Találatok a következő kifejezésre: Tul vagyok második (15 db)

28 naposról 32 naposra változott a menstruációs ciklusom. Most túl vagyok még egy terhességen, és még csak most múlt el a második havim, de akárhogyan számoltam késett egy hetet! Tovább nyúlhat a ciklus hossza, vagy csak simán késett?

az egy hetes késést a 32 napos ciklustól számoltam!nagyon rossz mert nem tudom,hogy mihez igazodjak.ráadásul nagyon megvolt és 8 napig tartott!!(sajnos vetéléssel végz?dött mindkett?)az abortusz befolyásolhat valamit?

Legjobb válasz: az elsõ terhességem után változott meg a ciklusom!!válaszaitokat elõre is nagyon köszi!!

A kérdező hozzászólása: az elsõ terhességem után változott meg a ciklusom!!válaszaitokat elõre is nagyon köszi!!
Nõgyógyász :) ...

Tul vagyok a második closti adagomon. jővő héten nem kellene megjőnnie . de semmi mell feszűlés nincs csak folyásom olyan tej szinű. akkor megint nem sikerűlt? vagy még reménykedhetek?

Legjobb válasz: Szia!A jövöhét még azért messze van!De persze szoritok,hogy baba legyen a dologban.Nem mindenkinek van fehér folyása,se mellfeszülése.Szoritok!!

Szia!A jövöhét még azért messze van!De persze szoritok, hogy baba legyen a dologban.Nem mindenkinek van fehér folyása, se mellfeszülése.Szoritok!!
Honnan veszed hogy arra kellesz??
*csak 1-es voltam
Szinte semmibõl. Járhattok hetek óta, akkor sem ha jól el akarja kendõzni a szándékait. Szex után meg bármikor leléphet bármikor is van. (jó fél évig nem fog rád várni ha csak szexet akarna, de szerintem az meg már bõven a "kéretem magamat" kategória) Biznod kell az ember ismeretedben, és vagy bejön, vagy nem. Legfeljebb szexeltél egy jót te is.
A legtöbb pasi csak szexet akar. Szerencsés vagy, ha a tied nem.
Ha kibír egy hónapot, akkor bármi lehet belõle. Mondjuk azért azt is vedd számításba, hogy azért is leléphet, mert nem volt annyira felejthetetlen veled, tehát nem csak kihasználni akart. 37/F
A kérdező hozzászólása: Koszi! Az exnek csak arra kellettem, es erre eleg soka jottem ra, es most ezert vagyok bizalmatlan.
Ha egy férfi meglát egy szûk ruhába bújtatott izgalmas nõt nagy mellekkel, mindössze egyetlen dolog jut eszébe: hogy minél elõbb ágyba vihesse. Noha a nõk szeretnének hinni az ellenkezõjében, mégis csak az az igazság, hogy a férfiak elsõsorban szexre vágynak. Gátlások és felelõsség nélküli szexre. A nõk szerelemre.

Első vagy második?

1:

Legjobb válasz: 2

2
2
2.
2.dik !!
Második. Az elsõ sem rossz egyébként, bár én nem venném fel hozzá a fekete kiskabátot. De a második sokkal jobb.
a fekete ruci jobb
egyértelmûen a 2.!!!!!!
2.
Mindenféle képpen a 2.
az elsõ is nagyon szép, de inkább a második
18:38 aki modnta hogy mi ez a zarojeles ize annak koszonom ! amugy mindketto pinas kur va
A kérdező hozzászólása: Nem úgyanaz a lány
az 1 kabát nélkül. kabáttal túl fodros
Utolsó te nagyon hülye vagy, mindenki tudja, hogy ugyan az a lány... Am második!
a kettõ ugyan az a lány...
2.
2.
2.
második egyértelmû
2.
2. Az elsõ nekem túl csicsás a fodrokkal meg azokkal a behúzásokkal az aljánál, bár kiskabát nélkül elmegy. Hozzátenném és inkább az egyszerû fazonú dolgokat csípem, és a 2. inkább az. Szalagavatós vacsi?
* én
2. és ott gyönyörû a hajad is! a hajad mindenképpen hagyd így! 23f
A másodikat választom.
Második.
2. De lehet esetleg másik színben, de így is jó.
1.
egyértelmû hogy a második
2
2.;D
(Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. ) ez a mi f**mat jelent annyi kerdesnel olvastam mar nagyon idegesito es gonosz egy mondat tulajdon keppen ez mit takar? amugy a 2
Sztem 1. kabát nélkül, persze az is számít, h hová, mikor.... Egyébként akkor írják ki, ha nem lehet kiírni egy kérdést, mert az túl rövid, a magyarázat, ami az alatta lévõ helyre megy, sokkal hosszabb.
2.
Egyértelmûen a második, az elsõ ronda.
2. de sztem mind2 szép Am lerondázni nem kellene, mert a kérdezõnek gondoom mind2 ruha tetszik, és kül sem azt kérdezte, hogy ronda-e vagy sem
nekem is a második tetszik jobban.
3.:) )

Most vagyok tul a második clostys kurámon, lehetek-e terhes?

julius 11-én kellett volna megjönnie, de 14-én este volt barnás folyásom kb 20 forintos nagyságó azóta semmi, tegnap délután csináltam gravi hcg tesztet, amit elvileg a nap bármely szakában meglehet csinálni negativ lett. Lehet még terhes? Kb 35-40 napos a ciklusom összevissza szokott lenni?

Legjobb válasz: Még megkisérelhetsz egy tesztet, de szerintem sajnos nincs baba, ráadásul a clostynak be kellene állítani a mensid 28-30 naposra..és a pé-nek is a 13-17 nap közt kéne lennie. A tesztet próbálhatod, de már egy hét után ki jkellene mutatnia. Sajnálom, ha nem sikerült, próbáld jobban figyelni a peteérést lh teszt stb.

Még megkisérelhetsz egy tesztet, de szerintem sajnos nincs baba, ráadásul a clostynak be kellene állítani a mensid 28-30 naposra..és a pé-nek is a 13-17 nap közt kéne lennie. A tesztet próbálhatod, de már egy hét után ki jkellene mutatnia. Sajnálom, ha nem sikerült, próbáld jobban figyelni a peteérést lh teszt stb.
szia, nekem meg sem jött a clostival!úgyhogx nem igaz hogy beállítja a ciklust!40.napon már norculotot szedtem hogy megjöjjön!sajnos nekem nem segített.

Egy Clostil kúrán túl vagyok, de nem lettem terhes és a dr se hívott vissza ellenőrzésre, így azt sem tudom, h volt-e pé-em. Az ő javaslata nélkül elkezdjek egy második kúrát?

Mert akkor lassan kezdhetném...

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne kezd egyedül egy újabb kúrába, mert a Clostilbegyt könnyen a visszájára fordulhat, ha nem ellenõrzi az orvos. Én is kaptam egy párszor, de késõbb kiderült, hogy nem az volt a problémám (hanem prolaktin túltermelés miatt nem eshettem teherbe), de sok ciszta alakult ki a petefészkemen a Clostil miatt. Szóval menj vissza z orvoshoz, mielõtt tovább szednéd!

Szia! Szerintem ne kezd egyedül egy újabb kúrába, mert a Clostilbegyt könnyen a visszájára fordulhat, ha nem ellenõrzi az orvos. Én is kaptam egy párszor, de késõbb kiderült, hogy nem az volt a problémám (hanem prolaktin túltermelés miatt nem eshettem teherbe), de sok ciszta alakult ki a petefészkemen a Clostil miatt. Szóval menj vissza z orvoshoz, mielõtt tovább szednéd!
Nagy hiba ha a dokid nem hívott vissza ellenõrzésre.Én is így voltam orvost is váltottam, õ sûrûn ellenõrzi mit tesz.Ne kezd el csak úgy a második kúrát.
engem sem hivott vissza csak a második adag után kell vissza mennem.most kezdem el én is a másodikat.remélem õssze jõn neked.

Ha az első babámat túl hordtam a masodik a 37. héten született meg, most a 3. -ná a méhszáj 2110 és 30. héten vagyok vajon meddig húzhatom?

Legjobb válasz: Ez azért nehéz kérdés,mert én például az elõzõ terhességemnél 2100-zal a 24. héttõl kihúztam a kiírás elõtt két nappal-ig.Most meg teljesen zárt a méhszájam,pedig 34 hetesek vagyunk és õ lesz a 4. babám.Szóval sem abból,hogy hányadik terhességed,sem abból,hogy mennyire vagy nyitva nem igazán lehet következtetni arra,hogy mikor fogsz szülni?

Ez azért nehéz kérdés, mert én például az elõzõ terhességemnél 2100-zal a 24. héttõl kihúztam a kiírás elõtt két nappal-ig.Most meg teljesen zárt a méhszájam, pedig 34 hetesek vagyunk és õ lesz a 4. babám.Szóval sem abból, hogy hányadik terhességed, sem abból, hogy mennyire vagy nyitva nem igazán lehet következtetni arra, hogy mikor fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Reméljük, hogy bennt marad bár már egyszer visszatartoták.
Szia.Az elsõ válaszolótól kérdezném, hogy õ mennyit pihent ezzel a méhszájértékkel, mert nekem is ennyi a 21.héttõl, és nekem szigorú pihenést írt elõ a doki.Te mennyit feküdtél, ill. mindent ugyanúgy csinltál mint azelõtt.Minden jót.
A kérdező hozzászólása: Én sokat fekszem elõszõr csak 3100 volt a kb a 29. hétig utána 2100 rá egy héttel és rá megint egy héttel 2110. Úgy hogy nekem gyorsan nyílik ilyen szempontból. Neked?

Első randi végén hogyan mondjam meg a lánynak, hogy szeretnék még vele találkozni máskor is, illetve ha volt csók, akkor a második randit csókkal kezdjük és foghatom a kezét vagy a fenekét, vagy az túl nyomulós?

Legjobb válasz: nem nyomulós ha a fenekét fogod. Sõt, alap elvárás. De a legjobb, ha helyben benyúlsz a bugyijába, azt szeretik. esetleg sétálás közben fogd a mellét.

nem nyomulós ha a fenekét fogod. Sõt, alap elvárás. De a legjobb, ha helyben benyúlsz a bugyijába, azt szeretik. esetleg sétálás közben fogd a mellét.
szerintem kéedezd meg tõle h "találkozunk még?" Ha csók volt akkor szerintem nem nyomulós a második alkalomnál a tapi, ha neki nem tetszikúgyis arrébb tolja a kezed
A kérdező hozzászólása: Másodiknak köszi:)
Mikor találkozunk legközelebb? Elég egy szájrapuszi. Egy ideig csak a kezét.
Mondd, neki, hogy ne bántódjon meg, de most három napig nem hivod, mert gondolkoznod kell rajtatok...ez tuti módszer
Hát ez így majd jön magától.Tudom, ez nem sokat segít, de tényleg így van, Ne legyél nyomulós, az nem jön be a lányoknál túlzottan...úgy mondd meg a lánynak hogy: Szívesen találkoznék veled még
Hát ha velem kéne randiznod másodjára, én annak örülnék, ha ezt egyenesen, és õszintén elmondanád. Mármint hogy: "Tetszel, és megismételnénk máskor is?!". Ha volt is csók elsõ randin, szerintem akkor sem kéne a másodikon azzal kezdeni (kivétel, ha látod rajta is, hogy nagyon be van indulva rád). Kézfogás oké, de fenék/cici tapi túlzás (kivéve: lsd. elsõ kivétel). De ha igazán meg akarod adni a módját, akkor semmiképp ne vedd sietõsre, mert az általában csak futó kalandokhoz vezet (kivéve: lsd. elsõ kivétel :) És még egy kérdés: Jól gondolom, hogy ez az elsõ-elsõ randid?

Masodik randi utan en is kereshetem a fiut, vagy varjam meg, hogy o jelentkezzen? Ez nem tul nyomulos?

Legjobb válasz: Ti tudjátok egyáltalán a "nyomulás" szó jelentését?! Mert már nagyon kezd idegesíteni, hogy állandóan így fogalmaztok. Miért ne kereshetnéd, nyilván neki is jól esne, ha látná, hogy érdekled.

Ti tudjátok egyáltalán a "nyomulás" szó jelentését?! Mert már nagyon kezd idegesíteni, hogy állandóan így fogalmaztok. Miért ne kereshetnéd, nyilván neki is jól esne, ha látná, hogy érdekled.
Finoman ráírhatsz, hogy "szia" de semmi mást, ha nem ír vissza akkor hanyagold a csába! Sok férfinek már az is jól esik ha este ráírsz, hogy szia, hogy vagy stb... Mért hiszik a nõk azt, hogy még ilyen pitiáner sz><rba is csak az van, hogy nyomul? Szerintem meg a világ legnagyobb bunkósága, ha elvárja a nõ, hogy a pasi írjon rá mindig minden sz><rért!
Ha a helyzet hozza, akkor nem :)
Már elsõ randin kellett volna.
sztem korai...
nem korai, de elõtte ha megfogod a kezét vagy ilyesmit csinálsz az segít;)
Nem korai, de szerintem a végén csókold meg. Én már elsõ randi végén vártam a csókot a fiutól...:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!