Találatok a következő kifejezésre: Tyúkjaim vannak sorban (1 db)

Tyúkjaim vannak és sorban döglik meg az összes, mert nem kaptak oltást! Milyen gyógyszer segíthetne?

Legjobb válasz: Az én tyúkjaim soha sem kaptak még oltást.Viszont volt olyan év,amikor csomó megdöglött,azért mert darazsat nyeltek le.

Az én tyúkjaim soha sem kaptak még oltást.Viszont volt olyan év, amikor csomó megdöglött, azért mert darazsat nyeltek le.
Az én tyúkjaim sem kaptak soha oltást és élnek és virulnak. Szerintem más bajuk lehet.Lehet hogy benne vannak egy betegségben, esetleg már betegen kerültek a házhoz, vagy ha olyan nagy fehér hibridtyúkok vannak azok általában nem élnek 1 évnél tovább, valamilyen vegyszer véletlenül ráment a kajájukra és azt ették meg, nem volt friss víz a harminc fokos melegben, vagy esetleg darazsakat ettek stb. és még sorolhatnám. Kb ilyenek miatt kezdhetnek el pusztulni.
Sok baromfim volt már, sosem oltattam be, pedig sok fajta volt, még sosem pusztultak el tömegesen.Ez egy fajta baromfivírus lehet, ami nálad pusztít.Figyelj, mert te is elkaphatod, ne aludj velük, ha bemész/kimész az ólba, mindig másik ruhát húzz fel.Ügyelj a higiéniára!Használj gumikesztyût, gumicsizmát!A frissen elpusztult tyúkot tedd bele 1 jól záródó zacskóba, és vidd el az állatorvoshoz kivizsgáltatásra! Ha az állományod elpusztul, meszeltesd ki, kb.6 hónapig ne tarts ott semilyen állatot, ha veszel tyúkot, kiskorukba oltasd be! Egy állatorvosnak tanuló
A tyúk az egy buta állat..van h megdöglik!:) Ilyen buta még a pulyka is aki képes a semmi miatt agyvérzést kapni és szintén megdögleni! Na mindegy levesbe azé jó lesz!:D

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudnék felnevelni egy fészekből kiesett kis fecskét?

szóval anyum pár perce beállított egy kis fecskével. boltba menet találta a földön és mivel felénk sok a cica így haza hozta (5 macsek közé szóval perpill ketrecbe tettük nehogy befalja egyik cica).
verebet már neveltem fel de fecskével sose volt még dolgom...mit eszik? addig oké, hogy rovart...de mit? nem sok légy van a lakásban szóval korlátozott a készlet belőle így kéne más élelem forrás is :)

3

Találtam egy kismadarat. Eltörött a szárnya, mivel etessem?

6

Mennyi idős lehet ez a kis verébfióka? Javítsatok ki, ha nem veréb. (Kép lejjebb)

Sikerült megetetnem, megitatnom, már csipogott is.
Nagyon kicsi, bár az látszik majd a kép alapján is.
Tanácsokat elfogadok azoktól akiknek már vannak tapasztalatai "verébnevelésben"!


2

Hogyan kell egy papagájt megszelíditeni?

5

Szerintetek melyik jobb választás a baraband vagy a barát papagáj?

Ha esetleg inkább mást ajánlanátok, azt is várom.Hímet vennék 1 db-ot kb 3-4hetes fióka ként.Mielőtt a fejemhez vágjátok, hogy mennyi felelősséggel jár, ezt tudom és minden be van szerezve.

3

Nimfa papagájom, egyedül kotlik (Hím, elpusztult) 2. napja, csak estére jár be 4 db tojásához. Kb.1 hetünk van még hátra a kikelésig! Nappal kint van egész nap! Elég-e ez a tojásoknak? Kivegyem, lámpázzam?

2

Mit tudok tenni egy pici verébért? Bővebben lent

Tegnap délután találtunk egy verebet az udvarunkban, a házunk csücskében van a fészkük. Nem tud repülni még, visszatenni a fészekbe nem tudjuk. Itatom pipettából, anyum adott neki tyúkhúrt, abból evett magától. De más kaját nem akar elfogadni. Most dobozban van, egész nap nagyon eleven, csipog, gondolom ez jó jel. Mit tudok még tenni érte?

3

Hagy csináljak a szarkámnak röpdét?

Van egy szarkám és szeretnék csinálni egy röpdét hogy tudjon röpködni anélkül hogy elkapná macskánk de nem tudom mekkora kell hova és miből ... készítsem.

11

A hullámos papagáj odújába kell rakni forgácsot vagy ilyesmit vagy nem muszáj?

Válaszokat előre is köszönöm.

3

Kaphat gyümölcsöt a papagájom?

Almára gondoltam vagy barackra. Esetleg valami körte félét? És ha ehet valamilyet akkor milyet? Előre is köszi a válaszokat

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!