Találatok a következő kifejezésre: Tust hogyan hogy (111 db)

20 tűs alaplapi csatiba, ha belemegy a 24 tűs (úgy, hogy kihagyok 4-et) beledughatom?

Legjobb válasz: Üdv:) Az alaplap áramellátására gondolsz ? Igen de nem biztos hogy elindul az alaplap http://www.highpowersupply.com/accessories/20-24show2.jpg

Üdv:) Az alaplap áramellátására gondolsz ? Igen de nem biztos hogy elindul az alaplap http://www.highpowersupply.com/accessories/20-24show2.jpg
A kérdező hozzászólása: Elromolni elromolhat, ha bekapcsolom a gépet úgy, hogy nem jó?
NEM
A kérdező hozzászólása: Kössz!
:) )

Alsó tus vonalat hogy kell kihúzni?

Amikor akarom húzni akkor bele akad a szem pillámba és elken?dik.....

Legjobb válasz: az alsó vonalat nem szokták tussal kihúzni, pont azért amit írtál. Szerintem elég ha felül húzod ki, vagy ha szeretnéd szemcerkával alul szépen ki tudod húzni

az alsó vonalat nem szokták tussal kihúzni, pont azért amit írtál. Szerintem elég ha felül húzod ki, vagy ha szeretnéd szemcerkával alul szépen ki tudod húzni
Nekem 13 évesen sikerült ceruzával. Pedig elõször csináltam. http://www.myimg.de/?img=P5160042752e6.jpg A kép bénán van megszerkesztve..13 éves voltam :D xD
Én úgy szoktam csinálni, hogy bátran kihúzom, nem lassan, hanem csak csinalom, nem érdekel, hogy milyen. Utána meg fülpiszkálóra teszek egy pici krémet és szépen letörlöm vele, ahol nem sikerult jol, és igy majdnem szép szabályos csík sikerül.
Hol?
A kérdező hozzászólása: Facebookkon
Képre rámész, alul lehetõségek, portrékép készítése.
A kérdező hozzászólása: Maga a "Profilképek" mappát nem jeleníti meg, vagyis igen de azt írja, hogy üres. Vannak benne képek, csak aki nem ismerõsöm az nem látja a képeket. Azt akarom beállítani, hogy mindenki lássa, akár ismerõs, akár nem ismerõs
Van egy kis ikon a mappáná. Ha lakat, csak te látod, ha két emberke, akkor ismerõsök, ha földgömb, akkor nyilvános.


Nagyon régi tus rajzon hogyan és mivel lehet állagmegóvást csinálni?

Anyaga vastagabb papír.Kezd sárgulni stb.Kb 150 éves.

Legjobb válasz: Mûvészellátókban kérdezz utána az arhiváló spray-nek.

Mûvészellátókban kérdezz utána az arhiváló spray-nek.

Asus M3N18L\T - M3N8200. Hogy lehet bekapcsolni ha nincs ház és nincs tüske az alaplaponn?

Legjobb válasz: Mi az ,hogy nincs bekapcsoló tüske az alaplapon? Olyan tüskét keress aminek a megnevezése PWRBTN vagy PWRSW ott találod a RESET tüske mellett, közvetlenül a PWR_LED és a HDD_LED mellett

Mi az , hogy nincs bekapcsoló tüske az alaplapon? Olyan tüskét keress aminek a megnevezése PWRBTN vagy PWRSW ott találod a RESET tüske mellett, közvetlenül a PWR_LED és a HDD_LED mellett
A kérdező hozzászólása: Meg is találta a betûket, de ott nincsenek!
A kérdező hozzászólása: ??????
Hogy lehet, hogy nincsenek? Valaki kihúzta a tüskéket fogóval? képet tudsz róla küldeni?
A kérdező hozzászólása: Tudok, hogy lehet itt képet küldeni???
A kérdező hozzászólása: Fizikailag sérülésmentes az alaplap!!! Az látszana ha fogóval kihúzták volna. :-)

Hogyan tudnám kihúzhi a szemem tussal? Próbáltam ceruzával de azzal sem tudom. A tus mindig belemegy a szemembe. Mit tanácsoltok hogyan próbáljam? Melyikkel?

Legjobb válasz: Én sem tudtam tussal, ceruzával próbálkoztam, és az könnyebb. Szerintem érdemesebb csak azzal próbálkozni, és ha az megy akkor jöhet a tus :) de ha nem megy ,kérj meg egy barátnõdet, esetleg anyukádat hogy segítsen,vagy mutassa meg.

Én sem tudtam tussal, ceruzával próbálkoztam, és az könnyebb. Szerintem érdemesebb csak azzal próbálkozni, és ha az megy akkor jöhet a tus :) de ha nem megy , kérj meg egy barátnõdet, esetleg anyukádat hogy segítsen, vagy mutassa meg.
Én napi szinten szoktam használni és most már 2 perc alatt megcsinálom pedig elején én is szenvedtem.Csináld azt hogy oldalra húzod a szemed szóval úgy csinálsz mint amikor kis korodban azzal játszottál hogy kínai vagy és a szempillád tövénél szépen lassan húzol egy vonalat aztán azt korigálod maximum annyira ne húzd ki a vonalat hogy a füledig érjen ahol a szemednek vége ott egy kicsit vidd feljebb a vonalat és úgy szép lesz meg persze ne csináld túl vastagra mert az eléggé nevetséges tud lenne. :)
A kérdező hozzászólása: #1 anyukám nem foglalkozik velem és talán mondhatom hogy nincs barátnõm max. pár fiú akiben megbízom õ meg nem hiszem h tud segíteni ebben :DD #2 köszönöm
Húzz pici szaggatott vonalakat a szempillád tövében és ha végig bevonalaztad utána kösd össze a pici csíkokat..nekem eleinte bevált..most már nem kellenek a pici csíkok mert bele jöttem :)
A kérdező hozzászólása: olyat olvastam hogy elõtte szemceruzával kell és arra rá kell a tus. ez igaz?
Ha gondolod, megpróbálhatod, ha ceruzára teszed a tust, úgy sokkal könnyebb.
Nekem nagyon béna kezem van, de egy vékony ecset, barna vagy fekete szemhéjfesték és víz segítségével tök jó vonalat tudok húzni a szempillám tövébe. Ha véletlenül kimászok a vonalból, akkor fülpiszkálóval korrekciózom.

Tust hogyan használjam, hogy szép cicaszemeim legyenek?

vettem egy vékony puha sz?r? ecsetes tust,de nem tudom esztétikusan felkenni.hogyan és mit csináljak,hogy szexi legyen a tekintetem?

Legjobb válasz: A tushoz már kell némi gyakorlat, nem lehet javítgatni. A tussal való festés lényeg, hogy egy mozdulattal húzd ki a szemed. Belülrõl kifelé, gyorsan, precízen, és fõleg úgy, hogy mindenhol egyforma vastag legyen. Ha rövid és vastag a vonal, az kerekíti a szemet, ha hosszú és vékony, az nyújtja, "cicásítja". Gyakorlás kérdése az egész.

A tushoz már kell némi gyakorlat, nem lehet javítgatni. A tussal való festés lényeg, hogy egy mozdulattal húzd ki a szemed. Belülrõl kifelé, gyorsan, precízen, és fõleg úgy, hogy mindenhol egyforma vastag legyen. Ha rövid és vastag a vonal, az kerekíti a szemet, ha hosszú és vékony, az nyújtja, "cicásítja". Gyakorlás kérdése az egész.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
MEG AZ IS FONTOS, HOGY JÓ MINÕSÉGÛT VÁLASSZ, VAGYIS, AMI TÉNYLEG FEKETE, MEG AZ IS MARAD, MERT PL.NEKEM AZ AVONOS NEM FEKETÉT FOGOTT, HANEM ZÖLDET!MEG AZZAL LEHETETLENSÉG RAJZOLNI RENDESEN, ALIG FOG, CSOMÓS, STB.AZ ORIFLAME-ES BEVÁLT(NAGY CSODA)ÉS AZ ÚGY IS MARAD, NEM KENÕDIK EL, ÉS GYÖNYÖRÛSZÉP FEKETE.

A tus mire jó? Hogy kell használni?

http://bolthely.hu/muveszkatalogus/lista/4963bd638a627_Tusok.. olyanokat mint pl ezek:)

Legjobb válasz: Fõleg kalligráfiában használják õket. Ez a szép kézírás mûvészi fokú gyakorlása - írásmûvlszet. Japánok, kínaiak szeretik õket vagy pl. az arabok azért, mert nem ábrázolhatnak embereket a szent helyeken, stb. A tust fel lehet vinni a felületre tollal, ecsettel, tulajdonképpen ez egyfajta tinta. Én például a grafitceruzás rajzaimnak a kontúrjait szoktam tussal kihúzni, ezután szkennelem be õket, és utána Photoshoppal színezek tovább. Ha érdekel, mi ez, látogasd meg a hozzád legközelebbi mûvészeti boltot, biztosan tudnak segíteni, ajánlani valamit, hogyan próbáld ki! :)

Fõleg kalligráfiában használják õket. Ez a szép kézírás mûvészi fokú gyakorlása - írásmûvlszet. Japánok, kínaiak szeretik õket vagy pl. az arabok azért, mert nem ábrázolhatnak embereket a szent helyeken, stb. A tust fel lehet vinni a felületre tollal, ecsettel, tulajdonképpen ez egyfajta tinta. Én például a grafitceruzás rajzaimnak a kontúrjait szoktam tussal kihúzni, ezután szkennelem be õket, és utána Photoshoppal színezek tovább. Ha érdekel, mi ez, látogasd meg a hozzád legközelebbi mûvészeti boltot, biztosan tudnak segíteni, ajánlani valamit, hogyan próbáld ki! :)
Úgy kell használni, mint a vízfestéket. töményen is lehet, ekkor éles nagyon fekete vonalakat húzhatsz, de lehet vizesen is, úgy pedig árnyalhatod. Meg még ezerféle dolgot lehet. Tollrajzot is készíthetsz mártogatós rajztollal pl... kerres rá google-ban...

Hogyan tanulhatnám meg szépen kihúzni a szemem tussal? Valami tipp?

Már nagyon sokat gyakoroltam de valahogy mégsem sikerül olyan szépre. A szemem sarkáig még egész jó, addig viszonylag szépen megtudom húzni a vonalat, viszont a cicás szem valahogy nem megy. Pedig sokak szerint jól állna és nekem tetszik, de egyszerűen nem sikerül. Vagy ha az egyik véletlenül szép lesz és siker, a másikat tuti, hogy elrontom és nem ugyanonnan kezdem el cicásítani.. Valami ötlet, tipp hogy hogyan tanulhatnám meg a szép, íves, cicás tusvonal rajzolását?

Legjobb válasz: Én úgy szoktam csinálni, hogy elõtte megrajzolom fekete szemceruzával, mert azt még sokkal könnyebb korrigálni és csak utána húzom át a tussal. Így szinte soha nem szoktam elrontani. A cicás szemnél teszek egy ceruzát vagy valamit a szememhez, hogy meglegyen az egyenes vonal és mondjuk a szemöldökömhz viszonyítok, hogy a másikat is hasonlóképpen meg tudjam csinálni. Remélem így érthetõ volt :)

Én úgy szoktam csinálni, hogy elõtte megrajzolom fekete szemceruzával, mert azt még sokkal könnyebb korrigálni és csak utána húzom át a tussal. Így szinte soha nem szoktam elrontani. A cicás szemnél teszek egy ceruzát vagy valamit a szememhez, hogy meglegyen az egyenes vonal és mondjuk a szemöldökömhz viszonyítok, hogy a másikat is hasonlóképpen meg tudjam csinálni. Remélem így érthetõ volt :)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=433902666703921&set=a.. itt van egy kép, esetleg segíthet..
Az avonnak van egy olyan terméke, hogy gél állagú szemhéjtus. Olyan mint egy ceruza, de sokkal puhább, nagyon könnyû vele dolgozni. Nagyon szépen tudok vele dolgozni, pedig nagyon béna vagyok.:)
én van h cellukszal leragasztom és az ad egy segéd vonalat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! :) Reggel kipróbálom mind a két tanácsot! Bár a szemceruzás odateszem a szemem sarkába dolgot próbáltam már, de az még nem jutott eszembe, hogy a szemöldök vonalához is viszonyítsam és akkor a két szememnél ugyanott lesz a tusvonal cicásítva. :)
tust ne..van szemöldök ceruza
Tussal nehogy megpróbáld, nem is oda kell, plusz hülyén is fog kinézni de nagyon. Én szemöldökport használok (Essence), és teljesen jó.
A kérdező hozzászólása: Vettem Essence-szemöldök port és nagyon bevált, köszi!
Ha kicsit tartósabbat szeretnél: Refectocil (szmöldök és szempilla festék) :) Fodrász kellékben lehet kapni, nem is drága és szép, természetes a hatás :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!