Találatok a következő kifejezésre: Tudtok ajánlani lábra (7 db)

Bal lábamon a vádlim majdnem egész nap ugrál. Este ha lefekszem meg nagyon sokszor még a görcs is elkapja. Mit tudtok ajánlani mit tegyek?

Legjobb válasz: Mindenképp magnéziumot kellene szedned, illetve kalciumot. Nekem is volt ugyanilyen problémám, de ezekre hamar megszûnt ez a kellemetlen érzés. Mivel egészségügyben dolgozom, én tudtam inni ampullákban, mivel az tömény és hamarabb felszívódik, mint pl a tabletta. Azt sajnos nem tudom, hogy a gyógyszertárban lehet-e így kapni, mindenesetre megér esetleg egy kérdést a háziorvosnál, hogy fel tud-e írni ampullát, ha úgy döntesz, az a jobb neked.

Mindenképp magnéziumot kellene szedned, illetve kalciumot. Nekem is volt ugyanilyen problémám, de ezekre hamar megszûnt ez a kellemetlen érzés. Mivel egészségügyben dolgozom, én tudtam inni ampullákban, mivel az tömény és hamarabb felszívódik, mint pl a tabletta. Azt sajnos nem tudom, hogy a gyógyszertárban lehet-e így kapni, mindenesetre megér esetleg egy kérdést a háziorvosnál, hogy fel tud-e írni ampullát, ha úgy döntesz, az a jobb neked.
Szedjél magnéziumot, a mg hiány jellemzõ tünete (meg általában az izomrángásoké, görcsöké) a vádligörcs
Magnéziumhiányod van, lehet kapni bárhol tablettában, vagy pezsgõtablettában.
Ha az elsõ válaszoló már megadta a választ, akkor te második miért írod le ugyanezt???
jaj Istenem...utolsó válaszoló, nem látod hogy percre pontosan egyszerre írták? :) különben sem ugyanazt írta

Teljes bokaszalag szakadás, műtét, 1 hét fekvő, 4 hét járógipsz, a gipsz levétele után 2 héttel is nagyon dagad a lábam. Mit tudtok ajánlani? Talpalós munkát végzek, de még nem dolgozom mégis ilyen.

Az orvos azt mondta nem kell fáslizni , az izmokat kell vissza erősíteni /csak otthoni torna/

Legjobb válasz: lioton géllel kenegesd, jegeld, pihentesd még,elég a gyógytorna egyenlõre megterhelésnek

lioton géllel kenegesd, jegeld, pihentesd még, elég a gyógytorna egyenlõre megterhelésnek

Sebes a 11 honapos labim hereje, folyton kenegetem neogranormon kremmel, de csak nem gyogyul meg. Tudtok ajanlani valami jo hamosito kremet?

Mar 2x voltam vele dokinal, kapott ra antibiotikumos kenocsot, majd hamositot, de most kezdodott minden elolrol. Azt mondta az orvos,a kemeny fekhelytol van. Valoban az ajtohoz kozeli resz le van terkovezve. Azokra a helyekre, ahol leginkabb lefekszik, gumi szonyeget tettem, de a kis buta csak azert sem ide teszi a feneket! Tudtok ajanlani valami jo megoldast?

Legjobb válasz: Ne negranormont hanem Sudocremet használj, nagyon szépen hámosít!

Ne negranormont hanem Sudocremet használj, nagyon szépen hámosít!
Vagy bepanthen plus?
Szerintem is a Sudocremet próbáld ki, felfekvésnél is azt használják. De az okot mindenképp meg kellene szüntetni! A Nehezen tudom elképzelni, hogy a fekhelytõl ilyen baja lehet, de ki tudja.
kék lukács kenõcsöt


Ha pécsi vagy, tudok.Felsõvámház u.

Meghúztam a lábam, mit tudtok ajánlani? Sportkrém?

Már régóta ritmikus gimnasztikázomm, és már fél éve meghúztam a lábam. Próbáltam már sportkrémeket, de nem hatottak. Mit tudnátok ajánlani, vagy esetleg más sportkrémet kéne használnom?

Legjobb válasz: csontkovács

csontkovács
Masszázs. Gyógymasszõr

Van olyan kéz és láb lenyomat készítő, amiben nem kell, hogy 2 percig benne legyen a baba keze? Annyi ideig tuti nem bírná ki, max pár másodpercig. Tudtok jót ajánlani?

Legjobb válasz: Egyik sem sikerült, mert agyerek elrántotta a lábát, hiába kötött meg nagyon gyorsan-szerintem 30 mp- ez gipsz szobor lett volna. tesómék nagyon jó csináltak ugyan ezzel a tipussal. http://www.kezeslabas.hu/ Só-liszt gyurmából, vagy ha van fogászaton ismerõsöd, kérjél tõle alginát alapanyagú lenyomatanyagot, és azt utána gipsszel ki is öntheted, így megkapod a pozitív mintát is. Homokozóba nyomhatod még a lábacskát, kezecskét, majd simán gipszel kiöntöd. Ez a legjobb, én is itt olvastam.

Egyik sem sikerült, mert agyerek elrántotta a lábát, hiába kötött meg nagyon gyorsan-szerintem 30 mp- ez gipsz szobor lett volna. tesómék nagyon jó csináltak ugyan ezzel a tipussal. http://www.kezeslabas.hu/ Só-liszt gyurmából, vagy ha van fogászaton ismerõsöd, kérjél tõle alginát alapanyagú lenyomatanyagot, és azt utána gipsszel ki is öntheted, így megkapod a pozitív mintát is. Homokozóba nyomhatod még a lábacskát, kezecskét, majd simán gipszel kiöntöd. Ez a legjobb, én is itt olvastam.
Egy bögre só, egy bögre liszt, 2 evõkanál étolaj, és kb. fél bögrényi víz - apránként kell hozzáadni, látod közben, hogy mennyire lesz jól gyúrható. Lehet színezékként belerakni pirospaprikát, fahéjat, kakaót, akármit, vagy pedig utólag kifested. Ezt kinyújtod, ráteszed egy tálcára, belenyomod a gyerek kezét, lábát, és kész is. Nem kell benne tartogatni semeddig. Én szép kerek alakúra körbevágtam, a nyomatok alá belekarcoltam az aznapi dátumot hústûvel, és feltettem a tálcát a szekrény tetejére száradni. Egy hét alatt totál megköt, csak levenni kell óvatosan a tálcáról, nehogy eltörjön. Ha nagyon akarod, ki is lehet szárítani sütõben alacsony hõfokon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!