Találatok a következő kifejezésre: Tudom pc-n a (62 db)

Laptopon milyen billentyűvel tudom átállítani a boot sorrendet? Hagyományos pc-n a + - jellel, de a laptopon nincs külön ilyen, és egyik gombra sem reagál.

Legjobb válasz: Olyan nincs, hogy "Hagyományos pc-n a + - jellel", a BIOS gyártmányától függ, hogy hogyan változtatható meg. Van ahol +-, van ahol Page Up, Page Down, van ahol entert kell nyomnod rá, és egy felugró ablakban jelenik meg a többi érték amit aztán nyílgombokkal léptetsz, és enterrel választasz ki.

Olyan nincs, hogy "Hagyományos pc-n a + - jellel", a BIOS gyártmányától függ, hogy hogyan változtatható meg. Van ahol +-, van ahol Page Up, Page Down, van ahol entert kell nyomnod rá, és egy felugró ablakban jelenik meg a többi érték amit aztán nyílgombokkal léptetsz, és enterrel választasz ki.
Nem.
Persze, sõt fekete kazettás szegán is...
LOL Ezt komolyan gondoltad? Remélem nem.
A kérdező hozzászólása: Mindegy...csak xbox ra megvettem a crysist és tudok vele gépen is játszani de mindegy
NEM!!!
Kérdezõ: Én meg vettem pár régi nintendos kazettát és tudok vele PS4-en is játszani 4D-ben is. :)


Létezik olyan program, vagy kártya aminek a segítségével PS ill XBox-ra kiadott játékékokkal tudok PC-n játszani?

Legjobb válasz: Igen. írd be a google-ba, hogy Emulator for PS, vagy Emulator for Xbox. De arra számíts, hogy egy atomerömû fog kelleni hozzá.

Igen. írd be a google-ba, hogy Emulator for PS, vagy Emulator for Xbox. De arra számíts, hogy egy atomerömû fog kelleni hozzá.

Tudom pc-n játszani a Metal Gear Solid 3: Snake Eatert?

Nagy MGS fan vagyok és most a Snake Eateren lenne a sor, de sajnos nincs ps2?m. PS2 emulátorokat találtam de nem vagyok biztos benne, hogy m?ködnek. Még a játék sincs meg, ezért kérdezem. Van valaki aki pcn tolja az MGS3-at?

Legjobb válasz: Nem. Legalábbis a PCSX2 emulátorral biztos nem (és szerintem mással sem, lévén még ez a legfejlettebb). Bár elindul, de játszhatatlan (nem gépfüggõ, egyszerûen nem tudják még rendesen emulálni).

Nem. Legalábbis a PCSX2 emulátorral biztos nem (és szerintem mással sem, lévén még ez a legfejlettebb). Bár elindul, de játszhatatlan (nem gépfüggõ, egyszerûen nem tudják még rendesen emulálni).
A kérdező hozzászólása: Ez gáz...és a Gamecubeos Twin Snakest? Az futna normálisan?

15 gombos csatlakozó van egy kormányhoz amit pc-hez szeretnék kötni nem tudom hogy a pc-n hova kell csatlakoztatni ha bárki tudja légyszíves írjon a kormány neve : blue lightning racing wheel! Akinek ilyen kormánya van az be tudja dugni a pc-jébe?

Legjobb válasz: Egyik se jó az a baj hogyha nincsen ilyened akkor nem tudod hogy milyen ugyan olyan mint a monitor csatlakozója csak nagyobb egy kicsivel USB csatlakozó nincsen rajta. Pedig ennek a kormányak jónak kéne lenni pc-hez de nem találok a gépen olyan csatlakozót ahova ez be menne na mind1 azért köszi a választ a továbbiakban is kérek segítséget :)

A kérdező hozzászólása: Egyik se jó az a baj hogyha nincsen ilyened akkor nem tudod hogy milyen ugyan olyan mint a monitor csatlakozója csak nagyobb egy kicsivel USB csatlakozó nincsen rajta. Pedig ennek a kormányak jónak kéne lenni pc-hez de nem találok a gépen olyan csatlakozót ahova ez be menne na mind1 azért köszi a választ a továbbiakban is kérek segítséget :)
Vagy USB-be dugd, vagy ahol a monitor csatlakozója kijön a gépház hátulján, ott közvetlenül mellette kell lenni egy "soklábas" csatlakozónak. Na abba próbáld.

Hogyan tudok ADC-s monitort Pc-hez csatlakoztatni? A Pc-n van DVI-kimenet.

Legjobb válasz: adc mint analóg-digitál konverter?

adc mint analóg-digitál konverter?

Usb-n keresztül hogyan tudom használni a telefonom kameráját pc-n?

Legjobb válasz: sehogy. legfeljebb írsz rá szoftvert, na akkor tudod.

sehogy. legfeljebb írsz rá szoftvert, na akkor tudod.

Hogyan tudom megosztani a telefonom képét WiFi-n, hogy Pc-n nézni tudjam?

A telefon egy Xperia X8 Válaszokat előre is köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!