Találatok a következő kifejezésre: Tulajdonképpen miből a (5 db)

Tulajdonképpen miből van a tápszer, mitől tápláló?

Legjobb válasz: Szia! Nos az bizti,hogy rengeteg vitamin van benne,de pontos választ én se tudodk adni,bár nekem tápszeres volt a pici 3 hónapos korától.Nagyobb áruházakban is lehet már kapni tápszert a dobozán sok minden van érdemes elolvasni,viszont,ha neked van gyermeked akinek tápszer kellene akkor a gyermekorvossal érdemes feliratni olcsóbb és õ tudja,hogy melyik a legjobb a gyermek számára. U.I.:kis kiegészítésnek!valami ostoba tápszerellenes h...e kitalálta,hogy a tápszeres piciknek nagyobb a fejecskéjük gyengébb az immunrendszerük stb.Ez NEM igaz egyáltalán semmiben nem különböznek a szoptatott társaiktól.

Szia! Nos az bizti, hogy rengeteg vitamin van benne, de pontos választ én se tudodk adni, bár nekem tápszeres volt a pici 3 hónapos korától.Nagyobb áruházakban is lehet már kapni tápszert a dobozán sok minden van érdemes elolvasni, viszont, ha neked van gyermeked akinek tápszer kellene akkor a gyermekorvossal érdemes feliratni olcsóbb és õ tudja, hogy melyik a legjobb a gyermek számára. U.I.:kis kiegészítésnek!valami ostoba tápszerellenes h...e kitalálta, hogy a tápszeres piciknek nagyobb a fejecskéjük gyengébb az immunrendszerük stb.Ez NEM igaz egyáltalán semmiben nem különböznek a szoptatott társaiktól.
Szia! Az én lányom újszülött korától volt tápszeres, mert semennyi tejem sem volt, hiába próbáltam meg mindent. A hypoallergén tápszert nem ette meg, mert kicsit kesernyés. Váltottunk a Mildibé1-re, aztán 2-re és most a 3-nál tartunk, mert a lányom 10 hónapos. Egyszer volt kicsit megfázva, de lekopogom kutya baja sem volt, csak azért mert tápszert kapott. Én mindennap cseppentek bele Cebion cseppet is. Beszélj a gyerekorvosoddal, és a védõnénivel, nagyon jókat lehet kapni. Ne FÉLJ tápszertõl. Jó egészséget Nektek!!!

A napokban mell cysta leszívást fognak véghez vinni nálam, Tulajdonképpen miből áll? Mennyire fájdalmas? Meddig tart? Valóban csak olyan a beavatkozás, mintha egy vérvétel lenne?

Legjobb válasz: Ezt a beavatkozást a pontos tallat érdekében ultrahang vezérléssel szokták végezni. Jó esetben ez egy tûszúrás a megfelelõ helyre. Leszívják egy fecskendõvel a ciszta tartalmát és ha az orvos úgy látja jónak, utána feltölti levegõvel ugyanazon a tûn keresztül, hogy késõbb ne telõdjön újra a ciszta. Tehát nem nagy beavatkozás ez, avatott kézben nem több max. 5-10 percnél. Persze egyénenként eltérhet a fájdalomtûrõ képesség (mert van, aki a vérvételtõl is visít), nem szokott igazán nagy és tûrhetetlen fájdalommal járni. Sok szerencsét! :)

Ezt a beavatkozást a pontos tallat érdekében ultrahang vezérléssel szokták végezni. Jó esetben ez egy tûszúrás a megfelelõ helyre. Leszívják egy fecskendõvel a ciszta tartalmát és ha az orvos úgy látja jónak, utána feltölti levegõvel ugyanazon a tûn keresztül, hogy késõbb ne telõdjön újra a ciszta. Tehát nem nagy beavatkozás ez, avatott kézben nem több max. 5-10 percnél. Persze egyénenként eltérhet a fájdalomtûrõ képesség (mert van, aki a vérvételtõl is visít), nem szokott igazán nagy és tûrhetetlen fájdalommal járni. Sok szerencsét! :)
A kérdező hozzászólása: Itt is köszönöm a válaszokat! :) A mai nap túl estem rajta, így leírom a tapasztalatom, ha netán vki hasonló cipõben járna. :) Ugyanaz zajlik le, amit az elõttem hozzászóló írt, a doktornõ javasolta, hogy oda se nézzek inkább, hát nem így tettem és a tûtõl frászt is kaptam. Szerintem tényleg olyan volt, mint egy vérvétel / sõt ezek után talán az a rosszabb :) /, nekem abszolút nem fájt, csak egy minimális pár másodperces szúró fájdalmat éreztem. Késõbb sem volt semmi bajom, nem okozott ájulást, és nem kellett lábadoznom. Alá kellett írnom egy papírt, hogy vérömleny vagy gyulladás jöhet létre, nekem eddig semmi sem keletkezett, szerintem már nem is fog. szóval aki parázna, mint én tettem teljesen felesleges! :)

Miből áll tulajdonképpen a dekorgumi?

Egy vékony gumilap, és ennyi?

Legjobb válasz: Igen, színes gumilapok, mintákat, alakzatokat tudsz kivágni belõle és egymásra ragasztani. Én hûtõmágneseket csináltam belõle, lehet kapni öntapadós mágnescsíkot hozzá.

Igen, színes gumilapok, mintákat, alakzatokat tudsz kivágni belõle és egymásra ragasztani. Én hûtõmágneseket csináltam belõle, lehet kapni öntapadós mágnescsíkot hozzá.


Miből van tulajdonképpen a Java tea?

Bioboltban esetleg gyógynövényesnél lehet kapni ? Szeretnék itthon elkészíteni egy teakeveréket. Valahol láttam régebben, a csomagoláson az állt hogy 100% fekete tea??? Mert az van itthon... Aki jártas ebben segítene? :) Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Ebbõl http://aprod.hu/hirdetes/jawa-seged-motorkerekpar-IDbGet.html

Tulajdonképpen a kontaktlencse -tároló oldat (ami több ezer ft) miből áll, és miért olyan drága?

Tudom,a dobozán rajta van,és van olyan ami fehérjeoldót is tartalmaz,nem csak tárol,de mégis.

Legjobb válasz: Köszi,ez korrekt magyarázat volt.Akkor megkérdezném még (Töled) is,hogy az olcsóbb k. lencse oldat az jó? Mert pl most a Rossmenban van akciósan,380 ml 600 ft körül van, amúgy meg más márka 3-4 ezer ft. A célnak megfelel ez is,vagy érdemesebb a drágábbat venni?

A kérdező hozzászólása: Köszi, ez korrekt magyarázat volt.Akkor megkérdezném még (Töled) is, hogy az olcsóbb k. lencse oldat az jó? Mert pl most a Rossmenban van akciósan, 380 ml 600 ft körül van, amúgy meg más márka 3-4 ezer ft. A célnak megfelel ez is, vagy érdemesebb a drágábbat venni?
Huhh, hát az eléggé olcsónak néz ki, amúgy tényleg nagyon drága, én OFOTÉRT-es OptiSoft kontaktlencsetároló oldatot használtam, jó volt, nem volt vele semmi baj, csak mostmár az, hogy megszüntették a gyártását :'(
Én is vettem már Rossmannból, nincs vele semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Megvettem én is tegnap, majd meglátjuk, remélem beválik...
Egyébként nem azért olcsó mert rosszabb mint a többi, hanem mert ez egy nem túl ismert márka, nincs doboza, nincs hozzá tároló se.
Írhatnátok madj valamit róla, mert hogyha jó, akkor én is veszek ;) második
A kérdező hozzászólása: Vettem végülis a lányomnak, de még nem próbálta, mert még van a másikból.Tényleg nincs doboza, se tok hozzá, de ez legyen a legkisebb baj.... Remélem beválik, mert ha jó, bolond leszek az 5-6 x-os árat kifizetni...
A Rossmann-osat nem ismerem, az Ofotértes Optisoft helyett van az Ofo-ban az Iwear Basic, az is olcsó, minõségre kb. ugyanolyan (asszem 3400HUF/380ml) Eléggé egyéntõl függõ, kinek mi a jó, azt mondom, próbáld ki az olcsóbbat és meglátod, beválik-e. Ha jobban szárad a szemed, ha a lejárati idõ elõtt is kényelmetlenné válik a lencse, kevesebb ideig hordható (eddig estig gond nélkül, most már délután kivennéd) esetleg begyullad a szemed, akkor válts vissza a régi folyadékra.
Kipróbáltam a Rossmanos folyadékot, ami elvileg oldja a fehérjét is, de azt figyeltem meg, h azóta rosszabb lett a szemem...viszont ez nem volt kényelmetlen! a drágábbik folyadékkal nem éreztem azt, h romlott volna, de nem bírta a szemem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!