Találatok a következő kifejezésre: Tudom késleltetni menszeszem (2 db)

Tudom késleltetni a menszeszem azzal, hogy nem tartok szünetet hanem tovább szedem a tabit?

Ugyanis nyaralni mennénk pont abban az idöpontban..

Legjobb válasz: Szia! Igen, tudod. Egyszerûen csak ne tarts szünetet, hanem szedd tovább a tabit. Így kimarad a havi mensid. Ezt meg lehet csinálni párszor, de ne túl sokszor, mert nem túl jó a szervezetednek.

Szia! Igen, tudod. Egyszerûen csak ne tarts szünetet, hanem szedd tovább a tabit. Így kimarad a havi mensid. Ezt meg lehet csinálni párszor, de ne túl sokszor, mert nem túl jó a szervezetednek.
Minek késleltetni? ott a tampon! abban is lehet fürödni!
Persze, nyugodtan!Én nyáron mindig ezt csinálom! Petranova
A kérdező hozzászólása: Amugy télleg elmarad ezáltal h nem tartok szünetet?vagy csak 50%?
Tényleg elmarad!

Hogyan tudom késleltetni a menszeszemet?

Van még 10 szem gestomix tablettám és juli. 20-án mennénk nyaralni és pont az indulás napján jönne meg és kitartana az egész nyaralás alatt :( Mivel vízpartra megyek így kicsit bonyolultabb és kényelmetlenebb lenne az egész! Hogyan tudom késleltetni minimum 10 napot??

Legjobb válasz: Egy egész citrom leve !minden reggel! éhgyomorra. Csak magában, ne adj hozzá semmit, és ne egyél elõtte. Egy barátnõm javasolta, azt mondta, neki mindig beválik, nekem még nem volt szükséges kipróbálnom. Egy próbát megér. :)

Egy egész citrom leve !minden reggel! éhgyomorra. Csak magában, ne adj hozzá semmit, és ne egyél elõtte. Egy barátnõm javasolta, azt mondta, neki mindig beválik, nekem még nem volt szükséges kipróbálnom. Egy próbát megér. :)
A kérdező hozzászólása: Remélem bevállik a cirtomlés dolog :) Köszi a tanácsot :)
Ó, lemaradt, azt hiszem, egy héttel elõtte kell kezdeni, hogy megjön, és 1 hétig, ha szerencséd van, tovább késlelteti... De majd megkérdezem tõle, ha szeretnéd. :D
A kérdező hozzászólása: Mindenféleképpen szeretnék biztosra menni az egészben :) Megköszönném ha megkérdeznéd :)
Nem hagysz szünetet a tabletta szedésében! Amíg szeded nem jön meg!
Írtam neki, ha válaszol akkor elküldöm üzenetben. Az úgy jó? :) Megkérdeztem, tud-e még más módszert is, ha van valami még, arról is szólok. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon hasznos válaszokat kaptam tõletek ^^ Köszönöm a tanávsaitokat :)
5. Vagyok! Azt elfelejtettem írni, h többet bevehetsz a tablettábol de kevesebbet nem! Tehát a ciklust meg kell tartani! Tehát ha most 21helyett beveszel 31tabit egyhuzamban és utána tartasz szünetet akkor a következõ 21 legyen és ne 11! Tehát a ciklust kitolható de nem rövidítheted meg!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!