Találatok a következő kifejezésre: Tutira terhes és (33 db)

Kérdés az lenne, hogy: miből tudnánk megállapítani tutira (majdnem 99%-ra) doki nélkül egyenlőre, hogy terhes és hogy mennyit késhet a mensese max. Most akkor szinte tuti, hogy terhes az asszony? (Bocs, ha valakinek ezek bagatel kérdések! )

Házasok vagyunk már 10 éve, van egy kislányunk, de anyagilag nem igazán tudunk bevállalni még egy gyerk?cöt. Viszont most nem jött meg a feleségem mensese és a gond az, hogy csak megszakítással tudunk védekezni, mert: én allergiás vagyok a gumikra, ? rá meg rosszúl hatnak a tabletták.(volt már gond a tab.val is neki)Amúgy a cicijei elég érzékenyek és duzzadtak már látványosan, de semmi más jelét nem érzi a terhességnek. Nos az az igazság, hogy a múltkori mensese után pár nappal belöttem és talán ez a gondok okozója!

Legjobb válasz: Egyenlõre semmibõl, maximum egyelõre. Nyelvtan óra. Amúgy meg terhességi teszt, patikában kapható. Nem 100%, de elég jó az arány. A legbiztosabb persze a doki.

Egyenlõre semmibõl, maximum egyelõre. Nyelvtan óra. Amúgy meg terhességi teszt, patikában kapható. Nem 100%, de elég jó az arány. A legbiztosabb persze a doki.
spermicid szerek? injekció? spirál? ((sterilizáció?)) javaslom a terhességi tesztet, ja.
Aktus után két héttel teszt. Az elég biztos eredményt ad. De amúgy akármilyen hihetetlen számotokra, nem csak ez a két lehetõség van a védekezésre. Pl. spermicidekrõl, spirálról, hurokról hallottatok-e már? Mert ha nem, akkor érdemes lenne nõgyógyásszal beszélni.
Teszt a legbiztosabb megoldás. És az elõváladéktól is lehet terhes. Ha meg úgy gondoljátok, hogy megszakítással "védekeztek", miért nem vigyázol jobban? Ja, persze, a pasi eldönti, hogy nem kell gyerek, majd lesz abortusz Csak nem neki kell odamennie....

Ismertek olyan esetet, amikor a doki tutira megmondta, hogy nem lehet az anyuka terhes és mégis az lett?

Tudjátok mi volt a gond, és hogy lombikkal, vagy spontán lett-e terhes az anyuka??

Legjobb válasz: Szia, az én sztorim a barátnõmmel történt. Évekig hiába próbálkoztak, végigcsináltak mindent, egész az 5. lombikkal bezárólag, egyik sem sikerült. Már fel is adták. Majd egy munkalehetõség miatt elköltöztek a városból az ország másik végére, új életet kezdtek. Mindketten dolgoztak, már nem is gondoltak babára, és a barátnõm spontán váratlanul teherbeesett. Igazi csoda! Ráadásul most már a másodikat várja, mert a szoptatás alatt újból spontán összejött! 13 évet vártak rá. Ja és úgy tudom, a kivizsgálások során annak idején találtak mindkettõnél egy-két okot, amiért annak idején nem sikerült spontán. A fiúnál alacsony spermaszámot, a barátnõmnél endometriózist, arra meg is mûtötték. De a beültetések nem sikerültek, csak miután elköltöztek, és már feladták a próbálkozást. Biztos a környezetváltás jó hatással volt rájuk, meg az, hogy már nem akarták görcsösen.

Szia. Velem az orvosom egy kivizsgálás alkalmával közölte, hogy nem lehetek terhes, mert teljesen elhegesedett a méhem (többször volt egy bizonyos nõgyógyászati betegségem, ami ezt okozta). Meg is beszéltük a férjemmel, hogy akkor felesleges védekezni. Az 1. alkalommal teherbe estem. :) Most várom a 2. babánkat. 12 hkm
Szia, az én sztorim a barátnõmmel történt. Évekig hiába próbálkoztak, végigcsináltak mindent, egész az 5. lombikkal bezárólag, egyik sem sikerült. Már fel is adták. Majd egy munkalehetõség miatt elköltöztek a városból az ország másik végére, új életet kezdtek. Mindketten dolgoztak, már nem is gondoltak babára, és a barátnõm spontán váratlanul teherbeesett. Igazi csoda! Ráadásul most már a másodikat várja, mert a szoptatás alatt újból spontán összejött! 13 évet vártak rá. Ja és úgy tudom, a kivizsgálások során annak idején találtak mindkettõnél egy-két okot, amiért annak idején nem sikerült spontán. A fiúnál alacsony spermaszámot, a barátnõmnél endometriózist, arra meg is mûtötték. De a beültetések nem sikerültek, csak miután elköltöztek, és már feladták a próbálkozást. Biztos a környezetváltás jó hatással volt rájuk, meg az, hogy már nem akarták görcsösen.
Nekem azt mondták, hogy reális esélyem nincs. Azaz mesterséges beavatkozás nélkül nem lehet. Letapadt petevezetõ miatt. (és még sok más...) Lombikra készültünk, de elmaradt. (Nem ébredtek fel a fagyi babák.)De mikor a beültetés lett volna már terhes voltam, csak nem tudtam róla :)
A fõnökömék - mindkettõjüknél olyan probléma, ami kizárja a természetes fogantatást. 8 év alatt jött össze két gyerek, természetesen lombikkal (14 lombikjuk volt). Aztán 43 évesen elmaradt az anyuka menstruációja, de ezt a változókornak tudta be. Hízott is, de eleve kövér volt. Aztán amikor kb. a 17. héten megmozdult a baba, leesett a tantusz :) A doki el sem akarta hinni - végül egy csodaszép egészséges kislány született.
Anyukám háromszor lett terhes, pedig nem lehetett volna az orvosok szerint, de õk mindegyikünkkel évekig próbálkoztak intenzíven. Én elsõ védekezés nélküli alkalommal terhes lettem, pedig nekem is azt mondták, hogy külsõ beavatkozás nélkül nem lehet babám.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint a természet tudja a dolgát. Nagyon örülök az ilyen pozitív történeteknek, mert valószínûleg tesóméknál is lesz egy ilyen csodabébi... Pedig náluk is totál kizárt volt, hogy lehetne. De még nem tudom felfogni és elhinni, hogy vannak ilyen csodák. :) Gratulálok a kicsikhez!!!
Pár hónapja voltam orvosnál, hogy kérjek egy teljes kivizsgálást. Nem volt semmi okom rá, csak érdekelt, hogy minden rendben van-e?! Megjöttek az eredmények és a doki eldobta a tollát. Bekérte az összes vérvételem eredményét az elmúlt 5 évbõl és mindegyiknél megmutatott 2 olyan vizsgált értéket, ami miatt kizárt, hogy nekem gyerekem lehetne. Nos, 2 éves lesz a lányom. Elõtte sosem mondta senki, hogy nem lehet gyerekem, de a vérvételek alapján elméletileg nem lehetne.. Nem érti, hogy ez hogyan lehetséges .. igazából engem nem izgat! Van egy lassan két éves "szuszogim" :) )) A többi pedig baromira nem érdekel! :)
Nálunk tesómnak mondták, hogy annyira cisztás a méhe, hogy soha nem lehet gyereke! Most van egy lassan 9 éves, és egy 3 éves fia! Teljesen természetes úton sikerült mind a kettõ, sõt a nagyra az egyik kórházba azt mondták, hogy elhalt a baba, és majd kiürül, mert annyira kicsi volt még. 4 hét múlva csak elment dokihoz és ott úszkált a baba
Szia! Élõ példa vagyok arra, hogy anyumnak nem lehetett gyereke! Az orvos azt mondta soha nem lehet gyereke, nem tudom hogy miért, pedig mondta már. Az öcsém sem születhetett meg soha...:) )) Anyumnak ezt 18 évesen mondták, rá 1 évre jöttem én:-) Utána öcsém. Szóval, a természet s a szervezetünk hatalmas nagy csoda!! 17+5hkm
A múltkor írta egy válaszoló, hogyõk évekig próbálkoztak, majd a kivizsgálások után mondta a doki, hogy természetes úton kizárt, hogy sikerüljön a baba. Így fel is adták, és az elsõ rágörcsölés nélküli együttlétnél össze is jött a baba, az orvosnak fogalma sincs, hogy hogyan lehetséges.
Édesanyámnak mondták ezt a húgom születése után, azóta hárman vagyunk tesók, mert nem védekeztek ugye... De mindenki örült az új családtagnak, bár épp költözésnél jött, nehéz volt az elején. A gondot az orvosok sem ismerték, soha nem volt szabályos anya ciklusa, többször mûtötték is, de nem lett semmi eredménye. Aztán a hugi után mondták, hogy már nem szülhet, de tévedtek. :)

Mennyi az esélye? ! Petting közbe én elégítettem ki hamarabb Én lenyeltem és utána ujjazott meg. Mennyi az esélye hogy az ö kezén volt ondó? ! (de megtörölte) Ha volt akkor tuti terhes lehetek! Lécci irjatok izgulok nagyon 16/L

Legjobb válasz: Tehát, mivel kicsit érthetetlenül fogalmaztál, tisztázzuk: leszoptad, benyelted a spermát, és azt kérdezed elõször, mennyi az esélye, hogy volt a kezén ondó? Hát, ha hozzányúlt utána a nemi szervéhez, akkor lehetett. Azt írod, megtörölte, és utána nyúlt beléd. Jobb lett volna, ha kiküldöd kezet mosni, mielõtt hozzád nyúl, vagy ha erre nincs lehetõség, legyen kéznél nedves törlõkendõ (pl. Rossmannban lehet kapni, pl. "vabene" vagy "alouette" a neve) Szerintem azért a leírtak alapján nagyon ügyesnek kell lenniük a spermiumoknak, hogy célt érjenek, de máskor jobban vigyázz! Most pedig a megnyugvásod érdekében szerezz be egy terhességi tesztet (akár tescóban is lehet venni, és akkor nem kell kérned, ha ez zavar, vagy bármelyik gyógyszertárban) és a leírt használati utasítás alapján végezd el.

Tehát, mivel kicsit érthetetlenül fogalmaztál, tisztázzuk: leszoptad, benyelted a spermát, és azt kérdezed elõször, mennyi az esélye, hogy volt a kezén ondó? Hát, ha hozzányúlt utána a nemi szervéhez, akkor lehetett. Azt írod, megtörölte, és utána nyúlt beléd. Jobb lett volna, ha kiküldöd kezet mosni, mielõtt hozzád nyúl, vagy ha erre nincs lehetõség, legyen kéznél nedves törlõkendõ (pl. Rossmannban lehet kapni, pl. "vabene" vagy "alouette" a neve) Szerintem azért a leírtak alapján nagyon ügyesnek kell lenniük a spermiumoknak, hogy célt érjenek, de máskor jobban vigyázz! Most pedig a megnyugvásod érdekében szerezz be egy terhességi tesztet (akár tescóban is lehet venni, és akkor nem kell kérned, ha ez zavar, vagy bármelyik gyógyszertárban) és a leírt használati utasítás alapján végezd el.
Igen van valószinûsége hogy terhes leszel! mivel a sperma rajta maradhatott az ujján és elég egy nagyon pici mennyiség is! Szerintem boldog kismama leszel! Üdv:Doki
lehetsz terhes, van rá esély
a sperma még 8 órán keresztül életképes ha kijut a férfi nemiszervbõl, szoptad kicsilány...szószerint
Simán lehetsz terhes!! Mit csinálj?!Ezt még te kérdezed?Nos, íme pár hasznos tanács: -beszélj a pasiddal, hogy lehet h apuka lesz. -szólj anyukádnak, hogy mi történt. -menjetek el majd nõgyógyászhoz. -aztán ha tényleg terhes vagy dönthettek, hogy szülsz vagy abortusz... Sok sikert!
Neveld fel tisztességgel.
Nyugi, nem lehetsz terhes!!!Amint a sperma kijut a levegõbe ott azonnal elpusztulnak!!!Nem vagy terhes!
bizony megvan az esélye, hogy teherbe estél...mikor volt meg a menzeszed? ugyanis elõtte és utána nincs sok esélyed teherbe esni (persze egy picike azért van). mindenesetre tesztelj majd egyet, ha másért nem, azért, hogy megnyugodj.
de honnan tudod h van a kezén sperma? ha te elégítetted ki õt szájjal, akkor minden sperma a szádba landolt, és le is nyelted. nem? nem a kezére élvezett, valszeg nemvolt a kezén semennyi sperma sem. fõleg ha még megis törölte. sztem kb semmi esélye h terhes legyél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen az Õszinte és meg értõ és Kulturált válaszokat!!:(
azt irtad h ruhan keresztul simogatott, és nem ott. akkor ha ruhan keresztl simogatott akkor h lehetnel terhes? akkor nincs esély.
A kérdező hozzászólása: Miután elment és a számba élvezett! Utána elkezdett simogatni ruhán keresztünk meg bepuszilgatni...és csak a végén nyúlt oda! Szóval ami esetleg mikor eltette és véletlenül a kezére ment.. azt is a simogatás közben lejöhetett nem?!
Igen, szerintem lejött az addigra. Nem hiszem, hogy baj lesz.
Nem is értem a kérdést. Mért lett volna a kezén, amikor lenyelted?:O
Nem azért spriccel a férfi 30 centit, hogy holmi ujjazástól a legtöbb válaszadó a kismama névvel szólítson téged. Esélytelen, higgy nekem. Valakibe százszor beleélveznek és nem tudják összehozni a babát, pedig minden órában arra hajtanak. Ugyanmár... Ha meg terhes lennél, akkor gyorsba menj lottózni. Istenem.
utolsonak. van akinek egybõl összejön, akár egy spermás ujjazástól, és van akiben többször is beleélveznek és nem lesz baba. de erre nem lehet tamaszkodni. legyen kéznél kéztörlõ, és meg van oldva a probléma.
Kedves utolsó! (nem az utolsó elõtti vagyok, félreértés ne essék) Láttál te már embert ujjtól teherbe esni? Mert én még megszakításos terhességet sem láttam, pedig jó ideje dolgozom. Persze sokan állítják, de a végére bevallják, hogy de mégis egyszer baleset történt. Spermás ujjtól NEM LEHET TEHERBE ESNI!! Gondolkozzatok már egy picit...
és ha tegyuk fel a pasi ráélvez a kezére, és azt mindjart odarakja a hüvelyhez, akkor lehetséges. nekem is nem egy rokonom dolgozik egészségügyben, ugyh en se csak a levegõbe beszélek.
Én értem, hogy nem a levegõbe beszélsz, de hidd el, a spermiumoknak szüksége van arra a lendületre, amely lendülettel a péniszbõl lövellnek ki. Ujjtól nem lehet teherbe esni még ha azonnal beteszi, akkor sem. Rengetegen állítanak olyat, hogy jajj de igen, pedig nem. Ez annyira kizárt, minthogy ruhán keresztül nem lehet teherbe esni. Remélem a kérdezõ megnyugodott már. Sokan szerintem annyira felidegelték, hogy késni fog a vérzése. Remélem hisz nekem, megnyugszik, ha megjön akkor pedig mégjobban megnyugszik :) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!:) :$
nem lehetsz terhes. aki azt állítja hogy igen, akkor annak kéne biosz órára beülni! Nem olyan egyszerû az sztem, h az ujjára került esetleges váladékból lenne baba :O Máskor azért figyelj oda!
Nem értem, mit hisztizik itt mindenki. Hirtelen tele lett az oldal seg_fejekkel, vagy mi? 16 év... és akkor mi van? Van aki 14 évesen [email protected] magát, csak hogy ne legyen szûz, neki pedig barátja van, akivel szeretik egymást és szeretnek együtt lenni. Nem értem, minek kell cseszegetni. Még csak nem is szexrõl volt szó, nem volt behatolás, csak petting. Juuuj, most hogy le leszek pontozva... hát dugjátok fel a pontjaitokat, ahova akarjátok. Ja, és kedves kérdezõ, bocsi az offért. Nem vagy terhes, ebben biztos vagyok, nyugodj meg és akkor se ess kétségbe, ha késik. Vagy ha mégsem tudod elfelejteni, akkor vegyél egy terhességi tesztet, az majd megmondja, hogy igazam volt;). Még sok kellemes éjszakát a barátoddal!
ja és ne idegeskedj mert még késõbb fog megjönni a bajod a stresztõl!
A kérdező hozzászólása: Mit csináljak?! léccives segitsetek
A kérdező hozzászólása: 12én volt meg utoljára...(kb 5napig) Léccives !
hát, ha az én 16 éves lányom spermát nyelne, meg már ujjazgatnák...... szerintem kicsit el vagy qurvulva már most. Amúgy nem lehetsz terhes, mondjuk úgy hogy igen minimális az esélye ! de van esély rá.
Szerintem nem valószínû, hogy terhes!!!Nem tudom mit kell szegény lányt ilyezgetni, így is már kétségbe van esve!!! De máskor azért figyeljetek oda hogy mit csináltok!!!
várd meg a 9hónapot, és szüld meg a babádat! biztosan fogjátok szeretni!
ha elveteted lehet hogy nem lehet tübbé gyereked!!
Nagy az esélye, szinte 100%
attól hogy a kérdezõ bután cselekedett, nem kell lehurrogni eléggé f*szok vagytok...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Barátom Azt mondta hogy mivel letölte és Nem azonnal nyult be..(ruhán keresztünk izgatott..simogatta És nem ott!!!) Igy nagyon kicsi azt esély szinte semmi hogy Maradt a kezén...! mégis nagyon félek..! Amúgy Nem hiszem hogy k...a lennék mert szeretek a barátommal lenni...!am köszönöm mindenkinek!
Ezekre a válaszokra inkább nem mondok semmit... Kedves kérdezõ! Nem lehetsz terhes. Nyugodj meg, aki mást mond hazudik. Megtörölte a kezét, nameg ha rá is került valamennyi, az nagyon kevés, és még azt is letörölte. A teherbeesés esélytelen.
Meglátszik, hogy a 14-16 évesek többsége felelõtlenül sexel csak azért, hogy ne maradjon le semmirõl. Utána meg itt rinyál. Anyucinak meg nem mer semmit mondani. Már az iskolában és otthon sem tartanak felvilágosítást? Az ilyen kis ribik meg is érdemlik, hogy teherbe essenek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem csak 15-16évees korban tanácstalan az ember...! 20éves is lehet ilyen helyzetbe...És nem vitát akarok ebbõl kialakítani távol áll tõlem ...csak tanácsot szeretem volna kérni! És kérdésedre válaszolva Utolsó válasz adó...Megvolt a felvilágosítás..
nyugi nem hiszem h terhes vagy!
hat nemtom. én tökre parás lennék. az biztos.

Ha ugyanazok a tüneteim mint amikor a lányommal voltam terhes, és a pocim is ugyanúgy gömbölyödik és nem csúcsosodik akkor tuti h megint lányom lesz? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Sajnos erre nem lehet alapozni :s Reménykedhetsz, és majd kiderül ultrahangon... vagy szülésnél. Boldog babavárást!

Sajnos erre nem lehet alapozni :s Reménykedhetsz, és majd kiderül ultrahangon... vagy szülésnél. Boldog babavárást!
A fiúval semmit sem éreztem, a lánnyal nagyon rosszul voltam, most megint lányt várok, de semmit sem érzek. Szóval ezen szempontok szerint semmi sem "tuti" :-)
EZ nem jelent semmit se, ez csak babona nem mindig jön be.
Nálam mindhárom terhesség teljesen egyformán alakult, még a hízásom is.Talán most a 3.-nál a 20. hét után a pocakom formája és mérete másabb.Két lányom van és most úgy néz ki fiú lesz:)

Mit csináljak, hogy megjöjjön végre? Tuti nem vagyok sajnos terhes, és kezdeném a Closti-kúrát.

A h?m már leesett, barnázok is napok óta, de igazi piros vér még nincs. Teszteltem is, negatív.

Legjobb válasz: Szia! Én nem ismerem a cickafarkfû teát, de, ha az sem segítene, szólj a dokidnak és õ ad gyógyszert, hogy megjöjjön és utána jöhet a closti. Sok sikert!

Szia! Én nem ismerem a cickafarkfû teát, de, ha az sem segítene, szólj a dokidnak és õ ad gyógyszert, hogy megjöjjön és utána jöhet a closti. Sok sikert!
Én Proverát kaptam ugyanerre a problémára.
Szia! Próbálj inni cickafakfûteát, attól lehet megjön!
Szia én kismamáknak való teát iszok amiben van cickafark. Nem hinném hogy attol megjönne hiszen akkor baj lenne... Én már iszom egy ideje és nem jött meg ha megjönne bele is halnék....Sztem kérj a dkitol gyógyszert amitõl megjön. 8 heteske.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, még várok hétfõig aztán elmegyek dokihoz.
Szia! A kismamáknak való teakeverékben kevesebb mennyiségben van benne a cicka, én úgy gondoltam, hogy többet kell beletenni és legalább napi 3 csészével meginni!Bocsi, ha nem voltam elég érthetõ!Minden bajra más adagokat kell használni és más mennyiséget kell fogyasztani belõle, azért javasoltam a cickafarkfûteát!Na, mindegy, ha gondolod próbáld ki!Ennyit megér! Jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Szerencsére megjött mára rendesen. De azért megyek és veszek cickafarkot, a ciklus elsõ felében szoktam inni. Köszi mégegyszer!
menj orvoshoz!!!!!
IRANY A DOKI! Sajnos tudom mit beszelek! Nagyon szoritok neked, h ne abba a cipo essel amibe en voltam... Ugyhogy 1-2 irany a doki!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget
szia, mi történt végül? minden rendben?

Linkelnétek nekem olyan görbét, amin tuti, hogy nem voltatok terhesek és egy olyat, amin már látszott, hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: Nekem semmi különbség nem volt köztük, egyedül annyi, hogy a nemvárt napján egyiknél leesett a hõ, másiknál nem.

Nekem semmi különbség nem volt köztük, egyedül annyi, hogy a nemvárt napján egyiknél leesett a hõ, másiknál nem.
A kérdező hozzászólása: Értem. Az enyém így néz ki: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a240ff695961c949a9ea09.. Szerintem 100%, hogy nem vagyok terhes. Csak azt nem értem, hogy miért van ennyire fent a hõ? Volt két nap, amikor nem tudtam mérni ill., elfelejtettem, mert költöztünk.
nagyon szívesen. az elsõ görbém tankönyvszerû és mégse babás a 2. meg cikkcakk minden van benne és mégis abból lett a baba!http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b87db1c041dea9221722b4.. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b87db1c041dea9221722b4..
3. válaszoló vagyok. megnéztem a görbédet. nem hogy fent van a hõd, hanem lent, hiszen fel se ment annyira. és nem szabadna ennyire leesnie a hõdnek a luteális fázisban. Ha babát szeretnél akkor menj el orvoshoz és majd mutasd meg neki a görbéidet, hidd el egy jó doki egybõl megmondja hol a gond.
A kérdező hozzászólása: Értem! Akkor nagy gáz van ezek szerint! :((( Van már egy lányom 1, 5 éves. Neki szeretnénk kis tesót.
Nekem is volt ilyen a terhességem alatt, kiderült hogy aranyerem van.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és hogy derült ki? mit kaptál rá?
Szia. Ez aranyér. Nekem is így kezdõdött, kaptam valami gyógyszert, kenõcsöt. Bár akkor nem voltam kismama, azóta megvan az aranyerem, külsõ és belsõ is. De nincs baj vele. 17+2hkm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Remélem én is kapok valamit holnap és akkor nem fordul elõ többet.
Én a helyedben ezzel nem mennék dokihoz, mert elég kellemetlen lesz a vizsgálat. Csak akkor van baj, ha a széklet alvadt, fekete véres. Egyébként ez csak aranyér, szinte minden kismamának van. Nekem kb már 3szor volt vér kakikor amióra terhes vagyok. Nem fáj soha csak erõlködök és jön egy kis vér. De én nem szoktam vele foglalkozni, iszom egy normaflort h jobb legyen az emésztésem, és következõ kakinál már nincs is vér és minden rendben. De ha kenõcsöt akarsz rá, azt meg adnak kismamának valót is a gyógyszertárban vény nélkül.
A kérdező hozzászólása: Koszonom! A normaflort lehet hogy akkor kipróbálom! Holnap nõgyógyászhoz megyek, neki azert elmondom. De ha õ is megerõsít, Es nem Kuldd tovább akkor nem fogok magamtól elmenni! Koszonom mégegyszer a megnyugtatast mindenkinek.

Ha több mint egy hete késik és negatív a teszt és nem is érzek semmit a derékfájáson és néha pici alhasban történő dolgokon kívül, akkor nem vagyok terhes tuti?

Legjobb válasz: Szerintem a 4. nap még nem vészes, ott még tuti lehet baba. Ne aggódj! Nagyon sokan írták már, hogy utána mutatta ki. Viszont én már a 9. napon tartok (sohasem késett még)tegnap is negatív lett a teszt egy 20-as érzékenységûvel, nem tudom, hogy ez mennyire mérvadó. Az az igazság, hogy én már teljesen abban a hiszemben vagyok, hogy nem vagyok terhes. Szinte biztos vagyok benne. Szerintem 4 negatív teszt magáért beszél, de fõleg ennyi késés után. Ma érzek ilyen kis szurkát, nehéznek érzem a méhemet és mintha a petefészek környékén is éreznék dolgokat és a derekam fáj még nagyon. Szerintem ez jó jel olyan értelemben, hogy végre fog történni valami, még arra is gondoltam, hogy most ovulálok. Viszont nekem volt nagyon erõs megjön érzésem és erõs hasfájásom a 25-26. napom környékén, szinte tuti biztos voltam akkor benne, hogy megjön, azt hittem hamarabb is. Kinek mi a véleménye errõl?

A kérdező hozzászólása: Szerintem a 4. nap még nem vészes, ott még tuti lehet baba. Ne aggódj! Nagyon sokan írták már, hogy utána mutatta ki. Viszont én már a 9. napon tartok (sohasem késett még)tegnap is negatív lett a teszt egy 20-as érzékenységûvel, nem tudom, hogy ez mennyire mérvadó. Az az igazság, hogy én már teljesen abban a hiszemben vagyok, hogy nem vagyok terhes. Szinte biztos vagyok benne. Szerintem 4 negatív teszt magáért beszél, de fõleg ennyi késés után. Ma érzek ilyen kis szurkát, nehéznek érzem a méhemet és mintha a petefészek környékén is éreznék dolgokat és a derekam fáj még nagyon. Szerintem ez jó jel olyan értelemben, hogy végre fog történni valami, még arra is gondoltam, hogy most ovulálok. Viszont nekem volt nagyon erõs megjön érzésem és erõs hasfájásom a 25-26. napom környékén, szinte tuti biztos voltam akkor benne, hogy megjön, azt hittem hamarabb is. Kinek mi a véleménye errõl?
Nekem is ugyanezek a tüneteim, de nekem azt irta valaki, h nem jó jel, ha 4 nap után negativot tesztelunk....??? Szerintem meg babás jel!!
Elsõ válaszadó: A negatív teszt miért lenne babás jel? Kérdezõnek: nem lehet 100%-ra venni, hogy nem vagy terhes, sokszor a tesztek nem mutatják még ki, hiába van ráírva, hogy 10 napos terhességet is kimutat. Meg nem is mindenkinek vannak "tünetei", van, aki meg sem érzi. Várj még pár napot, ha addig nem jön meg, tesztelj mégegyet. Aztán meg irány a doki, õ meg tudja mondani, hogy mi a helyzet.
Ha a teszt 4 nap késéssel negativ, az nem túl biztató. Ezt a választ kaptam rá. Érthetõ?
Nem neked irtam kedves kérdezõ! Csak ki vagyok akadva, mert nekem azt irta valaki, HA 4 NAP KÉSÉSSEL NEGATIV A TESZTEM, AZ NEM TÚL BIZTATÓ. De miért?
A ciklusaid szabályosak?? Mert ha igen, akkor erõsen babagyanús a dolog. Drukkolok!!! Írj majd még!!
Menj dokihoz, az a biztos! Õ akár elküldhet vérvételre, amibõl 100%-ra ki tudják mutatni a hcg-t, megnéz ultrahanggal is. Nekem nagyon erõs hasfájásom volt, elõtte már 1 héttel azt éreztem, hogy mindjárt megjön. Aztán semmi. Sem idõre, sem utána. Kb. a nemvárt után még 1 hétig tartott ez a "mindjárt megjön" érzés, majd elmúlt. A tesztek nem 100%-osak. Gondolj bele, amíg nem találták fel a teszteket, sokkal nyugodtabb volt az ember lánya. Ha nem jött meg, elment a dokihoz, õ megmondta, hogy van-e baba. Most meg csak tesztelgetünk ész nélkül, stresszeljük vele magunkat. Mégegyszer! Csak azt tudom mondani, hogy mihamarabb menj dokihoz, õ megmondja, hogy mi a helyzet, mert így csak feleslegesen idegesíted magad. Ha meg babás vagy, az neked sem tesz jót, és a picinek sem. Nyugi és irány a doki!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. A dokihoz már tegnapelõtt kértem idõpontot, jövõhéten megyek. Viszont szerintem nem lesz baba, mert megjött. Eléggé kevés, de akkor is megjött. Szerintem a peteérésemmel lehetett valami. Mindegy, jövõhéten doki, hátha tud majd valami magyarázatot adni erre. Örülök, hogy végre már történt valami, mert nekem még sohasem késett, és eléggé megilyedtem, hogy mi van most velem. A ciklusaim ált. szabályos 28 naposak, persze +- 1-2 nap eltérés szokott lenni, de ez most eléggé durva volt. Remélem azért ha már megjött, rendes mensivé fogja kinõni magát és nem fogok tovább idegeskedni. Köszönöm mégegyszer a tanácsokat és a nyugtatgatásokat!

Ha holnapra nem várom és most van egy kis barnázás akkor már tuti nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Mikor mi probalkoztunk es nem sikerult a honapban akkor mindg elkezdtem barnazni es utana rendesen meg is jott. Mikor terhes voltam semmi nem volt, csak menzi szeru erzes. De se barnazas semmi. Ez csak az en peldam nalad ne tudom h ez van-e, de szerintem nem valoszinu h sikerult. Sajnalom.

Mikor mi probalkoztunk es nem sikerult a honapban akkor mindg elkezdtem barnazni es utana rendesen meg is jott. Mikor terhes voltam semmi nem volt, csak menzi szeru erzes. De se barnazas semmi. Ez csak az en peldam nalad ne tudom h ez van-e, de szerintem nem valoszinu h sikerult. Sajnalom.
A kérdező hozzászólása: az elsõ terhességemnél nekem se volt semmi, és már reménykedtem mert normál esetben már a menzi elõtt 3-4-5 nappal elkezdek barnázni és eddig nem volt semmi és a hasam is sokat görcsölt mint az elsõ teherbeesésemnél.
Két napig azt hittem, hogy megjött/kezd megjönni. Eszemben sem volt terhesség. Aztán gyanús lett a második napon, hogy nagyon kevés ez ahhoz. 3. nap már semmi nem volt. 4. napon teszteltem. Terhes voltam.
nekem pont mikor meg kellett volna jönni, volt egy halvány minimális vérzés és azota barnázás , de csak vizeléskor egy kevés.2 napja.eddig normál volt a menzim.lehetett beágyazódás???én nem hiszem, de bízom benne
Nálam is ugyanez a helyzet.Nekem tegnap kellett volna megjönnie.Ma reggel meg már barnázás...aztán lehet beindul a vérzés.Én azért bizom abban, hogy ez beágyazódás tünete.Szorítok Neked is!
Nekem már teljesen elmúlt a barnázás!Két éve volt egy középidõs (16 hetes)vetélésem.1-2 nap mulva tesztelek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!