Találatok a következő kifejezésre: Tust hogyan hogy szép (5 db)

Hogyan tudnám szép vékonyan tussal kihúzni a felső szempilláim tövét?

Olyan sokszor próbálom, de nem sikerül úgy, ahogy szeretném és ez elszomorít. Ilyen a szemhéjtusom:

Legjobb válasz: Nekem a Miss Sporty ecsetes tus jött be. Sokat kell gyakorolni, de az ecsetessel szebb vonalat lehet húzni, mint filcessel. http://kremmania.hu/kremek/miss-sporty-fabulous-glam-folyeko..

Nekem a Miss Sporty ecsetes tus jött be. Sokat kell gyakorolni, de az ecsetessel szebb vonalat lehet húzni, mint filcessel. http://kremmania.hu/kremek/miss-sporty-fabulous-glam-folyeko..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! ;) És le tudnád írni, hogy te hogyan szoktad használni a tust. Milyen technikát alkalmazol?
én is ezt a miss sporty tust használom, amit az elõzõ linkelt be én elég könnyen dolgozok vele :D a szemem külsõ sarkát kifelé húzom ( olyan kínai leszek töle) és a másik kezembe van a tus, kihúzom vele elöször a pillák tövénél...elsö húzásra csúnya, a második húzásra szép, és olyan vastagságúra csinálom amilyenre akarom úgy szoktam, hogy folyamatosan vastagszik a vonal kifelé menet :D
Elõzõ vagyok! Vagy próbáld meg azt, hogy kihegyezel rendesen 1 fekete szemceruzát, és azzal húzod ki a szemed.. ( Könnyebben fog menni, szerintem ) És utána ha gondolod húzd át tussal. !

Tust hogyan használjam, hogy szép cicaszemeim legyenek?

vettem egy vékony puha sz?r? ecsetes tust,de nem tudom esztétikusan felkenni.hogyan és mit csináljak,hogy szexi legyen a tekintetem?

Legjobb válasz: A tushoz már kell némi gyakorlat, nem lehet javítgatni. A tussal való festés lényeg, hogy egy mozdulattal húzd ki a szemed. Belülrõl kifelé, gyorsan, precízen, és fõleg úgy, hogy mindenhol egyforma vastag legyen. Ha rövid és vastag a vonal, az kerekíti a szemet, ha hosszú és vékony, az nyújtja, "cicásítja". Gyakorlás kérdése az egész.

A tushoz már kell némi gyakorlat, nem lehet javítgatni. A tussal való festés lényeg, hogy egy mozdulattal húzd ki a szemed. Belülrõl kifelé, gyorsan, precízen, és fõleg úgy, hogy mindenhol egyforma vastag legyen. Ha rövid és vastag a vonal, az kerekíti a szemet, ha hosszú és vékony, az nyújtja, "cicásítja". Gyakorlás kérdése az egész.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
MEG AZ IS FONTOS, HOGY JÓ MINÕSÉGÛT VÁLASSZ, VAGYIS, AMI TÉNYLEG FEKETE, MEG AZ IS MARAD, MERT PL.NEKEM AZ AVONOS NEM FEKETÉT FOGOTT, HANEM ZÖLDET!MEG AZZAL LEHETETLENSÉG RAJZOLNI RENDESEN, ALIG FOG, CSOMÓS, STB.AZ ORIFLAME-ES BEVÁLT(NAGY CSODA)ÉS AZ ÚGY IS MARAD, NEM KENÕDIK EL, ÉS GYÖNYÖRÛSZÉP FEKETE.

Nem tudom tussal szépen kihúzni a szememem, hogyan csináljam?

Most próbáltam el?ször, de rémes lett, kicsit remegett is a kezem, és nem egyesnes vonal lett hanem szakasos, darabos. Tudna segíteni valaki? A szememet csak úgy tudom lecsukva tartani, ha az egyik kezemmel lefogom, olyat nem tudok hogy az egyik nyitva van a másik mg csukva. És egy folxtonos mozdulattal kell végighúzni a vonalat vagy megállhatok közben?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne. Van egy ismerõsöm, õ rutinból húzza egy határozott mozdulattal a szép, tökéletes vonalat a szeme fölé. Állítólag gyakorlás kérdése. Vegyél valamilyen olcsó, 100 ft-os tust és azzal gyakorolj:)

Ez engem is érdekelne. Van egy ismerõsöm, õ rutinból húzza egy határozott mozdulattal a szép, tökéletes vonalat a szeme fölé. Állítólag gyakorlás kérdése. Vegyél valamilyen olcsó, 100 ft-os tust és azzal gyakorolj:)
Gyakorlás kérdése is, de gondolom az a vonal nem megy annyira, ami már a szemhéjon kívül megy. Azt úgy tudod szép egyenesre, hogy a szemed sarkához odaillesztesz egy kisebb karton lapot, olyan ívben amilyet szeretnél, és annak mentén húzod meg, a szempilla fölötti rész pedig csak gyakorlással fog jól menni. 25/N
Mindenképpen támaszd meg a könyöködet (ezért is nagyon rossz ötlet a fürdõben lévõ tükörnél sminkelni), és egyetlen, határozott vonalat húzz. gyakorolni kell és menni fog!
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás! Valamint ne ragaszkodj ahhoz, hogy egy, határozott vonallal húzd végig, mert az csak ritkán/keveseknek sikerül. Inkább lassan, de biztosan:D
meggyeslepenyleso.blogspot.com õ nem olyan régen csinált egy szép tusos videót :] Egyébként nem egyetlen határozott mozdulattal kell meghúzni a vonalat.
Én írtam, hogy ismerõsöm egyetlen, határozott mozdulattal húzta ki mindig. Soha senkin nem láttam olyan szép, tökéletes tusvonalat.... ha lassan csinálja valaki, vagy részletekben, tuti nem lesz olyan soha.
A kérdező hozzászólása: Ja és felül gondoltam, a felsõ szempilláknál. És bocsi a kérdésben a hibáért *szemem
Mint ahogy elõttem írták sok sok gyakorlás kell hozzá, meg persze egy jó tus:) Itt van egy video amivel megtanulhatod, hogyan kell szépen kihúzni a szemed:) http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://kepek.erdon.ro/kep..
Griberli tusvonalait láttad? ;]


Hogyan tanulhatnám meg szépen kihúzni a szemem tussal? Valami tipp?

Már nagyon sokat gyakoroltam de valahogy mégsem sikerül olyan szépre. A szemem sarkáig még egész jó, addig viszonylag szépen megtudom húzni a vonalat, viszont a cicás szem valahogy nem megy. Pedig sokak szerint jól állna és nekem tetszik, de egyszerűen nem sikerül. Vagy ha az egyik véletlenül szép lesz és siker, a másikat tuti, hogy elrontom és nem ugyanonnan kezdem el cicásítani.. Valami ötlet, tipp hogy hogyan tanulhatnám meg a szép, íves, cicás tusvonal rajzolását?

Legjobb válasz: Én úgy szoktam csinálni, hogy elõtte megrajzolom fekete szemceruzával, mert azt még sokkal könnyebb korrigálni és csak utána húzom át a tussal. Így szinte soha nem szoktam elrontani. A cicás szemnél teszek egy ceruzát vagy valamit a szememhez, hogy meglegyen az egyenes vonal és mondjuk a szemöldökömhz viszonyítok, hogy a másikat is hasonlóképpen meg tudjam csinálni. Remélem így érthetõ volt :)

Én úgy szoktam csinálni, hogy elõtte megrajzolom fekete szemceruzával, mert azt még sokkal könnyebb korrigálni és csak utána húzom át a tussal. Így szinte soha nem szoktam elrontani. A cicás szemnél teszek egy ceruzát vagy valamit a szememhez, hogy meglegyen az egyenes vonal és mondjuk a szemöldökömhz viszonyítok, hogy a másikat is hasonlóképpen meg tudjam csinálni. Remélem így érthetõ volt :)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=433902666703921&set=a.. itt van egy kép, esetleg segíthet..
Az avonnak van egy olyan terméke, hogy gél állagú szemhéjtus. Olyan mint egy ceruza, de sokkal puhább, nagyon könnyû vele dolgozni. Nagyon szépen tudok vele dolgozni, pedig nagyon béna vagyok.:)
én van h cellukszal leragasztom és az ad egy segéd vonalat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! :) Reggel kipróbálom mind a két tanácsot! Bár a szemceruzás odateszem a szemem sarkába dolgot próbáltam már, de az még nem jutott eszembe, hogy a szemöldök vonalához is viszonyítsam és akkor a két szememnél ugyanott lesz a tusvonal cicásítva. :)

Szerintem szép arcom van, nem pattanásos csaj kicsit szeplős. Azért még kellene alapozót használnom? (a tus, szempillaspirál mellé) hogy jobban nézzen ki?

Legjobb válasz: Nem. A szeplõket úgysem tudod rendesen eltakarni, namegaztán felesleges is. Ez hozzád tartozik, nem pedig egy szépséghiba, mint mondjuk egy bibircsók.

Nem. A szeplõket úgysem tudod rendesen eltakarni, namegaztán felesleges is. Ez hozzád tartozik, nem pedig egy szépséghiba, mint mondjuk egy bibircsók.
Jaj, ne! Tudod te, hogy annak, aki szeret, milyen gyönyörûek tudnak lenni a szeplõid? El ne tüntesd õket! Pedro
szerintem nem, örülj neki hogy ilyen jó bõröd van:)
Szerencsére nekem is szép a bõröm. Nem is használok alapozót, csak esetleg menzesz elõtt ha elõjön pár patti rajta.
Esetleg az álladra és a homlokodra! Nyugodtan használj SZELÍDEN narancs szemfestéket ha akarsz, és valami színtelen szájfényt! Van szexepiled!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!