Találatok a következő kifejezésre: Turisták eljuthatnak Északi-, ill. Déli sarkra (1 db)

Turisták eljuthatnak az Északi-, ill. Déli sarkra? Szerveznek utazási irodák oda utat?

Legjobb válasz: Igen, szerveznek utazást. Kb. 6-10 millió forint / fõ az út magyar forintban, és szükséges legalább középfokú angol nyelvismeret hozzá.

Igen, szerveznek utazást. Kb. 6-10 millió forint / fõ az út magyar forintban, és szükséges legalább középfokú angol nyelvismeret hozzá.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szolnokiak, a Széchenyi lakótelepre megyek, Orosz György út. Melyikkel érdemes menni 24 vagy 24/A és hol szálljak le? Lehetőleg abban az oldalban.

2

Hol készülhetett ez a fénykép?

http://hu-static.kolektiva.net/media/kdev/background/body_im..

5

Kuponnal üdülni?

Nagyon sok helyen hallom azt, hogy kuponnal mennek nyaralni, vagy épp kuponnal vásárolnak. Ezeket honnan szerzik?

2

Nem találom a buszt?

Melyik busszal tudok kijutni a Búza-térről a mályi- tóra?? és a menetrendben segítenétek?? Nagyon fontos kérlek hepl me.

1

Mit mondjak a munkahelyemen?

Szeptember közepén szeretnék elmenni Horvátországba és 3 nap szabadságra lenne szükségem. Ami a munkahelyemet illeti, sajnos nem túl rugalmasak a szabadság kiadását illetően.
Egész évben nem voltam nyaralni, a nyári szabadaságom alatt hivatalos ügyeimet kellett elintézni, továbbá bírságot is kaptam, mert nem tudtam ügyet intézni egy adott napon - szintén nem adtak 1 szabadnapot!
Mit mondjak, hogy el tudjak utazni?

4

Hogyan vegyem a bérletet?

Ecsédről szeretnék eljutni Gyöngyösre, és délutánonként át Hatvanba. Onnan pedig haza, Ecsédre. Akkor két bérletet vegyek, Ecséd-Gyöngyös, Gyöngyös-Hatvan? Vagy elég egy, mert ha jól tudom km-re adják.

1

Szerintetek lesz ilyen?

Szerintetek az emberiség egyszer el fog jutni a Pandora bolygóra és talál is életet (növényekre gondoltam nem ilyen avatárokra :) )?

2

Hol van ez a félsziget?

Pár évvel korábban valaki mesélt nekem egy félszigetről, aminek az érdekessége, hogy egyik oldalt egy tenger, a másikon pedig egy óceán határolja. Ha teljesen kisétálsz a vízbe nyúló földnyelv végére, látszik a vizek közt a különbség. Hol van ez a hely? Nagyon Dániára emlékszem, de nem találok semmit.

2

Ha lejár a 90 nap tartózkodásom Esta-val, haza kell mennem, és úgy visszajönnöm Usa-ba, vagy pl. átmehetek Kanadába is, és visszajöhete (újra 90 nap)? Vagyis nem feltétlenül kell Magyarországra visszautaznom?

3

Melyik Szibéria legszebb, illetve leggazdagabb városa?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!