Találatok a következő kifejezésre: Tudtok valami túl drága (5 db)

Tudtok egy ingyenes vagy valami nem túl drága programot Budapesten?

Köszönöm előre is a válaszokat! :))

Legjobb válasz: Ússz a Dunában.

Ússz a Dunában.
Az Audacity pl ingyenes. Vagy Libreoffice.
Szép az idõ, lehet kirándulni.
Valamelyik nagy áruháznál lehet délelõttönként ingyen korizni, ha van diákod. Vagy csak menj fel a Budai Várba, és sétálgass.
A kérdező hozzászólása: Én az Aréna jégteraszáról tudok, ami most nyitott ki, de azt írják délelõtt is kell belépõt fizetni. De köszönöm az eddigi válaszokat?:)

Fűkaszát szeretnék venni, nem túl drágát, 30 és 45E Ft. Között. Néztem a multiknál a LUX márkát és az EXPERT márkát. Tudtok róla valamit? Érdemes megvenni?

Legjobb válasz: Nem a kérdésedre felelek konkrétan. Egy éve vettem egy FS38 Stihl fûkaszát. http://www.stihl.hu/STIHL-term%C3%A9kek/Motoros-f%C5%B1szeg%.. Szegélynyírónak ajánlják, de a kereskedõ szerint és a tapasztalataim alapján is többre képes, de azért nem egy ipari termelõeszköz. Az igazán nagy és fásszárú gazat nem csípi, de a normál gazhoz jó. Az azóta bekövetkezett meghibásodások száma: nulla. A keretedet feszegeti, de úgy nézd, hogy kapsz egy kaszát, ami sokáig megbízható lesz. Azért részleteztem így, mert én is egy "nem stihl" fûkaszával kezdtem, mondván jó lesz ez csak vágja a gazat. Hát egy nagy kalap szar volt minden szempontból, külön program volt elindítani, de legalább gyenge fos is volt.

Nem a kérdésedre felelek konkrétan. Egy éve vettem egy FS38 Stihl fûkaszát. http://www.stihl.hu/STIHL-term%C3%A9kek/Motoros-f%C5%B1szeg%.. Szegélynyírónak ajánlják, de a kereskedõ szerint és a tapasztalataim alapján is többre képes, de azért nem egy ipari termelõeszköz. Az igazán nagy és fásszárú gazat nem csípi, de a normál gazhoz jó. Az azóta bekövetkezett meghibásodások száma: nulla. A keretedet feszegeti, de úgy nézd, hogy kapsz egy kaszát, ami sokáig megbízható lesz. Azért részleteztem így, mert én is egy "nem stihl" fûkaszával kezdtem, mondván jó lesz ez csak vágja a gazat. Hát egy nagy kalap szar volt minden szempontból, külön program volt elindítani, de legalább gyenge fos is volt.
Szerintem meg nézd meg ezt: Ha már expert és társai: http://www.fuxtec.hu
Egerszalók Miskolctapolca barlangfürdõ


http://www.szupercipo.hu/ Egy bácsi csinálja Budakeszin. Ezt ajánlom.
Csatlakozom az elöttem íróhoz, én is pont ilyet akarok venni a totyogómank.(Gyógytornászunk ajánlotta)Mondjuk nem olcsó éppen, de állítólag jó!

Tudtok valami nem túl drága erős parfümöt, amit sokáig lehet érezni?

Legjobb válasz: IGEN!!! FMGROUP HA SZÜKSÉGED VAN RÁ, KERESSBÁTRAN! ANITA

IGEN!!! FMGROUP HA SZÜKSÉGED VAN RÁ, KERESSBÁTRAN! ANITA


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!