Találatok a következő kifejezésre: Tudom valahogy a torrent letöltését (1 db)

Tudom valahogy gyorsítani a torrent letöltését?

még elég kezd? vok torrentbe:) ha kevesebb van egyszerre, akkor gyorsabb?? át lehet állítani a beállításoat valahogy hogy gyorsabb legxyen?

Legjobb válasz: A torrent olyan gyors lesz,mint ami be van állítva.Érdemes elfogadni a kliens ajánlását.Gondolom te is uTorrentet használsz..nekem a bittorent nem jött be Azureust nem ismerem.Meg van egy BITCHE nevû progi.Ez egy torrentgyorsító. Illetve a letöltésnél a feltöltõk sávszélessége a döntõ,mert többnyire az 1Mb/s a kliens ajánlása. Bár még így is gyorsabb,mint bármelyik DC..

A torrent olyan gyors lesz, mint ami be van állítva.Érdemes elfogadni a kliens ajánlását.Gondolom te is uTorrentet használsz..nekem a bittorent nem jött be Azureust nem ismerem.Meg van egy BITCHE nevû progi.Ez egy torrentgyorsító. Illetve a letöltésnél a feltöltõk sávszélessége a döntõ, mert többnyire az 1Mb/s a kliens ajánlása. Bár még így is gyorsabb, mint bármelyik DC..
Ha uTorrentet használsz, akkor menj a beállításokba, ott pedig a haladóba. Nem kell megijedni, nem bonyolult. Keress olyat hogy "bt.low_cpu" (lehet hogy nem bt. hanem más). Duplakatt rà, hogy àtváltozzon az érték "*true" -ra. Ez elvileg gyorsít, de csak a ténylegesen lassú netnél. Amúgy meg a kommentelõhöz szólnék, hogy a strongdc nem rossz, apám románoktól full sávszélességgel szokott tölteni, ami 600kb. Legalábbis zenét. A torrent lassabb.
nekem ez bevált...900 kbs szedtem le ezt beállítottam és már 1.2MB szedek :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

G-mail kérdés. Beérkező mailt miután elolvastam, hogyan lehet elolvasatlannak visszaléptetni?

4

Miért van az hogy battlefield 4 letöltése közbe a vinyóm felmegy 100%-ra és nem tudja szedni csak 10-100kb-al . Más kliessel ugyan ez wan? Más torrenteknél nincs ejen szépen megy csak a bf4-nél miéert?

miért van az hogy battlefield 4 letöltése közbe a vinyóm felmegy 100%-ra és nem tudja szedni csak 10-100kb-al ...más kliessel ugyan ez wan???más torrenteknél nincs ejen szépen megy csak a bf4-nél miéert??

8

Mit jelent TWITTEREN a spam?

Légyszives ha tudjátok akkor írjátok le nagyon sürgős..köszi

2

Firefoxban ol lehet azt beállitani, hogy a Magnet hez legyen rendelve az uTorrent?

Tölteni akartam le játékot, éscsak magnet link volt. Rákattintottam és azt irta hogy nincs hozzárendelve semmi. ezt hol meg hogyan tudom beállitani??

2

Facebookon beírtam az e-mail címem, azt hogy lehet kitörölni?

0

Azt írja ki a gép hogy nem azonosított hálózat Nincs internetkapcsolat, akkor mi lehet a baj mért nincs netem a gépen?

3

Miért nem tudok rendesen videót nézni neten?

eddig lazán elbírt 1080p-be minden videót most épp hogy ki köhögi a 360p-t.mi történt a netemmel?

2

Már hogyhogy nem lehet e-mail címet/felhasználónevet kitörölni a listából? (lent)

Úgy értem, hogy amikor akarok pl. fb-ra belépni, és írom az e-mail címem akkor legördül egy lista, amin a többi cím is ott van. Egy-két régebbi címet ki szeretnék törölni, de amikor ráhúzom az egeret, akkor szürke lesz a háttére és nem engedi törölni! Valaki valami tanács/módszer?

3

Hogy tudok twitteren részletesen keresni?

0

Az Opera böngésző miért nem értelmezi az ad. Fly letöltést?

Megakad a számláló és nem halad tovább!

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!