... Úgy már semmi izgalom nincs benne...:S Úgyhogy csak nyugi van:) Viszont a kalandokkal tényleg vigyázz, a magunkfajta gyorsan félrelép... Csak ha tényleg biztos vagy benne, hogy csak a tiéd lesz, akkor vállald el, különben nagyot eshetsz! 23/F
Az én férjem egy tipikus csajozós volt... Mindig más nõvel láttam.Ezért nem is vettem komolyan amikor közeledett.Ugyan ezt gondoltam+kiegészíteném azzal, hogy nem vagyok model alkat...167 cm. és 65 kg.Szóval kicsit sportos alkatom van.6 hónapig ostromolt.Aztán megadtam magam.:-D Már 11 éve vagyunk együtt.Van egy 8 éves lányunk és most jön a második babánk.Azt mondja, hogy soha nem volt ilyen jó senkivel...(elõtte nekem is csak egy fásult tingli-tangli kapcsolatom volt).Szerintem az érzések és az odaadás sokat számít...Ja és ami fontos:Azok a barátai akik nem voltak nõcsábászok fiatalabban azok mind most csajoznak..Õ meg szerintem kiélte magát.Nagyon boldogok vagyunk és imádjuk egymást a mai napig!!Remélem ez mindig így lesz. 31 éves anyuka
Annyira átlátom a helyzeted!
)Bocs itt folytatom) Én is pont ugyanebben a helyzetben voltam 2 éve!A jelenlegi párom mielõtt összejöttünk már jó sok csajjal volt és igen sok tapasztalattal rendelkezett, ezzel szemben pedig én még szûz voltam(még rosszabb mint neked)!Én is félte megy kicsit, hogy nem tudom majd azt teljesíteni ami neki jó lenne de nem volt vele probléma, türelmes volt és mindenre szépen megtanított.Abban volt szerencsém, hogy õ már nem aa kaladot kereste hanem komoly kapcsolatot.Ahoz képest, hogy elõttem miylen csapodár életet élt mára már teljesen lenyugodott, sokkal bújósabb, szorult belé egy kis romantika is :D Ne aggódj, ha komolyan gondoljátok mind a 2en nem lehet gond!!! :)
Ne aggódj, ennek a srácnak úgy is csak egy éjszakára kellesz...szal ha egy istennõ lennél az ágyban akkor is csak azt érnéd el vele, hogy max 3-4 alkalommal feküdne le veled...szal no para!!
elõzõ vagyok:L/19
Szia!Akér csak a régi önmagamat látnám.Én is voltam ilyen helyzetbe, egy hosszan tartó kapcsolat után amibe elvesztettem a szüzeségemet megismerkedtem egy nálamnál 8 ével idõsebb fiúval.Akinek persze nem kevés nõje volt elöttem.Azt hozzá teszem hogymár az elsõ randin leakart fektetni, de nem hagytam maga.Na de 2 hét után sikerölt neki mert már én sem bírtam várni.Az hogy õ tapasztaltabb volt nálam csak elõnyömre vált hisz ugy tudott alakitani sexuális téren ahogy neki jó.Nagyon élveztünk minden együtt létet.Ennek már 5 éve és azóta a férjem:) Ugy hogy ne parázzminden oké lesz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!