Találatok a következő kifejezésre: Tudtok egy oldalt ahol (160 db)

Nem tudtok egy oldalt ahol pyrotechnikát lehet tanulni?

Legjobb válasz: Eltaláltad, nem tudunk, ésha tudnánk se mondanánk. Menj tanfolyamra, ahol normálisan kitanítanak mielõtt felrobbantod magad vagy rosszabb esetben mást.

Eltaláltad, nem tudunk, ésha tudnánk se mondanánk. Menj tanfolyamra, ahol normálisan kitanítanak mielõtt felrobbantod magad vagy rosszabb esetben mást.
A kérdező hozzászólása: A nagytesom akar ijesmit tanulni.(17 éves) Ja és ha lehet akkor normális válaszokat kérek.
*ilyet Akkor miért nem õ néz körbe? Egyébként nem véletlenül nincs ilyesmi oktatóoldal a neten, mivel nemcsak magadat hanem a pár 10 méteres környezetedben élõket is veszélyezteted ezzel. Aki pirotechnikai eszközöket készít 5 évet lehúzott az egyetemen. Ott rendesen meg lehet tanulni, szóval irány az egyetem!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XGT.. Ide vezet az innen-onnan összeszedett "tudással" rendelkezõ hülyegyerek pirózása. :-( Ha ezzel szeretne valaki foglalkozni, akkor hosszú évekig tartó tanulás (csakis megbízható helyen!) kell hozzá, hogy ne történjen ilyen tragédia.

Valaki lefordítnaá nekem a gonosz álarca (santa diabla) c. film fõcímdalát? A neten sehol nincs fönt, a szótárak meg hülyeséget adnak ki. Ha, tudtok egy oldalt, ahol megvan, vagy ilyesmi linkelnétek? Vagy fordítana valaki?

Legjobb válasz: Szia! Én is sokáig kerestem, pont most találtam meg :) Nem tudom, hogy mennyire pontos a fordítás, mert nem ismerem a fordító munkáit. [link]

Szia! Én is sokáig kerestem, pont most találtam meg :) Nem tudom, hogy mennyire pontos a fordítás, mert nem ismerem a fordító munkáit. [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) )))))
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. :)


[link]
A kérdező hozzászólása: köszi, de ez is a mgyarítások portálra linkel ami meg nem jó
[link] "A magyaritasok.hu-n történt kellemetlenségek véget jelezném, hogy a következõ magyarításokat tudom feltölteni data.hu-ra..."

Nemtudom a zene címét és elõadóját. Tudtok egy oldalt ahol valahogy megtalalhatnám a zenét szöveg szerint?

Egy nõ énekli és valami olyan van benne hogy Don't let me think, don't let me down...

Tudtok egy oldalt, ahol jó kis tanulható basszusgitár kottákat tölthetek le?

Valami olyat, ami nem hasonlít az ultimate-guitar.com-ra, sem a songsterr-re, mert meg szeretnék tanulni kottát olvasni, és ez tabulatúrákból nem fog összejönni (Mindazonáltal jó kis témákért is kutatok, tehát legalább a legnagyobbaktól legyen rajta valami pl: Larry Graham, Jaco Pastorius, Billy Sheehan, Victor Wooten, Marcus Miller, Les Claypool, John Myung stb...)

Esetleg tudtok egy oldalt, ahol házilag plüssállatott tudnék csinálni?

Szeretnék növérem kibabájának egy kis plüssfigurát csinálni, de egyszerün egy oldal sem találok ahonnan információt szerezhetnék a készítésröl meg a többi tudnivalóról, nincs konkrét figura amit elszeretnék készíteni, ha valami megtetszik majd azt. Csak örülnék ha lenne benne útmutató, mert még kezdö vagyok :) Elöre is köszönöm a válaszaitokat !! :)

Legjobb válasz: Segítségül : http://kreativtutorialok.blogspot.hu/2010/12/szabasmintak.html http://butor.efile.hu/pluss-maci-szabasminta http://blog.varrohaz.hu/index.php?todo=list&tid=49

Tudtok egy oldalt ahol részletesen leírják hogy linuxos vps-re hogy lehet játék szervert, voice szervert készíteni?

Bérelni fogok egy linuxos vpst de nem tudom hogy kell szervert készíteni. Nagyon megköszönném ha írnátok egy weboldalt ahol ezt részletesen leírják :)

Legjobb válasz: Milyen játék és milyen voice?

Milyen játék és milyen voice?
A kérdező hozzászólása: teamspeak 3 és counter strike source non steam v34

Tudtok egy oldalt ahol judo fogások vannak képekkel illusztrálva? Esetleg online pdf?

judo

Legjobb válasz: http://www.mek.oszk.hu/03100/03192/# Ezt a könyvet már antikváriumokban is csak ritkán látni, az elsõ judo-könyv Magyarországon, úgyhogy becsüld meg kérlek. Amúgy meg mi szükséged van erre?

http://www.mek.oszk.hu/03100/03192/# Ezt a könyvet már antikváriumokban is csak ritkán látni, az elsõ judo-könyv Magyarországon, úgyhogy becsüld meg kérlek. Amúgy meg mi szükséged van erre?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ment a zöld kéz! :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!