Találatok a következő kifejezésre: Tudtok olyan ajánlani ami a (164 db)

Epsonok nekem beváltak, és szeretik az utángyártott patronokat.

A legtöbb arckrémtöl kipattog az arcom. Nem tudtok olyat ajánlani ami semleges és nem jönne ki ilyen pattanásfée az arcomon? Lehet hogy azért ilyen mert zsiros a krém?

Legjobb válasz: Nekem a Helia D krémek nagyon beváltak. Nagyon jó minõségû, és semmilyen irritációt nem okozott, pedig nekem is problémás a bõröm. Emellett az áruk is nagyon jó, múltkor egy ezresért vettem a DM-ben, asszem le volt akciózva, de ha nincs, akkor sem sokkal drágább, és kitart 3-4 hónapig.

Nekem a Helia D krémek nagyon beváltak. Nagyon jó minõségû, és semmilyen irritációt nem okozott, pedig nekem is problémás a bõröm. Emellett az áruk is nagyon jó, múltkor egy ezresért vettem a DM-ben, asszem le volt akciózva, de ha nincs, akkor sem sokkal drágább, és kitart 3-4 hónapig.
sziasztok! nos énis nemrég vettem Helia D krémetnormál bõrre valót fekete színût dm-ben .Képzeljétek a rossmannban 300 forinttal drágább volt .1300ért vettem ott meg 1600-ét volt. Én nekem egész könnyûnek tûnik.ÉS tényleg jó.Én úgy csesztem el a bõrömet hogy elõször azt hittem hoyg száraz az arcom és vettem száraz bõrre való krémet(garnier) , utána zsírosodott a homlokomnál államnál és ezért úgy gondoltam hoyg akkor vegyes na és olyan krémet vettem (garnier), utána használtam egy sima méhpempõs krémet de az oylan zsíros volt , de most meg csak sima normál bõrre valót vettem(helia d) és tök jó más a kenés is nem ragad meg nem húzóm nyúzom a bõrömet mint az elõzõz zsíros krémmel amikor felvittem az arcomra..http://www.helia-d.hu/index.php?_page_=termekinfo&_block_=te..
Elsõ vagyok. Igen, nekem is pont olyan van, amit a második kérdezõ linkelt, pedig kicsit zsíros a bõröm, nem normál típusú, de nekem nagyon beválik ez a krém. Tényleg csak ajánlani tudom!


Tudtok ajánlani oktatót, néptáncegyüttest, olyan tanfolyamot ami a leírtak alapján nekem való lenne?

Szeretnék elkezdeni nép táncolni, abszolút kezdõként. 22 éves srác vagyok, Budapesten tanulok. Egy ideje népzenét hallgatok, valahogy megfogott ez az egész, elhatároztam, hogy belekezdek.

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne! Kérdéskiíró, légyszi, szólj nekem, ha valaki esetleg priviben ajánlana neked néptánc lehetõséget!

Ez engem is érdekelne! Kérdéskiíró, légyszi, szólj nekem, ha valaki esetleg priviben ajánlana neked néptánc lehetõséget!
Szerintem elõször menj el egy táncházba, és ott megérzed, milyen az igazi néptánc hangulata. Ha szereted a népzenét, a táncház úgy meg fog ragadni, hogy legszívesebben le sem akarnál állni :D (velem és a néptáncos ismerõseimmel is így van). Kezdõnek a moldvai ajánlott: egyszerûbb körtánc, ahol mindenki ugyanazt táncolja, de van egy-két könnyû páros is. Javaslom a Fonót, ott van moldvai, valamint a vonós népzenébe is betekinthetsz (párhuzamos megy a kettõ, két külön teremben, szünetekkel). Aztán, ha igazán beleszerettél (nem nehéz :) ), rengeteg néptánccsoport közül válogathatsz Budapesten, attól függ, merrefelé laksz :)
Bihari?
Sziasztok! Ha még aktuális a felvetés és azóta is tanárt/helyet kerestek, ahol tanulhatnátok egy kis néptáncot, akkor minden Bizonnyal segíthetek. A párommal pont olyan célból indítottunk tanfolyamot, hogy a táncházba vágyó felnõtt kezdõknek biztosítsunk egy alkalmat, ahol elsajátíthatják a bulikban leggyakrabban elõforduló táncok alapjait. Mivel a tanfolyam teljesen kezdõknek szól és a tananyag nem feltétlenül épül egymásra valamint táncpartnert sem kell önállóan hozni, ezért bármikor lehet csatlakozni. Vasárnaponként délután tartjuk, úgyhogy sem iskolával, sem munkával nem ütközik! Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, írjatok e-mail-t nekem ([email protected])! Üdv.: Panka
Én a csillagszemû tánceggyüttes tagja vagyok. Tavaly szeptemberben kezdtem járni, nem mondom, hogy könnyû volt...de a többiek, akik már régebb óta táncolnak "magukkal húznak felfelé" a fejlõdésben, vagyis hamar behozható a lemaradás. Budapesten is van oktatás.

Szülésznő szeretnék lenni. Tudtok olyan könyvet ajánlani, ami a szülésről szól?

Nem kismamáknak szóló babázós könyvek érdekelnének, hanem inkább olyasmi, amit majd az egyetemen kell, vagy kicsit komolyabb. Ha ilyet nem tudtok, akkor csak annyi a lényeg, hogy ne ilyen kismama könyvek legyenek. Köszi:)

Legjobb válasz: Én másod éves szülésznõ hallgató vagyok. Ha a sulival vagy ezzel kapcsolatban szeretnél megtudni valamit,akkor írj privátban és válaszolok. Ha olyan könyvet keresel ami az egyetemre kell,akkor egy anatómia atlasszal kezdd.

Én másod éves szülésznõ hallgató vagyok. Ha a sulival vagy ezzel kapcsolatban szeretnél megtudni valamit, akkor írj privátban és válaszolok. Ha olyan könyvet keresel ami az egyetemre kell, akkor egy anatómia atlasszal kezdd.
Ha szülésznõnek készülsz, jelentkezned kell az egészségügyi szakközépiskolába.Ha azt elvégezted, el kell végezned még 3 év felnõtt szakápolónõi képzést is. Nos ha az is meglesz, jelentkezhetsz a szülésznõi iskolába. Ha már esetleg van érettségid, jelentkezz az egészségügyi fõiskolára. A szülésznõséget könyvbõl megtanulni nem lehet, bár régen a bábák sem abból tanultak.
Egyszerre írtunk az elsõ hozzászólóval. Remélem jól írtam le a szakmai utatokat. Javitsd ki ha nem igy van, érdekel engem is. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Most érettségizem, sima gimben. Nem könyvbõl akarom megtanulni a szakmát, csak még van egy évem az egyetemig, és nagyon érdekel a téma. Azért azt gondoltam, hogy amit mások 4évig egyetemi képzés alatt tanulnak, azt én nem fogom tudni egy könyv elolvasásával. Csak esti olvasgatásra kell :)
Én láttam a minap Pesten az Alexandrában a Nyugatinál egy ilyen könyvet. Ha arra jársz nézz be. A kismamarészlegen keresd, ahol a babanaplók is vannak és egyéb babás könyvek. Sajnos a címére és az íróra nem emlékszem.Kiváncsiságbl beleolvastam és szó szerint szülésznõknek szól akik azok akarnak lenni. De szerintem bármely könyvesboltba bemész az eladók szívesen segítenek.
Ina May Gaskin: Útmutató a szüléshez könyve nekem rengeteget formált a szemléletemen, utána egy gyönyörû szülést élhettem át. szerintem érdemes ezzel kezdeni! egy bába írta le a saját tapasztalait.
Szülészet-nõgyógyászat (Medicina)

Tudtok ajánlani olyan tankönyvet ami a szállodai ismeretekhez kell?

mert nem kaptunk tankönyvet és nem tudok mibõl tanulni és szeretnék rendelni a neten, de nem tudom melyik jó. Ha tudtok segíteni azt elõre is megköszönném :)

Tudtok ajánlani nekem olyan könyveket amik a Polinéz, Maori kultúráról szólnak?

Elsősorban a tetoválások ,azok jelentései érdekelnének. A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Antoni Judit : Polinézia gyöngyszemei . Vagy angolul : Miracle in the Pacific , by Laura F. Willes .

Antoni Judit : Polinézia gyöngyszemei . Vagy angolul : Miracle in the Pacific , by Laura F. Willes .
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!

Milyen játékot tudtok nekem ajánlani ami olyan mint a mount and blade?

(diablot, wow, age of empires) ezeket ismerem, . Olyan stilusu kellene mint a mount and blade.elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: xp-m van,2003as verzió,512 ram,128vidi kari(2.66ghz)nem túl jó de ilyen van:)ehhez kérnék vmi hassonló jellegüt mint a mount,(metint is tolom)metinhez hasonlo nem online stilusu gamet ismertek?ami esetleg futna,tehát kari épitös és kicsit izgis is legyen..elöre is köszönöm

A kérdező hozzászólása: xp-m van, 2003as verzió, 512 ram, 128vidi kari(2.66ghz)nem túl jó de ilyen van:) ehhez kérnék vmi hassonló jellegüt mint a mount, (metint is tolom)metinhez hasonlo nem online stilusu gamet ismertek?ami esetleg futna, tehát kari épitös és kicsit izgis is legyen..elöre is köszönöm
S4 League... Ez nekem nagyon tetszik! Szerintem neked is elfut... Nekem 1GB RAM -al FULL grafikán, és felbontáson fut 75FPS... szóval neked is megy...

Tudtok olyan krémet ajánlani ami a kisebb visszereket eltudja tüntetni vagy legalább halványít rajtuk?

Az olyan értágulatokra gondolok ami nem dudorodik ki de kozmetikailag zavaróak.

Legjobb válasz: Szerintem gyógyszertárban próbálkozz.

Szerintem gyógyszertárban próbálkozz.
Sajnos semmilyen krém nem tünteti el a már kialakult visszereket, ezekre nem érdemes pénzt kiadni. Viszont injekciózással és lézerezéssel tökéletesen el lehet õket tüntetni.

Tudtok olyan könyvet ajánlani, ami a szülővé válásról, sőt apává válásról szól?

Úgy látom öcsémet eléggé megviseli, hogy kiesett a "pikszisből", s inkább apa most, semmint férj.

Legjobb válasz: Ranschburt Jenõ: Családi kör Popper Péter – Ranschburg Jenõ – Vekerdy Tamás: Sorsdöntõ találkozások: szülõk és gyermekek

Ranschburt Jenõ: Családi kör Popper Péter – Ranschburg Jenõ – Vekerdy Tamás: Sorsdöntõ találkozások: szülõk és gyermekek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!