Találatok a következő kifejezésre: Tudom valahogy a torrent (2 db)

Ha megy a torrent, nem tudom használni a netet, a böngésző úgy csinál mintha nem lenne internet kapcsolat. Ha kikapcsolom a utorrentet, egyből rendbe jön. Kiküszöbölhető ez valahogy? Jó lenne egyszerre használni mindkettőt

Legjobb válasz: Igen, korlátozd le a sebességet a torrent kliensben. Ehhez elõbb mérd le, hogy mennyit is bír a neted a speedtest.net -en, majd számolgass egy kicsit. (Az MB és Mb váltásokra figyelj oda.)

Igen, korlátozd le a sebességet a torrent kliensben. Ehhez elõbb mérd le, hogy mennyit is bír a neted a speedtest.net -en, majd számolgass egy kicsit. (Az MB és Mb váltásokra figyelj oda.)
A kérdező hozzászólása: megmértem: download speed: 25, 90 Mbps upload speed:1, 33 Mbps mennyire lenne érdemes lekorlátoznom? ahogy észrevettem a max letöltés az utorrentben 3MB/s volt, ha csak 1 letöltés ment
Letöltést olyan 2-2500 KB/s-re, a feltöltést olyan 100-150 KB/s-re. Ennyivel tuti nem fogja majd be a netet.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:)

Tudom valahogy gyorsítani a torrent letöltését?

még elég kezd? vok torrentbe:) ha kevesebb van egyszerre, akkor gyorsabb?? át lehet állítani a beállításoat valahogy hogy gyorsabb legxyen?

Legjobb válasz: A torrent olyan gyors lesz,mint ami be van állítva.Érdemes elfogadni a kliens ajánlását.Gondolom te is uTorrentet használsz..nekem a bittorent nem jött be Azureust nem ismerem.Meg van egy BITCHE nevû progi.Ez egy torrentgyorsító. Illetve a letöltésnél a feltöltõk sávszélessége a döntõ,mert többnyire az 1Mb/s a kliens ajánlása. Bár még így is gyorsabb,mint bármelyik DC..

A torrent olyan gyors lesz, mint ami be van állítva.Érdemes elfogadni a kliens ajánlását.Gondolom te is uTorrentet használsz..nekem a bittorent nem jött be Azureust nem ismerem.Meg van egy BITCHE nevû progi.Ez egy torrentgyorsító. Illetve a letöltésnél a feltöltõk sávszélessége a döntõ, mert többnyire az 1Mb/s a kliens ajánlása. Bár még így is gyorsabb, mint bármelyik DC..
Ha uTorrentet használsz, akkor menj a beállításokba, ott pedig a haladóba. Nem kell megijedni, nem bonyolult. Keress olyat hogy "bt.low_cpu" (lehet hogy nem bt. hanem más). Duplakatt rà, hogy àtváltozzon az érték "*true" -ra. Ez elvileg gyorsít, de csak a ténylegesen lassú netnél. Amúgy meg a kommentelõhöz szólnék, hogy a strongdc nem rossz, apám románoktól full sávszélességgel szokott tölteni, ami 600kb. Legalábbis zenét. A torrent lassabb.
nekem ez bevált...900 kbs szedtem le ezt beállítottam és már 1.2MB szedek :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!