Találatok a következő kifejezésre: Tudom valahogy a (665 db)

Enyhíteni tudom valahogy a menzeszem?

Délután menni szeretnék valahova ahol nem nagy lehetőség van vécére menésre. A citromlé mennnyi idő alatt használ? Vagy jó az egyáltalán? Valami torna mai gyorsan hat? valami házi praktika? tudom h sokan kérdezték már meg na. Tampont nem használok. 12/l

Legjobb válasz: Sajnos semmit nem tudsz tenni. Tegyél be éjszakai beétet. Azzal kibírod egy ideig.

Sajnos semmit nem tudsz tenni. Tegyél be éjszakai beétet. Azzal kibírod egy ideig.
A kérdező hozzászólása: oké..
A kérdező hozzászólása: és ha mondjuk 2 órát végig kell ülnöm mit csináljak?
Az elsõ vagyok. Az éjszakai betét kibírja, és vegyél egy szorosabb, de még kényelmes bugyit, így nem fog csúszkálni a betét. :)
A kérdező hozzászólása: oké köszi... ha éjszakaibetétem é nincsen idõm boltba menni akkor jó dupla betét is?
Megint az elsõ vagyok. Igen, jó a dupla betét, de úgy tedd, hogy egymáson kicsit elcsúsztatva, hogy elöl is legyen elég és hátul is.

Nokia 5230 navi ingyenes GPS be tudom valahogy állítani hogy melyik autópályán akarok menni pl. M7-es Debrecenből akarok menni Balatonra és pesten a lágymányosi hídon akarok menni ezt betudom állitani valahogy?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem a legrövidebb út az, amit szeretnél õ pedig azt tervezi. Állíts be köztes pontokat, és akkor arra tervez.

Lehet, hogy nem a legrövidebb út az, amit szeretnél õ pedig azt tervezi. Állíts be köztes pontokat, és akkor arra tervez.
A kérdező hozzászólása: de hogy lehet egyszere több pontot beálitani??

Barátnőmnek kiakadásra hajlamos állkapcsa van, ezért nem igazán szeret szopni (gyakran kiakad közben és utána 1-2 percig nem tudja becsukni a száját). Meg lehet szüntetni ezt a kiakadozást valahogy?

Van erre vmi gyakorlat, vagy olyan technika, amivel rögtön vissza lehet tenni fájdalommentesen az állkapcsát?

Legjobb válasz: "zsömlét többször láttam enni, azzal megbirkózik valahogy :) " .. de édes vagy:DDD

"zsömlét többször láttam enni, azzal megbirkózik valahogy :) " .. de édes vagy:DDD
Orvos.
Nem vagyok agresszív, de ez a feltételezés nálam kiverte a biztosítékot. Az a nagy baj szerintem, hogy sokan úgy csinálják hogy semmi kedve nincs hozzá, mintha ez már elvárás lenne. Pedig nem az. És ez már számomra abszurd, hogy valaki egy ilyen mesével állna elõ, hogy kiakadt az állkapcsa sz.pás közben, holott csak nincs kedve. Gondolom fájdalmai is vannak ilyenkor a lánynak, és az is dühít, hogy a srácnak jobban fáj az hogy nem sz.pja le, mint az hogy a lánynak van valami baja. Az én párom, ha velem ilyen elõfordulna, azt mondaná hogy ne csináljam, hagyjam az egészet, mert nekem nem jó. De úgy látszik ritka az ilyen pasi, nálunk ez lenne a természetes.
Te aztán biztos tudod... :D Én örömmel csinálom a páromnak, sõt, az elõjáték a kedvenc részem, mikor látom, hogy mennyire tetszik neki az, amit adok, és az elmondása szerint ez fordítva is így van! Mert mi mindent megbeszélünk. De nem ismerhetem õket, nem tudhatom, hogy milyen a kapcsolatuk! Lehet, hogy tényleg kiakad szegény csajnak, akkor sajnálom, mert tényleg nagyon rossz lehet! De az is lehet, amit már írtam, hogy kamuzik, mert nem szereti csinálni! Nem kell mindent támadásnak venni, és nem mellékesen pedig elég agresszív vagy, ok nélkül...
Senkinek nem kötelezõ sz.pni. Miért kamuzná be? Mintha a sz.pás lenne a legfontosabb a szexben. Nem kell ahhoz kifogás. Ha nincs kedve, megmondja. De utolsó biztos te is kényszerbõl csinálod, azért feltételezel ilyet az emberekrõl.
Mint írtam! Elhiszem, hogy van ilyen, csak a nõk elég sokszor hazudnak a szex miatt (én is nõ vagyok, de én nem szoktam)... Bakamuzzák, hogy fáj a fejük, blablabla. És gondoltam, lehet csak kamuzza az állkapocs kiakadást, hogy ne kelljen sz*pni. Ennyi, nem kell támadásnak venni, és mint írtam, hogy nem biztos, csak tipp... nem ismerem.
Azért az kedves, hogy a saját örömödért aggódsz, nem a barátnõd egészségéért.
Van ilyen, hogy kiakad rendszeresen egy embernek! Mármint ezt az utolsónak mondom, meg azoknak, akik nem nagyon akarták elhinni, hogy nem kamu a kérdés, vagy hogy nem a csaj találta ki. Én is azt javaslom, hogy keressen fel egy orvost. Egyáltalán nem ciki, hiszen nem kell bevallania, mi volt a fõ motiváló ok, és az orvos sem fog rá magától gyanakodni. Egyébként fáj is a barátnõdnek olyankor, vagy csak annyi a tünet, hogy nem tudja összezárni a száját? És milyen gyakran fordul elõ? Minden orális próbálkozásnál?
Biztos, hogy kiakad? Látod, vagy csak mondja? Lehet nem szereti csinálni az orált és ez a bevált ürügye. Persze nem biztos, csak tipp! Nem bántásból írtam!
Lány vagyok, és nekem is kiakad mindenem egyfolytában, mert gyengék az izületeim... Bár nekem ebbõl nincs gondom, maximum, hogy ha nagyon rossz idõben akad ki a vállam, vagy valami hasonló. Orvoshoz kéne menni, aki felír a barátnõdnek valamilyen izület erõsítõ bogyót.
Érdekes. Tényleg orvos kellene ide. Nem feltétlenül kell az orrára kötni, hogy mitõl akad ki az az állkapocs, úgy nem lesz kínos a beszélgetés a dokival :)
A kérdező hozzászólása: az átlagosnál talán vastagabb, de sztem nem extra méret. zsömlét többször láttam enni, azzal megbirkózik valahogy :)
Vaze, mekkora lehet neked? :) Vagy ha nem extra, akkor hogy eszik a lány pl zsömlét?
[email protected] pofán ha nem akar [email protected] a luvnya

Nem lehetne rövidebb lefolyásúvá tenni valahogy a menszimet? Tablettát szedek, és 5 napig tart. Tudom, hülye kérdés, de nem lehetne valahogy rövidebbb idő alatt megúszni?

Legjobb válasz: Szerintem az öt nap még teljesen normális, de ha nagyon bõséges, akkor vnnak vérzéscsillapitó gyógynövények, pl. pásztortáska. A neten olvashatsz róla. Persze a menzesszel én is ugy vagyok, hogy már az elsõ napon az utolsót várom, nekem hatásos volt pásztortáska forrázata vagy a fehér fagyöngy tea, ezt áztatni kell.

Szerintem az öt nap még teljesen normális, de ha nagyon bõséges, akkor vnnak vérzéscsillapitó gyógynövények, pl. pásztortáska. A neten olvashatsz róla. Persze a menzesszel én is ugy vagyok, hogy már az elsõ napon az utolsót várom, nekem hatásos volt pásztortáska forrázata vagy a fehér fagyöngy tea, ezt áztatni kell.
nem.

Van egy film amire rá van égetve a felirat. Ki tudom valahogy nyerni a feliratot? Hogy meglegyen sorban csak a felirat!?

Legjobb válasz: mert sehol sem találok hozzá,pedig már szinte mindenhol kerestem és megtaláltam azt a filmet amit akartam égetett angol felirattal,és azért szeretném valahogy azt,hogy külön meglegyen a felirat,hogy le tudjam fordítani magyarra

A kérdező hozzászólása: mert sehol sem találok hozzá, pedig már szinte mindenhol kerestem és megtaláltam azt a filmet amit akartam égetett angol felirattal, és azért szeretném valahogy azt, hogy külön meglegyen a felirat, hogy le tudjam fordítani magyarra
A GOM Media Playerrel tudsz jpg-ket csinálni a filmbõl. Ez meg egy ingyenes OCR program: http://code.google.com/p/tesseract-ocr/
Nem, de miért nem töltöd le a feliratot?
Sajnos így az alapoktól kell megcsinálnod a feliratot idõzítéssel együtt. Égetett feliratot nem lehet leszedni.
Szétszeded a filmet képkockákra, majd egy OCR-t ráeeresztesz az összes képre, és meg is van.
A kérdező hozzászólása: Golan Trevize ezt mivel és hogyan tudom megcsinálni?

Miért nem tudom lehunyni külön-külön a szemeimet? Be tudom valahogy gyakorolni?

Nem tudom külön lecsukni csak az egyik szemem... A balt becsukom-jobb hunyorgásig csukódik még megy, de fordítva már egyáltalán nem megy... Lehet ezen valahogy segíteni? :D Nem tudom, miért vagyok ilyen retardtált... :D 19/L
Az email cimröl NEM !
Az e-mail címedre viszont kérhetsz jelszómodosítást - ha az az e-mail címed a belépésed is.
A kérdező hozzászólása: Tudom a jelszavamat. Amiatt nem tudok belépni a facebookomba mert miután beírom a jelszavamat küld az ismerõseimrõl mindenféle képeket, és ki kell találnom hogy melyik képen kicsoda van (még ilyen jelölõs képeken is).

Tudom valahogy törölni a facebook üzenőfalamat? Vagy elrejteni?

Legjobb válasz: Elrejteni tudod így: Profilom --> Adatvédelmi beállítások --> Egyéni beállítások --> Bejegyzéseim --> Egyéni --> Csak én.

Elrejteni tudod így: Profilom --> Adatvédelmi beállítások --> Egyéni beállítások --> Bejegyzéseim --> Egyéni --> Csak én.
A kérdező hozzászólása: Mi is takarja az üzenõfalat? * Bejegyzéseim A bejegyzések alapbeállítása, beleértve a státuszfrissítést és a fényképeket. Csak ismerõsök o Mindenki o Ismerõsök ismerõsei o Csak ismerõsök o TestreszabásEgyéniszerkeszt * Család Csak ismerõsök o Mindenki o Ismerõsök ismerõsei o Csak ismerõsök o TestreszabásEgyéniszerkeszt * Kapcsolatok Csak ismerõsök o Mindenki o Ismerõsök ismerõsei o Csak ismerõsök o TestreszabásEgyéniszerkeszt * Érdeklõdés Csak ismerõsök o Mindenki o Ismerõsök ismerõsei o Csak ismerõsök o TestreszabásEgyéniszerkeszt * Életrajzi adatok és kedvenc idézetek Csak ismerõsök o Mindenki o Ismerõsök ismerõsei o Csak ismerõsök o TestreszabásEgyéniszerkeszt * Honlap Mindenki o Mindenki o Ismerõsök ismerõsei o Csak ismerõsök o TestreszabásEgyéniszerkeszt * Vallási és politikai nézetek Csak ismerõsök o Mindenki o Ismerõsök ismerõsei o Csak ismerõsök o TestreszabásEgyéniszerkeszt * Születésnap Csak ismerõsök o Mindenki o Ismerõsök ismerõsei o Csak ismerõsök o TestreszabásEgyéniszerkeszt * Helyek, ahová bejelentkezem Csak ismerõsök o Mindenki o Ismerõsök ismerõsei o Csak ismerõsök o TestreszabásEgyéniszerkeszt * Legyek látható a "Most itt vannak" dobozban, ha bejelentkeztem Ez a közelben bejelentkezett ismerõsök és más személyek számára látható.(Lássunk egy példát!) Engedélyez * Személyes beállítások módosítása fotóalbumokra és videókra.

Van egy srác, akivel nagyon jóban vagyunk, de nekem régóta többet jelent, mint barát (5 éve). A családjából ezt mindenki tudja. Valahogyan szeretném, ha együtt lennénk, de nem tudom mit tehetnék. Szerintetek?

Az elején tudta ? is, de most már azt hiszi szerintem, h vége. Azóta mondjuk van egy plázacica bn?je... de kell nekem!!!

Legjobb válasz: szerintem hagyd...csak fájna mindkettõtöknek. meg ha barátnõje van akkor fõleg.

szerintem hagyd...csak fájna mindkettõtöknek. meg ha barátnõje van akkor fõleg.
Aki igazán szeret az tud elengedni. ez egy régi mondás...és állati nagy... csak betarthatatlan. :P Én azt mondom, hogy add a tudtára, hogy kell neked, de legyen tartásod! mutasd meg ha úgy tesz, hogy a másik bnõjét választja-mutasd meg, hogy neked akkor is kell. és ne azzal, m hogy a csajszit bántod, mert azzal magadat nyírod ki. sokkal inkább a pasit kell befolyásolni. küldj neki jeleket, éreztesd vele, hogy fontos neked. és ne lógj a nyakán, ne kémkedj utána. :) nyugi, lélegezz és hajrá :) sok sikert :)
Én ugyanígy vagyok csak fordítva. És igen ahogy a 2. válaszoló is írta aki igazán tud szeretni az tud csak elengedni dehát kúva [email protected] és nehéz.... A lánynak barája van, és szereti is, jóban vagyunk 3 éve, és eleinte volt több de nem lett több ezt nem részletezem. A lány családja is tudja h több volt és több ez mint barátság , de most már ÁLLJ van! szóval nehéz elfogadni h nem engem választott párjának de ez van. ettõl még találkozok vele idõnként beszélgetünk elvagyunk stb...mert annyira szeretem, hogy képtelen vagyok arra, hogy soha többé ne lássam és inkább belenyugszom a barátságba mint abba hogy semmi se legyen...

El lehet érni valahogy hogy a volt barátom újra érdeklődjön irántam, fel tudom kelteni a figyelmét valahogy?

Sziaztok!8 hónap után szakított velem barátom mondván hogy már megunt és már nem szeret úgy mint rég,nem haragban váltunk el ez volt 6 hónapja,azt mondta hogy ha van valami hívjam.Nem tettem.A minap írt nekem.A közelben lakik egy közös haverunk akivel tanulmányi munkára mennek külföldre két hónapra és érte jön.Írta hogy jólvan és reméli én is és ha van kedvem akkor ugorjak át a haverhoz és találkozzunk.Mivel nem volt netem ezt a levelet nem láttam id?ben így nem mentem át de utólag válaszoltam neki.Belevágtam egy kemény diétába hogy formába hozzam magam és emellett sokat is sportolok.Mire vissza jön rendbe akarom szedni magam.Lehet hogy csak bosszúból hogy lássa hogy mit hagyott ki,vagy csak kíváncsiságból,azislehet hogy még nem szakadtam el t?le teljesen,de ....feltudom kelteni majd a figyelmét újra?vagy esetleg van valami tippetek a számomra?

Legjobb válasz: Szia! Hát, a torna nem rossz ötlet, hogy felkeltsd a figyelmét. Ha sportosan, izmosan jelensz meg elõtte, azt bizti észre fogja venni. :) Azért figyelj oda, hogy nehogy átess a ló túloldalára. A túl sok edzés sem jó. Az, hogy találkozni akart veled, jelenthet valamit. Szerintem folytasd a tornát, aztán majd lesz valami. Ha nem is jössz vele össze újra, legalább jó csaj lesz belõled és találsz majd másik pasit. :)

Szia! Hát, a torna nem rossz ötlet, hogy felkeltsd a figyelmét. Ha sportosan, izmosan jelensz meg elõtte, azt bizti észre fogja venni. :) Azért figyelj oda, hogy nehogy átess a ló túloldalára. A túl sok edzés sem jó. Az, hogy találkozni akart veled, jelenthet valamit. Szerintem folytasd a tornát, aztán majd lesz valami. Ha nem is jössz vele össze újra, legalább jó csaj lesz belõled és találsz majd másik pasit. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!