Találatok a következő kifejezésre: Tudom hogy szamit az este (3 db)

Jó Estét mindenkinek oké tudom hogy mindenki azt kérdezi hogy mi ennek a számnak a címe most én is ezt fogom tenni a többi bövebben lent?

Nekem arra a bizonyos zenére lenne szükségem ami nagy része a videoban szol nem az intro emg a végén lévö hanem ami áltöleli teljes mértékében a videot linket is adok

Legjobb válasz: Clint Mansell - Requiem for a Dream Remix http://www.youtube.com/watch?v=xE0UA8RREX4&feature=related A kérdésedre a választ az általad küldött videó hozzászólásaiból tudtam meg. :D

Clint Mansell - Requiem for a Dream Remix http://www.youtube.com/watch?v=xE0UA8RREX4&feature=related A kérdésedre a választ az általad küldött videó hozzászólásaiból tudtam meg. :D

Tudom hogy nem szamit az este mert ho de nekem nagyon magas 37, 5. Nem vagyok beteg es csak lustiztam egesz nap. Mar 4 napja meg kene jojjon de a teszt negativ, a hasam es a derekam faj es suru a folyasom. Lehet meg baba?

Csupan 4 es fel hete nem sezdek fogamzasgatlot. Ilyen hovel maskor mar az agyat nyomom

Legjobb válasz: hát minden lehet. De lehetséges nagyon az is, hogy még a gyógyszer nem állt be. Elsõ mensid lenne a gyógyszer óta nem? És a reggeli hõd milyen?

hát minden lehet. De lehetséges nagyon az is, hogy még a gyógyszer nem állt be. Elsõ mensid lenne a gyógyszer óta nem? És a reggeli hõd milyen?
Detto így vagyok 2 napja:) De nekem ma (nem) kéne megjöjjön... Szerintem lehet baba:)
A kérdező hozzászólása: Igen ez lenne az elso meszim a gyogyszer ota. A reggeli hom 36, 8. Neha nagyon ugy erzem hogy meg fog jonni de aztan semmi.
szerintem van remény, nekem az elsõ gyógyszermentes hónap után a mensi helyett a baba jött:) csinálj egy hét múlva újra tesztet. 19hetes kismama vagyok és minden rendben. sok sikert

Hétvére nem várom. Lehet babás tünet, hogy tegnap este óta savanyú szájízem van illetve sokszor érzek olyan izt, mintha véres lenne a szám belül, de nem (máshogy nem tudom leírni az izt)?

Legjobb válasz: Szia! Nem hinném, hogy ez babás tünet lenne, még túl korai! Lehet hogy elkaptál valamilyen fertõzást, menj el a szájsebészetre. Ott többet tudnak mondani! A rossz szájíz ellenére, remélem babás vagy. Sok szerencsét!

Szia! Nem hinném, hogy ez babás tünet lenne, még túl korai! Lehet hogy elkaptál valamilyen fertõzást, menj el a szájsebészetre. Ott többet tudnak mondani! A rossz szájíz ellenére, remélem babás vagy. Sok szerencsét!
Nem lehet, hogy inkább fémes ízt éreztél? Hasonlít arra, amikor elharapod a szádat és vérzik egy kicsit. Mert a fémes íz lehet egy jel, de egy kicsit talán még korai lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, fõleg a 2.válaszadónak.
Véríz a szájban babás tünet, mivel a vér vasat tartalmaz. Ezért kevered össze a vasízt a vérízével. Szerintem nem korai a tünet, mert valaki ilyen "idõsen" már sokkal több tünetet produkál. Szorítok, hogy baba legyen a dologban!!:-))
Én 6 hetes vagyok, és nálam most a napokban jelentkezett ez a fémes szájíz.És igen, hasonlít a vér ízére, ahogy már elõttem is írták. Nem vagyunk egyformák, ki tudja...lehetséges, hogy te már most érzed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!