Találatok a következő kifejezésre: UH-on lehet kérni (5 db)

UH-on lehet képet kérni a piciről? Ha igen, mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Lehet kérni. Nálunk itt Miskolcon a 3D-s fotó 1000 ft-, a 2D-s (fekete - hehér) 500 ft. Szerintem hasonlóak az árak máshol is..

Lehet kérni. Nálunk itt Miskolcon a 3D-s fotó 1000 ft-, a 2D-s (fekete - hehér) 500 ft. Szerintem hasonlóak az árak máshol is..
Bp-en a Szent István kórházban 200 Ft-ért adnak képet (sima 2D).
Én a kórházba járok a magándokimhoz, és ott adok neki búsás pénzt...Nekem nem kell külön fizetnem a képekért.
A kérdező hozzászólása: Én is miskolci vagyok! Ez melyik kórházban van?
Gyõrben és TApolcán is 500 ft a sima uh kép, és kérni kell, van ahol elõre csekken kell befizetni, érdeklõdj utána!

Győri UH-on lehet képet képet kérni a babáról?

A kórházba megyek 12 hetes uh-ra, s szeretnék képet a babáról. Lehetséges? Kell érte fizetni, ha igen, hol?

Legjobb válasz: Szia! A védõnõtõl kell kérni/vagy az ultrahangon is adnak csekket amit elõre befizetsz 500ft/db a képnek! Sajnos ott nem fogadják el a pénzt csak ha viszed az elõre fel adott sárga csekket! Boldog babavárást:-)

Szia! A védõnõtõl kell kérni/vagy az ultrahangon is adnak csekket amit elõre befizetsz 500ft/db a képnek! Sajnos ott nem fogadják el a pénzt csak ha viszed az elõre fel adott sárga csekket! Boldog babavárást:-)
A kérdező hozzászólása: köszi! és az apuka is bent lehet a vizsgálaton? Nem nehezményezik ezt a kérést?
Nem egyáltalán nem sõt leis ültetik az apukát:-) amúgy én a hétfõt és a szerdát ajánlom akkor nagyon jó ultrahangos dokik vannak sajnos a nevüket nem tudom! Amúgy magyaráznak közben! Nekem csak jó tapasztalatom van a györi ultrahangonról:-)
A kérdező hozzászólása: nekem keddet írtak a kiskönyvembe. ahhoz ragaszkodni kell? nagyon izgulok, hogy kedves szonográfushoz kerüljek, mert mikor vetéltem, egy olyan bunkó nõhöz kerültem, ami tovább rontott a lelkiállapotomon.
Nekem nem foglalkoztak a dátummal csak hogy az adott hét legyen nálad ugye a 12! Amúgy hétfõn és szerdán férfi van a (hétfõi amúgy szülész onnan ismerem hogy õ tartotta vissza a szülésem a 34héten!) De ezen a két napom a két doki nagyon jó magyaráznak is és ha kérdésed van szívesen válaszoknak! Én mindig ezeken a napokon mentem! Amúgy voltam egy kontrolon ott én is belefutottam egy nõbe hát az elég bunkó volt velem is!
A kérdező hozzászólása: köszi! te mikor jártál uh-ra? mostanában vagy régebben?
A kérdező hozzászólása: még valami, hány óráig lehet menni uh-ra? köszi a válaszaidat!
Most vagyok 37hetes 2hete voltam ultrahangon utoljára:-) szóval elég friss az info:-) reggel 8tól van 12ig de köztes idõpontban pl fél 10-10körül érdemes menni!
A kérdező hozzászólása: köszi!

A 2-es Női Klinikán lehet kérni vagy venni képet a 12. heti UH-on?

Mibe kerül?

Legjobb válasz: Szia! Én kértem de nem kaptam . Csak az kap képet akinek a babikájának valamilyen fejlõdési rendellenességet állapítanak meg . Lehet e venni azt nem tudom de nem ajánlották fel ezt a lehetõséget . Zavaromban eszembe se volt de most megkérdezem majd . Szerdán megyünk uh-ra a picikémmel. Már nagyon várom , hogy lássam Õt. Minden jót!

Szia! Én kértem de nem kaptam . Csak az kap képet akinek a babikájának valamilyen fejlõdési rendellenességet állapítanak meg . Lehet e venni azt nem tudom de nem ajánlották fel ezt a lehetõséget . Zavaromban eszembe se volt de most megkérdezem majd . Szerdán megyünk uh-ra a picikémmel. Már nagyon várom , hogy lássam Õt. Minden jót!
Nekem sem adtak. Azt mondta az uh-s orvos hogy ez az igazgató "parancsa" sõt, még azt sem engedték meg hogy fényképezõgéppel felvegyük a monitort. :( Nem értem az miért bántja õket. És így is kb 3 perc volt a vizsgálat. :( Azt nem tudom venni lehet-e, majd megkérdezem. Kedves elsõ! Légyszíves írd meg ha megkérdezted hogy lehet-e venni képet! Én 11-én megyek 18. heti uh-ra. Olyan rossz hogy pár perc a vizsgálat és még meg sem örökíthetjük :((( Sziasztok! Boldog babavárást!
Szia! Az elsõ vagyok. Megírom mihelyst hazaérek .Sajnos csak délután lesz valamikor 11.30 -ra van az idõpontom és csúszás mindíg van. Ritka ha nincs .Idegesség , aggódás mentes szép napot !


Lehet kérni sztk-s dokit, hogy nézze meg a baba nemét és azt hogy minden rendben? 16hetesen megyek vizsgálatra, megnézik ha kérem vagy csak a kötelező uh. On?

Legjobb válasz: Szia! nem tudom, hogy nálatok hogy van, mert valljuk be minden SZTK más, de nálunk a 16.héten nincs ultrahang csak beutalót kaptam az AFP-hepatitis B vérvételre, holnap megyek vissza hozzá, akkor fog beutalni a 18.heti ultrahangra, nekem is ki kellett várnom ezt az idõt sajnos, a 12.heti UH-n láttam utoljára a babóm :(

Szia! nem tudom, hogy nálatok hogy van, mert valljuk be minden SZTK más, de nálunk a 16.héten nincs ultrahang csak beutalót kaptam az AFP-hepatitis B vérvételre, holnap megyek vissza hozzá, akkor fog beutalni a 18.heti ultrahangra, nekem is ki kellett várnom ezt az idõt sajnos, a 12.heti UH-n láttam utoljára a babóm :(
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ és gratulálok a babádhoz:-) Én azért beprobálkozom hátha..ez egy kis sztk és itt a nõgyogyász uh.os is, azt is õ végzi!Remélem megszán:-)Ha nem akkor kibírom még azt a 2hetet! Neked elsõ baba?Te is 15hetes vagy?
Szia! elsõ vagyok, nálunk is csinál a doki UH-t, de valamiért mégis a kórházba utal be :) nem értem mért... Nem én 18 hetes vagyok :) ma megyek a dokihoz, remélem megkapom a beutalót az ultrahangra és szerdán már mehetek is! annyira várom már :) :) remélem megmutatja a picuri, hogy mije van :) de remélem kislány lesz!! :)
A kérdező hozzászólása: Írd meg majd mi volt uh.on:-)Drukkolok hogy lány legyen ha arra vágysz:-)

A 18 hetes genetikai uh-on, Nyíregyházán lehet kérni képet a babáról, ha igen mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szia! Tudom, hogy nem egészen erre vagy kíváncsi, de azért nagyjából egyforma lehet árban a klinikák árfolyama...Pécsett 500 Ft volt tavaly egy kép, és 1000 Ft-ért csináltak videófelvételt a babáról...Persze a kazettát neked kell vinned :)

Szia! Tudom, hogy nem egészen erre vagy kíváncsi, de azért nagyjából egyforma lehet árban a klinikák árfolyama...Pécsett 500 Ft volt tavaly egy kép, és 1000 Ft-ért csináltak videófelvételt a babáról...Persze a kazettát neked kell vinned :)
Szia!Igen lehet, csak szólj idõben, 1000 Ft-ot kell befizetni a kórház pénztárába.Boldog babavárást. 19+3pocis
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, de még egy kérdés az mit jelent, hogy szóljak idõben, akkor kell szólni mikor beadom a kiskönyvem? boldog babavárást nektek is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!