Találatok a következő kifejezésre: Turisták eljuthatnak Északi-, (1 db)

Turisták eljuthatnak az Északi-, ill. Déli sarkra? Szerveznek utazási irodák oda utat?

Legjobb válasz: Igen, szerveznek utazást. Kb. 6-10 millió forint / fõ az út magyar forintban, és szükséges legalább középfokú angol nyelvismeret hozzá.

Igen, szerveznek utazást. Kb. 6-10 millió forint / fõ az út magyar forintban, és szükséges legalább középfokú angol nyelvismeret hozzá.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kinek vagy minek a hibája ha a nyílt tengeren összeütközik két hajó? Egyszerűen olyan hihetetlen, hogy amikor kilométerekre előre látnak és ott a radar is, akkor mégis hogy ütközik össze két hajó?

Most hallom a hírekben, hogy összeütközött megint két hajó és emberek is eltűntek az ütközést követően. Ez olyan szörnyű, de hát hol vannak a híres radarok meg stb. Amikor a nyílt vízen szabad szemmel is kilométerekre ellátni.Ha valaki tud ésszerű magyarázatot adni azt megköszönöm.

2

A Nyíregyházi vadasparkba kerékpárral be lehet menni?

1

Mit követelhetnek? Lefoglaltam egy szállást interneten keresztül jövő nyárra.

Nem kértek foglalót és előleget sem, majd megpróbálták a bankkártyámat 280 euróval beterhelni (a szállás 30%-át). Másnap lemondtam, mire felszámolnak nekem 80 euró lemondási díjat. ( Nem tudom, hogy akarják levonni)A lemondásnál ez van: amennyiben a lemondás legkésőbb az érkezés napja előtt 90 nappal megtörténik,a foglalási díj teljes összegének 10%-a kerül felszámolásra. Valóban követelhetik-e ezt az összeget,és ha igen hogy hajtja be?Köszönöm a segítséget!

3

Buszon utazok bérlettel és a bérletemre ceruzával irtam fell a diák igazolvány számom azért meg büntethet az elenör?

6

Mennyi ideig tart a repülő út Los Angelesből Párizsig?

Sziasztok! Azt szeretném tudni, hogy ha Los Angelesben repülő szállnék mennyi idő múlva érkeznék meg Párizsba?

2

Hozzá lehet szoktatni a szervezetet az utazáshoz? (busz)

Busszal kapcsolatban sokaknak hányingere van tőle de meg lehet-e csinálni hogy gyógyszer nélkül kibírni az utazást?
valami techinak? pl. Szeged-Győr távolság

6

Hanyszor ferne el europa azsiaban?

3

Milyen jó táborhelyeket ismertek a Mecsek közelében? Részletek lent:

Szép és tágas kert sátorozási lehetőséggel, sok fával és fűvel. Jó állapotban lévő ház (nem omladozik, nincs repedés a falon, biztonságos, minél újabb, annál jobb, van benne közösségi terem, ), modern konyha, makulátlanul tiszta fürdőszobák és WC-k, könnyű megközelítés (pl buszmegállóhoz közel van)
Linket is kérnék.

0

Ha, amerikából déli 12-kor indulunk és kb.13 óra alatt agyarországra érünk, akkor amerikában hány óra lesz? És magyarországon hajnali 1 lesz?

9

Szerbiából miből mennyit szabad behozni Magyarországra?

A dohánytermékek, alkoholos italok, fűszerek és ruhák érdekelnének leginkább. Próbáltam megkeresni az interneten de nem találtam kielégítő forrást. A válaszokat előre is köszönöm!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!