Találatok a következő kifejezésre: Tyúkjaim vannak sorban (1 db)

Tyúkjaim vannak és sorban döglik meg az összes, mert nem kaptak oltást! Milyen gyógyszer segíthetne?

Legjobb válasz: Az én tyúkjaim soha sem kaptak még oltást.Viszont volt olyan év,amikor csomó megdöglött,azért mert darazsat nyeltek le.

Az én tyúkjaim soha sem kaptak még oltást.Viszont volt olyan év, amikor csomó megdöglött, azért mert darazsat nyeltek le.
Az én tyúkjaim sem kaptak soha oltást és élnek és virulnak. Szerintem más bajuk lehet.Lehet hogy benne vannak egy betegségben, esetleg már betegen kerültek a házhoz, vagy ha olyan nagy fehér hibridtyúkok vannak azok általában nem élnek 1 évnél tovább, valamilyen vegyszer véletlenül ráment a kajájukra és azt ették meg, nem volt friss víz a harminc fokos melegben, vagy esetleg darazsakat ettek stb. és még sorolhatnám. Kb ilyenek miatt kezdhetnek el pusztulni.
Sok baromfim volt már, sosem oltattam be, pedig sok fajta volt, még sosem pusztultak el tömegesen.Ez egy fajta baromfivírus lehet, ami nálad pusztít.Figyelj, mert te is elkaphatod, ne aludj velük, ha bemész/kimész az ólba, mindig másik ruhát húzz fel.Ügyelj a higiéniára!Használj gumikesztyût, gumicsizmát!A frissen elpusztult tyúkot tedd bele 1 jól záródó zacskóba, és vidd el az állatorvoshoz kivizsgáltatásra! Ha az állományod elpusztul, meszeltesd ki, kb.6 hónapig ne tarts ott semilyen állatot, ha veszel tyúkot, kiskorukba oltasd be! Egy állatorvosnak tanuló
A tyúk az egy buta állat..van h megdöglik!:) Ilyen buta még a pulyka is aki képes a semmi miatt agyvérzést kapni és szintén megdögleni! Na mindegy levesbe azé jó lesz!:D

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nimfa papagáj hám?

azt szeretném megtudni hogy ez a papagáj hám ez nem veszélyes a papagájra?
PL: tegyük fel megijed és elakar repülni de a hám megfogja és ez nem fáj neki, nem ütni meg magát?

3

Mekkora hely kell egy szarkának?

1

Milyen nemű szerintetek a Nimfapapagáj? (KÉP)

Tehát, a neme véleményem szerint hím. Remélhetőleg ugyanezt mondjátok. Még nincs egy éves. Ugye nem tojó?
11

Miért viselkedik így a tojó?

Van két hullámos papagájom.A tojó 1 éve a hím 2 (2-3 hónapos) hete van nálam.Eleinte nagyon jól megvoltak egyszerre ettek,egy rúdon ültek stb. a tojó ki se akart jönni a kalitkából repülni.De pár napja a tojó piszkálja a hímet,lelöki a rúdról nem hagyja enni,kergeti a kalitkába.Ha a hím visszacsíp és kicsit fölénybe kerül akkor elkezdenek udvarolni egymásnak aztán a kalitka két végbe vonulnak.

3

Sürgős! Hogy tudnám rávenni őket?

Az lenne a kérdésem, hogyan tudám rávennni a hullámos papagájaim költésre.Mindig csőröznek, szeretgetik egymást, mined jót adok nekik enni:hullámos magkeverék, főtt tojás kicsit összeörve, almákat kis cikkekre szelve, salátát, összetört kekszet, és a vizükbe is teszek vitamint.Biztosan fiú-lány párosról van szó mert a lány csőre felett mogyoróbarna a fiú csőre felett mélykék a viaszhártya.Kb 1-1.5 köbméteres helyen vannak, és tettem fel nekik egy nimfa és egy rozella odút, hogy legyen mindkettőbe hely és tudjanak válogatni.Ezek után mi lehet a baj? Léci segítsetek!!!

1

A galabok ehetnek dióbelet? Ha igen akkor milyen százalékban lehet nekik adagolni

2

Ha egy kismadárka a bejárati ajtónk elé fészkelt, akkor azt a fészket hogyan rakjuk át másik helyre?

A az ajtó előtt van egy virágcserép, és abba építette a fészkét, viszont nincs jó helyen, mert nem tud nyugodtan ott lenni a fiókáival. Már próbáltuk áttenni egy másik helyre a virágcserepet, de ott meg nem találta meg a madárka... És nem igazán szeretnénk, hogy ott maradjanak az ajtó előtt.

Köszönöm :)

5

Hogy állapítható meg a fácáncsibék neme?

Az angol sötét fácáncsibék esetében már keléskor,vagy csak több hetes korban lehetséges a külső jegyek alapján felismerni a nemüket?

1

Mikor szineződnek ki a zebrapinty fiókák?

0

Sürgős! Mivel etessem meg a kis verebet?

Ma találtam az udvarunkon 1 kis verebet eltört lábbal csupa koszosan. Miután lemostam a koszt róla meszárítottam és fecskendőből megitattam.De már 2 órája találtam meg és biztos megéhezett csak nem tudom mivel etessem meg.A hullámos papagáj tápot nem eszi, kukacot meg nem tudnám hogy megetetni vele.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!