Találatok a következő kifejezésre: Tusolas kozben egy (6 db)

Vannak akik bele pisilnek egy tóba strandoláskor vagy pisilnek tusolás közben?

Legjobb válasz: Biztos vannak, akik a tóban végzik el. Én olyat is hallottam, egy ismerõsöm mesélte, hogy valaki a tóba végezte el a nagydolgát is nem messze tõle, hát azonnal jött ki. (Balaton)

Biztos vannak, akik a tóban végzik el. Én olyat is hallottam, egy ismerõsöm mesélte, hogy valaki a tóba végezte el a nagydolgát is nem messze tõle, hát azonnal jött ki. (Balaton)
Elvileg... ez a baj, hogy csak elvileg tartják be egyesek, gyakorlatban meg nem... :-( Egy tóban a kis dolog nem is annyira nagyon problémás, mert a tó természetes, öntisztító, az állatok is "használják", akiknek természetes élõhelye, egy kiépített strandon már annál rosszabb, de aki a nagydolgát is oda intézi, és mondjuk a gyerekét is erre biztatja... na, az kiábrándító tud lenni.
Van egy ismerõsöm aki strandon a medencébe is belepisil, ez szerintem elég undorító. Viszont nekem tusoláskor a meleg víztõl mindig pisilnem kell és csak ezért nem fogok kimászni a wc-re, meg nem várok tusolás végéig, mert nem akarok "pisisen" lefeküdni aludni:Pés ez szerintem nem undorító..:D
Elég higénikus, ha valaki tusolás közben pisil. Elvileg minden nagy- és kisdolog után kéne használni a bidét.
Én a strandon be szoktam pislantani a vízbe ez engem felizgat volt amikor ki is vertem ott, én így szoktam meg mert otthon fürdéskor/tusoláskor pisilek és ha felizgulok akkor kiverem.Ezért szoktam a strandon kiverni a vízbe.
tusolás közben mindig, tóba is szoktam strandon meg ritkán ha nem akarok kimenni . de tengerben is mindig az alap.

Tusolás közben megnyomtam a jobb herémet és most mellette, mintha egy ér meglenne vastagodva, ez mit jelent?

Eléggé siettem a tusolással és mikor az ágyékomat mostam, véletlenül az ujjammal fentrõl benyomtam a jobb herém alá. Abban a pillanatban fájt, de utána egyáltalán nem, most úgy érzem, mintha egy ér vagy valami ott mellette meglenne vastagodva. Ez jelent valamit?

Legjobb válasz: Semmit nem jelent.A vastagabb ér eddig is ott volt ,csak eddig nem figyeltél rá .

Semmit nem jelent.A vastagabb ér eddig is ott volt , csak eddig nem figyeltél rá .

Egy jó ideje már nagyon ritkán használok bármilyen tusfürdöt is tusolás közben, szerintetek baj?

2 évvel ezelőtt amikor még használtam,a fejemen a bőr nagyon kiszáradt,voltam orvósnál is emiatt.Azota nagyon ritkán használok tusfürdöt,nincs is semmilyen bajom ezzel de szerintetek lehet a jövöben???Csak normális válaszokat irjatok .Köszi

Legjobb válasz: Amennyiben valami más tisztálkodó szert használsz helyette akkor semmi gond. A tusfürdõ meg nem is való fejre alapból sem... természetes szappanokat használok én is csak, mivel érzékeny a bõröm.

Amennyiben valami más tisztálkodó szert használsz helyette akkor semmi gond. A tusfürdõ meg nem is való fejre alapból sem... természetes szappanokat használok én is csak, mivel érzékeny a bõröm.
A kérdező hozzászólása: Nem szóktam használni semmilyen tisztálkodási szert, elvétve csak.De azért tussolok naponta, szoktam borotválni magam lent meg a hónaljam.Jobban érzem magam(a bõröm) ha csak sima vízzel tusolok viszont beszoktam fújni magam jó minõségû parfümökkel sûrûn, ja és férfi vagyok.
Az a baj, hogy a helyesírási szótárt sem használod. mondjuk a leírtak alapján totál igénytelen vagy, szerencse, hogy nem ismerlek, és nem kell elviselnem a pacsulival elfedett testszagodat.. Sajnálom a környezeted.
Na ez már igénytelenség, a víz magában mint tudjuk nem szedi le rólad se a koszt, se a zsírt, se semmit, koszos maradsz, legfeljebb nem látszik. Ez semmiképp nem egészséges. Használj szappant. Pl teafa szappan nem szárít és nem lesz tõle baja a bõrödnek. Vagy sok féle van még ami jó. http://borsa.hu/termeszetes_szappan/20110502
A kérdező hozzászólása: 4-es valaszolonak! Nem is baj nem ismerjuk egymast "esetleg", de ki tudja megis???? Attol hogy ritkan hasznalok tusfordott vagy akarmilyen mas tisztalkodasi szert, nem azt jelenti hogy igenytelen vagyok, sot.En igy erzem jol magam es ez igy jo nekem, ettol meg apolt tiszta vagyok.Ha a magyar szotarom nem annyire valasztekos, meg van ennek is az oka, peldaul nem magyar nyelven jartam iskolaban, vagy akarmi de most itt nem szeretnem reszletezni :( .

Mitől ráz a víz? Vettünk egy nyaralót, ahol kútvíz van, a házba hidrofor hozza, és villanybojler melegíti. Ha tusolás közben hozzáérek a csaphoz picit mintha megrázna.

Ha van egy kis seb a kezemen, kézmosás közben csíp. Mit?l lehet ez? És kit hívjak: vízvezeték- vagy villanyszerel?t?

Legjobb válasz: Az lehet az oka, hogy a hidrofor, vagy a bojler védõföldelése hibás, rosszabb esetben nincs, és valamelyik készülék a vízvezetéket "használja" földelésnek. Villanyszerelõt hívj.

Az lehet az oka, hogy a hidrofor, vagy a bojler védõföldelése hibás, rosszabb esetben nincs, és valamelyik készülék a vízvezetéket "használja" földelésnek. Villanyszerelõt hívj.
Megint én, csak most jutott eszembe: az összes védõföldeléses konnektorra köttessétek rá a földelést!!! (mosógép, hûtõ stb.)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Ma már nyugodtabban alszom! :)
Szia, én az elsõ válaszoló vagyok. Nem sok amit kér, feltéve, hogy lelkiismeretesen kiépíti a védõföldeléses rendszert. Gondolj bele: ezt egyszer kell megcsináltatni, az mûködik negyven-ötven évig, és legalább áramütés szempontjából biztonságban vagytok. Amire feltétlenül figyelj oda: kérjél számlát, rajta feltüntetve a munka megnevezését. (ha nem akar adni, azonnal hívjál másikat) Ez a legfontosabb!!! Kérdezd meg, tud-e adni ÉVM jegyzõkönyvet az elvégzett munkáról. Ha tudok segíteni, nyugodtan írjatok privit.
A kérdező hozzászólása: Félreértettél. Nem az a kérdésem, hogy megcsináltassam-e, az természetes. Csak a munkadíját picit sokalltuk, de ha ennyi is, kifizetjük, ez nem kérdés!
Nem tudom melyik országrészben laksz, különbözõek az árszintek. De a hibakép életvezszélyes. Szereltem néhány házat, az élet apróságokon múlik a villany esetén. Szerinted a szeretteid, vagy a magad élete mennyit ér?? Én nem gondolkoznék. A védõnulla nélkül bármikor katasztrófa lehet. S.O.S csináltasd meg. Kerül amibe kerül. De az összes elektromos kütyüt köttesd számottevõ földelésre, "földszona?", bízom benne, hogy ezt értitek rajta. A klényege, hogy mélyre, 1-3 m-re levinni, letekerni legalább 5 fm alusodronyt.
A kérdező hozzászólása: Nnna. Itt volt a villanyzserelõ. Megállapította, hogy az egész házba nincs bevezetve a földelés. Azt mondta, a villanyüra mellett le kell fúrni 2 m mélyre egy földszondát, és azt rákapcsolni a villanyórára. Nem értek hozzá, remélem, nem írtam hülyeséget. Meg a villanyóra mögött a kábelek is össze-vissza vannak. Ez 15-20000 ftba fog kerülni, szerdán jön. Szerintetek ez reális? A férjem aggódik, hogy átver minket.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, már kihívtam a villanyszerelõt! Majd megírom, mit mondott. :)
A kérdező hozzászólása: Jaj, ne ijesztgessetek, így is be vagyok parázva! Tudom, hogy nem játék az áram, csak nem tudtam, kinek kell szólni, meg nem tudtam elképzelni, mitõl van ez. Nincs vízmû a közelben, meg amúgy is kútról jön a víz.
Nekünk is ilyen volt a fürdõszobánk régen. Most már fel van újítva, megszünt a gond, valamilyen szigetelés nem volt jó. De nagyon veszélyes, hívjatok szakembert minnél elöbb!
De gyorsan! A legkisebb DOKUMENTÁLT haláleset 20V feszültség hatására következett be! Fürdõkádban...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
elnehidd hogy 20 V (volt)-tõl meglehet halni! ez nem a feszültségtõl függ. lehet az 1000V is ha alig folyik áram de 10mA (milliamper) már tuti halálos. ezért tudod a konnektorba is bedigni a fázisceruzát gondold el ott 230V van és a testeden keresztül záródik az áramkör.
Írd meg, mi a helyzet! Már csak azért, hogy lássuk: nem csapott-e meg?
Akkor viszont nálatok van a probléma, és ez tényleg nem vicc! (4. voltam)
A férjem villanyszerelõ, de nálunk is ugyanez van. Már berakott valami izét (nem tudom mi a neve) a villanyórához, az egybõl kicsapná a biztosítékot, ha valami rázna, még mielõtt megéreznénk. Azonban soha nem csapódik ki a biztosíték, tehát nem nálunk van a hiba. Nagy nehezen rájöttünk, hogy mivel nagyon közel lakunk a vízmûhöz, az ott lévõ, nem jól mûködõ szivattyú miatt ráz nálunk a víz. Nem lehet, hogy nálatok is ez van?

Tusolas kozben megjon egy csajnak az ujjazasi vágy?

egy csaj miko tusol es a punciahoz kerul h mossa meg h mossa meg ugy hogy be is dugja az ujjat vagy csak kivul?es attol esetleg megjon vmien sexualis vagy?

Legjobb válasz: Simán megjön a vágy...ohhh simán ;)még jó hogy bedugja, szerinted máshogy hogy lehet????

Simán megjön a vágy...ohhh simán ;)még jó hogy bedugja, szerinted máshogy hogy lehet????
na látod, ugyanilyen egy nõnek is. De ha már itt tartunk, attól sem izgulunk fel, ha a nõgyógyász hozzánk ér, és attól sem ha megerõszakolnak minket. Mert ezeket is mindig megkérdezitek. Önmagában az sem izgató hogy vmi van a puncimban . Rengeteg dolog kell még hozzá . Tanulj még egy kicsit fiam, jobban jársz. Sokat kell tudni még a nõkrõl!!!
Nem attól nem izgul fel...miért te felizgulsz ha mosod a szerszámod...elég gáz
Te utolsó válaszoló, te idióta barom. Azért kérdez, hogy tanuljon a nõkrõl. Nem az ilyen fennsõbbséges picsáktól, mert ezek úgysem adnak értelmes választ, de tanulni szeretne. Értékelni kéne, nem?
A kérdező hozzászólása: de attol nem izgul fel?
A kérdező hozzászólása: nem izgulok fel
csak annyira amennyire neked amikor rendesen megmosod. már ha szoktad..:)
A kérdező hozzászólása: tudom h sokat kell tudni ezert is kerdem mert mindegyik valaszod hasznos volt es ezeet meg irhatsz.tehat csak akkor izgul fel ha ugymond"akar" vagyis ha van egy baratja es azt szereti akkor mar felizgul a szerszamjatol nem?
A kérdező hozzászólása: de mostmar elterunk a kerdesem temakorebol ugyhogy meg mindig a tusolasos ugyrol erdeklodok h mit erez es meddig megy be az ujjaval vagy meddig kell megmossa
sztem a nõk nem igazán attol izgulnak fel amugy, hogy ha ki be dugdosod nekik az ujjad. ahogy orgazmusa sem lesz ettõl, ha nem érsz a g ponthoz.. szerintem...
ha vízcsobogást hallok, nemis lehet leállítani.. most képzeld el hogyhaegy vízesésnél állok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!