Találatok a következő kifejezésre: Tudtok olyan konkrét (11 db)

Igen.
Én nem.
A kérdező hozzászólása: XD. Leírod a címét?
Nekem is jól jönne :D De középkorról szóló könyvet tudsz ? ( kérdezõ ) ? :)
Lehet regény is .
Csak és kizárólag õsi szimbólumokkal foglalkozót nem ismerek, elvégre a felük ma is él tovább. De ott van a Szimbólumtár (hozsánna a Balassi kiadónak, a neten ingyen is olvasható), hogy mást ne említsek.
A kérdező hozzászólása: hát azért a középkor elég tág fogalom, keresgélj itt pl: http://www.polc.hu/konyv/kozepkor__a_17__szazad_vegeig_/AMI/
Hát nekem van egy könyvem, de abban nem csak õsi szimbólumok vannak. Én mondjuk nagyon szeretem, csak elég húzós az ára. http://www.elixirbolt.hu/hu/webaruhaz/ismeretterjesztes/szim.. Én egy Alexandrában vettem, biztos te is találsz.
szokták, Apeh pár éve rengeteg nagyban eladó emberkét rágatott be a teszveszrõl vizsgálatra
Itt egy egészen jó és szerintem érthetõ link, amelyben benne van hogy 2012-tõl hogyan és milyen értékhatárig értékesíthet valaki magánszemélyként: http://systemmedia.hu/index.php/tovabbi-hireink/2429.html
Láttam magán árusokat, de nem bírságolták meg õket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ha tudtok még valami infót ez ügyben jöhet még :)
Arra azért ne vegyél mérget hogy azért mert magán eladó(nak írja magát), nem hívják be. 5 évig visszamenõleg bármikor elõvehetik. Tavaly elsõsorban azokat hívták be akiknek épp elévült volna a bünti lehetõsége. Illetve már 2012-ben is sok embernél tartottak próbavásárlást. A jogi fórumon írták hogy szarban vannak. Sok ilyen eset van, google a barátod.
A kérdező hozzászólása: Meg tudnád mondani, hogy pontosan melyik az a jogi fórum?

Szegeden tudtok olyan konkrét helyet, ahol kettesben tudunk lenni a párommal hetente egy-két alkalommal pár órát?

Diszkrét helyet keresek, mert sajnos egyikünk lakásán sem oldható meg jelenleg a helyzet.

Legjobb válasz: Vannak olcsó panziók, mi is így csináltuk, minden héten egy napot.

Vannak olcsó panziók, mi is így csináltuk, minden héten egy napot.
Igaza van az elõttem szólónak. És sok panzióban megoldható az is, hogy csak pár órára veszed ki a szobát.
Szeged-Veszprém kézi meccs:D Pont ideális:)


Tudtok olyan oldalt konkrét torrentet(film horror)ami magyarnyelvü? Azt szeretnem kérdezni még letöltöttem egy filmet amin angol nyelven beszélnek. Tudok valahol szikront vagy feliratot szerezni hozzá? (valamelyik programmal? esetleg..

Legjobb válasz: hogyhogy konkrét torrentet ami magyar nyelvû? pontosan milyen filmet akarsz? tessék ez elvileg egy torrent ami magyar nyelvû horrorfilm, én nem láttam: ***** :D feliratot meg letölthetsz az opensubtitles.org-ról vagy a feliratok.hu-ról, és egy vobsub nevû programmal aláteszed õket... ha a felirat és a film ugyanabban a mappában vannak és ugynaaz a nevük. * Automatikusan eltávolított tartalom.

hogyhogy konkrét torrentet ami magyar nyelvû? pontosan milyen filmet akarsz? tessék ez elvileg egy torrent ami magyar nyelvû horrorfilm, én nem láttam: ***** :D feliratot meg letölthetsz az opensubtitles.org-ról vagy a feliratok.hu-ról, és egy vobsub nevû programmal aláteszed õket... ha a felirat és a film ugyanabban a mappában vannak és ugynaaz a nevük.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: ha nem avi formátumban hanem teljes méretes filmeket..ha irnátok magyar szinkronnal!Az elözö válaszolonak köszönöm a válaszát:)
A kérdező hozzászólása: torrentet szeretnék.:)
magyar torrent nem nagyon van. Biztos van egy-kettõ, de nem jellemzõ. A magyar szinkronos fájlcsere leginkább DC-n zajlik.
de sok magyar tracker van, csak a nagyobbakhoz meghívó kell nézz körül itt: bittorrent.lap.hu
néha nzz be erre a címre:bitbarat.biz igaz hogy meghívós, de szokott lenni szabad regisztráció. szivesen küldenék neked meghívót csak félek mert ha nem seedelsz, engem is kizárnak.
általában nem nyilvánosak
A kérdező hozzászólása: éppen ezért írtam ki a kérdést :D hogy van-e olyan oldal, ahol esetleg szerepel 1-2 nyilvánosság elé tárt, mert elég nehéz úgy dolgozatot készíteni ebben a megadott témában h nem általánosságban kell írni a stratégiákról, hanem egy választott létezõrõl :D

Tudtok olyan helyet mondani ahol hivatalos, konkrét külföldi munkák vannak meghirdetve?

Nem apród és társai mert ott szinte az összes kamu....

A Dog Whisperer / Csodálatos kutyadokiból tudtok mondani olyan konkrét részt, amelyikben harapdálós ölbekutyák vannak?

Tudom, minden harmadik részre jut egy, de nincs kedvem végignézni mindet, mire találok egyet... :)

Legjobb válasz: 1. évad 1. rész :D

1. évad 1. rész :D
A kérdező hozzászólása: És tényleg, köszönöm :D Azért várom még a tippeket, a lehetõ legtöbbet szeretném átnézni :)

Olyan szerelmi varázslatot tudtok mondani ami mûködik? Nem konkrét személyt szeretnék, hanem csak szerelmet találni.

Legjobb válasz: De játszani csak tudsz vele. De hogy komolyra váltsak: nincs olyan szerelmi varázslat, ami mûködik, s ebbe rovatba is illõ. Szeretni kell az embereket, csinosnak, kedvesnek kell lenni, nyitott szemmel és szívvel járni. A szerelem meg jön magától. Aki meg nem fedez fel magának, s nem vagy jó neki olyannak, amilyen vagy, az meg sem érdemli, hogy elvarázsold.

De játszani csak tudsz vele. De hogy komolyra váltsak: nincs olyan szerelmi varázslat, ami mûködik, s ebbe rovatba is illõ. Szeretni kell az embereket, csinosnak, kedvesnek kell lenni, nyitott szemmel és szívvel járni. A szerelem meg jön magától. Aki meg nem fedez fel magának, s nem vagy jó neki olyannak, amilyen vagy, az meg sem érdemli, hogy elvarázsold.
Nagy , , varázspálca" kell hozzá. :-)
abrakadabra, bukjál fasszra.
(bocsi elírtam..szerelem sarok amúgy) vagy pl ha pénz kell a házhoz, pénzzel kapcsolatos dolgokat kell kirakni. nem tudom mennyire mûködne..
Hûû Veronika, te aztán tudsz valamit :D Fogadjunk ismered az agykontrollt, a Titkot és hasonló dolgokat.. amúgy az igaz, hogy van vonzás törvénye, de mi történik akkor, ha az ember nem is tudja igazán mit akar, nagyon fiatal, és egyszer csak megpillantja nagy szerelmét egyik este egy kocsmában.. a válaszod vége szerintem már egy kicsit túl misztikus, ez kb olyan mint a feng shui, a szobádban a szerelem szarokba szerelemmel kapcsolatos dolgokat raksz ki.. de amúgy érdekelne hogy mûködik e, szóval kedves kérdezõ ha ezt végigcsináltad és mûködött, írd meg, akkor kipróbálom! :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen Veronika :)
Nézz ki jól, járj emberek közé, beszélgess az emberekkel barátilag, bõvítsd ki az útvonalaid, kezdj bele új dolgokba. Ez a varázslat. Ha így csinálod, elér a szerelem is.
Csiribú-csiribá, abrakadabra, hókuszpókusz. Most már csak várnod kell az igazira. Nincs más teendõd. Szívesen.
sajnos ez létezik, csak ne a netes nõi magazinok oldaláról indulj ki....
A kérdező hozzászólása: pont ez a lényeg, hogy nem egy bizonyos kiszemelt fiút szeretnék, magam mellé láncolni. persze van olyan fiú, akivel szívesen összejönnék, de nem akarnám õt magamhoz kötni, mert abból jó nem sülne ki, arról nem beszélve, hogy az õ érzéseire is figyelni kell. szimplán csak szerelmet szeretnék találni. elég nehezen nyitok az emberek felé így nem vagyok valami jó az ismerkedésben...
Én úgy tudom, hogy léteznek szerelmi "varázslatok", csak azokkal az a baj, hogy ha a kiszemelted alapjáraton nem érez semmit irántad, akkor rossz; ilyen se veled, se nélküled kapcsolatod lesz vele. Ezért nem érdemes próbálkozni az ilyennel.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok, szóval OLYAN varázspálcám nincs :D
Ne akarj szerelmes lenni!Ez a legpocsekabb erzes a vilagon! Szornyu szenvedes var arra akit eler.Inkabb kerj meg valakit hogy hogy verjen meg-az nem faj igy...

Olyan disznóhúsos ételeket szeretnék, amik szőlővel készülnek, tudtok ilyeneket? Az interneten már kerestem, de hátha van valakinek konkrét jól bevált kedvence.

Legjobb válasz: Én pont olyan mártást szoktam sülthús mellé fõzni szõlõbõl, mint egresbõl. Kicsit megfõzöm,cukorral citromhéjjal, majd egy kis lisztes-tejfölös habarással besûrítem. nagyon finom, de nem kell annyi cukor bele, mint az egresbe.hidegen is finom hideg sülttel.

Én pont olyan mártást szoktam sülthús mellé fõzni szõlõbõl, mint egresbõl. Kicsit megfõzöm, cukorral citromhéjjal, majd egy kis lisztes-tejfölös habarással besûrítem. nagyon finom, de nem kell annyi cukor bele, mint az egresbe.hidegen is finom hideg sülttel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!