Találatok a következő kifejezésre: Ugy érzem az egyik petefészkem (2 db)

Ugy érzem h az egyik petefészkem meg van dagadva, de közben fogamzásgátlót szedek. Ez jelentheti azt h terhes vagyok, vagy valami mást?

Legjobb válasz: Ez inkább valami mást jelent, ha rendesen szedted a fogamzásgátlót. Menj dokihoz, a petefészekgyulladás hasonló tünetekkel jár!!!

Ez inkább valami mást jelent, ha rendesen szedted a fogamzásgátlót. Menj dokihoz, a petefészekgyulladás hasonló tünetekkel jár!!!

Ez is terhesség jele lenne! 6. hétbeléptem! Megjelentek erősebb kék erek a mellemen! és ugye az nem baj, ha egyik petefészkembe gyakrabban érzek szúrkálódást, mint a másikba?

Legjobb válasz: Nyugi,én is tiszta eres vagyok,amik már az elején megjelentek rajtam.Az apró szurkálások természetesek,de ha erõs görcsöt érzel azonnal menj dokihoz!Minden jót!20 hetes kismami

Nyugi, én is tiszta eres vagyok, amik már az elején megjelentek rajtam.Az apró szurkálások természetesek, de ha erõs görcsöt érzel azonnal menj dokihoz!Minden jót!20 hetes kismami
A 6.héten szinte térkép volt már a mellemen.A szurkálás is megvolt, föleg mikor helyet változtattam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!