Találatok a következő kifejezésre: Ugy érzem fog (220 db)

Úgy érzem össze fogok omlani. Soha nem voltam "gyenge"! Mit tegyek?

Már odáig eljutottam,hogy felkelni sincs kedvem.Állandóan fáradt vagyok.Mióta ebbe a "tetű" faluba élek(3 éve),azóta egyre betegesebb vagyok(reflux,állandó hasi,sőt már háti fájdalom is,valamint ritmuszavarom is lett!)A párom lassan heti 7 napot dolgozik,én itthon ülök segélyen,mert nincs munkám!A "drága"miniszterelnők úr,még azt is lecsökkentette 6000ft-al,így a párom még többet fog dolgozni.Én meg egésznap egyedül itthon...már nem bírom..mindig egyedül.Van egy 5 évesem,nincs hozzá se kedvem,pedig nagyon szeretem.Ha menni kell az orvoshoz vagy valahova,minimum 1,5km-t meg kell tegyünk..ja és ha nekem kell valamit intézzek őt nem tudom kire hagyni,ha beteg..

Legjobb válasz: Valamint úgy érzem,hogy egy háztartási rabszolga vagyok..persze belefér az idõmbe,de gyûlölöm,mindig minden nap ugyanaz!!Én körülugrálok mindenkit,de nekem senki nem hozzna még egy pohár teát se.A párom gyerekei,meg szimplán "szolgának"néznek,legalábbis úgy érzem.Én nem ezt az életet akarom élni,más 27 éves nõ nem így él...

A kérdező hozzászólása: Valamint úgy érzem, hogy egy háztartási rabszolga vagyok..persze belefér az idõmbe, de gyûlölöm, mindig minden nap ugyanaz!!Én körülugrálok mindenkit, de nekem senki nem hozzna még egy pohár teát se.A párom gyerekei, meg szimplán "szolgának"néznek, legalábbis úgy érzem.Én nem ezt az életet akarom élni, más 27 éves nõ nem így él...
hé te depressziós lehetsz anyum is ilyen volt.el kell menned orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: mégis hova menjek?a háziorvoshoz?!azt se hallja, mint mondok neki!!Hiába szednék rá akármit, attól a helyzet nem változna!
Sürgõs levegõváltozást javaslok. Esetleg elutazni rokonokhoz? Kirándulni? Emberek közé menni? Ilyesmire gondolok.
A kérdező hozzászólása: Nem tehetem/tehetjük meg, hogy elmenjünk pár napra, fõleg az anyagiak miatt se.Párom szinte soha nincs itthon, egyedül meg hova menjek?rokonok nincsennek..ha csak a közeli városba megyek, utána 1 hétig magam alatt vagyok, hogy itt kell lakjak..

Ugy erzem nem jövök be külsöleg a baratnomnek. Helyre fog allni valaha?

Nekem olyan kerdesem lenne feletek nem reg jottem ujra ossze baratnommel, mert szakitott velem de ezt csak 2 hetig birta nekulem, es most valami olyasmit vettem eszre rajta hogy kulsoileg nem jovok be neki, csak belsoileg.

Legjobb válasz: Hát nem tom, az én barátnõm is volt úgy, hogy úgy érzi hogy nem érzi, de helyrejött hamar. Azóta imádjuk egymást. De ez szerintem nagyon ritka.

Hát nem tom, az én barátnõm is volt úgy, hogy úgy érzi hogy nem érzi, de helyrejött hamar. Azóta imádjuk egymást. De ez szerintem nagyon ritka.
Nem fog helyre állni. A Te csajod nem szerelmes beléd csak unatkozott egyedül, ezért jöttetek megint össze. Ha szeretünk valakit akkor úgy szeretjük ahogy van. Én 18 évet cselgáncsoztam és 185 centis magassággal voltam 90 kg izom. Mikor abbahagytan két év után voltam 118 kg és nem izom, ennek ellenére ugyanaz maradt a barátnõm...
A kérdező hozzászólása: Rakerdeztem az erzeseimre, bejott de azt mondta valtozni fog csak meg kell ido neki. Most akkor?
Hátha idõ kell hozzá hogy megszeresse külsõdet---ez nem jelent jót. Ha szeretne és szerelmes lenne beléd akkor mindenhogyan szeretne. Nem lehet hogy inkább a biztonság miatt van melletted és hogy ne legyen egyedül? Ezen azért gondolkozz el és keress olyat aki szeret
A kérdező hozzászólása: Hát igen gondolkodtam ezen is, de most nem nagyon tudnak massal lenni, szoval maradok nalla lehet nem valami jo igy erezni de szeretem megis. meg nem szeretek szakitani. Varunk "mai nap is azt mondta most vittem haza 20perce, hogy egy kis idot adjak neki" remelem helyre all nem arra megyek hogy egybol piff puff csak alljon helyre :) es koszi a valaszokat.
A kérdező hozzászólása: Hozzateve, lehet benne valami abban, hogy melletem biztonsagban erzi magat, mert van jopar ember kit nem bir.

Mi most a legnagyobb problémád? Úgy érzed sikerülni fog megoldani, vagy fel fog emészteni?

Legjobb válasz: Aggódok a babánk miatt, hogy egészséges legyen. (még pocakban van) Úgy érzem, hogy akkor tudok szembenézni ezzel a félelmemmel, ha a legrosszabbra is felkészülök. Persze tudom, hogy nem lenne könnyû, de azt hiszem nem emésztene fel, csak újra kéne értékelnem az életem és nagylevegõvel nekiindulni megújulva. A többi probléma most eltörpül.

Aggódok a babánk miatt, hogy egészséges legyen. (még pocakban van) Úgy érzem, hogy akkor tudok szembenézni ezzel a félelmemmel, ha a legrosszabbra is felkészülök. Persze tudom, hogy nem lenne könnyû, de azt hiszem nem emésztene fel, csak újra kéne értékelnem az életem és nagylevegõvel nekiindulni megújulva. A többi probléma most eltörpül.
Túlerõben van, és ötletem sincs, mit tehetnék ellene, de ha eddig nem emésztett fel, nem is fog.
A legnagyobb problémám, hogy nem tudom megtanulni az angol nyelvet..És nem találok senki olyat aki meg tanítana rá, aki türelmes lenne hozzám..Lassan felemészt és elkeserít mert már 3 éve kínlódom vele, de nem megy.... 38/N
Nem rendezõdik a szerelmi életem. Olyan szeret, akit én nem tudok, én pedig olyat szeretek, aki nem szeret viszont. Mindig ez volt, nem lepõdök már meg semmin. Nem tudok továbblépni. Továbbá aggódok az egészségem miatt, tegnap 2x ájultam el, holnap megyek orvoshoz. Sajnos a családból mindenfelõl örökölhetem a szívbajokat és a cukrot.
Az a legnagyobb probléma, hogy a férjem beteg.. és már az orvosok sem tudnak, segíteni sem.. próbálok erõs lenni.. de úgy érzem hogy .. vége.24N
Maga a probléma nem annyira nagy, de hosszú lenne leírni. Már csak két hét, és kiderül, hogy sikerül-e megoldani. Örülnék, ha mindig ilyen problémáim lennének, csak általában ennél nagyobbak is szoktak lenni.
A mostani problémám lassan felemészt, de ugy fogom fel, h meg kell oldani! Az a baj, h iszonyat sokat rágódok mindenen, a mostanin is(nem szeretném itt leirni, elég annyi, h magánéleti jellegû)
Ne izgulj az angollal. Nekem is csak az alapfokig sikerült eljutnom. Letetem a vizsgát és tovább nem feljlõdtem egy cseppet sem . Egy fél évig nem foglalkoztam vele és el is felejtettem sz egészet szó szerint
A szüleim válnak. Testvérem anyámnál van, nem sokat látom és hiányzik. Az anyámnak még a közelében sem szeretek lenni. Apámnak nincs túl sok pénze. Egy olyan férfit szeretek, akivel nem lehetek együtt. Illetve van egy ilyen szocfóbiás dolgom is, ami úgy érzem kezd javulni. Én reménykedek, hogy majd késõbb jobb lesz. De végül is már mindegy, az élet ígyis úgyis szar.
A legnagyobb problémám hogy mindenki utál az osztályomban, és sokan az iskolámban is, alig vannak barátaim és szinte senki nem beszél velem. És ez nem fog megoldódni.
A magyarok mennyire szeretnek panaszkodni!!!!! XD
14:26-kor válaszoló! Nekem is ez a legnagyobb problémám sajnos...
Épp most oldottam meg a problémámat egy videóval :'(
Utálom a munkám, viszont semmilyen lehetõségem sincs váltani. Illetve ha visszamennék Magyarországra...ahol még ehhez hasonló [email protected] munkám sem lenne. Megoldást jelenthet a költözés másik városba, ahol talán vár a nagy szerelem (ami alakulgat). Az talán ad egy kis lendületet a fejlõdéshez és sikerül kitörni ebbõl a szánalmas helyzetbõl. Mondjuk legalább anyagi gondjaim nincsenek, ezért nagyon hálás vagyok. 25L
Az hogy apám utál. 16/L
Most éppen minden túl rendben van, ettõl félek, hogy a nagy vihar elõtti csend talán? Eddig a gyerekem beiskoláztataása volt a nagy dilemmám, de ez szerencsére megoldódott sikeresen! (sok álmatalan éjszakám volt e miatt!)
Bõrbetegségem van, ami 1-2hét alatt gyógyul. Nem mehetek vele vízbe, holnap este indulnánk nyaralni. Épp a legrosszabbkor jött. Meg fogom oldani, de fájdalmas az egész gyógyulási folyamat. :(
anyagi problémák kisbaba mellett...
Apám alkoholista... És csak remélni tudom, hogy megoldódik a probléma...
Költözni szeretnék, és barátom még húzódózik... Tudjátok, falu-város ellentét... 23/L/városi :D
az, hogy felvesznek e kollégistának...bár ilyen szar eredmény mellett nem hiszem:S
14:26 hát igen, ez az egyik, amire írtam, hogy most eltörpül... vagy legalábbis próbálom nem ezt is magamra venni. tudom milyen, nincs jó ötletem a megoldásra. talán annyi, hogy ne emészd magad miatta, mert csak te mész tönkre, de segíteni csak magán tud az Apukád. Neki kell megtennie az elsõ lépést. Mi hiába várjuk el tõlük, ha nem akarják a változást.
ma 14:27-nek... Kedves vagy, de nem tudok nem foglalkozni az angol nyelvvel.Ugyanis én Angliában élek, és ezért is kínos, hogy nem megy a nyelvtudás..Annyira elkeserít, hogy szó szoros értelmében bezárkózom a lakásba, és alig érintkezem az angolokkal..Na ezért tûnik nagy problémának nekem... 38/N
anyagi gondok
Jelen pillanatban 3 problémám van. Az egyik teljesen megoldható - német nyelvvizsga, sokat teszek érte, remélem siekrül. A második hogy úgy érzem, gépfüggö vagyok. De mivel a munkám (részben) ideköt, itt tartom a barátaimmal a kapcsolatot, így teljesen nem szüntethetem meg, viszont függöséget legyözni úgy a legnehezebb, hogy nap mint nap érintkezned kell vele :S A harmadik a szerelmi életem, amit egyenlöre nem tudok megoldani, így várok.
Problémám hónapok óta húzódik, az ügyintézõk szarnak a mi ügyünk be, nem foglalkoznak azzal, hogy az ember elõrrébb haladjon és hogy legyen rendbe minden és felejtsük el egymást. Ez megy már március óta. Mindenre azt mondják, majd a jövõ héten, majd a jövõhéten. Csak azt nem tom hány jövõ hét lesz még. Elegem van Ha a héten sem lesznek fejlemények feladom és visszavonok mindent, már olyan ideges vagyok. Igaz ezt nem tehetem meg, úgyhogy végig kell csináljam. De már nagyon kész vagyok.
Az, hogy sikerül-e az új suliba beilleszkedni, és hogy lesznek-e olyan szivatások, amik...durvák(..érzékeny vagyok mindenre..):S De asszem nem fog felemészteni..:) Majd az érettségi elõtt az, hogy sikerül-e a matek érettségim legalább 2-esre..XD MAJD NÉGY...év múlva.:D


Ha a 16. napomon volt a peteérésem akkor létezik hogy nem 14 napra jön meg hanem később? Vagy az mindíg a peteéréstől 14nap? Nem merek tesztelni mert úgy érzem hogy meg fog jönni.

Legjobb válasz: A 14 nap általában stimmel, de persze mindenki egyedi. Az, hogy úgy érzed meg fog jönni, akár terhességi tünet is lehet ;-). Mindenesetre én nem bírnám a helyedben. :-) Drukkolok.

A 14 nap általában stimmel, de persze mindenki egyedi. Az, hogy úgy érzed meg fog jönni, akár terhességi tünet is lehet ;-). Mindenesetre én nem bírnám a helyedben. :-) Drukkolok.
A kérdező hozzászólása: azért bírom ki hogy nem tesztelek mert két napja 4tizedet esett a hõm.

A bal felső 1-es fogam mögött mindig úgy érzem, mintha egy kis része lenne belülről egy másik fognak, de van, amikor eltűnik, és csak az ínyem érzem, viszont olyan is, hogy közel egy mm-t érzek mögötte. Ez mi lehet?

Szóval a fels? középs? metsz?fogamnál, már sok éve. Egyébként hordtam fogszabályzót, de meguntam, és kicsit feleslegesnek tartottam, szóval már nem.

Legjobb válasz: Feltennéd kicsit összeszedettebben a kérdést? Vagy csak én nem értem? :)

Feltennéd kicsit összeszedettebben a kérdést? Vagy csak én nem értem? :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ezen mit nem lehet érteni.:D szóval a fogam mögött úgy érzem néha, mintha lenne még egy fog egy része.
ja, így már értem :)
de most értettem a kérdésben is, lehet, hogy a 2 órai szövegértelmezés nem ment ilyenem nekem is volt, de elmúlt, a nyelvemmel szoktam tapogatni, de fogorvoshoz sem mentem vele, én készpénznek vettem, hogy mindenkinek ilyen :D és nem lett belõle semmi baj, még egy fog sem bújt ki 26/N

Van még valaki, aki úgy érzi, már megint meg fog jönni a mensi?

Én már most szomorú vagyok, mert érzem, ebb?l már megint mensi lesz...:( Csak azt nem tudom miért reménykedek mindig...nagyon rosszul esik most már, amikor már vannak mensi el?jelek, egyre rosszabb érzés, teljesen magam alatt vagyok már emiatt.

Legjobb válasz: Szia. Én holnapra nem várom, de érzem, hogy mensi lesz..megint. Ki vagyok tõle én is, néha meg úgy érzem belefáradtam. Semmihez semmi kedvem...stb. De ne csüggedj!! Következõ hónapban belevágunk megint!És remélem sikeresek leszünk!

Szia. Én holnapra nem várom, de érzem, hogy mensi lesz..megint. Ki vagyok tõle én is, néha meg úgy érzem belefáradtam. Semmihez semmi kedvem...stb. De ne csüggedj!! Következõ hónapban belevágunk megint!És remélem sikeresek leszünk!
Köszönöm, én is szorítok nektek csajok!! De sajnos énis ebbe a cipõbe vagyok most!Nem érzem hogy meg akarna jönni, a hasam alján folyamatos szúró érzést érzek, pecsételésem, folyásom nincs, a hõm visszaesett 36, 3-ra.Minden évés után ég a gyomrom, de ez lehet az idegességtöl is.Nagyon feszült vagyok már, nemtudok em idegeskedni, nagyon szeretnék ha sikerülne! Szorítok nektek csajok!Kitartás!majd irom a fejleményeket!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Semmi jele annak, hogy meg akarna jönni a mensi. Reggel megint egy minimális halvány rózsaszín pecsét volt és ennyi, semmi pecsételésem nincs, pedig folyamatos szokott lenni már ilyenkor. 29 naposak a ciklusaim és holnap lesz a 30. napom, holnap már esedékes lenne a mensi, de úgy érzem nem fog jönni. Viszont terhesnek sem érzem magam egyáltalán. Úgy érzem valami hormonális zavarom van...Mellbimbó udvar tele van apró kis pöttyökkel és a jobb kezem teljesen elerõtlenedett, hogy ma reggel egy almát alig bírtam megpucolni...Mi ez az egész, valaki meg tudná mondani?? A hõm csökkenõfélben van, de nem esett le, csak fokozatosan csökken és ezért se érzem magam terhesnek. :( És veletek mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Zsanett! Nagyon Drukkolok neked is! Én már nagyon izgulok, mert semmi jelét nem érzem egész nap annak, hogy meg akarna jönni a mensi, pedig tegnap este milyen biztos voltam benne...holnap vagy holnapután lenne esedékes. Ha megjön, akkor szerintem hirtelen fog "elönteni" a vér, mert semmi jele nincs hogy meg akar jönni...én is félek nagyon! :(
Nemvárt elött 4 nappal vagyok, nagyon szomorú leszek ha mégis megjön!Próbálok nem idegeskedni, de nem megy!:(((
A kérdező hozzászólása: Persze, mindenképp megírom. Most meg teljesen úgy érzem, nem fog megjönni!! Ó, hogy mekkorát fogok csalódni, ha mégis!! :(((
hát még ebbõl akármi lehet.. :-)) majd mindenképpen írd meg, akármi is lesz!!
A kérdező hozzászólása: UH alapján mondta doki hogy minden rendben velem. Látta a peteérést, a megérett tüszõt és a többi kis tüszõt is. Pontosan megjön a mensim is mindig, a görbéimet is megnézte az alapján is azt mondta, hogy minden OK. Tehát ezeket nézte. Hát ha most megjön a mensim, akkor megint próbálok mondogatni a férjemnek hogy most már tényleg csinálni kéne valamit...mondogatom neki folyamatosan, hátha egyszer megérti, hisz õ is akar babát. Egyébként képzeljétek, most megint teljesen leállt a pecsételésem és semmi mensis érzésem nincs...nem értem. Olyan mintha gondolkozna. :) Reggel éreztem, hogy meg akar jönni meg pecsételtem is kicsit wc papíron, de azóta semmi. Furcsa. Nekem pedig folyamatosan szokott jönni a pecsételés mensi elõtt, nem szokott leállni...remélem nem valami bajra utal...hátha mégis ott a baba...olyan jó lenne! :(
hát pedig muszáj valahogy rábeszélned..-ha te már kivizsgáltattad magad és minden oké volt, akkor lehet, hogy tényleg a férjed a "hibás"
A kérdező hozzászólása: Na ma már volt erõs megjön érzésem is...és kis pecsételés is közben. Meg akar jönni. :(( Bár nem csodálkozok rajta, hiszen csökken a hõm...:( Legkésõbb holnap reggel tutira mensizni fogok. Sajnos! :( Majd megírom, igazam lett-e. Nektek drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Kifolyt belõlem piros vér ébredésnél görcs nélkül, de nem mensi volt még ez, mert megállt és inkább csak pecsételõszerûvé vált ami csak wc papíron látszik, görcs továbbra sincs. Ez most mi??? Meg fog jönni? Mára nem vártam, mindig pontosan megjött eddig.
Egy év után? Van, aki 7-8 évig küzd érte! Na az elhiszem, hogy már belefárad, de mégsem adja fel, mert mindennél jobban akarja azt a gyereket!
A kérdező hozzászólása: De, eddig akartuk! DE BELEFÁRADTAM!
Hát ha így gondolod, akkor lehet, hogy azért nem jön! Mert nem is akarjátok igazából! Lehet, hogy így van megírva!
A kérdező hozzászólása: Ez most nekem szólt? Igazából engem se érdekel most már ezek után az egész. Ha vizsgálat kell ahhoz hogy nekünk gyerekünk legyen, az már régen rossz. Úgyhogy ha a természet úgy akarja lesz baba, ha meg nem akarja, akkor nem lesz.
Ideje lenne elküldeni a férjed egy vizsgálatra!
A kérdező hozzászólása: Kedves Zsanett! Szerintem pedig ne éld bele magad. Én is teszteltem halvány pozitívat, ráadásul idõn belül jött ki és sajnos egy túlérett 35 mm-es tüszõ okozta!!! :(( Ezért is lehetett ilyen pecsételés a mensim helyett, mert már akkor ért a tüszõ. 3-5 nap múlva csinálj még1 tesztet. Csak akkor reménykedj, ha ERÕS lesz!! Tapasztalatból mondom. Engem most már nem érdekel az egész, nem fogok számolgatni többé hogy mikor legyünk együtt...stb. belefáradtam ebbe a sok csalódásba!
szerintem ha nem jött meg, és van már halványcsíkod is, akkor már reménykedhetsz.. :-)))
Hali Csajok! Nekem azóta nemjött meg, ma csináltam egy tesztet, megjelent a második csík, de nagyon nagyon halvány!most nemtudom hogy hihetek-e neki!:((
A kérdező hozzászólása: Az orvos nálam mindent rendben talált UH alapján. Kivizsgálásokat említettem neki, de azt mondta, hogy elõbb a férjemmel kéne kezdeni...de a férjem nem akar menni... én mennék már most, csak doki mondta, hogy elõbb a férjemet kell...:(
én a 09.50-es kismama vagyok, aki mára van kiírva!! én se szívesen reklámozom ilyenkor, de nekünk is szerencsénk volt, mert most a 2.babánál is rögtön terhes lettem. ha már 1 éve próbálkoztok és semmi, akkor lehet hogy érdemes orvoshoz fordulni, lehet hogy valamilyen gyógyszeres kezelés után rögtön teherbe esnél.
nálam meg óránként változik....:) a peteérés után biztos voltam benne, hogy sikerült, és nem is tudom, állandóan ezt mondogatom ebben a ciklusban, olyan belülrõl jövõ érzésem van, hogy terhes vagyok. de aztán állandóan elbizonytalanodom, akkor meg letört leszek, stb. hamarosan kiderül úgyis, 4 napom van a nemvártig. drukkolok mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Én már most úgy érzem, hamarabb jön, mint péntek, pedig énis péntekre nem várom...szerintem holnap vagy holnapután nekem megjön. :( Már most egyre pirosabb a pecsételésem...:( Én csak ebbõl gondolom.
Én is úgy érzem, hogy meg fog jönni, péntekre nem várom.Pici krémes folyásom van, nem tudom, hogy ez jó vagy nem.Fáj a derekam is egy kicsit.NEEEEEM AKAROOOOOOM.
A kérdező hozzászólása: Kedves 17:07-es! Köszi hogy írtál te is egy kis biztatót. GRATULÁLOK Neked a babához, könnyû szülést és jó babázást kívánok neked!!!
a teherbe esésem elõtt én is ugyanazt éreztem, mint mensi elõtt, ezért biztos voltam benne, hogy megint nem jött össze..-de aztán mégis baba lett belõle! holnapra vagyok kiírva :-)
A kérdező hozzászólása: Kedves 16:03-as! Köszi a biztatást...
Ne haragudjatok, de ez olyan butaság! Mensi elõtt nem sírunk! Nekem most ugyanolyan volt, mintha meg akarna jönni. Görcsök, szurkálás, és a legbiztosabb jel, a bõ vizes folyás. Csak a mellem feszült máshogy. Így még soha! Csináltam egy tesztet és pozi lett! 7 hetes vagyok! Pedig én is már sírtam elõtt pár nappal, hogy tuti megjön! Szóval várjatok a sírással még pár napot!:) Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Azért írd meg bebizonyosodott-e az érzésed. Én is megírom, nekem még 3 napom lenne addig...
A kérdező hozzászólása: kedves 21:13-as! Nagyon drukkolok neked, hátha nem ver át a megérzésed! Nekem is voltak furcsaságok ebben a ciklusomban nem kis dolgok!, és ezáltal reménykedtem, de már tegnap óta elszállt a remény...érzem meg fog jönni. Még ma nem jött meg, de a hõm 1 tized fokkal lentebb ment és furcsán húz a hasam meg néha pecsételek, szerintem holnapra már biztos megjön. :(
Szia Elsõ vagyok. Barnázok tegnap este, és most is. Érzem hogy meg fog jönni:( Te érzel valamit? Folyás, fájás, stb? Drukkolok, hogy Neked legalább sikerüljön!!
Ja, és szedek folsavat is és terhesvitaminból feleket, remélem ez is segíteni fog.
Mi január óta próbálkozunk tesóval, nagyfiam már 7 éves. És nekem is elsõre összejött, amit nem is gondoltam volna. Több évig szedtem fogigátlót, szerintem nem kellet volna várni a tesóval ilyen sok idõt. Amúgy én is arra gondoltam, hogy hamarabb van peteérésem , és ezért nem jött még össze, ha egyáltalán van. Elkezdek tesztelgetni már mensi után, és látni fogom.
A kérdező hozzászólása: Mi több mint 1 éve próbálkozunk, elsõ baba lenne... Én nem merek semmit szedni, régebben próbáltam teákat meg szedtem Elevitet, de hiába. Sõt, a tea még be is kavart abban a ciklusban. Úgyhogy én nem merek semmit szedni. Rábízom a természetre, ha akar a baba akkor jön anélkül is hogy bármit szednék és meg is tapad, meg is marad. Azt akarom, hogy magától sikerüljön nem akarok semmilyen gyógyszert, semmit. Ha meg már sikerülne a teherbeesés, akkor természetesen szednék magzatvédõ vitaminokat. Addig teljesen felesleges, nem fog attól hamarabb jönni a baba.
Köszönöm a jókívánságot! Megkérdezhetem, hogy mióta próbálkoztok? Az ovuteszt szerintem jó! Barátnõmnek félévig nem jött, elsõ ovutesztes hónapban összejött! Kiderült, hogy hamarabb van általában peteérése, mint gondolta és hosszabb a luteálisa, ezért valahogy mindig elkerülték! Ha ajánlhatok valamit, akkor szedjetek e-vitamint, az erõsíti a nyálkahártyát, így baba jobban meg tud tapadni!
Kedves Kismama. Köszönöm szépen a drukkot, nagyon jólesik. Kicsit azért igen, reménykedem, hátha. Minden jót Neked, és a Babádnak. Kedves Kérdezõ. Igen, jó hogy csak barnázgatok, mensi még nincs, hát majd meglátom. Beszereztem 30 ovutesztet, úgyhogy elkezdem azt is. Hõt nem mérek, mert 7 napból 6szor nagyon korán kelek, megyek dolgozni, már nincs erõm ehez.Neked is Drukkolok, írj mindenképpen mi lett az eredmény...
A kismama vagyok! Szégyellem leírni, de nekünk elsõre összejött! Tudom, hogy rettentõen szerencsések vagyunk! Nektek lányok nagyon-nagyon sok sikert kívánok. Én tényleg hiszem, hogy mindenkinek van angyalkája, csak van, akinek hamarabb jön, van akinek késõbb!
A kérdező hozzászólása: Néha érzem a mensis húzó érzést, de többnyire nem érzek semmit. Néha pecsételek kicsit, de nem folyik semmi, tehát annyira jelentéktelen ez a színes pecsét is. Én amiatt vesztettem el most a reményt, hogy a hõm 1 tized fokot csökkent, és amikor csökken, az már rosszat jelent. Ha esetleg holnap újra emelkedne a hõm és nem jönne a mensi, na akkor talán egy kicsit reménykedni kezdenék, de egyenlõre mensire tippelek. :( Kedves elsõ! Az jó, hogy még nem jött meg neked, mivel te mára nem vártad! Hõt nem szoktál mérni? Kedves kismama! Nagyon könnyû szülést és sok boldogságot neked! Te sokat vártál a babádra?
azért én nagyon drukkolok, hátha még se a mensid érzed! majd írd meg a fejleményeket. (a pecsételés se egyértelmû jele a mensinek, mert rengetegen vérezgetnek az elsõ hetekbe) Ha mégis megjönne.., -akkor se csüggedj, majd csak összejön a várva várt baba.használj ovu teszet, nekem bevállt. mára vagyok kiírva. holnap fekszem be!
A kérdező hozzászólása: Ez már nem 1 év, hanem másfél év. És attól hogy jajj de nagyon akarom azt a gyereket, nem fog sikerülni RÁJÖTTEM! Az lesz a legjobb, ha nem foglalkozom az egésszel és másban keresem a boldogságomat, mert úgy látszik abban nem lehet, hogy teherbe essek!

Korona alatt elromlanak a fogak? Első 4 fogamra koronát húztak, és úgy érzem, mintha aláfolyna a folyadék amit iszok.

Legjobb válasz: Korona alatt is romlanak a fogak, hiszen gyökér kezeltek, így nem érzed a fájdalmat. Legcélszerûbb visszamenni a fogdokihoz aki csinálta és megnézetni.

Korona alatt is romlanak a fogak, hiszen gyökér kezeltek, így nem érzed a fájdalmat. Legcélszerûbb visszamenni a fogdokihoz aki csinálta és megnézetni.
menj el a fogorvoshoz és mondd el a problémát. a koronákat cserélni kell bizonyos idõközönként, mert ha felhúzódik az íny elõfordul hogy alámegy a folyadék és az nem tesz jót a fogaknak, tönkremehet a korona alatt.

33 hetesek vunk, non nem érzem jól magam, mintha nem kapnék rendesen levegőt, ha fekszem, úgy érzem megfulladok! Mitől lehet ez? A vége felé még rosszabbul fogom érzeni magam?

aggódom.ma a fogorvost is alig birtam ki ott is úgy érzetem mindjárt bepánikolok és elmenekülök!többet már nem megyek mert kinzásnak érzem már!a vége felé járhatok vagy miért érzem igy magam?mással is el?fordult már ilyen?mi lesz velem igy? nagy leveg?t kell vennem hogy kapjak elég leveg?t!mi van velem???

Legjobb válasz: Sajnos a legtöbb kismama átéli ezt a harmincas hetek elején. A megnövekedett méh nyomja a gyomrot, valamint a rekeszizmot és emiatt csak kicsi sûrû levegõvételek mennek könnyen, fekvõ helyzetben pedig még az sem. Én a 32. hétben vagyok és nálam ugyanez a helyzet, ráadásul nekem a gyomrom is rossz most, a baba rúgása, a nyomás és a savam miatt nagyon gyakran hányok. Amint leszáll a méh megkönnyebbülünk, ismét elég hely lesz a gyomornak és a tüdõnek, igaz, akkor a wc-t fogjuk sokkal sûrûbben látogatni, mert akkor a baba a húgyhólyagon fog feküdni. Hogy ez mikor történik meg, az egyéni. Van akinek szülés elõtt hetekkel leszáll, van akinek a szülés napján sem...

Sajnos a legtöbb kismama átéli ezt a harmincas hetek elején. A megnövekedett méh nyomja a gyomrot, valamint a rekeszizmot és emiatt csak kicsi sûrû levegõvételek mennek könnyen, fekvõ helyzetben pedig még az sem. Én a 32. hétben vagyok és nálam ugyanez a helyzet, ráadásul nekem a gyomrom is rossz most, a baba rúgása, a nyomás és a savam miatt nagyon gyakran hányok. Amint leszáll a méh megkönnyebbülünk, ismét elég hely lesz a gyomornak és a tüdõnek, igaz, akkor a wc-t fogjuk sokkal sûrûbben látogatni, mert akkor a baba a húgyhólyagon fog feküdni. Hogy ez mikor történik meg, az egyéni. Van akinek szülés elõtt hetekkel leszáll, van akinek a szülés napján sem...
A kérdező hozzászólása: köhögési ingerem van állandóan!
A kérdező hozzászólása: hát köszi. olvasgattam most errõl sajnos ez van de majdcsak túlvészeljük valahogy és a végén örülhetünk a kisbabánknak! könnyû szülést és kitartás!
Jó magasra kell emelni a párnát a fejed alatt, akkor nem fogod ezt érezni. Ülés és fekvés között félúton kényelmes nekem, de van, aki ülve alszik:)

Évek óta nem tudok újra szerelemes lenni. Nagyjából 5 éve ugyanazt a lányt szeretem, nem tudom elfelejteni. Voltak azóta kapcsolataim de egyik lányt se szerettem úgy mint őt. Úgy érzem soha nem fogok hozzá hasonlót találni. Ismerős valakinek az érzé?

Legjobb válasz: ismerõs bár nekem nem tartott ilyen sokáig. nekem úgy sikerült elfelejtenem hogy találtam olyan dolgot vele kapcsolatban amit ki nem állhattam. esetemben tetkót csináltatott a csuklójára. ez pont elég volt ahhoz hogy továbblépjek.

ismerõs bár nekem nem tartott ilyen sokáig. nekem úgy sikerült elfelejtenem hogy találtam olyan dolgot vele kapcsolatban amit ki nem állhattam. esetemben tetkót csináltatott a csuklójára. ez pont elég volt ahhoz hogy továbblépjek.
A kérdező hozzászólása: Én sajnos nem igazán tudok ilyet :(. Már gimnáziumban alakult valami közöttünk, de aztán végül csak évekre rá jöttünk össze. A legnagyobb problémám az, hogy minden lányban õt keresem, és így senki se felel meg igazán. Mostanában egyre jobban zavar ez az érzés, de tényleg nem tudom mit lehetne ezzel kezdeni.
Vannak nagy szerelmek amelyek örök nyomot hagynak. Ezzel nem sokat tudsz tenni. De egy új szerelem mellett ez már csak emlék lesz, és egy idõ után már nem zavar. Nálad úgy tûnik ez nagyon hosszú idõ.
Igen, ismerõs. 13 éves voltam, amikor rájöttem, hogy jobban szeretem, mint egy szimpla barátot. Késõbb összejöttünk. Bõ egy évig tartott a dolog. Lett másik kapcsolatom, egy olyan valakivel, aki külsõre és belsõre is nagyon hasonlított rá. Aztán vele is vége lett... Kezd elegem lenni abból, hogy mindig az ilyen típusú emberekbe szeretek bele, mert tudom, hogy nem lesz belõle semmi tartós, ugyanis egy idõ után jól átvágnak. És mégis õk kellenek nekem. Mások is érdeklõdnek irántam, és tudom, hogy velük is jól kijönnék, de a velük való kapcsolat túl egyszerû, biztos lenne, amit valamilyen okból kifolyólag unalmasnak képzelek. Most próbálkozik nálam valaki, aki nagyon szimpatikus, de megint nem érzem azt a szenvedélyt, azt az izgalmat, ami nekem hiányzik...
Nem tudnád esetleg felkeresni õt? Hátha lehet belõle valami.
A kérdező hozzászólása: Gondolkoztam már rajta hogy megkeresem, és lehet ez lenne a legjobb megoldás :) . Így legalább kiderülne, hogy van-e esély a közös jövõre. Köszi mindenkinek a válaszokat!!!:)
Önbizalomhiány.
Jól írta az elsõ erõsitsd az önbizalmad és nem lesz gond
onbizalomhiany , lesz itt par gyurkajozsi mint en :D menjel el gyurni ;)
A kérdező hozzászólása: szoktam edzeni szerintem nem azzal van a gond ..
Én is pontosan így érzek, akárhány lányra nézek rá. Szerintem is az önbizalomhiány az oka.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!