Találatok a következő kifejezésre: Tudtok olyan ajánlani ami a (179 db)

Epsonok nekem beváltak, és szeretik az utángyártott patronokat.


A legtöbb arckrémtöl kipattog az arcom. Nem tudtok olyat ajánlani ami semleges és nem jönne ki ilyen pattanásfée az arcomon? Lehet hogy azért ilyen mert zsiros a krém?

Legjobb válasz: Nekem a Helia D krémek nagyon beváltak. Nagyon jó minõségû, és semmilyen irritációt nem okozott, pedig nekem is problémás a bõröm. Emellett az áruk is nagyon jó, múltkor egy ezresért vettem a DM-ben, asszem le volt akciózva, de ha nincs, akkor sem sokkal drágább, és kitart 3-4 hónapig.

Nekem a Helia D krémek nagyon beváltak. Nagyon jó minõségû, és semmilyen irritációt nem okozott, pedig nekem is problémás a bõröm. Emellett az áruk is nagyon jó, múltkor egy ezresért vettem a DM-ben, asszem le volt akciózva, de ha nincs, akkor sem sokkal drágább, és kitart 3-4 hónapig.
sziasztok! nos énis nemrég vettem Helia D krémetnormál bõrre valót fekete színût dm-ben .Képzeljétek a rossmannban 300 forinttal drágább volt .1300ért vettem ott meg 1600-ét volt. Én nekem egész könnyûnek tûnik.ÉS tényleg jó.Én úgy csesztem el a bõrömet hogy elõször azt hittem hoyg száraz az arcom és vettem száraz bõrre való krémet(garnier) , utána zsírosodott a homlokomnál államnál és ezért úgy gondoltam hoyg akkor vegyes na és olyan krémet vettem (garnier), utána használtam egy sima méhpempõs krémet de az oylan zsíros volt , de most meg csak sima normál bõrre valót vettem(helia d) és tök jó más a kenés is nem ragad meg nem húzóm nyúzom a bõrömet mint az elõzõz zsíros krémmel amikor felvittem az arcomra..http://www.helia-d.hu/index.php?_page_=termekinfo&_block_=te..
Elsõ vagyok. Igen, nekem is pont olyan van, amit a második kérdezõ linkelt, pedig kicsit zsíros a bõröm, nem normál típusú, de nekem nagyon beválik ez a krém. Tényleg csak ajánlani tudom!

Tudtok ajánlani oktatót, néptáncegyüttest, olyan tanfolyamot ami a leírtak alapján nekem való lenne?

Szeretnék elkezdeni nép táncolni, abszolút kezdõként. 22 éves srác vagyok, Budapesten tanulok. Egy ideje népzenét hallgatok, valahogy megfogott ez az egész, elhatároztam, hogy belekezdek.

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne! Kérdéskiíró, légyszi, szólj nekem, ha valaki esetleg priviben ajánlana neked néptánc lehetõséget!

Ez engem is érdekelne! Kérdéskiíró, légyszi, szólj nekem, ha valaki esetleg priviben ajánlana neked néptánc lehetõséget!
Szerintem elõször menj el egy táncházba, és ott megérzed, milyen az igazi néptánc hangulata. Ha szereted a népzenét, a táncház úgy meg fog ragadni, hogy legszívesebben le sem akarnál állni :D (velem és a néptáncos ismerõseimmel is így van). Kezdõnek a moldvai ajánlott: egyszerûbb körtánc, ahol mindenki ugyanazt táncolja, de van egy-két könnyû páros is. Javaslom a Fonót, ott van moldvai, valamint a vonós népzenébe is betekinthetsz (párhuzamos megy a kettõ, két külön teremben, szünetekkel). Aztán, ha igazán beleszerettél (nem nehéz :) ), rengeteg néptánccsoport közül válogathatsz Budapesten, attól függ, merrefelé laksz :)
Bihari?
Sziasztok! Ha még aktuális a felvetés és azóta is tanárt/helyet kerestek, ahol tanulhatnátok egy kis néptáncot, akkor minden Bizonnyal segíthetek. A párommal pont olyan célból indítottunk tanfolyamot, hogy a táncházba vágyó felnõtt kezdõknek biztosítsunk egy alkalmat, ahol elsajátíthatják a bulikban leggyakrabban elõforduló táncok alapjait. Mivel a tanfolyam teljesen kezdõknek szól és a tananyag nem feltétlenül épül egymásra valamint táncpartnert sem kell önállóan hozni, ezért bármikor lehet csatlakozni. Vasárnaponként délután tartjuk, úgyhogy sem iskolával, sem munkával nem ütközik! Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, írjatok e-mail-t nekem ([email protected])! Üdv.: Panka
Én a csillagszemû tánceggyüttes tagja vagyok. Tavaly szeptemberben kezdtem járni, nem mondom, hogy könnyû volt...de a többiek, akik már régebb óta táncolnak "magukkal húznak felfelé" a fejlõdésben, vagyis hamar behozható a lemaradás. Budapesten is van oktatás.

Szülésznő szeretnék lenni. Tudtok olyan könyvet ajánlani, ami a szülésről szól?

Nem kismamáknak szóló babázós könyvek érdekelnének, hanem inkább olyasmi, amit majd az egyetemen kell, vagy kicsit komolyabb. Ha ilyet nem tudtok, akkor csak annyi a lényeg, hogy ne ilyen kismama könyvek legyenek. Köszi:)

Legjobb válasz: Én másod éves szülésznõ hallgató vagyok. Ha a sulival vagy ezzel kapcsolatban szeretnél megtudni valamit,akkor írj privátban és válaszolok. Ha olyan könyvet keresel ami az egyetemre kell,akkor egy anatómia atlasszal kezdd.

Én másod éves szülésznõ hallgató vagyok. Ha a sulival vagy ezzel kapcsolatban szeretnél megtudni valamit, akkor írj privátban és válaszolok. Ha olyan könyvet keresel ami az egyetemre kell, akkor egy anatómia atlasszal kezdd.
Ha szülésznõnek készülsz, jelentkezned kell az egészségügyi szakközépiskolába.Ha azt elvégezted, el kell végezned még 3 év felnõtt szakápolónõi képzést is. Nos ha az is meglesz, jelentkezhetsz a szülésznõi iskolába. Ha már esetleg van érettségid, jelentkezz az egészségügyi fõiskolára. A szülésznõséget könyvbõl megtanulni nem lehet, bár régen a bábák sem abból tanultak.
Egyszerre írtunk az elsõ hozzászólóval. Remélem jól írtam le a szakmai utatokat. Javitsd ki ha nem igy van, érdekel engem is. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Most érettségizem, sima gimben. Nem könyvbõl akarom megtanulni a szakmát, csak még van egy évem az egyetemig, és nagyon érdekel a téma. Azért azt gondoltam, hogy amit mások 4évig egyetemi képzés alatt tanulnak, azt én nem fogom tudni egy könyv elolvasásával. Csak esti olvasgatásra kell :)
Én láttam a minap Pesten az Alexandrában a Nyugatinál egy ilyen könyvet. Ha arra jársz nézz be. A kismamarészlegen keresd, ahol a babanaplók is vannak és egyéb babás könyvek. Sajnos a címére és az íróra nem emlékszem.Kiváncsiságbl beleolvastam és szó szerint szülésznõknek szól akik azok akarnak lenni. De szerintem bármely könyvesboltba bemész az eladók szívesen segítenek.
Ina May Gaskin: Útmutató a szüléshez könyve nekem rengeteget formált a szemléletemen, utána egy gyönyörû szülést élhettem át. szerintem érdemes ezzel kezdeni! egy bába írta le a saját tapasztalait.
Szülészet-nõgyógyászat (Medicina)

Tudtok olyan virágot ajánlani aminek a magját most is ellehet vetni, és még ebben az évben virágzik? Van egy kis üvegházam, amiben gyorsan kitudnám hajtatni.

Legjobb válasz: Büdöske, körömvirág, õszirózsa, legényrózsa, petúnia, de még biztosan más is van. Azokkal van esélyed, amelyek késõ õszig virágoznak.

Büdöske, körömvirág, õszirózsa, legényrózsa, petúnia, de még biztosan más is van. Azokkal van esélyed, amelyek késõ õszig virágoznak.
A kérdező hozzászólása: Ezek már vannak a kertemben, de azért köszi. :) Esetleg, ha valami eszedbe jut, akkor nyugodtan írhatsz még.
Bársonyvirágon kívül más nem nagyon "érik be" ilyen kései vetéssel. Menj el egy palántáshoz és vegyél tõle. Nekem is olyan virágokat adott egy palántanevelõ, hogy a nevüket sem tudom, de szépek.
Porcsinrózsa. Anyám kedvence :)
A kérdező hozzászólása: Porcsinrozsám is van. Azt hiszem, hogy már csak a palánták maradtak. Olyan gyorsan elmúlt az idõ, hogy nem is volt idõm rendesen megnézni, hogy miket is birok ültetni. Na de most utána nézek, és jövõre szórakozok. A 2 éves növényekkel nem vagyok elkésve még, azokat nemsokára lehet ültetni. Köszönöm a válaszokat.

Tudtok olyan könyveket ajánlani amik a jelenkorban játszódnak és átmegy az egész stílus sci-fi-be? Vagy ha olyat nem akkor jó sci-fi könyveket?

Sokszor olvasok és állt. sci-fi-t, de olyan könyveket is szeretek ami a mi korunkban játszódik, 2000 vmennyiben vagy nem tudom. Csak kívnácsi vagyok, hogy létezik olyan könyv amiben átlagos dolgok mellett (egy normális helikopter pl) nano és földön túli fegyverek meg szereplõk vannak.

Legjobb válasz: A cyberpunk regények világa elég közel áll a valósághoz. Legalapabb: William Gibson: Neurománc Aztán ez a sci-fi regény szinte a teljesen normális jelenben játszódik: Robert Charles Wilson: Pörgés Jó sci-fi könyvek egyébként: Lem: Solaris Zsoldos Péter: Távoli tûz; A feladat Asimov: robottörténetek; Elijah Baley regények; Alapítvány trilógia Frank Herbert: Dûne Clarke: Randevú a rámával Pohl: Átjáró Bester: Tigris! Tigris!; Az arcnélküli ember Zelazny: A fény ura Aldiss: Földburok; Amíg világ a világ

A cyberpunk regények világa elég közel áll a valósághoz. Legalapabb: William Gibson: Neurománc Aztán ez a sci-fi regény szinte a teljesen normális jelenben játszódik: Robert Charles Wilson: Pörgés Jó sci-fi könyvek egyébként: Lem: Solaris Zsoldos Péter: Távoli tûz; A feladat Asimov: robottörténetek; Elijah Baley regények; Alapítvány trilógia Frank Herbert: Dûne Clarke: Randevú a rámával Pohl: Átjáró Bester: Tigris! Tigris!; Az arcnélküli ember Zelazny: A fény ura Aldiss: Földburok; Amíg világ a világ
Jó lista Deggial ;)
Tsutsuitól a Paprika? Nekem tetszett.
Terminátor könyvek és nem csak azok amikbõl film készült.
#4 az technikailag fordítva van :P Ott a jövõbõl indul a történet, azok meg amelyek csak hazai könyvsorozatban jelentek meg, többnyire kizárólag a jövõben játszódnak :P De amúgy nem rossz tipp ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! [:
Ian McDonald regényei is ilyenek pl.

Tudtok ajánlani olyan tankönyvet ami a szállodai ismeretekhez kell?

mert nem kaptunk tankönyvet és nem tudok mibõl tanulni és szeretnék rendelni a neten, de nem tudom melyik jó. Ha tudtok segíteni azt elõre is megköszönném :)

Tudtok ajánlani nekem olyan könyveket amik a Polinéz, Maori kultúráról szólnak?

Elsősorban a tetoválások ,azok jelentései érdekelnének. A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Antoni Judit : Polinézia gyöngyszemei . Vagy angolul : Miracle in the Pacific , by Laura F. Willes .

Antoni Judit : Polinézia gyöngyszemei . Vagy angolul : Miracle in the Pacific , by Laura F. Willes .
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!