Találatok a következő kifejezésre: Turmix gépet botmixert (4 db)

Bébiétel készítéséhez akarok venni botmixert. A vásárlásnál mit vegyek figyelembe? Inkább turmix gépet vegyek?

Legjobb válasz: Jó a botmixer!! Minél egyszerûbb,de azért márkás legyen!Ha lehet nézd meg a motorkivezetése és a botfej is fémkivezetésû legyen! Ha lehet mûanyag poharat adjanak hozzá!

Jó a botmixer!! Minél egyszerûbb, de azért márkás legyen!Ha lehet nézd meg a motorkivezetése és a botfej is fémkivezetésû legyen! Ha lehet mûanyag poharat adjanak hozzá!
Elsõ vagyok nekünk Bosh van!6 ezer.Egyébként http://www.olcso.hu keresésbe ird be botmixer 179 ad ki.
Nagy legyen a pengéje! Van amihez nem adnak poharat.
ne sajnáld a pénzt a nagyobb teljesítményre . 100-200W annyit sem ér mint a fakanál
elsõnek: azt a motorkivezetést amit említsz motortengelynek hívják, a motorkivezetés az más.
Szerintem a botmixer jobb, mert az valahogy pépesebbre csinálja a hamit, a turmix meg darabosabbra, persze nem rossz a turmix sem, de kinek mihez kell, gondolom inkább pépesebbet szeretnél csinálni a bébinek:)

Botmixer vagy turmix gép? Melyikkel jobb pépesíteni hozzátápláláskor a zöldségeket? Ti mit használtok?

Legjobb válasz: botmixer és azt is használom(tam)egyszerûbb könnyebben gyorsabban tisztítható 15 hós anyuka

botmixer és azt is használom(tam)egyszerûbb könnyebben gyorsabban tisztítható 15 hós anyuka
A botmixer kisebb adagokat is feltud pépesiteni.Én is arra szavazok.
Nekem mindkettõ van, de leginkább a botmixert használom. A botmixerrel kisebb adagot is kiválóan lehet pépesíteni, míg a turmixgéppel nagyobb mennyiséget.
botmixer össze vissza fröcsköl...turmix csinál akkor többet maradékot hûtõbe max 3 napig áll el hûtõben. üdv
Botmixer. Ja, és nem fröccsköl össze vissza, ha maga, mûanyagedénnyel használjuk. A jobb fajtákhoz adnak ilyet.
Botmixer, és nekem soha nem fröcskölt sehova!
Nekem egyik se vált be. Villával törtem mindent össze. Soha nem volt probléma a darabos ételnél. Amúgy 18 évvel ezelõtt amikor a lányom pici volt, még korán hozzátápláltunk, tehát már 3 hónaposan banánt kapott villával törve. Most (1, 5 éves) a legkisebbnél is ezt alkalmaztam. Négy gyerekem felnõtt turmix nélkül (pedig most van a fiókban).
Botmixert használok, és egy magas mérõpohár-félében szoktam összeturmixolni a kajáit, így nem fröcsköl sehová.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor egyelõre nem veszek turmix gépet. Merthogy botmixerem van, és reméltem hogy az megfelelõ lesz!

Turmix gépet v. botmixert érdemesebb venni?

Lassan el kell kezdenem a hozzátáplálást, de nem tudom melyiket vegyem az ételei pépesítéséhez, mert ugye kicsi adagok. Ti melyiket használjátok, mi a célszer?bb?

Legjobb válasz: Én is ezen gondolkodtam az utóbbi idõben. Botmixert fogok venni azt praktikusabnak tartom, könnyebben lehet vele dolgozni.

Én is ezen gondolkodtam az utóbbi idõben. Botmixert fogok venni azt praktikusabnak tartom, könnyebben lehet vele dolgozni.
Én eddig is botmixert használtam a fõzéshez.Pokolian kicsi a konyhám, így egy turmixgép be sem fér.Amúgy egyszerre két adagot is leturmixolhatsz, és másik még eláll 1-2 napot a hûtõben.Fõként a hozzátáplálás kezdetekor úgysem lehet nagyon változatosan turmixolni neki.
Nekem van mindkettõ, de eleinte úgyis a botmixert használd mivel a kis adagokhoz praktikusabb, a turmix nem forgat meg olyan kis adagot.És persze nem tudhatod hogy melyik izlik majd neki, és akkor a turmxba lévõ nagy adag mehet a kukába.
A kis adagok miatt sokkal jobb a botmixer. Én a turmixba csak olyat csinálok ami nagy adag és lefagyasztom(pl:a husit). A botmixer nálunk van hogy naponta 3× használatba kerül, mert szinte mindig frisset csinálok.
Egyértelmûen botmixer, és ha olyat veszel, amihez van aprítórész is, akkor a még kisebb adagokat is meg tudod vele õrölni (husit például).
Neke, botmixerem van, nagyon szeretem. A turmixba szerintem elég nagy adagokat kell tenni. Bár én több napra fõzök.
A kérdező hozzászólása: Köszi Lányok, meggyõztetek..., hétvégén megveszem a botmixert.


Milyet vegyek? Botmixert vagy turmix gépet?

Legjobb válasz: Szerintem a turmixgép jobb.Én is olyat fogok venni.

Szerintem a turmixgép jobb.Én is olyat fogok venni.
Szerintem meg a botmixer. Nekem olyan van, aminek a késes végét le is lehet csavarni, így még könnyebb tisztán tartani. Másrészt meg a babának (fõleg az elején) elég kis adagokban kell a kaját csinálni, azt sokkal könnyebb botmixerrel, mint turmixgéppel. Nekem 10 hónapos a fiam, és ez idõ alatt egyszer volt, hogy nem volt otthon a botmixer, mert szerelõnél volt, hát azt hittem meghalok a turmixgéppel, én legalább is nem szeretem.
Nekem a turmixgép vált be inkább. Próbáltam a botmixert is, de azzal nekem nem sikerült olyan jól a babakajcsi.
Nekem van turmixom ami tök jó csak hatalmas helyigényû. Botmixerem sajnos nincsen, viszont én külön a babámnak rendeltem Robo Sheef-et és szuper jó! Csak ajánlani tudom. Abban csak a babucnk kajáját pépesítem és nagyon gyors, könnyû tisztán tartani, és kicsi a helyigénye ami egy panelban igen csak fontos szempont. A Robo-hoz egyébként lehet venni külön turmixoló fejet is, az akkor jó, ha már sokkal nagyobb adagokat kell majd csinálni, de az még nagyon sokára lesz és én nem vettem meg, mivel akkor azt turmixot fogom használni ami már megvan.
Nekem Braun botmixerem van, amihez van ún. húsdaráló késes tál.Ha 1-2 adag kell a botot használom, a húsdarálós résszel pedig fagyasztáshoz szoktam egyszerre több adagot mixelni és utána kis ételesekbe adagolva elrakom a babának.
Inkább turmixgép! A botmixer sokmindent nem tud pépessé törni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen válaszaitokat, de még mindig nem tudom mitt vegyek annyira megoszlanak a vélemények, de holnapig el kell döntenem mert befüstölt a turmix gépünk!!!!!
Szerintem botmixert, nekem mindkettõ van, de kis adagokhoz nem használom a turmixgépet mert a felét nem tudom belõle kikaparászni. Egyébként nem megoldható mindkettõ? Mert a turmix is nagyon hasznos, de csak ha nagyobb menniységet készítesz fagyasztani. Van ez a teszkós turmix, az tök olcsó és jó is, és akkor vehetsz egy jobb minõségû botmixert a pénzeden. Ez csak 1 5let:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenki válaszát, ma megvettem a botmixert! van hozzá kis tálka is elég jónak tûnik!Az utolsó válaszolonak köszönöm az ötletet!!Megveszem a tescós turmixgépet is!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!