Találatok a következő kifejezésre: Tul sokan mit tegyek (87 db)

Van egy lány akit nagyon szeretek de facen letiltott és nem is látom túl sokat. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit. Ha letiltott,akkor õ annyira nem szeret téged....

Semmit. Ha letiltott, akkor õ annyira nem szeret téged....
nem feltétlenül azért tiltott le mert nem szeret, lehet épp azért!nem tudom igaz hogy volt-e köztetek valami, de én pl azért tiltottam le mert így könnyebben felejtem el és nem látom miket irogat a mostani barátnõjének.
Kiestél a kosárból kisapám..
Egy kicsit légy erõszakosabb.
Én épp most tiltottam le egy gyereket, csúnyán összevesztünk az õ marhasága miatt.. Elõsször õ törölt msnrõl, késõbb én letiltottam facebookról :D Nagyon nem voltam rá kíváncsi és így legalább nem engem zaklat hanem a barátaimat hogy jaj beszéljenek már velem beszéljenek már velem :D Nekem haver volt õ viszont teljesne belémzúgott.. :) De hát az õ hülyesége miatt röhögöm ki utcán is mikor meglátom :DD Szóval ezért is tilthatott:D Így magambol kiindulva :D L
A kérdező hozzászólása: de engem nem csak törölt az ismerõsei közül hanem le is tiltott vagyis ha beírom a keresõbe a nevét akkor nem találja meg.amúgy te mért akarod elfelejteni??
10.42 vagyok....hát mi jártunk, és neki már barátnõje van és nem szivesen nézegetném az irásaikat, meg a közös képüket már ha lesz...és hát ezért:Sde így könnyebb nekem:)

Nincs sok önbizalmam és szerintem nem vagyok túl szép. Mit tegyek? Mivel szerezhetek önbizalmat?

néhány ember szerint szép vagyok, néhány szerint nem, én pedig nem tudom, olyan átlagosnak érzem magam. Mivel fiatal vagyok (13) ezért sminkkel sem tudok segíteni a dolgon. Mivel szerezhetek önbizalmat? Esetleg mehet kép privibe véleményadásra.

Legjobb válasz: 13 vagyok és nekem is az önbizalmammal volt baj, de már helyreállt a helyzet. Ha gondolod küldj képet! 13/L

13 vagyok és nekem is az önbizalmammal volt baj, de már helyreállt a helyzet. Ha gondolod küldj képet! 13/L
küldj nyugodtan :) 13/l
küldhetsz képet 14/L
Figyelj ez a normális, ha van aki szerint szép vagy van aki szerint nem :D még a hírességek sem tetszenek mindenkinek.
Szia, 14 vagyok. Én is szinte mindig ezt érzem, de a barátaim mindig felvidítanak :D Ne gondolkozz ezen, legyen pozitív a kisugárzásod, mert ezt mások is észre fogják venni, és szépnek fognak találni. :) ) Ha gondolod, ide is küldhetsz képet.:D
Most ez lehet hülyén hangzik, de ez szerintem ebben a korban normális. Most vagy abban a korban, hogy mind külsõre, mind belsõre sokat alakulsz, változol. Szerintem a lényeg, hogy érezd magad jól, legyél nyitott, mosolygós és vidám. Sokszor az embert ezek a tulajdonságok teszik ragyogóvá mások szemében. :) A belsõ kisugárzás nagyon fontos. És csak ezután jön az, hogy például sminkeled-e magad.
Küldj ide is képet! Õszinte leszek! :D
elõzõ vagyok ez lemaradt: 14/l
én is sokáig küzdöttem ezzel a problémával, de szerencsére sikerült leküzdenem :) elmondhatom a tapasztalataimat ha szeretnéd és képet is küldhetsz :)
küldd a képet :) ) 16/f
átlagos vagy.
Én általában megpróbálok pont idõben elindulni, korán nem jó, akkor hamar beérek.
elsõ rajtad annyit röhögtem:) )))))
3 perc az orszagos atlag, na akkor biztos vagy benne hogy tul gyorsan elmesz eloszor?
Na erre a 3 percre kiváncsi lennék honnan szeded?? Nem a te átlagod?? az már korai ejakuláció! a behelyezéstõl kezdve 3 perc az bizony nagyon gyatra! átlag negyed óra a jó szal 10-20perc között! egyszerû érzékeny a makk-od! Ez sokmindentõl függhet. menyire tudod kontrolálni az érzést agyilag. körül vagy e metélve vagy sem. ugyanis a körülmetélt pénisz kevésbé érzékeny így tovább is bírják! Illetve attól h menyit gyötröd a cerkát. Ugyanis a makk is hozzá tud szokni a keményebb hosszabb bánásmódhoz. így tovább bírod majd! Egy önkielégittés is minimum 10 percig kell, hogy tartson! A második menetnél pedig ne csodálkozz! várjatok többet a két menet közt! A szervezetednek kell egy kis pihenés a regenerálódáshoz! A heréknek újra formába kell lendülniük és hormont termelni valamint a szívednek is jó a pihi hisz a pénisz merevsége és az intenziv mozgás eléggé megterheli. Így ha többet vársz két menet között akkor ugyanúgy fel fog állni! és tovább is kell, hogy bírjad!
A legelsõ kommentezõnek igaza van!! Nagyon nagy:) :) a 3percet tényleg honnan szedted???
"ugyanis a körülmetélt pénisz kevésbé érzékeny" Szerintem pont fordítva :)
Szerinted miért fordítva?? A körül metélt pénisznél a makk állandóan kint van így kiskorától a nadrág stb hozzá ér, és ingerli ezért éréketlenebbé vállik, míg az ami nincs körül metélve egész élete során nem érik ilyen ingerek nap mint nap (fõleg alvásnál forgolodás stb) ezért amikor arra kerül a sor és a bõr hátra van húzva vagy húzodva akkor a makk sokkal érzékenyebb az ingerekre!!

Szakított velem a barátom pár napja, túl sokat veszekedtünk, azt mondta nem bírja tovább így, mit tegyek hogy hassak rá hogy újrakezdhessük? Hogyan cselekedjem?

Szeretjük egymást ezt tudom és nem tudom ennyiben hagyni a dolgot. Szeretném bebizonyitani neki h képes vagyok változtatni a hibáimon és szeretem.. Ha nem keres az ugye nem egyenl? azzal hogy már nem is szeret és nem akar látni többé?2 éve ? a lelki társam,a legjobb barátom és egyben a szerelmem:'(

Legjobb válasz: Gondolom túl sokat hisztiztél, hogy mit miért csinál, féltékenykedtél, számonkértél. A férfiak nem szeretik ezt, és hidd el, ha két év nem volt elég, hogy változtass ezután sem fogsz tudni. Engem legalábbis nem tudnál meggyõzni, hogy változtatni tudnál, hisz ilyen a természeted. Oka volt azoknak a veszekedéseknek, ugyanúgy folytatódna ezután is. Felejtsd el, lépj túl rajta. 28/n

Gondolom túl sokat hisztiztél, hogy mit miért csinál, féltékenykedtél, számonkértél. A férfiak nem szeretik ezt, és hidd el, ha két év nem volt elég, hogy változtass ezután sem fogsz tudni. Engem legalábbis nem tudnál meggyõzni, hogy változtatni tudnál, hisz ilyen a természeted. Oka volt azoknak a veszekedéseknek, ugyanúgy folytatódna ezután is. Felejtsd el, lépj túl rajta. 28/n
Gondolkodj el azon, amit mondott, próbálj meg változni, változtatni rajta. Ha ezeket a változásokat érezni fogja õ is, talán meggondolja magát. Addig is azért kezdj el új pasi után nézni, ha mégsem gondolná meg magát. Ha találnál mást, ne kövesd el ezeket a hibákat újra!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, csak az a baj, hogy nem tudom hogy bizonyítsam és mutassam meg hogy változom, ha nem keres hogy találkozzunk.:|
Én is voltam hasonló helyzetben mint ti, csak nekem nem volt elég bátorságom. Kéne tanuljak a volt pasidtól... Szerintem jobb ha hagyod, mert 2 év elég idõ ahhoz, hogy kiderüljön mûködõképes vagy sem a kapcsolat? Mindig 2 emberen áll, mindig ugyanannyi kompromisszum, ragaszkodás, türelem kell. Ha nem így van, akkor az egyik szenved a másik uralkodik. Tudod, amikor a sok hisztit nem bírtam már és szakítani akartam, örökké zsarolgatott, hogy én nem szeretem ha ennyiért szakítanék, és mivel nagyonis szerettem, annak ellenére, hogy nagyon rossz volt, és tudtam semmi értelme folytattam. És nem kellett volna, mert ha én olyan hisztiket váltok ki belõle az neki sem jó. És ami a legszomorúbb, hogy annyira nem volt bátorságom idõben kilépni, hogy elvettem feleségül, reméltem helyrejönnek a dolgok. De fenét, sokkal rosszabb: hisztik, dühkitörések, lehülyézéseket kapok, és oda jutottam, hogy semmi önbecsülésem nincs, teljesen elhidegültem, csendben szenvedek és már megcsókolni sem tudom... És tudod, egy házasságból már nem olyan könnyû visszafordulni, idõben kellett volna felébredni és a sarkamra állni.
Elõzõ vagyok. Szerintem hagyd, és keress olyat aki nem ezt váltja ki belõled. Ez így neked is szenvedés, neki is. És magamból kiindulva elhiszem, ha õ sem lát reális esélyt a változásra. Ne érts félre, nem azt mondom, hogy te vagy a rossz, mert lehet olyan ember aki valamiért nem hisztiket vált ki belõled. A feleségem is azzal asszociál örökké, hogy a volt pasijával milyen jól megvoltak. Most meg örökös dühkitörései, hisztiei vannak. Tehát annak ellenére, hogy egy ragaszkodó és béketûrõ ember vagyok, mégis ezt váltom ki belõle, és mással ment neki. Habár akkor miért is lett vége...? Viszont én is szenvedek, mert túl sok esélyt adtam, reméltem, és bizony soha senki olyan csúnyán mint õ nem viselkedett velem. Sõt az elõzõ kapcsolatom tökéletes és harmonikus volt viszont volt egy alapvetõ dolog ami miatt közös megegyezéssel és békésen szakítanunk kellet. Illetve van egy lány akit kb 10 éve ismerek jó barátom, és ebbõl kifolyólag ismerjük egymás realitását, nem csak kapcsolati kozmetikázásból... Kb 5-6 éve bennem kezdett több lenni, de õ akkor még nem tudta mit akar. Vártam pár évet, nagyon furcsa érzés volt mintha azt éreztem volna, hogy megvan életem párja. De nem volt elég türelmem kivárni amíg õ is megérik erre. Féltem, hogy vakon várok hosszú éveket, aztán ott maradok egyedül. Most meg egy közös barátunktól tudom, hogy sokat sír miattam, nagyon bánja, hogy nem adott esélyt, és azt mondja soha nem fog egy olyan rendes fiút találni mint én. Na félreértés ne essék, ezzel nem a májam hízik, hanem fály, hogy otthon meg én vagyok az akit mindenért szarni szapulni lehet, ordítani hisztizni és mindennek ami létezik lehordani. De sajnos ez a keresztem, egy elrontott élet és a bátortalanság bére. Ezt azért írtam le, hogy láss egy példát, es ennek tükrében gondolkozz. Persze ha lehiggad, és látja, hogy nagyon elkeseredtem igér fût fát... De már nem hiszem, mert akkor változott volna valami... Viszont házasságból már nem nagyon van visszaút... Hagyd menni, mindkettõtöknek jobb...

Mit tegyek, ha túl sok a magzatvíz? Az orvosom szénhidrát és cukor mentes diétára ítélt, de ettől csökkenni fog a sok víz? Mit jelent eggyáltalán a sok magzatvíz?

Legjobb válasz: Laborvizsgálatokat kért fertõzésre, baktériumokra? Terhességi cukrod van? Ha rákeresel a neten, a túl sok magzatvíz okozója csak ritkán terhességi diabétesz, leggyakrabban vmilyen fertõzés, baci áll a háttérben.

Laborvizsgálatokat kért fertõzésre, baktériumokra? Terhességi cukrod van? Ha rákeresel a neten, a túl sok magzatvíz okozója csak ritkán terhességi diabétesz, leggyakrabban vmilyen fertõzés, baci áll a háttérben.
NEKEM IS SOK VOLT, KÉSÖBB, 32 HETESEN DERÜLT KI, HOGY KAPTAM EGY TOXÉMIÁT, FERTÕZÉST.DIÉTA, MAGNESIUM, ÉS KEVESEBBET KELLETT INNOM.FURA, DE PONT 3 NAPJA NOSZTALGIÁZTAM, ÉS NÉZEGETTEM ANNAK IDEJI PAPIROKAT.

Mit tegyek ha szüleim kitagadtak? Nem gyerekként majdnem 40 évesen. Tul tegyem magam rajta valahogy vagy folytassam a küzdelmet értük ami ment már sok sok évig sikertelenül.

Sajnos komoly lelki próblémát jelent nekem,hogy szüleim kijelentették hogy telefonon se keressem ?ket.Nevel?anyám egész életét arra tette fel hogy apám megutáljon,mindig szapult és uszította ellenem,és csak akkor ölelt át apám ha anyám nem látta,így n?ttem fel soha nem kaptam szeretett de tiszteltem ?ket.19 évesen elköltöztem és csak alkalmanként mentem látógatóba.Mikor férjhez mentem,a férjem is elutasították hogy nem akarják megismerni és a családját sem,majd a megszületett kislányomra is azt mondták eszembe se jusson hogy akár egy napot is velük lehetne.Mindent lenyeltem,persze sokat sírtam magamba,és mindig hallgatam a negatív megjegyzéseket.Igy egyre ritkábban mentem hozzájuk,majd 4 éve még messzebbre költöztem 2.-szor is férjhez mentem.Szintén nem voltak hajlandók eljönni az esküvömre,és ugyancsak kijelentették se az uj férjemre se családjára nem kiváncsiak.Ez a férjemnek is rosszul esett,így abba maradtunk hogy ha családostól nem mehetek akkor nem megyek hozzájuk,mert nem akarok magam menni ,mert begörcsöl a fejem és gyomrom mindig rosszul voltam a látogatás után.Most majdnem 40 éves vagyok,és szülinapomon felhívott apám hogy boldog szülinapot,de soha többet ne telefonáljak.Meg se tudtam szólalni letette a telefont.Lassan eltelt egy hónap és csak örlödök,férjem és családja azt mondja hogy fogjam fel hogy bármit teszek,sose fogok kelleni,csak ürügyet kerestek hogy megszabaduljanak t?lem.Foglalkozzak velük a mostani családommal,mert ?k szeretnek.Még annyi van hogy apámnak még 2 édes gyermeke van.akit nem ? nevelt csak engem,?ket a mai napig nem is látta.Unokája sem érdekelte,a többir?l még csak nem is tudd,mert mikor mesélni akartam hogy én megkerestem testvéreim azért is megharagudtak.Szóval most ott vagyok,hogy elküldtek és szenvedek hogy mit tegyek,mert tisztelem és szeretem ?ket de bármit mondtam mindig,meg se hallgatak...létszi adjatok tanácsot!

Legjobb válasz: Itt egy nagyon kemény döntést kell hozni, és tényleg nem keresni õket, viszont akkor nem szabad reagálni az õ keresésükre sem a jövõben. Gondolom, idõs korban azért jól jönne majd egy támasz. Azok alapján, amit leírtál, én úgy kezelném õket, mintha meghaltak volna, ha 40 év alatt nem értették meg a helyzetedet, akkor most már hiába próbálkozol. Nézd a jó oldalát, többet tudsz a saját családoddal foglalkozni, és õk adnak örömet az életben.

Ha valóban semmi olyat nem csináltál, amiért a szüleid haragudhatnának Rád, akkor apukád iszonyúan szégyellje magát! Lehet újranõsülni, újra férjhezmenni, de a gyerekem, az a gyerekem és ha az új páromnak ez nem tetszik, el lehet kullogni!!! Apádnak fontosabb volt az új asszony, mint a gyereke, én az ilyen apát nem sajnálnám. Én hasonló cipõben voltam, de nekem vn egy aranyos anyukám, aki mindenért pótol, így apám rohadtul nem hiányzik. Az új férjed elfogadja az elõzõ házasságodból született gyereket? Ha igen, nagyon becsüld meg, mert akkor nagyon szeret Téged és csak velük foglalkozz, az ilyen apát hagyd elsorvadni majd akkor is, ha 90 évesen felhív, hogy segítségre van szüksége. Lehet, kicsit durva vagyok, de az én családom miatt is vannak azért indulatok.
Itt egy nagyon kemény döntést kell hozni, és tényleg nem keresni õket, viszont akkor nem szabad reagálni az õ keresésükre sem a jövõben. Gondolom, idõs korban azért jól jönne majd egy támasz. Azok alapján, amit leírtál, én úgy kezelném õket, mintha meghaltak volna, ha 40 év alatt nem értették meg a helyzetedet, akkor most már hiába próbálkozol. Nézd a jó oldalát, többet tudsz a saját családoddal foglalkozni, és õk adnak örömet az életben.
Nagyon sajnálom ami történt veled. Az a baj, hogy ebben tanácsot adni nagyon nehéz, mivel ugyanazokat tudjuk mondani Neked szerintem, mint a férjed családja. Próbáld meg elfogadni, gondold azt, hogy meghaltak.."gyászold" meg magadban õket. Majd próbálj az igazi családod felé fordulni, hiszen szerintem az az igazi család aki szeret és gondoskodik. Valószínû, majd amikor lerobbannak a lábukról akkor majd megbánják ezt. Remélem sikerül tovább lépned és az igazi értékekkel foglalkozni. Addig is kitartás :)
Szeresd önmagad annyira, hogy azokat szereted, akik viszont szeretnek! (Kifejtsem bõvebben, vagy érted ennyibõl is?)
Hat ez nem semmi !!!!! Figyelj ha 40 ev utan nem tudtak el fogadni akkor most sem fognak...Biztos van valami amiert a mustoha anyud ellened forditotta az apad. orokseg talan betges no es csak a magaenek akarja tudni... ilesmikre gondolok :s en is azt tudom tanacsolni mint a parod szulei..hogy foglalkoz a te csaladoddal keresd ott a boldogsagod!! Ebben az eletedben nem adatott meg a szuloi szeretett szamodra de ettol nem kell az egesz eleted keserusegbe le elned ! en azt mondom kezdj uj eletett! fejejtsd el oket! Probalj kevesebbet rajuk gondolni ..Ha hiszel ilyesmikben es segit akkor manj el jogazni vagy jarj meditaciora..attol kicsit jobban lesz a lelki alapotod hidd el segitenek kicsit helyre allitani ott..nekem is segitettek... Es tenyleg azt tanacsolom hogy szedd ossze a maradek erodet es legyel boldog a csodalatos csaladoddal akik boldogga tehetnek!
Sajnos a szeretetet nem lehet kierõszakolni, sõt, még kérni sem. Megértem a helyzeted. Ha édesapád kérte, hogy ne hívd többé, akkor ne tedd. nyilván szeret téged, de a családja ezt nem szeretné, neki meg nincs önálló akarata velük szemben. Bizony, szeresd azokat az embereket, akik téged is szeretnek és melletted állnak. Belõlük meríts erõt. Viszont felmerül a kérdés: hol van az édesanyád?
Igen, próbálj boldog lenni a jelenlegi családoddal, hiszen õk szeretnek téged! Tényleg, anyukád meghalt, elvált, elköltözött?
40 éves felnõtt nõ vagy.Van egy csodás családod a férjed részérõl.Szeresd õket, és vedd úgy, hogy a te szüleid meghaltak.. Felesleges ezen rágódni éveken át, mert csak a te életed megy tönkre idegileg.. Én sem kellettem anyámnak.Ez van..Nem fogok azért keseregni 39 évesen mert az alkoholista anyám félredobott minket. Ha nem kellettem neki, akkor õ sem kell nekem..Ma nekem is boldog családom van.Imádom a férjem a fiam, és nekem ennyi elég.Õk szeretnek.Anyám meg??? Ma egyedül, magányosan kínlódik, mert nincs senkije aki elmenne a gyógyszereiért, vagy elvinné orvoshoz, vagy csak ott lenne mellette..Egyedül is fog meghalni..Ez az õ büntetése..Én számomra már 20 éve halott.
A kérdező hozzászólása: Szinte mindenki ugyan azt tanácsolta nekem amít a férjem is, hogy tekintsem ugy mintha nem élne, és lépjek tovább.Ha felhívom meg is érdemlem, mert csak az lesz az eredmény hogy megint elküld én meg sírok napokig.Azt nem szeretné ha ezen tenném magam tönkre, azt hittem hogy õ tul kemény vagy kicsit érzéketlen, de mivel mindenki ezt írja valószínû hogy ez a helyes út.Nagyon nehéz lesz, mert mindig imádtam apám, nagyon szeretem de a nevelõanyám teljesen ellenem uszította, valószínüleg õ mondta neki hogy fejeztesse be hogy oda telefonálok, egyébként õk sose hívtak fel egyszersem az évek alatt csak én.Édasanyám nincs, õ 2 éves koromban lemondott rólam, 2 testvérem felnevelte én maradtam apámnál hármunk közül.Õ meghalt ugy hogy sose láttam.És testvéreim meg az apjukat nem látták sosem, de õ él.
Hát sztem kérdezõ neked sincs szükséged, szar emberekre, márpedig a leírásból nézve a te szüleid is azok.. Miylen anya az aki lemond a gyerekröl.... Kb oylan mint az enyém aki csak azért szült, hogy nehogy az utcára kerüljön.
Ha olyan szomorúságot érzel, amit már szerinted nem tud ember megoldani, próbálj Jézus felé fordulni.
Sajnálom, hogy neked sohasem lehetett családod. Az, amiben éltél, nem család sajnos, a nevelõanyád kezdettõl fogva elzárkózott tõled, apádnak pedig választania kellett, és valamilyen okból a felesége mellett maradt. Szerintem szeret téged, de a nõ annyira hatással van rá, hogy érte lemondott arról, hogy az apa és nagyapa lehessen. Hogy mivel tudja ennyire befolyásolni, azt én nem tudhatom.. Gyenge ember az apád, sajnos nem tudott kiállni érted, valószínûleg mostanra pedig lemondott arról, hogy változtasson bármin is. Ha valamikor hallani fogsz még róla, az akkor lehet, ha a felesége már nem él.. Neked viszont el kell ezt fogadnod, bármilyen nehéz is. Van családod, akik feltétel nélkül szeretnek, ne õröld fel magad amiatt, hogy olyan dologra vágyj, ami nem valósulhat meg. Sosem fogod megváltoztatni a múltat, anélkül pedig a jelen sem fog változni. Lépj túl rajta! Nem a te hibád, hogy így alakult, ne tedd a saját - és a családod! - életét tönkre azzal, hogy megrekedsz az életet egy pontján, és csak keseregsz, amiért ott és akkor rosszul alakultak a dolgok. Ha a testvéreidet eddig nem kerested meg, én megtenném a helyedben. Talán velük tarthatnál kapcsolatot, ami ugyan nem lesz testvéri viszony - ahhoz közös múlt kell - de ha õk is nyitottak feléd, talán mégis marad valaki a rokonságból, aki közel állhat hozzád. Ne tiszteld és szeresd a "szüleidet", mert nem érdemlik meg. Felneveltek, ez igaz, és emiatt gyûlölni sincs okod õket, de véget ért az a fejezet az életedben, amiben õk szereplõk lehettek. A nevelõanyád semmiféle érzelmet nem érdemel részedrõl, apád pedig csak sajnálatot, amiért rosszul döntött, és egész életében bánthatja majd választását. Te pedig legyél boldog! Senki mástól nem függ a boldogságod, csakis magadtól!

A baratom szeretne kinyalni de nem engedem, mert tul sok feherfolyasom van es felek, hogy budos lenne vagy egyaltalan attol hogy tul sok a folyasom. Mit tegyek hogy neki is es nekem is jo legyen?

Legjobb válasz: az a folyás az alap dolog...nélküle szexelni sem lehetne meg nem lehet nélküle semmit csinálni,szal nyugttan megengedheted neki

az a folyás az alap dolog...nélküle szexelni sem lehetne meg nem lehet nélküle semmit csinálni, szal nyugttan megengedheted neki
Ez természetes.A barátod is tudja szerintem úgyhogy õt nem zavarja biztos a folyásod.
Hát... A barátodnak is van egy "fehér folyása", ami ugyanolyan természetes, mind a tied, mégsem undorodsz, nem? Ha idegenkedsz, elõször engedd, hogy puszilgassa, ilyenek, annyi alatt nem érzi az ízét. Látni fogod rajta, hogy élvezi, és megnyugszol...
Nekem sok fiú barátom van a legtöbb arról számol be, hogy a barátnõje mellé lassan már felmosó kell, mert ha csak meglátja elázik a bugyija :DD szóval szerintem a pasikat ez nem zavarja, sõt szeretik. Ha a barátod szól miatta (amit kétlek) akkor se zavarjon, mert a legtöbb pasi ezt szereti. Ha nincs probléma akkor fogadd el, hogy veled ez így van. Egyébként nekem is elég sok. Vagyis régen nagyon sok volt mostanában csak idõnként, illetve olyan szituációkban :) de akkor meg természetes. Ez olyan, mint hogy ha csókolóztok meg egyebek akkor neki feláll a farka. Egy jelzés, hogy élvezi. Tehát ez természetes és ezt hízelgõnek kellene találnia magára nézve. És mondom, ha neki nem tetszik majd szépen nyugodtan mondd el neki, hogy a hiba az õ készülékében van :D ne zavarjon ez téged egyáltalán :)
Szerintem ha ez ennyire zavar, mindenképpen szólj errõl a nõgyógyászodnak. Nekem is nagyon sok folyásom volt, aztán elmentem a dokihoz, aki felírt nekem hüvelykúpot. A következõ hónapban még nem volt semmi változás, de a 2. 3. hónapban teljesen megszûnt ez a probléma. Így már nem érzem kellemetlenül magam szeretkezés közben.
Fehér folyása a nõk nagyon nagy részének van.És nem keverendõ össze a candida gombával. Ha gombás leszel észre fogod venni.A gomba nem egészséges jelenség és nem is úszod meg kellemetlenségek nélkül viszont a fehér folyás az normális. Ha nincs viszketõs egyéb kellemetlen panaszod akkor nyugodtan hagyd magad.. . Ha úgy gondolog hogy nálad ez nem normális akkor menj dokihoz és õ megadja rá a pontos hihetõ választ.
A fehérfolyás Candida gombára utal, ami kisebb-nagyobb mennyiségben megtalálható mindenkiben!Méreteleníts, ne egyél éhgyomorra édeset, és cukorból is kevesebbet, így csökkeni fog a fehéfolyásod!
A kérdező hozzászólása: Gomba nem valoszinu mert rendszeresen jarok dokihoz is es figyelek a tisztalkodasra. De ugye mikor gyengeden hozzamer csokolgat akk vegem van egyre tobb folyasom lesz (tudom ez termeszetes) de felek hogy ot ez zavarja

Mit tegyek a gyerekem túl sokat gépezik és ha kikapcsolom a gépet elkezd dühöngni fenyegetni! Mit tegyek?

Legjobb válasz: És te most mit csinálsz?! :) Valami más programot kellene kitalálnod neki. nem tom hány éves a kölköd, de ha tizenéves most kelle befognod a házimunkába, vagy ilyen vacak napokon elõvenni valami társast, esetleg még a haverokat is átlehetne hívni hétvégenként, mármint az övéit. de csak szigorúan gép mentesen.illetve megbeszélhetnétek napi 1-2 órát amit beoszthat a nap folyamán gépezésre. Ajánlhatom még a konyhában való sütés-fõzést. befoghatnád krumplihámozásra és ha segít kaphat 20 perc internetezést, vagy játékot...

És te most mit csinálsz?! :) Valami más programot kellene kitalálnod neki. nem tom hány éves a kölköd, de ha tizenéves most kelle befognod a házimunkába, vagy ilyen vacak napokon elõvenni valami társast, esetleg még a haverokat is átlehetne hívni hétvégenként, mármint az övéit. de csak szigorúan gép mentesen.illetve megbeszélhetnétek napi 1-2 órát amit beoszthat a nap folyamán gépezésre. Ajánlhatom még a konyhában való sütés-fõzést. befoghatnád krumplihámozásra és ha segít kaphat 20 perc internetezést, vagy játékot...
az en gyerekem is sokat gepezett, de amiota jo idok vannak kozos programokat szervezunk, setalunk, jatszunk a jatszoteren es ha rossz ido van mar nagyon nem is jut eszebe, vagy ha igen akkor kitalalom hogy rajzoljunk egyutt, melyikunk rajzol szebbet es igy az ido eltelik.
Van egy sorozat, a "Szuperdadus", az ötlete hasonló szituációban a következõ volt. Persze, ezeket a szabályokat feltétlenül beszéld meg a pároddal és a gyerekkel. Adj neki feladatokat, amiket ha teljesít, perceket kaphat "gépezni".Ez lehet háztartási, tanulási, viselkedési forma.Ha nem teljesíti valamelyiket, visszaveszel az addig megnyert perceibõl.Fontos, hogy ne inogj meg, légy következetes!Magyarázd el neki, hogy valószínûleg már netfüggõ, és ez nagyon káros! Nehezen fog beindulni, de meglátod, mûködik a dolog! A pofon, üvöltözés nem javít a helyzeten.SOK SIKERT!
Hát... lehet, hogy valamit nagyon elszúrtál korábban. Azért úgy ne kapcsold ki a gépét, hogy ott ül elõtte. Beszéljétek meg, hogy mi a feltétele a gépezésnek, és hogy mikortól meddig ülhet a gép elõtt, és mindketten tartsátok be az ígéreteteket.
Az is hátrány, ha a saját szobájában van a gép, hisz ilyenkor akkor gépezik amikor akar. Hogy ne legyen teljesen "kocka", szerintem itt a jó idõ, hétvégékre érdemes programokat szervezni. Akár egy nagy séta, túra, vagy strandolás valamelyik közeli fürdõben vagy nyílt strandon. Ha ilyen helyekre mentek, összebeszélhettek a barátai szüleivel, és esetleg õk is veletek tarthatnak, így a gyereknek is sokkal nagyobb élmény marad. Vagy akár lemehetnének együtt focizni, vagy játszani. Ott lehetnének nálatok pár órára gépezés nélkül... Ha még 11-2 éves, akkor simán le lehet szoktatni az állandó gép elõtt ülésrõl. Késõbb már nehezebb. Egyébként magamról is tudom, és unokahugomról is, hogy ha hirtelen jön valami, ami miatt nem ülhet gép elé az ember, akkor feszült lesz, és ideges (fõleg ha találkát beszélt meg valakivel msn-en), ha valami elõre megvan beszélve, akkor kevésbé... sõt ha jó programokat sikerül kiagyalni, akkor az sem érdekel, ha hetekig nem ülök gép elõtt.
Mi az, hogy FENYEGETÕZIK? Adnék én neki! Ha nem tanul, nem segít be itthon, akkor nincs gépezés, nem szabad ennyire ráhagyni mindent a gyerekre, fogd sokkal szigorúbban, mert rengeteg bajod lesz vele késõbb!
Szia! A lehetõ legrosszabb dolog, ha emiatt veszekszel vele és még pofon is vágod. A fiad azért gépezik állandóan mert a számítógépes játékok által sikerélményben lehet része, amit a való világban nem kap meg. Gondolom nem jár túl sok különórára és nem sportol vagy zenél. Ezek azok a dolgok, amiket, ha csinálna nem kellene a számítógéphez fordulnia. Ha még fiatal akkor könnyebb leszoktatni róla, elég ha oda figyelsz rá és többet mondod, neki, hogy szereted és elküldöd, valami gitárórára vagy focizni vagy valamilyen külön órára. Ha idõsebb mondjuk 13-15 éves akkor már keményebb menet lesz, de akkor is a legfontosabb, hogy ne ordítozz vele, mert amellett, hogy ugyan úgy fog gépezni, még meg is utál, hogy folyton szapulod. Az apukája mit szól mind ehhez? Ugyan is neki is részt kellene venni ebben mert ketten csináltátok.
Éreztesd vele hogy te vagy az erösebb, és ne hagyd hogy fenyegetözzön. Ha kell akkor 1-2 pofon ilyenkor nem árt. Én is igy csináltam.
Eloszor is két nagy pofon!!! Másodszor meg szaba´lyozd be neki hogy egy nap csak ...órát lehet a gépen!!!Vannak más dolgok is amit csinálhat!ès ha sokat dunnyog akkor meg igazuk van azoknak akik azt mondják egy kis HÀZIMUNKA!!!
Látom sokak szerint a pofon a megoldás :D:D Rohadtul nem az a megoldás. Meg beszabályozni, hogy mennyit gépezhet. Egyszerûen tanuljon meg elõtte pakoljon el takaritson ki a szobájába azt had gépezzen. Gondolom nem azért gépezik, mert sok a közös program. Szervezzetek kirándulásokat. Pofon és korlátozások ebbe a helyzetbe semmit nem érnek.
hát hogy képzeled ezt nem a gyerek hanem te 16 éves vok 6-7 órákat szoktam gépezni nyáron 24 egyszer volt ojanis hogy 48 örát igen de hagyd a gyereked gépezni tanult porszivozot rend van gépezen enyi

Mostanában túl sokszor elfog a nosztalgia, mindig arra gondolok, hogy régen milyen jó volt, most meg nem találom a helyem. Ti nem szoktatok néha túl sokat is agyalni a múlton? Mit tegyek, hogy végre a jelenben élhessek?

Az a roszz, hogy egyébként, ha meghallok egy régi számot, meglátok egy régebbi filmet, akkor is egybõl elfog az erõs nosztalgia. 23/L

Legjobb válasz: *rossz

A kérdező hozzászólása: *rossz
Folyamatosan. Én teremtettem magamnak egy képzeletbeli világot, amit akkor látogatok, amikor akarok. Mint egy skizofrén némber, haha. De így könnyebb elviselni...
Én már sajnos 16 évesen csinálom ezt. Nem jó ez így.
Én meguntam, hogy a valóságban nem akartam megfelelni, és ezért menekültem valahova, ezért most keményen elkezdtem az életemet rendbe tenni. Azt csinálom amit szeretek, és lesz..ok mindenkit, aki ebbe beleszól. Könyvet írok, kondizok, és akármennyire is nem illik össze a kettõ, szeretem elfoglalni vele az idõm... Meguntam, hogy az álomvilágomban az emberek jók, de amikor kilépek az utcára, akkor mindenkiben csak a rosszat látom...
A kérdező hozzászólása: Én is így vagyok, felépítettem egy álomvilágot, amiben tök jól érzem magam, a külvilág felé meg bezárkózom, de sajnos néha a realitással is szembe kell nézni és akkor látom, hogy mennyi bunkó, idióta ember van, akiknek minden bántását magamra veszem és rágódom rajtuk túlérzékeny ember lévén.
Érzékeny ember? Tetszik! Én fiú létemre nem tudok "nagyobb lenni", mert nincs szívem könyökölni, mert nem csak 1-2 gonosz embert tennék tönkre, hanem sok ártatlant is, ezért látszólag nem jutok az egyrõl a kettõre... Azt tapasztaltam, hogy ha van egy-két olyan barátod, akivel lehet építeni a valóságot, akkor idõvel a kitalált világod az alapja lesz a valóságnak, és abból merítve erõt tudni fogod, mit, és hogyan tegyél a valóságban. (én picit így élem meg) Persze érdekelne, hogy milyen valóságba menekültél, de tudom, hogy ez elég intim téma, fõleg, hogy egy vadidegen vagyok, de ha van bátorságod elmondani privátban, nagyon hálás lennék.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!