Találatok a következő kifejezésre: Tudtommal a alatt a (195 db)

Milyen zene szól ez alatt a videó alatt? Hasonlót tudtok ajánlani?

http://www.kickstarter.com/projects/2037429657/almond-80211a.. Videó egyb?l legfelül.

Vizesedésre tudtok ajánlani valamit? Több mint 30kg-t szedtem fel terhességem alatt, 18 már lement, de még rettenetesen vizes vagyok. A karom a lában a combom, minden hol jó mélyen ott marad az ujjam nyoma.

Csalán, vízhajtó tea semmit nem használ.Evésre is igyekszem figyelni.Van valakinek valami tuti ötlete?3 hónapos a babócám, és nem szoptatok.Nincs tejem.

Legjobb válasz: Zöld teát igyál,de ne filtereset,hanem leveles Mate teát.(Gyógynövény boltba szoktam venni.Egy csomag 790ft és kb 2 hónapig elég) Én is vizes voltam ,mindent kipróbáltam és ez pár nap alatt segített. Ne ízesítsd be semmivel,csak úgy natúr igyad .Napi 1-2 liter még a fogyó kúrába is segít,mert természetes méregtelenítõ is.

Zöld teát igyál, de ne filtereset, hanem leveles Mate teát.(Gyógynövény boltba szoktam venni.Egy csomag 790ft és kb 2 hónapig elég) Én is vizes voltam , mindent kipróbáltam és ez pár nap alatt segített. Ne ízesítsd be semmivel, csak úgy natúr igyad .Napi 1-2 liter még a fogyó kúrába is segít, mert természetes méregtelenítõ is.
Nekem van még egy tippem. Petrezselyem leve. Ha nagyobb mennyiségbõl gyümölcs centrifugával kinyeritek a levét. A sima levelû metélõpetrezselyem és a gyökérpetrezselyem levelébõl készült gyógytea fõleg a kiválasztórendszerre gyakorol jó hatást, segít a vese- és hólyagpanaszok megszüntetésében. A petrezselyemtea emésztést elõsegítõ, vízhajtó hatású. Segít a szövetekben felgyülemlett folyadék kihajtásában, valamint csontritkulás, ízületi gyulladás kezelésében.
22.50 de könnyen ítélsz! Esetleg képzeld magad ugyanebbe a helyzetbe, és gondold át, neked vajon hogy esne, ha valami ostoba szuperanyuka szar anyának kiáltana ki úgy, hogy fogalma sincs a helyzetedrõl! Ezek a megnyilvánulások mérhetetlen butaságra utalnak, talán óvatosabban vele. Kérdezõ: próbáld teljesen elhagyni a sót, és valóban próbálhatsz valamivel több vizet inni, nekem is mondta a doki, hogy ha nem iszok eleget akkor visszatart a szervezet. De mindenképpen beszélj orvossal, mert marhára kényelmetlen lehet neked ez az állapot:( Kitartás, és jó babázást! ҝ
egyetértek, hogy rengeteg folyadékot fogyassz! hagyd el teljesen a sót, a készételeket, a felvágottakat és a sajtokat, mert ezek is olyan anyagot tartalmaznak, ami megköti a vizet. amúgy a csalán teát is megrpróbálhatod újra a terhesség lehet, hogy megváltoztatta valamennyire a szervezeted és már mûködik, egy próbát megér. ha nem jó, a petrezselyem, zeller, paradicsom, uborka, dinnye és általában a nyers gyümölcs, zöldségek vízhajtó hatásúak.
Igyál rengeteg vizet. Kicsit hükyén hangzik vizesedésre, de csomó helyen azt olvastam, hogy ha keveset iszunk, a szervezet jobban megköti a vizet. Én napi 3-4 litert iszom minimum, nekem nagyon mûködik - 4 hós a babóm. Valamint én megnézetném a helyedben a pajzsmirigyemet. Az sok kellemetlenséget tud okozni....
A kérdező hozzászólása: 23:40 Köszi a megértést és a helyretételt.:) A háziorvos is csak a vízhajtó teát javasolja, meg más teákat ( azt nem fejtette ki, hiába kérdeztem) mert pattognak a vizereim is úgyhogy mást egyenlõre nem javasol Ugyanakkor erõlteti hogy csináljak valamit, mert el kellenne kezdeni kezelni a lábamat trombózis veszély miatt.amit viszont nem tud, mert sok a víz.Hétfõre van idõpontom sebészhez, csak egy minimálisat csökkenteni kellene valahogy.
OFF: 22:50-es, tipikus esete vagy azon anyukaknak, akiknek eletuk legnagyobb eredmenye, hogy szultek egy gyereket. Hajra, most jol megmutattad te mennyivel jobb anya vagy! Ha csak kotozkodni tudsz, akkor minek irsz ide? ON: Vizhajto teakon kivul nekem sincs otletem. Haziorvost kerdezted mar?
A kérdező hozzászólása: A szoptatás próbálgatását pedig múlt héten adtam fel csak végleg, miután már régen nincs 1 csepp tejem sem.
A kérdező hozzászólása: Nem a kinézetemmel van gond, egyáltalán nem foglalkoztat.Csak amikor 3*-r akkorára van dagadva a lábam akkor nem épp kellemes mászkálni vele.
A babavárás 9 hónapjában kellett volna odafigyelni és akkor most a szoptatásra koncentrálhatnál.Ez egy anya dolga ilyenkor!!! Neked sem a gyerek az elsõ! Ajjaj....!!!!!
A tuti ötlet az idõ. Miért akarnál normális esetben szülés után 3 hónappal ugyanúgy kinézni mint elõtte???
Mióta próbálkozol ezekkel a teákkal? Akkor ne csodáld, hogy nincs tejed. Én a helyedben még mindig nem adnám fel a szoptatást. Ha próbálkozol talán ingerböl is lehet, hogy sikerül.
Szoptatás alatt ne méregteleníts, ne igyál ilyen teát.
Ne izgulj. Én is 30kg-ot híztam. 48kg-al indultam de 78 után azt mondtam nehogy megmondják, hogy hány kiló vagyok mert rosszul leszek. Simán lement. Semmit sem tettem érte. Kb. 1 év alatt. Én szoptattam, ezért talán neked lehet, hogy egy kicsi sport kellene. Csak laza otthoni. De még szerintem várj egy kicsit vele. Ne légy türelmetlen!!!
Szia! A paradicsom remek vízhajtó!
Bocs az off-ért, de ezt a teát szoptatás alatt is lehet inni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok a tippeket.Teázok már meglátjuk melyik használ majd.Sorban megyek az ötletekkel. :)

Tudtok olyan italokat a vizen kívül, amit nyugodtan fogyaszthatok fogyókúra alatt?

ital, fogyókúra, víz, kalóriaszegény

Legjobb válasz: tea és kávé cukor és tejszín nélkül

tea és kávé cukor és tejszín nélkül
tea energiamentes (és lehetõleg szénsavmentes) ízesített víz/üdítõ
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) és a limonádé, narancslé?
limonádé okés (édesítõszeres) narancslé csak mértékkel a gyümölcscukor tartalma miatt
A kérdező hozzászólása: oké, köszi :)

Elõzõ kormány privatizált még se tudták 3% alatt tartani a költségvetési hiányt. A mostaninak nehezebb dolga van, még is marad pénz államosításra és 3% alatt tudja tartani a hiányt. Miért van ez?

Legjobb válasz: Mert az elõzõ kormányhoz képest brutális mértékben emeltek adókat, és szedik be mindenhonnan a pénzt. Persze ettõl még örülök én neki, hogy a világgazdasági helyzetünk legalább minimális javulásba kezdett, meg a megítélésünk is nõtt az EU-ban, de ettõl még a magyar átlagembernek nem lett jobb.

Mert az elõzõ kormányhoz képest brutális mértékben emeltek adókat, és szedik be mindenhonnan a pénzt. Persze ettõl még örülök én neki, hogy a világgazdasági helyzetünk legalább minimális javulásba kezdett, meg a megítélésünk is nõtt az EU-ban, de ettõl még a magyar átlagembernek nem lett jobb.
Gazdasági növekedésben nem az a cél hogy megtartsd a pénzt, hanem hogy jól fektesd be. Ha a befektetésed jövedelmezõbb, mint a felvett pénz kamata, akkor jó üzletet csináltál. Gazdasági stagnálásban pedig nincs befektetés. Se kamat, se növekedés. Államosításra pedig nem kéne költeni, pláne nem a lenyúlt magánnyugdíjakból.
A kérdező hozzászólása: Én nem is gondoltam arra, hogy jobb lehet a helyzetünk, azért ha valaki fizetésképtelenné válik az elég komoly újratervezést igényel. Európában talán sehol se lett jobb az emberek helyzete a válság óta... Fõleg nem a válság országokban. Minimálbéresként nekem nem változott sokat a helyzetem, annyival nem lettek drágábbak az árak, bár eddig is megnéztem, hol költöm el a pénzemet. (pl multik szerintem egyre drágábbak). Sõt a rezsicsökkentést is megéreztem, nekem jól jött az a pár ezer forint.
Mer ezek kiszíjják a magyarság vérit az utolsó cseppig!
A multik egyre drágábbak. Nagyon örülök ennk a kijelentésnek, remélem mások is észre veszik. Kis boltom van, a fó profil a zöldség-gyümölcs, de van vegyes áru is. A zöldségfélével gyakorlatilag egész évben a multik alatt vagyok, de sok esetben a gyári csomagolású élelmiszereket is olcsóbban tudom adni. Ez pedig egyértelmûen a kormány munkájának tudható be.
Mert a világgazdasági válság elõttig az Uniós tisztviselõket semelyik tagállam hiánya nem érdekelte túlzottan mindenki szépen növekedett jó volt minden, nem akarták ezt holmi akadékoskodással elrontani, aztán a válság után õk is összébb húzták az uniós költségvetés nadrágszíját és szigorúbban rárepültek az ellenõrzésre. Most megfelelési kényszer van, elvárja a klubtagsági elõnyökért az Eu, ezért a kormány is ügyel rá hogy 3% alatt legyen a hiány. Amit eddig egy egész évig sikerült tartani, illetve kiderül pár hónap múlva, hogy most sikerül-e, mert egyenlõre rezeg a léc a 3% körül. Államosítani meg az MNB pénzébõl államosítanak nem a központi költségvetésbõl, amire addig nem volt lehetõség, amíg nem nyíltan pártkáder került az élére és az egyéb kormányfüggetlen szervek lefejezéséhez sem volt meg a szükséges többség.
A 2010-es kormányváltás óta érezhetõen jobban élek én is. Az szja csökkentés miatt, kb. 30%-kal nõtt a nettó keresetem, pedig a bruttó alig változott. A rezsicsökkentés is sokat számít, a villanyra havi 9 helyett csak 7-et költök, gázra havi 30 helyett 25-öt. Ez nekem sokat számít. A hitel végtörlesztésérõl nem is beszélve.

Mik a hátrányai egy 2x konverternek? Tudtok 100000 alatt mondani egyet canon ef s objektívhez?

Legjobb válasz: Vannak olyan minõségûek amelyek nem rontják az optika rajzát jelentõsen.Ezek fõként az 1,7 szerezõk között van.Nekem pld Soligor van ami nagyon jónak mondható.Százezer Ft az nagyon sok!Kérdés milyent lehet kapni az üzletekben, mert azt csak ott lehet megkérdezni hogy Canon EF S-hez van e.

Vannak olyan minõségûek amelyek nem rontják az optika rajzát jelentõsen.Ezek fõként az 1, 7 szerezõk között van.Nekem pld Soligor van ami nagyon jónak mondható.Százezer Ft az nagyon sok!Kérdés milyent lehet kapni az üzletekben, mert azt csak ott lehet megkérdezni hogy Canon EF S-hez van e.
A kérdező hozzászólása: És mennmivel jobb egy mondjuk 100 mmeres makró objektív?
A kérdező hozzászólása: Canon objektívhez ilyen a szerencsémre gondolom nem létezik
Lecsökkenti a közelpontot, így nem makro objektívekkel is lehet makrózni. Cserébe fényerõt vesztesz, és nem tudsz végtelenbe fókuszálni. Viszont nem ront a képminõségen.
A kérdező hozzászólása: A makro kozgyuru sor mit csinál ?
A kérdező hozzászólása: Igen utána megint elolvastam amit irtal és rájöttem hogy az elsõre vonatkozik.bárcsak az utóbbi lenne olcsó.:-)
Neeeem, a 18-105 az olcsó :) (Csak az Nikon, így neked nem jó.) A makro és a középmessze látás azért illik össze, mert távolságot kell tartani a témától. Ha nagyon közel vagy, akkor torz lesz a perspektíva ("kijön a közepe"), valamint ha bogarazol, az elszalad. Nem tudok olyan objektívet, ami jó tele (tehát ténylegesen messze látó, mondjuk legalább 200 mm-ig elmegy) és jó makrós is. Én makrózni 100 millis fixet használok, ez inkább portrézni jó még. Viszont vannak 70-300-as Tamron és Sigma objektívek, amik elvileg tudnak 1:2 leképezést, ami nem teljes makro (az 1:1 lenne), de nagyobb dolgokhoz jó. Viszont ezeket nem ismerem.
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem régóta fotózom és ebbõl most tanultam.a makro és a messzelatas összeillik?vagyis egyben makró és jól meszelató objektívet tudsz mondani?de mondjuk amikor mondtad h 28 300 mm canon objektív és h az olcsó azon meglepõdtem.
Nem nagyon vagy képben a DSLR terepen. "Tudsz ajánlani egy olyan objektívet amivel egyben tájképeket is lehet csinálni (18 mm )kb, nagyon jól makró képes" Ez már eleve kizárja egymást. Tájképhez valami nagy látószögû objektív kell (kb. max 35 milliméterig az esetek többségében), míg makróhoz a 40 is rövid, inkább 100 milli körül érdemes keresgélni. "és jó messzire el is megy (kb 250-300 mm ig)" A 18-sokszáz objektívek a szuperzoomok. Az ember általában azért vált DSLR-re, mert elégedetlen a képminõséggel. A rossz kép pedig nagyban a szuperzoomoknak köszönhetõ, nehéz ezeket jól összerakni. A legjobb ilyen jellegû próbálkozások talán a Nikon 18-105 és a Canon 28-300. Elõbbi még nem is drága. "és hozzá konverter is jó." Konverterezni a teléket, vagy a fix hátsó elemû objektíveket lehet. A 18-ról induló, nagylátó csodákat nem. Mellesleg nem is mennél vele sokra, egy 18-105 minõsége is hulladék lenne, ráadásul elvesztenéd az AF-et, mert a belépõ gépek nagy része nem tud f5.6-nál sötétebb objektívvel fókuszálni, ezek pedig konverter nélkül is 5.6-osok.
A kérdező hozzászólása: Tudsz ajánlani egy olyan objektívet amivel egyben tájképeket is lehet csinálni (18 mm )kb, nagyon jól makró képes és jó messzire el is megy (kb 250-300 mm ig).és hozzá konverter is jó.canonhoz. hogy jó tájképet tudjon csinálni az a legkevésbé lényeges.ilyet tudsz ajánlani.
Upsz, ami még kimaradt: ahányszoros a konverter, annyit esik a fényerõ (tehát 300 f4-bõl 600 f8-at csinál egy kétszerezõ). Valamint (részben emiatt) nagyon lassú lesz az AF.
Az nem 1, 4-szerezõ akart lenni? Ami a kérdést illeti: a konverterek mind sokat húznak a képminõségen, még a 140 ezresek is, ezért csak jó minõségû, fix objektívekhez szokták használni (fix 300, 400, esetleg a profi 70-200 zoomok). Viszont nem tudok olyan konverterrõl, ami EF-S objektívekre jó lenne. Ezeket a kisebb szenzorra máshogy tervezik, a lencse hátsó tagja nagyon be tud lógni fókuszálás közben, így összeütközhet a konverter üvegtagjaival.
A kérdező hozzászólása: Hát jó lehet hogy sok de mondjuk ha megnézed a canon 2x konverterét akkor az 130 ezer kb.és ha azt mondod hogy 100 e az sok akkor tudsz mondani egyet ami olcsóbb?ami 2szeres ?
A kérdező hozzászólása: Ès hoonnan tudjam mennyivel csökken a legkisebb tárgytávolsàg?
Elvalnek.
Ha együtt nem tudjátok megoldani, forduljatok szakemberhez. Ha vele sem, akkor én elgondolkoznék a váláson.
Szerintem vmi szexualis aberraciora akarja ravenni a Kerdezot a ferje. Jol mondjak a tobbiek, el kell menni a dokihoz, mert gond van.
Ha régen is ilyen volt, és igy mentél hozzá, akkor edd meg amit fõztél. Ha régen nem ilyen volt, akkor irány egy szexuálpszihológus sürgõsen
mi van?
Elválnék, hogy megtalálja, olyannál a boldogságt, aki kepes erre, és hogy én is boldog tudjak lenni. Egyrészt a szexualitás nem a legfontosabb, de mégis nagyon fontos egy kapcsoaltban. Ha én nem tudom azt nyújtani, amire vágyik, akkor érdemes egymásnak visszaadi a szabadságát. Ráadásul, nem csak én nem tudom neki azt egadni szexuálisan amit õ elvár, hanem õ sem nekem. Egy szakembert fel lehet keresni, ha akkora aberráció áll fenn, viszont az esetek többségében ha arról van szó, amit érteni vélek (dminancia kérdése) nem fognak tudni segíteni, vagy nem valószínû... Viszont nem tudom ez hogy nem derült ki a házasság kötés elõtt? Holt sicher, hgy nem házasodtam volna meg olyannal, akivel a szexuális életünk nincsen rendben...
De remélem (ha nõ vagy), nem a leszopást, vagy az anális szexet tartod aberrációnak. 32/N
Hány éves? Lehet kezd impotens lenni.
A kérdező hozzászólása: Eddig normálisan ment minden, azonban hajjjajjjjjj, nem volt gondunk egymással, sõt. Viszont mostanában olyan alázós verziót vetett fel, amivel nem tudok mit kezdeni. Szexuálpszichológus mit is csinál?
A kérdező hozzászólása: Nem az orállal van a bajom, és nem is az anális közeledéssel(persze ezt azért megelõzi egy beszélgetés, és normális bemelegítés). Konkrétan pl kikötözés úgy, hogy az valóban bevágjon, és fájjon, plusz mondjuk hidegen egy elefántnyi tágító a popsiba kezdésnek, majd azt nyalogasd tisztára.... vagy mondjuk fojtogatás párnával, vagy mélytorkozás ellenkezés ellenére, vagy lilára korbácsolás ahol éri az embert(nemi szerveken is akár)...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!