Találatok a következő kifejezésre: Tudtok olyan ajánlani (793 db)

Myprotein édesítetlen fajtái.
Nekem az mhn whey jött be, ízre is jó és árban is kiváló.
Sózd meg a scitecet.
A kérdező hozzászólása: Ha megsózom is borzasztó lenne.
Több víz?
Több humorérzék?


Epsonok nekem beváltak, és szeretik az utángyártott patronokat.

A legtöbb arckrémtöl kipattog az arcom. Nem tudtok olyat ajánlani ami semleges és nem jönne ki ilyen pattanásfée az arcomon? Lehet hogy azért ilyen mert zsiros a krém?

Legjobb válasz: Nekem a Helia D krémek nagyon beváltak. Nagyon jó minõségû, és semmilyen irritációt nem okozott, pedig nekem is problémás a bõröm. Emellett az áruk is nagyon jó, múltkor egy ezresért vettem a DM-ben, asszem le volt akciózva, de ha nincs, akkor sem sokkal drágább, és kitart 3-4 hónapig.

Nekem a Helia D krémek nagyon beváltak. Nagyon jó minõségû, és semmilyen irritációt nem okozott, pedig nekem is problémás a bõröm. Emellett az áruk is nagyon jó, múltkor egy ezresért vettem a DM-ben, asszem le volt akciózva, de ha nincs, akkor sem sokkal drágább, és kitart 3-4 hónapig.
sziasztok! nos énis nemrég vettem Helia D krémetnormál bõrre valót fekete színût dm-ben .Képzeljétek a rossmannban 300 forinttal drágább volt .1300ért vettem ott meg 1600-ét volt. Én nekem egész könnyûnek tûnik.ÉS tényleg jó.Én úgy csesztem el a bõrömet hogy elõször azt hittem hoyg száraz az arcom és vettem száraz bõrre való krémet(garnier) , utána zsírosodott a homlokomnál államnál és ezért úgy gondoltam hoyg akkor vegyes na és olyan krémet vettem (garnier), utána használtam egy sima méhpempõs krémet de az oylan zsíros volt , de most meg csak sima normál bõrre valót vettem(helia d) és tök jó más a kenés is nem ragad meg nem húzóm nyúzom a bõrömet mint az elõzõz zsíros krémmel amikor felvittem az arcomra..http://www.helia-d.hu/index.php?_page_=termekinfo&_block_=te..
Elsõ vagyok. Igen, nekem is pont olyan van, amit a második kérdezõ linkelt, pedig kicsit zsíros a bõröm, nem normál típusú, de nekem nagyon beválik ez a krém. Tényleg csak ajánlani tudom!

Tudtok-e ajánlani egy olyan fiús kétkezimunkás szakmát adó tanfolyamot, amit 1 éven belül (minél hamarabb) el lehet végezni és könnyű vele elhelyezkedni?

Legjobb válasz: Szerkezetlakatost tudom ajánlani. Állandóan keresik õket és nagyon jól fizetnek még belföldön is a külföldrõl meg ne is beszéljünk. Nagyon jó még Németországban a hegesztõ szakma, de itthon nem ajánlanám.

Szerkezetlakatost tudom ajánlani. Állandóan keresik õket és nagyon jól fizetnek még belföldön is a külföldrõl meg ne is beszéljünk. Nagyon jó még Németországban a hegesztõ szakma, de itthon nem ajánlanám.
Egyébként még az ápoló szakma olyan, hogy könnyebb vele elhelyezkedni, de a fizu nem magas (talán még a boncmester is jó, de az 2 éves tanfolyam és abban nem vagyok biztos, hogy most éppen keresett, de akiket ismertem mindenki nagyon jól keresett vele). A lakatosról meg annyit még, hogy önállóan dolgozni tudókat keresnek több éves gyakorlattal, így kezdõként lehet, hogy nehéz, de most az nagy hiányszakma és külföldön is nagyon jó. A kályhás se rossz, de csak kiegészítésnek javasolnám valami mellé. Önmagában sztem necces, mivel nem sok munka van és kevés a pénze az embereknek.
Még annyit, ha külföldön akarsz dolgozni (és van egy kevés nyelvtudásod), akkor ár-érték-idõ arányban a targoncás jogsit ajánlom. 2 hónap alatt bõven megvan, 60 rugó és keresik külföldön, de ahhoz legalább alapfokon tudnod kell a nyelvet.
A kérdező hozzászólása: Olyanra gondolnék, ami belföldi, mert én sok emberrel ellentétben nem szeretnék külföldre kimenni dolgozni.
Ha itt akarsz boldogulni, akkor a szerkezetlakatost tudom ajánlani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!