Találatok a következő kifejezésre: Tudom valahogy a (756 db)

Enyhíteni tudom valahogy a menzeszem?

Délután menni szeretnék valahova ahol nem nagy lehetőség van vécére menésre. A citromlé mennnyi idő alatt használ? Vagy jó az egyáltalán? Valami torna mai gyorsan hat? valami házi praktika? tudom h sokan kérdezték már meg na. Tampont nem használok. 12/l

Legjobb válasz: Sajnos semmit nem tudsz tenni. Tegyél be éjszakai beétet. Azzal kibírod egy ideig.

Sajnos semmit nem tudsz tenni. Tegyél be éjszakai beétet. Azzal kibírod egy ideig.
A kérdező hozzászólása: oké..
A kérdező hozzászólása: és ha mondjuk 2 órát végig kell ülnöm mit csináljak?
Az elsõ vagyok. Az éjszakai betét kibírja, és vegyél egy szorosabb, de még kényelmes bugyit, így nem fog csúszkálni a betét. :)
A kérdező hozzászólása: oké köszi... ha éjszakaibetétem é nincsen idõm boltba menni akkor jó dupla betét is?
Megint az elsõ vagyok. Igen, jó a dupla betét, de úgy tedd, hogy egymáson kicsit elcsúsztatva, hogy elöl is legyen elég és hátul is.

GTA 5 online! A karakterem pénzébõl nem tudok valahogy a haveromnak adni, küldeni?

Van erre valami lehetõség?

Legjobb válasz: Nincs. De ha vagytok hárman ismerõsök annyit tudtok csinálni hogy: A harmadik srácot te be bounty-zoda legnagyobb összeggel amivel tudod, a haverodnak akinek meg adni akarod a pénzt az megöli, és így hozzá jut.

Nincs. De ha vagytok hárman ismerõsök annyit tudtok csinálni hogy: A harmadik srácot te be bounty-zoda legnagyobb összeggel amivel tudod, a haverodnak akinek meg adni akarod a pénzt az megöli, és így hozzá jut.
Próbáld PayPal-en keresztül!
A kérdező hozzászólása: az elsõ az jó ötlet csak az a gond hogy ketten vagyunk.
Hát, ha boxon játszotok akkor esetleg tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: ps3
Ps3-on akár én is tudok segíteni.

Vettem egy szempillaspirált, teljesen össze van csomósodva, meg lehet valahogy menteni, nem szeretném kidobni, valahogy fel tudom higítani a festéket?

Essence márkájú de nem dm-ben vettem, sajnos, és a blokk nincs meg így nemtudom visszavinni.

Legjobb válasz: Pár csepp hideg víz

Pár csepp hideg víz
Én próbáltam vízzel, olajjal régebben, de nem segített. Szerintem kuka. (Mondjuk az Essence nekem az összes használhatatlan volt, már mikor megvettem, mind csomós volt, meg összeragasztotta a szempillákat, még potyogott is. Ha olcsót keresel a sárga Lovelyt vedd a Rossmannban, ezerszer többet ér, simán veri a többezres spirálok többségét.)
próbálj szemcseppet csepegtetni bele
nem tudom aktuális-e még a kérdés, de én is jártam már így, nagyon kevés testápolót tettem bele, aztán jól felráztam ( amennyire egy szempillaspirált lehet ) és jó volt utána
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ mindenkinek, elõször pár csepp vízzel próbáltam ami eleinte segített is de egy idõ után megint ugyanaz lett, ezért most kipróbálom h. egy kevés testápolót rakok bele :)

Nokia 5230 navi ingyenes GPS be tudom valahogy állítani hogy melyik autópályán akarok menni pl. M7-es Debrecenből akarok menni Balatonra és pesten a lágymányosi hídon akarok menni ezt betudom állitani valahogy?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem a legrövidebb út az, amit szeretnél õ pedig azt tervezi. Állíts be köztes pontokat, és akkor arra tervez.

Lehet, hogy nem a legrövidebb út az, amit szeretnél õ pedig azt tervezi. Állíts be köztes pontokat, és akkor arra tervez.
A kérdező hozzászólása: de hogy lehet egyszere több pontot beálitani??

Barátnőmnek kiakadásra hajlamos állkapcsa van, ezért nem igazán szeret szopni (gyakran kiakad közben és utána 1-2 percig nem tudja becsukni a száját). Meg lehet szüntetni ezt a kiakadozást valahogy?

Van erre vmi gyakorlat, vagy olyan technika, amivel rögtön vissza lehet tenni fájdalommentesen az állkapcsát?

Legjobb válasz: "zsömlét többször láttam enni, azzal megbirkózik valahogy :) " .. de édes vagy:DDD

"zsömlét többször láttam enni, azzal megbirkózik valahogy :) " .. de édes vagy:DDD
Orvos.
Nem vagyok agresszív, de ez a feltételezés nálam kiverte a biztosítékot. Az a nagy baj szerintem, hogy sokan úgy csinálják hogy semmi kedve nincs hozzá, mintha ez már elvárás lenne. Pedig nem az. És ez már számomra abszurd, hogy valaki egy ilyen mesével állna elõ, hogy kiakadt az állkapcsa sz.pás közben, holott csak nincs kedve. Gondolom fájdalmai is vannak ilyenkor a lánynak, és az is dühít, hogy a srácnak jobban fáj az hogy nem sz.pja le, mint az hogy a lánynak van valami baja. Az én párom, ha velem ilyen elõfordulna, azt mondaná hogy ne csináljam, hagyjam az egészet, mert nekem nem jó. De úgy látszik ritka az ilyen pasi, nálunk ez lenne a természetes.
Te aztán biztos tudod... :D Én örömmel csinálom a páromnak, sõt, az elõjáték a kedvenc részem, mikor látom, hogy mennyire tetszik neki az, amit adok, és az elmondása szerint ez fordítva is így van! Mert mi mindent megbeszélünk. De nem ismerhetem õket, nem tudhatom, hogy milyen a kapcsolatuk! Lehet, hogy tényleg kiakad szegény csajnak, akkor sajnálom, mert tényleg nagyon rossz lehet! De az is lehet, amit már írtam, hogy kamuzik, mert nem szereti csinálni! Nem kell mindent támadásnak venni, és nem mellékesen pedig elég agresszív vagy, ok nélkül...
Senkinek nem kötelezõ sz.pni. Miért kamuzná be? Mintha a sz.pás lenne a legfontosabb a szexben. Nem kell ahhoz kifogás. Ha nincs kedve, megmondja. De utolsó biztos te is kényszerbõl csinálod, azért feltételezel ilyet az emberekrõl.
Mint írtam! Elhiszem, hogy van ilyen, csak a nõk elég sokszor hazudnak a szex miatt (én is nõ vagyok, de én nem szoktam)... Bakamuzzák, hogy fáj a fejük, blablabla. És gondoltam, lehet csak kamuzza az állkapocs kiakadást, hogy ne kelljen sz*pni. Ennyi, nem kell támadásnak venni, és mint írtam, hogy nem biztos, csak tipp... nem ismerem.
Azért az kedves, hogy a saját örömödért aggódsz, nem a barátnõd egészségéért.
Van ilyen, hogy kiakad rendszeresen egy embernek! Mármint ezt az utolsónak mondom, meg azoknak, akik nem nagyon akarták elhinni, hogy nem kamu a kérdés, vagy hogy nem a csaj találta ki. Én is azt javaslom, hogy keressen fel egy orvost. Egyáltalán nem ciki, hiszen nem kell bevallania, mi volt a fõ motiváló ok, és az orvos sem fog rá magától gyanakodni. Egyébként fáj is a barátnõdnek olyankor, vagy csak annyi a tünet, hogy nem tudja összezárni a száját? És milyen gyakran fordul elõ? Minden orális próbálkozásnál?
Biztos, hogy kiakad? Látod, vagy csak mondja? Lehet nem szereti csinálni az orált és ez a bevált ürügye. Persze nem biztos, csak tipp! Nem bántásból írtam!
Lány vagyok, és nekem is kiakad mindenem egyfolytában, mert gyengék az izületeim... Bár nekem ebbõl nincs gondom, maximum, hogy ha nagyon rossz idõben akad ki a vállam, vagy valami hasonló. Orvoshoz kéne menni, aki felír a barátnõdnek valamilyen izület erõsítõ bogyót.
Érdekes. Tényleg orvos kellene ide. Nem feltétlenül kell az orrára kötni, hogy mitõl akad ki az az állkapocs, úgy nem lesz kínos a beszélgetés a dokival :)
A kérdező hozzászólása: az átlagosnál talán vastagabb, de sztem nem extra méret. zsömlét többször láttam enni, azzal megbirkózik valahogy :)
Vaze, mekkora lehet neked? :) Vagy ha nem extra, akkor hogy eszik a lány pl zsömlét?
[email protected] pofán ha nem akar [email protected] a luvnya

Nem lehetne rövidebb lefolyásúvá tenni valahogy a menszimet? Tablettát szedek, és 5 napig tart. Tudom, hülye kérdés, de nem lehetne valahogy rövidebbb idő alatt megúszni?

Legjobb válasz: Szerintem az öt nap még teljesen normális, de ha nagyon bõséges, akkor vnnak vérzéscsillapitó gyógynövények, pl. pásztortáska. A neten olvashatsz róla. Persze a menzesszel én is ugy vagyok, hogy már az elsõ napon az utolsót várom, nekem hatásos volt pásztortáska forrázata vagy a fehér fagyöngy tea, ezt áztatni kell.

Szerintem az öt nap még teljesen normális, de ha nagyon bõséges, akkor vnnak vérzéscsillapitó gyógynövények, pl. pásztortáska. A neten olvashatsz róla. Persze a menzesszel én is ugy vagyok, hogy már az elsõ napon az utolsót várom, nekem hatásos volt pásztortáska forrázata vagy a fehér fagyöngy tea, ezt áztatni kell.
nem.

Van egy film amire rá van égetve a felirat. Ki tudom valahogy nyerni a feliratot? Hogy meglegyen sorban csak a felirat!?

Legjobb válasz: mert sehol sem találok hozzá,pedig már szinte mindenhol kerestem és megtaláltam azt a filmet amit akartam égetett angol felirattal,és azért szeretném valahogy azt,hogy külön meglegyen a felirat,hogy le tudjam fordítani magyarra

A kérdező hozzászólása: mert sehol sem találok hozzá, pedig már szinte mindenhol kerestem és megtaláltam azt a filmet amit akartam égetett angol felirattal, és azért szeretném valahogy azt, hogy külön meglegyen a felirat, hogy le tudjam fordítani magyarra
A GOM Media Playerrel tudsz jpg-ket csinálni a filmbõl. Ez meg egy ingyenes OCR program: http://code.google.com/p/tesseract-ocr/
Nem, de miért nem töltöd le a feliratot?
Sajnos így az alapoktól kell megcsinálnod a feliratot idõzítéssel együtt. Égetett feliratot nem lehet leszedni.
Szétszeded a filmet képkockákra, majd egy OCR-t ráeeresztesz az összes képre, és meg is van.
A kérdező hozzászólása: Golan Trevize ezt mivel és hogyan tudom megcsinálni?

Ciripelõ, zörgõ hangot ad a gépem, de szerintem nem alkatrészbõl jön, tudom valahogyan orvosolni?

Eddig azt hittem, hogy a Hdd, vagy a VGA adja a hangot, de nem, mivel ki lettek cserélve, táppal együtt (Nem emiatt, csak újítani akartam a gépet). Elõl van két kis led a gépházban, egy zöld és egy piros. A zöld folyamatosan világít ha be van kapcsolva, a piros pedig csak amikor "tölt, dolgozik" a gép, pl megnyitok valamit 1-2 másodpercet várnom kell amíg megjeleníti, és ez idõ alatt folyamatosan ciripel. Nem lehet, hogy ez a piros led adja a hangot? Köszönöm elõre is!

Legjobb válasz: Roppant egyszerû: kikötöd, majd megnézed. Ha az, akkor már tudod. Zörgõ hangot led ki nem ad soha az életben.

Roppant egyszerû: kikötöd, majd megnézed. Ha az, akkor már tudod. Zörgõ hangot led ki nem ad soha az életben.

Regisztráltam az originre, de nem szeretném használni, adóthat nekem ebbõl problémám, vagy tudom valahogy törölni a fiókot?

Legjobb válasz: Nem lesz belõle baj és nem tudod magad törölni. De akkor minek csináltad ha úgysem használod ? :)

Nem lesz belõle baj és nem tudod magad törölni. De akkor minek csináltad ha úgysem használod ? :)
A kérdező hozzászólása: a fifa 14 kérte de nem tudtam hogy kell a termék kulcs is :/
Istenem... crackeld már meg rendesen, vagy vedd meg, ha hülye vagy hozzá.
A kérdező hozzászólása: majd leszedek egyet nem tudtam hogy crackel meg lehet oldani
A kérdező hozzászólása: nem mûködik semmilyen crackel

OTP direkt-ben meg tudom valahogy nézni a pinkódomat, ha elfelejtettem?

Legjobb válasz: Nem tudod megnézni, de bent személyesen, - igazolva magad - azt hiszem megmondják, vagy kaphatsz egy másikat.

Nem tudod megnézni, de bent személyesen, - igazolva magad - azt hiszem megmondják, vagy kaphatsz egy másikat.
Sehogyan .1 Új bankkártyát kapsz majd 1 új pin-kóddal mert NEM TUDJÁK megadni a pin-kódodat. Kb 1 hónap alatt kapod meg. Addig ha bemész a bankba és igazolod magad megfelelõen akkor felvehetsz pénzt kártya nélkül is.
Dehogy mondjak meg. Azt rajtad kívül senki sem tudja. Nekem anno felajánlották a bankban, hogy próbálkozzak az eszembe jutó kódokkal ott helyben az ugyintezonel - o azonnal visszaállítja, ha letiltjak a kartyat a hibás kód miatt. Egyebkent csak uj kartya lehet a megoldás.m

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!