Találatok a következő kifejezésre: Tul vagyok második (12 db)

28 naposról 32 naposra változott a menstruációs ciklusom. Most túl vagyok még egy terhességen, és még csak most múlt el a második havim, de akárhogyan számoltam késett egy hetet! Tovább nyúlhat a ciklus hossza, vagy csak simán késett?

az egy hetes késést a 32 napos ciklustól számoltam!nagyon rossz mert nem tudom,hogy mihez igazodjak.ráadásul nagyon megvolt és 8 napig tartott!!(sajnos vetéléssel végz?dött mindkett?)az abortusz befolyásolhat valamit?

Legjobb válasz: az elsõ terhességem után változott meg a ciklusom!!válaszaitokat elõre is nagyon köszi!!

A kérdező hozzászólása: az elsõ terhességem után változott meg a ciklusom!!válaszaitokat elõre is nagyon köszi!!
Nõgyógyász :) ...

Tul vagyok a második closti adagomon. jővő héten nem kellene megjőnnie . de semmi mell feszűlés nincs csak folyásom olyan tej szinű. akkor megint nem sikerűlt? vagy még reménykedhetek?

Legjobb válasz: Szia!A jövöhét még azért messze van!De persze szoritok,hogy baba legyen a dologban.Nem mindenkinek van fehér folyása,se mellfeszülése.Szoritok!!

Szia!A jövöhét még azért messze van!De persze szoritok, hogy baba legyen a dologban.Nem mindenkinek van fehér folyása, se mellfeszülése.Szoritok!!

Első vagy második?

1:

Legjobb válasz: 2

2
2
2.
2.dik !!
Második. Az elsõ sem rossz egyébként, bár én nem venném fel hozzá a fekete kiskabátot. De a második sokkal jobb.
a fekete ruci jobb
egyértelmûen a 2.!!!!!!
2.
Mindenféle képpen a 2.
az elsõ is nagyon szép, de inkább a második
18:38 aki modnta hogy mi ez a zarojeles ize annak koszonom ! amugy mindketto pinas kur va
A kérdező hozzászólása: Nem úgyanaz a lány
az 1 kabát nélkül. kabáttal túl fodros
Utolsó te nagyon hülye vagy, mindenki tudja, hogy ugyan az a lány... Am második!
a kettõ ugyan az a lány...
2.
2.
2.
második egyértelmû
2.
2. Az elsõ nekem túl csicsás a fodrokkal meg azokkal a behúzásokkal az aljánál, bár kiskabát nélkül elmegy. Hozzátenném és inkább az egyszerû fazonú dolgokat csípem, és a 2. inkább az. Szalagavatós vacsi?
* én
2. és ott gyönyörû a hajad is! a hajad mindenképpen hagyd így! 23f
A másodikat választom.
Második.
2. De lehet esetleg másik színben, de így is jó.
1.
egyértelmû hogy a második
2
2.;D
(Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. ) ez a mi f**mat jelent annyi kerdesnel olvastam mar nagyon idegesito es gonosz egy mondat tulajdon keppen ez mit takar? amugy a 2
Sztem 1. kabát nélkül, persze az is számít, h hová, mikor.... Egyébként akkor írják ki, ha nem lehet kiírni egy kérdést, mert az túl rövid, a magyarázat, ami az alatta lévõ helyre megy, sokkal hosszabb.
2.
Egyértelmûen a második, az elsõ ronda.
2. de sztem mind2 szép Am lerondázni nem kellene, mert a kérdezõnek gondoom mind2 ruha tetszik, és kül sem azt kérdezte, hogy ronda-e vagy sem
nekem is a második tetszik jobban.
3.:) )

Most vagyok tul a második clostys kurámon, lehetek-e terhes?

julius 11-én kellett volna megjönnie, de 14-én este volt barnás folyásom kb 20 forintos nagyságó azóta semmi, tegnap délután csináltam gravi hcg tesztet, amit elvileg a nap bármely szakában meglehet csinálni negativ lett. Lehet még terhes? Kb 35-40 napos a ciklusom összevissza szokott lenni?

Legjobb válasz: Még megkisérelhetsz egy tesztet, de szerintem sajnos nincs baba, ráadásul a clostynak be kellene állítani a mensid 28-30 naposra..és a pé-nek is a 13-17 nap közt kéne lennie. A tesztet próbálhatod, de már egy hét után ki jkellene mutatnia. Sajnálom, ha nem sikerült, próbáld jobban figyelni a peteérést lh teszt stb.

Még megkisérelhetsz egy tesztet, de szerintem sajnos nincs baba, ráadásul a clostynak be kellene állítani a mensid 28-30 naposra..és a pé-nek is a 13-17 nap közt kéne lennie. A tesztet próbálhatod, de már egy hét után ki jkellene mutatnia. Sajnálom, ha nem sikerült, próbáld jobban figyelni a peteérést lh teszt stb.
szia, nekem meg sem jött a clostival!úgyhogx nem igaz hogy beállítja a ciklust!40.napon már norculotot szedtem hogy megjöjjön!sajnos nekem nem segített.

Egy Clostil kúrán túl vagyok, de nem lettem terhes és a dr se hívott vissza ellenőrzésre, így azt sem tudom, h volt-e pé-em. Az ő javaslata nélkül elkezdjek egy második kúrát?

Mert akkor lassan kezdhetném...

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne kezd egyedül egy újabb kúrába, mert a Clostilbegyt könnyen a visszájára fordulhat, ha nem ellenõrzi az orvos. Én is kaptam egy párszor, de késõbb kiderült, hogy nem az volt a problémám (hanem prolaktin túltermelés miatt nem eshettem teherbe), de sok ciszta alakult ki a petefészkemen a Clostil miatt. Szóval menj vissza z orvoshoz, mielõtt tovább szednéd!

Szia! Szerintem ne kezd egyedül egy újabb kúrába, mert a Clostilbegyt könnyen a visszájára fordulhat, ha nem ellenõrzi az orvos. Én is kaptam egy párszor, de késõbb kiderült, hogy nem az volt a problémám (hanem prolaktin túltermelés miatt nem eshettem teherbe), de sok ciszta alakult ki a petefészkemen a Clostil miatt. Szóval menj vissza z orvoshoz, mielõtt tovább szednéd!
Nagy hiba ha a dokid nem hívott vissza ellenõrzésre.Én is így voltam orvost is váltottam, õ sûrûn ellenõrzi mit tesz.Ne kezd el csak úgy a második kúrát.
engem sem hivott vissza csak a második adag után kell vissza mennem.most kezdem el én is a másodikat.remélem õssze jõn neked.

Ha az első babámat túl hordtam a masodik a 37. héten született meg, most a 3. -ná a méhszáj 2110 és 30. héten vagyok vajon meddig húzhatom?

Legjobb válasz: Ez azért nehéz kérdés,mert én például az elõzõ terhességemnél 2100-zal a 24. héttõl kihúztam a kiírás elõtt két nappal-ig.Most meg teljesen zárt a méhszájam,pedig 34 hetesek vagyunk és õ lesz a 4. babám.Szóval sem abból,hogy hányadik terhességed,sem abból,hogy mennyire vagy nyitva nem igazán lehet következtetni arra,hogy mikor fogsz szülni?

Ez azért nehéz kérdés, mert én például az elõzõ terhességemnél 2100-zal a 24. héttõl kihúztam a kiírás elõtt két nappal-ig.Most meg teljesen zárt a méhszájam, pedig 34 hetesek vagyunk és õ lesz a 4. babám.Szóval sem abból, hogy hányadik terhességed, sem abból, hogy mennyire vagy nyitva nem igazán lehet következtetni arra, hogy mikor fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Reméljük, hogy bennt marad bár már egyszer visszatartoták.
Szia.Az elsõ válaszolótól kérdezném, hogy õ mennyit pihent ezzel a méhszájértékkel, mert nekem is ennyi a 21.héttõl, és nekem szigorú pihenést írt elõ a doki.Te mennyit feküdtél, ill. mindent ugyanúgy csinltál mint azelõtt.Minden jót.
A kérdező hozzászólása: Én sokat fekszem elõszõr csak 3100 volt a kb a 29. hétig utána 2100 rá egy héttel és rá megint egy héttel 2110. Úgy hogy nekem gyorsan nyílik ilyen szempontból. Neked?

Első randi végén hogyan mondjam meg a lánynak, hogy szeretnék még vele találkozni máskor is, illetve ha volt csók, akkor a második randit csókkal kezdjük és foghatom a kezét vagy a fenekét, vagy az túl nyomulós?

Legjobb válasz: nem nyomulós ha a fenekét fogod. Sõt, alap elvárás. De a legjobb, ha helyben benyúlsz a bugyijába, azt szeretik. esetleg sétálás közben fogd a mellét.

nem nyomulós ha a fenekét fogod. Sõt, alap elvárás. De a legjobb, ha helyben benyúlsz a bugyijába, azt szeretik. esetleg sétálás közben fogd a mellét.
szerintem kéedezd meg tõle h "találkozunk még?" Ha csók volt akkor szerintem nem nyomulós a második alkalomnál a tapi, ha neki nem tetszikúgyis arrébb tolja a kezed
A kérdező hozzászólása: Másodiknak köszi:)
Mikor találkozunk legközelebb? Elég egy szájrapuszi. Egy ideig csak a kezét.
Mondd, neki, hogy ne bántódjon meg, de most három napig nem hivod, mert gondolkoznod kell rajtatok...ez tuti módszer
Hát ez így majd jön magától.Tudom, ez nem sokat segít, de tényleg így van, Ne legyél nyomulós, az nem jön be a lányoknál túlzottan...úgy mondd meg a lánynak hogy: Szívesen találkoznék veled még
Hát ha velem kéne randiznod másodjára, én annak örülnék, ha ezt egyenesen, és õszintén elmondanád. Mármint hogy: "Tetszel, és megismételnénk máskor is?!". Ha volt is csók elsõ randin, szerintem akkor sem kéne a másodikon azzal kezdeni (kivétel, ha látod rajta is, hogy nagyon be van indulva rád). Kézfogás oké, de fenék/cici tapi túlzás (kivéve: lsd. elsõ kivétel). De ha igazán meg akarod adni a módját, akkor semmiképp ne vedd sietõsre, mert az általában csak futó kalandokhoz vezet (kivéve: lsd. elsõ kivétel :) És még egy kérdés: Jól gondolom, hogy ez az elsõ-elsõ randid?

Hogy éljem túl? Ma tudtam meg, hogy elhalt a terhességem, ráadásul ikrek voltak. Holnap műtenek. :" ( Ez már a második vetélésem, 9 hetes vagyok/voltam

Legjobb válasz: Csak annyit tudok írni neked,hogy õszintén sajnálom és kitartást kívánok!A fájdalmad természetes,senki és semmi nem tudja pótolni a Kicsikéidet!

Csak annyit tudok írni neked, hogy õszintén sajnálom és kitartást kívánok!A fájdalmad természetes, senki és semmi nem tudja pótolni a Kicsikéidet!
Nekem sok vetélésem volt. Csak egy jó tanács. Ha a doki nem nézetné meg, akkor kérd, hogy a lisztérzékenységet is nézzék meg. Ha lisztérzékeny lennél, akkor lehet annak a következménye a vetélés, mégha az orvosok nem is hisznek (sajnos nem is tudnak) róla. Sokadik baba elvesztése után derült ki rólam, és a diéte betartása után született egy fiam. Sajnálom! Az viszont jó, hogy sikerül teherbe esned. Majd sikerülni fog a baba megtartása is.
Szia.Nagyon sajnálom.Muszáj valahogy túléld, bár tudom hogy nehéz.Nekem is volt missed ab-om és nagyon nehéz.De.Ha letelik a várakozási ídõ akkor csak a jóra és a következõ projektre gondoljál.Nekem azt mondták , hogy beteg lett volna valószínûleg.Ezek a babák valami miatt nem ide készültek a földre hanem föl a felhõkbe.Sok erõt és kitartást és tudd, hogy nem vagy egyedül.
Nagyon sajnálom. :( Adj idõt a gyásznak, most (még) ne akarj erõs lenni. Remélem, a párod melletted van.
Hát nagyon sajnálom... Ne add fel a reményt! Lesz még babád! Én kivizsgáltatnám magam a helyedben, ha már két vetélésed volt, lehet, valami hormonporoblémád van, amit ki tudnak kezelni.
Nagyon sajnálom a babáidat. Tudom ez nem nagy vigasz, de gondolj arra nem véletlenül mentek el, valószínûleg ha megmaradnak súlyos betegek lettek volna és egy életen át szenvedésüket kellett volna nézned. Remélem mihamarabb édesanya leszel, addig is sok erõt és kitartást kívánok!
Kedves Kérdezõ! A családállítást én is szívbõl javaslom. Nekünk addig nem jött össze a baba, amíg az édesanyámat nem tudtam elfogadni. Egy családállítás alkalmával kaptam egy olyan karaktert mint az anyukám. Két órán keresztül bõgtem, mire 11 évi kapcsolta megszakítás után végre felhívtam. December elején találkoztam vele, szilveszterkor a babó már a pocimban volt. Ezzel a módszerrel is csak nyerhetsz. Sõt megtudhatod mi okozza a vetéléseket. Nagyon szurkolok neked, és kitartást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a bíztató szavakat! Kedves 13:30-as! Köszönöm a segítséged! A húgom is kineziológiával foglalkozik, és Õ is már sokszor mondta, hogy családállításra kellene mennem. Lehet lassan tényleg nem ártana... Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát!!
Elõször is nagyon nagyon sajnálom!Ne add fel a reményt, leírom, egy barátnõm hogy járt:elõször elvetélt iker babákkal, aztán ismét teherbe esett, és megint elvetélt(akkor egy babát várt).Minkét esetben a 9.-10. hét körül.Kiderült, valami kis hormonra van szüksége.Azóta 2 gyerekes anyuka lett belõle!Szóval gyászold meg a babáidat, de ne add fel!
Nagyon, nagyon sajnállak! Sok -sok erõt kívánok Neked! Hidd el, az idõ segíteni fog! (Ezt sajnos tapasztalatból írom-már háromszor éltem ezt át:-(((( Sírj, ha úgy érzed kell! Ne tartsd vissza!
Nagyon sajnálom. Ez most egy borzasztó idõszak. Nekem is volt vetélésem. Csak azt tudom tanácsolni, hogy a fizikai kezelések mellett kérj segítséget a lelki feldolgozáshoz. Én hiszek a spiritualitásban, nekem egy családállítás és a Bach-virágterápia tette helyéra a dolgokat és az, hogy megengedtem magamnak a gyászt. Most már a 14. hétben vagyunk.Ha érdekel a téma szívesen segítek.
A kérdező hozzászólása: Doki is azt mondta, hogy meg akarja majd nézni, hogy mi van. Két hét múlva kell hozzá visszamennem, akkor kezd majd vizsgálódni. Úgy érzem most, hogy nem is kell már soha gyerek, mert nem tudnám túlélni mégegyszer!!!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nagyon köszönöm neked, lehet akkor megpróbálom én is!

Kisfiam most tíz hónapos. Szeretnék testvért, de még egyenlőre csak neki szeretném minden figyelmemet adni. Késő már negyven évesen szülni a másodikat, mikorra az első már részben önálló, hat-hét éves, vagy nem jó a túl nagy korkülönbség?

Azt mondják egy anyának két karja van,de szerintem szíve csak egy.Úgy érzem kis korkülönbséggel nem tudnék egyforma figyelmet adni.A párom felvetette a kérdést mi lenne ha miel?bb próbálkoznánk még egy babával.Úgy éreztem sírhatnékom van,mi lesz a pici fiammal ha jön egy másik baba,s ?rá kevesebb id? jut.Vagy jobb ha nem szülök még egyet?

Legjobb válasz: Az anyai szeretet nem olyan, hogy van belõle 100 egység és ha jön egy következõ baba, akkor mindegyiknek már csak 50 jut. Hidd el, hogy ugyanúgy fogod szeretni mindegyiket, sõt még õk is szeretni fogják egymást, tehát csak nõ a szeretet. Ha most így gondolkozol, akkor készülj fel az egykére, mert 5 éves korában is így fogod gondolni, hogy elveszel tõle valamit, a egy másik gyereknek is adsz. Nekem 3 van, de egyiket sem szeretem kevésbé mint az elsõt, amikor még csak õvolt.

Az anyai szeretet nem olyan, hogy van belõle 100 egység és ha jön egy következõ baba, akkor mindegyiknek már csak 50 jut. Hidd el, hogy ugyanúgy fogod szeretni mindegyiket, sõt még õk is szeretni fogják egymást, tehát csak nõ a szeretet. Ha most így gondolkozol, akkor készülj fel az egykére, mert 5 éves korában is így fogod gondolni, hogy elveszel tõle valamit, a egy másik gyereknek is adsz. Nekem 3 van, de egyiket sem szeretem kevésbé mint az elsõt, amikor még csak õvolt.
Ugyanezen dilemmázom én is. Nem akarom a figyelmemet és a szeretetemet megosztani, amikor még ilyen kicsi és törékeny a kisfiam. Én úgy tervezem, hogy - ha egyáltalán akkor akarunk még majd másik babát - leghamarabb is 4 éves korában fogunk vállalni. Szerintem egy 4 éves gyerek már viszonylag nagyobb, önállóbb. Persze még nem annyira, mint egy 6-7 éves, de azért már nagyobbacska. Igaz én se leszek már akkor nagyon fiatal.
Én is ezt érzem. Meg azt hogy rengeteg energiámat köti le a pici, nem is tudok másik bébire gondolni, mig ilyen picike. A négy-öt év korkülönbség a célom nekem is minimum. Ma már nem jellemzõ hogy harminc éves korunkig két gyerekünk legyen. Ha egészséges vagy, miért ne vállalnád a másodikat negyven felé. Aztán majd az idõ meg a Jóisten eldönti hogy akkor egészségben megfogan e a pici vagy sem.
szerintem meg tudni fogod hogy mikor vagy kést még egy gyerekre ha nem akarod ne erõltessétek.Meg fog változni a véleményed idõvel.Ja egyébként én és a testvérem között 5év van és nagyon jó testvérek voltunk és vagyunk is.Ez csupán nevelés kérdése hogy hogyan fogja fogadni a tesót.
Ugyanezen dilemmázok én is. De nekem az ellenirányba adott egy erõteljes lökést a drága új miniszterelnök jelöltünk. Az én lányom 1 éves. Na, most ha terhes leszek, aztán a kormány kijelenti, hogy jövõ hónaptól elég neked a GYES is, aztán onnan kell visszamennem GYED-re, na akkor éhen halunk mind a 4-en az tuti. Szóval szerintem most ki kéne várni, hogy ezek mit találnak ki, nem a legjobb idõpont gyereket vállalni. Persze, ha a férjed jól keres, és eltart, akkor én belevágnék.
Én meg tanár vagyok, gyermeklélektant én is tanultam. Akkor úgy látszik hazudnak a tankönyvek. Nem akartalak megbántani, biztos jobban tudod, ha 3 gyereked van. Nekem csak egy, de 9 hónaposan mászni alig tudtam, nemhogy egy kisgyerek után szaladjak a játszótéren. Pedig elõtte minden nap egy órát bicikliztem. Szóval én tuti kivárom a 3 évet. Nem hajt a tatár.
Az utolsónak azt üzenem, hogy a pszicológiai kutatások szerint a 2 éven aluli gyereket nagyon megviseli, ha kistestvér születik, és az édesanya kénytelen megosztani a figyelmet. Szóval szerintem a gyereknek jobb, ha kb. 2, 5-3 éves, amikor születik a kistesó. Meg azt is figyelembe kell venni, hogy 9 hónapos terhesen hogy fogod emelgetni, szaladni utána? A magzatot is veszélyezteti. Nekem azt mondta a védõnõm, hogy azt minimum várjam meg, hogy tudjon egyedül menni, mert ha esik-kel, és mindig fel kell venni, könnyen elmehet a baba. A tesóm és köztem 2, 5 év van, teljesen jól elvoltunk egymással. És amikor születtem már nagyon várt, nem volt testvérféltékenység egyáltalán.
A gyerekre nem gondoltok? HOgy neki mi lenne a legjobb? Hogy az lenne jó, ha mondjuk max, 2 év lenne a testvérek között, mert akkor tudnának együtt játszani, jobban megértenék egymást, nem lenne szakadék köztük? Nem õk a legfontosabbak az indokaitok szerint?
én 21.02 Kedves 21.06 Orvos vagyok és pszichiáter. 3 gyerekem van, kb. 2 évente születtek. Hidd el, hogy nem viselte meg õket, nagy örömmel várták a következõ kicsi érkezését, boldogok voltak, ha ölbe adtam a kicsit és segítettek a dolgaikat hozni. 9 hónaposan is gond nélkül emelhettem õket, sõt volt, hogy 2 volt a "hónom alatt" és nem volt semmi gond. Nem kell ezt túlmisztifikálni.
Én úgy gondolom h késõ 40év felett szülni, amire eléri a 16-18éves kort az a (leglázadóbb korszak) nemfogsz bírni vele.
ha így érzel várj még babáz csak nyugodtan én 9 év után szültem , egy az apa és nagy a boldogssságunk
A környezetemben több anyuka is van, akik bizony 40 körül szültek. Egy ismerõsöm az elsõ babáját 39 évesen, a volt fõnököm a második gyerkõcöt 38 fölött, nemrég egy rokonom a harmadik babát közel 40 évesen. Nyilván nagyobb a rizikó és több orvosi vizsgálatra van szükség, de mindannyian egészséges kicsiket hoztak a világra, ráadásul mindhárman természetes úton. Biztosan vannak hátrányai a késõi szülésnek, pl. hogy az ember az unokáit nem biztos hogy megéri, a dédunokákról nem is beszélve, viszont óriási életenergiát adnak a picik éppen ebben az érzelmileg és fizikailag is kritikus életkorban. Például a volt fõnököm és az anyukám egyidõsek, de össze sem lehet hasonlítani, mennyivel fiatalosabb és energikusabb a volt fõnököm, akinek most van egyetemista gyereke, mint anyukám, akinek három jócskán felnõtt gyereke van, akik már mind kirepültek a családi fészekbõl. Az ex-fõnököm egyszerûen jobban benne van a fiatalok világában, az õ gondjaikkal együtt átragad rá a lendületük, életenergiájuk. A testvérkérdést illetõen, mi a nagyobbik húgommal sosem jöttünk ki jól egymással, közöttünk 2, 5 év van. Életre-halálra versengtünk egész gyerekkorunkban. A kisebbik húgommal 6 év van közöttünk, mindig zökkenõmentes, jó kapcsolatban voltunk. Mindezek után mondanom sem kell, a második babát én is a harmincas éveim végére tervezem, mire a most hat hónapos kisfiam kb. iskolába megy. Reményeim szerint délutánonként majd vele is sokat tudok foglalkozni hogy jó alapokkal induljon a suliban :) )
igen most divatos a 40 körüli szülés én is 2 -tö anyukát is ismerek szépek csinosak és semmi gond nem volt velük én 36 évesen most szültem és jól vagyunk.
én szerintem tök mindegy mikor szülünk és mekkora a korkülömbsség ugy is jó minden változat :)
A kedves dokinéninek üzenem, hogy nyilván nagyon okosnak képzeli magát, de a gyermeklélektan nyilván nem az erõssége...abban kéne okosságokat mondani amit az orvostudomány is alátámaszt!
én a dokinéni Szerintem mindenki arról beszéljen amihez ért. (Egyébként pszichofiziológiát, gyermeklélektant, kognitív fejlõdést tanítottam is, most éppen írok (nem elõször) azért ülök a gép elõtt.) De mindegy. Azt hiszem a mai világban egy kicsit túlbonyolítanak, elmisztifikálnak az anyák sok mindent (kezdve a teherbeesés körüli stresszeléstõl a lehetõ legjobb etetési módszer megválasztásáig) és ebbõl késõbb sok probléma, bizonytalanság adódik. Sajnos a csecsemõkre is "túl sok" idõ jut és ezáltal akadályozva vannak az önállóságra való felkészülésben késõbb az önálló döntések meghozatalában... De ez hosszú téma és ennél a kérdésnél off
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.Valószínüleg, azért érzem, hogy nem szeretném megosztani a szeretetem másik gyerkõccel, még egyenlõre, mert nagyon megszenvedtem érte.Inszeminációs baba.De ez nem azt jelenti, hogy meg akarom fosztani õt bármitõl is.Nem magunkra gondolunk, hanem arra, hogy minél több idõt, törõdést tudjak adni neki.Szép napot kívánok, örömteli babázást.

Van valami következménye annak, ha túl sok az előtej? Ez a második reggel, h úgy ébredtem, h teljesen átázott a hálóingem. Vagy ez természetes? Egyszer több, egyszer kevesebb?

Legjobb válasz: Ez nem gond. Én az elsõ babámnál kb. fél évig minden reggel úgy ébredtem, hogy csavarni lehetett a pizsomámból a tejet... Használhatsz melltartóbetétet, bár ez nálam édes kevés volt. Volt, hogy úgy feküdtem le, hogy egy egész textilpelenkát beszuszakoltam a melltartómba. :D Szóval ne aggódj, normális.

Ez nem gond. Én az elsõ babámnál kb. fél évig minden reggel úgy ébredtem, hogy csavarni lehetett a pizsomámból a tejet... Használhatsz melltartóbetétet, bár ez nálam édes kevés volt. Volt, hogy úgy feküdtem le, hogy egy egész textilpelenkát beszuszakoltam a melltartómba. :D Szóval ne aggódj, normális.
Milyen következményre gondolsz? Ha attól félsz, el fog apadni, akkor ne aggódj. Nekem a 15. héttõl van. Van, hogy elönt, de szó szerint, folyik a mellem között, a hasamon, mindenhol. Van, hogy csak 1-2 csöppecske van egész nap. Védõnõm szerint ezzel semmi probléma, sõt, inkább örüljek, hogy van, mert ez azt jelenti, hogy hormonálisan már most készen állok a szoptatásra. 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Akkor törölgetem magamat tovább. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!