Találatok a következő kifejezésre: Tuningoltam a s (3 db)

Tuningoltam a gépemen, s azóta semmi nem működik rendesen, A hangkártyám /E-mu0404/ gyakran megkukul-nem biztos h. összefügg-, a játékaim nem mennek, azt írja ki, nem megfelelő a konfig, A Cubase SX3 egyáltalán nem működik! Hogyan orvosolható?

Ilyen volt:P4i45D+ Asrock alaplap,256 MB RAM, ilyen lett:4CoreDual Sata2 alaplap, IntelCore 2Duo E400 2.2 GHz proci,1 GB RAM,2002-es xp-t használok.A játékokat próbáltam a progikompatibilitással is,nem használt az se....

Legjobb válasz: Igazad van,E4000-es,A videokártyám GForce4 64 MB,a játékok amik korábban mentek:Hidden & Dangerous,Prince of Persia I,Ghotic,IGI 1-2,GTA San Andreas,Medal of Honor,Call of Duty,DooM 3,-az IGI most is megy,"fél árbócra" engedve...Talán egy Windows frissítés megoldja a gondokat?Köszönöm

A kérdező hozzászólása: Igazad van, E4000-es, A videokártyám GForce4 64 MB, a játékok amik korábban mentek:Hidden & Dangerous, Prince of Persia I, Ghotic, IGI 1-2, GTA San Andreas, Medal of Honor, Call of Duty, DooM 3, -az IGI most is megy, "fél árbócra" engedve...Talán egy Windows frissítés megoldja a gondokat?Köszönöm
A régi dos-os játékokhoz használj dosbox-ot: http://www.dosbox.com/ Az újabb játékokhoz meg sajnos nagyon-nagyon gyengus az a videókártya, ezért érdemes lenne azt cserélni. Ami nagyon fontos: Tölts le a netrõl friss drivereket, és telepítsd õket. Fõleg a videókártyádhoz. Természetesen a windows frissítés is fontos, de azok nagy valószínûséggel nem fogják megoldani konkrétan ezt a problémádat.
A Windows XP nem tolerálja, ha megváltozik a hardware kofiguráció (új/többmemória, ój alaplap, stb.), mivel telepítéskor felméri ezeket és erre optimalizálja magát. Bizonyos keretek közt (egyszerû memóriacsere) ez nem okoz gondot, de ennyi változtatás után a helyedben újrahúznám az operációs rendszert. A frissítés nem segít, a driverek esetleg, de jobb ezt nem foltozgatni, hanem szánni rá az idõt és elõlröl tenni az egészet. Vinyót formázni/partícionálni nem kell, úgyhogy az adatok nem vesznek el. (csak nehpgy véletlenül mégis legyaluld, ha nem vagy biztos a dolgodban, írd ki addig CD-re/pendrive-ra azokat az adatokat, amiket nem telepítéssel raksz a gépre, mondjuk a játékokból a mentéseket)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, nekifekszem a dolognak, aztán jelentekezem."Éhtoportyán" voltam......
Mérd le GPS-szel.
Az is. Gyárilag is vannak ám szar órák. A robogóknál pl. teljesen elfogadott, hogy 45 km/h felett 20-30%-okat csalnak az órák (természetesen mindig felfele). Nem egy ilyen smkp volt a kezem között, hogy barátnõm megy vele, 100-at mutat neki az óra én meg megyek mellette a kawasakimmal 68-al... GPS-el mérd meg. Ha az a gép valóban 120-at tudna menni akkor nagygenerálos lenne 50 km után.

Szabályozni kellene az aeroxom hengerét valahogy? 80cm3-as bigbore hengert tettem rá, előtte 70 es Athena volt 130km\h-s a vége.30 éve építek motorokat, de nem gyárilag a bigboret a jószokásomhoz híven a tapasztalat alapján tuningoltam, többi lent?

A megtuningolt bigboreval nem tudok vele menni..Úgypörög,h maximális gázzal indulni nem lehet...a kerék elforog a betonon...Még 100 felett is könnyedén megcsúsztatja a kereket...Valami fajta elektronikus szabályzás nem lehetséges?!Mert a trm gáz az nem enged folyamatos adást.

Legjobb válasz: a gázkar nem kétállású...

a gázkar nem kétállású...
Szélesebb futófelület? Esetleg donor gépbõl bontott ASR? Bár azt elég szép mutatvány összejátszani, de megoldható.
A kérdező hozzászólása: nos mivel a harang megkívánta ezt.
A kérdező hozzászólása: Ami a varriátort illeti elég szép pénzemet emésztette meg...A malossi MHR varriátorja kellõen megteszi...csakhát sajnos ez még a legjobb kuplungomat keveselte...Az nem volt 107mm-es...
A kérdező hozzászólása: Rendes Slick gumim perpillanat nincsen!A legjobb tapadású gumit tettem fel amit tudtam szerezni!Mert volt már 1 drag gumi szett csak az nem volt megfelelõ! "Személyre szabott gumira várok egy ideje csak azt nem a legkönyebb minõségit beszerezni." Nem 1 város közepén található robogó boltostól akarok venni gumit 10k\db áron...Ha már kiszeretném vinni akkor minõségit szeretnék.csakhát nemnagyon találok..
Ugye, nem mondod komolyan, hogy utcai gumival akarsz dragster robogót építeni? Még az alig-alig módosított gépeknél is elsõk között szokott szerepelni a gumik cseréje valami kellõen lágy slickre (sõt, aki komolyan gondolja, az szögletes profilút szereltet fel). Ha tényleg 51 lóerõs az a 80-as motorka, akkor alighanem igen komoly technikát vonultat fel, ez esetben pedig teljesen felesleges tesztelni vagy akár versenyre is vinni, amíg nincs rajta rendes, magas oldalfalú, alacsony nyomású slickgumi. De ugye 51 lóerõt valószínûleg nem a gyári variátorral próbálsz átvinni, hanem egy egyedi, erõsített darabbal, így ha még a jobb tapadású gumi sem segít, abba is bele lehet nyúlni.
A kérdező hozzászólása: 30 éve építek motorokat 10 éve foglalkozom dragster robogó építésben! Ez "Házi" ferrarim lett..51 pacierõ... és nem lehet egyszerüen irányítani...110 nél 3/4 gáz volt...Maxot rátoltam elkezdett úgymond pörögni a kerék, h a hátulja balra ment mivel gyorsabban pörgött a kerék mint ahogy a motor gyorsult...Ezért kéne valami megoldás , mert nem tudom versenyre vinni...Gondolkoztam a hátsó súly növelésen vagy az egyedi full tapadó gumikról.
Nem szükséges elektronikus szabályzás. Van egy nagyon egyszerû mechanikus szabályzószerkezet, ami a keverékképzésbe avatkozik be. Gázmarkolatnak hívják. Megfelelõ szöggel elforgatva nem hagyja kipörögni a hátsó kereket. Nem tudom, milyen az a "trm gáz", de nem nagyon hallottam még olyan, motorkerékpárra/robogóra szánt szektort, amivel ne lehetne fokozatosan nyitni a fojtószelepet. Ha valami olyan megoldás van rajta, ami ezt nem teszi lehetõvé, akkor egy precíziós szabályzószerkezet kell hozzá (mondjuk a gyári gázmarkolat).
Nincs az az isten hogy a gázkarral nem tudod rendesen szabályozni, ott akkor a motorral van valami probléma ha ennyire hirtelen kap.
Én is azt mondom, a legegyszerûbb és bevált módszer a gázkarral történõ szabályzás. :D
A kérdező hozzászólása: A bontott alkatrész szép meg jó lenne...De Valahogy nem non jött be.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!