Találatok a következő kifejezésre: Tudom, hogy kérdés, de én (84 db)

Tudom hogy fura kérdés, de én tényleg fogyatékos vagyok?

a szüleim itthon mindig olyanokat mondanak,hogy elvisznek orvoshoz,meg elmegyógyintézetbe,mert itthon mindig vagy farmerbe vagy pizsamába vagyok de nem tehetek róla,nekem a farmer kényelmesebb,mint egy melegít?,és állandón felhúzzák a f?tést,és dög meleg van,és ha felvennék hosszujjút,meg hosszú nadrágot,meg minden,idd sülnék meg és anyám ma reggel is olyanokat mondott,hogy ez egy betegség,hogy mindig mutogatom magam,és el akar vinni orvoshoz tényleg beteg vagyok? 14/L

Legjobb válasz: Én meg mindig pizsiben vagyok itthon, pedig nem vagyok már kamasz. Akkor én is fogyatékos vagyok, csak mert így kényelmesebb? Különben meg a szüleidnek elég érdekes a felfogása. Nem tudom, hogy egy farmernadrág pólóval hol számít magamutogatásnak? Miért kellene otthon pulcsiban lenni? Nálunk 18-20 fok van csak, de akkor is nehéz házimunkát végezni pulcsiban szóval egy hosszú ujjú pizsifelsõ vagy itthoni póló van rajtam. 24/N

Én meg mindig pizsiben vagyok itthon, pedig nem vagyok már kamasz. Akkor én is fogyatékos vagyok, csak mert így kényelmesebb? Különben meg a szüleidnek elég érdekes a felfogása. Nem tudom, hogy egy farmernadrág pólóval hol számít magamutogatásnak? Miért kellene otthon pulcsiban lenni? Nálunk 18-20 fok van csak, de akkor is nehéz házimunkát végezni pulcsiban szóval egy hosszú ujjú pizsifelsõ vagy itthoni póló van rajtam. 24/N
Vigyenek, legalább megkaphatják a kezelést, amire szükségük van.
A kérdező hozzászólása: *itt
Nem vagy fogyatékos sem beteg :) én is általában farmernadrágban vagyok :D ez a mostani divat és a tinik követik a divatot :)
dehogyis xD
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat utolsó: amúgy jah...bár nem is vártam tõlük mást, mindent megtesznek, hogy legyen miért szidniuk...hülyék mint a segg
Mindig panaszkodj, ha felhúzzák a fûtést, hogy meleged van!
A kérdező hozzászólása: arra csak annyit mondanak hogy kit érdekel?
Fehérje. Ártani nem árt. De, hogy használ e? Ezt te sem gondolod komolyan?
Tudod a regi feltalalok is kiserleteztek, hiszen a sajat vizelet terapiat is valakik kidolgoztak, tehat lehet, hogy te most uj dolgot fogsz kitalalni, kisertletezz, szemelyesen nem hinnem, hogy jotekony hatasa lenne, de nem jutott eszembe hasonlo, igy nem is agyaltam ezen soha.
Õszintén..hogy a tökömbe lehet azt megenni? Ennyire jó az íze..? hányingeer..
utána meg majd mehet a vizeleted is , sõt a széklet is tartalmazhat bizonyos anyagokat....
A kérdező hozzászólása: Hat koszonom a valaszokat :D igazabol nekem is egy , , beteges, , kedvemben jott ez az otlet... csak puszta kivancsisag semmi beteges valami :D
Addig rendben van... De mondd kérlek hogyan eszed meg???? Késsel villával???? Vagy miként, Netalán sok 18 éven felüli filmet nézel, amiben a hölgyek elõszeretettel......?
Én rántottát szoktam sütni belõle, nem jön ki nagy adag, de laktató.

Hogyan fogyjak le? Tudom ez a 352353452ik ilyen kérdés de én konkrét utasításokra vágyom több lent

olyan 5 kilót szeretnék leadni olvastam az atkins diétáról de nem írnak rendes dolgot én pedig egyáltalán nem értek ezekhez. Valaki leírná szó szerint : mit egyek mikor hánykor milyen tálban hány falattal mikor mit csináljak. ( edzőterembe sajna nem tudok menni nem szeretnék kiadni rá) de ha megmondjátok mennyit fussak üljek fel stb. Meddig csináljam de tényleg kérlek mintha egy gyenge elméjű lennék : egyél egy csirke szárnyat zöldséggel következőnap yoghurtot stb. nagyon megköszönném nem vagyok hülye de semmit nem értek az alakformáláshoz (22lány)

Legjobb válasz: 2 órán át telefonáltam, és még mindig nem írtak neked? Egyél meg egy nap fél - 1 kiló húst, és fél kiló zöldséget. Megrágni nem tudjuk helyetted. Nem mondjuk meg mikor egyél, és azt sem hogy mennyi sót tegyél rád. De húst egyél, és zöldséget, ez így mennyire oké? Töltsd le a fegyencedzés címû könyvet, ne adj ki pénzt, csak csináld amit írnak benne.

2 órán át telefonáltam, és még mindig nem írtak neked? Egyél meg egy nap fél - 1 kiló húst, és fél kiló zöldséget. Megrágni nem tudjuk helyetted. Nem mondjuk meg mikor egyél, és azt sem hogy mennyi sót tegyél rád. De húst egyél, és zöldséget, ez így mennyire oké? Töltsd le a fegyencedzés címû könyvet, ne adj ki pénzt, csak csináld amit írnak benne.
A kérdező hozzászólása: háború indult el. Igen a sonka nem parizel! gondolom ez eljut mindenkihez. Igazából pulyka felvágottról lenne szó konkrétan.
Hú, ez igen :D :)
Nem parizerrõl van szó, idióta, hanem sonkáról. Olyan sonkáról, amit disznóvágáskor a falusi ember fõz magának, esetleg árulja. De teljesen jó helyette bármiféle színhús. Remélem, tudod mit jelent, hogy SZÍNhús. A liszt lehet hogy természetes növénybõl van, viszont az ember szervezete számára nem szolgál táplálékul. Nem tud vele a szervezeted mit kezdeni. Hogy te is megértsd "A jauisten nem az embernek teremtette."
Mennyivel 'természetesebb' ? A húshoz szóját, ízfokozót és cukrot, keményítõt szoktak adni. Ezek nem rosszabbak mint egy gabonaliszt. Másfelõl, most komolyan belezzek ki minden húsgyárost, akik adalékokat tesznek a húsba? Én kerüljek börtönbe azért, hogy kevesebb sz.ar hús legyen az üzletekben? Én mocskoljam össze a kezem, taichi helyett sittes késharcot tanuljak azért, mert a rohadt kamu húst veszi a sok birka? Nem lenne simán egyszerûbb normális húst venni, és akkor el lehetne felejteni azt hogy adalékanyagok vannak a húsban.. nem, nincsenek: a hús az hús, kész. Nem veszünk mást. Aki tud az ráadásul legeltetett állat húsát veszi (vegye) ne kukoricás - szójás takarmányon tartottét.
természetesebb egy kg tk liszt mint egy adalékanyaggal teli húskészítmény.
Igen, leölt állatok húsa az relatíve természetes. Ha a legtermészetesebbek a fénybõl energiát merítõ növények, akkor második legtermészetesebb energiaforrás nekünk a növényeket elfogyasztó állatok. Ráadásul már számunkra komplett aminosavprofillal rendelkezik a húsuk, zsírtartalmuk rendkívül hasznos kalóriaforrás.
mert a sonka [email protected] az természetes -, -
Jah, rozskenyeret csak hagyományból ajánlják.. ugyan olyan mint a búza.. egy magas keményítõtartalmú gabona mag. Semmi értelme. Mit egyél kenyér helyett? Te egy ember vagy, megölsz egy állatot, megiszod a vérét és megeszed a húsát. Nincs mit egyél kenyér helyett.. egyél vért. Kulturált módon: salátát eszel a sonkához, vagy lenmagból készült kenyérfélét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! be fogom tartani ! Ha még valakinek van tanácsa mit egyek szóljon. és a kérdésem hogy kenyér helyett mit egyek a sonkához? mert azt írták hogy a rozskenyér is hízlal
1 étkezés (7-8 óra): 1 db teljes kiõrlésû kenyér, tojás/túró, zöldségek 2 étkezés (10 óra): gyümölcs. pl. 1 alma 3 étkezés (12-13 óra): hús, zöldség. mondjuk két kis szelet csirkemell, zöldségek 4 étkezés (16 óra): kis marék sótlan mag (szotyi, tökmag, mandula) 5 étkezés (18 óra): joghurt/kefir 2 l víz, hetente 3-4 alkalom edzés. futás, felülés, guggolás, fekvõ
Legjobb lenne a pulyka húst pulyka húsként megvenni. Ami felvágott, abban már gyakran ott van minden ami a párizsiban. Használjuk az összetevõk címû leírást. Abból kiderül hogy hússal dúsított növényi fehérje a termék aromázva és ízfokozva, vagy hús. Az utóbbira kellene törekedni. Fogyás szempontjából jó kérdés, valószínûleg a mûhús is jobb mint a kenyér, de hosszú távon nem éri meg szójás, keményítõs húskészítményeket enni. Sajnos a szín hús, igazi hús minõsége sem éri el a kívánt szintet a takarmányok minõsége miatt. Így ebbõl már nem kellene engedni, értem ezt általánosságban, nem egyszeri fogyasztás esetére.. :)

Tölcsérmellkasom van, edzéssel vagy úszással gyógyítható? Tudom hogy már van egy ilyen kérdés de én mellékelnék egy képet is, akinek hasonló problémája van/volt azoknak érdekelne a véleménye, nem tudom az enyém mennyire súlyos eset.

Volt aki azt írta, hogy ha csak kis mérték?, akkor el lehet érni javulást. Én egy ideje edzem a mellizmom és a hátam, és nemrég elkezdtem külön hasizomedzéseket csinálni. A kép:

Legjobb válasz: Szia. Egyáltalán nem súlyos eset. Barátomnak is tölcsér melle van, és én imádom. Tök cuki:) A legtöbb lánynak ez tetszik. Amúgy nem lehet vele semmit se csinálni, csak mûtéttel.

Szia. Egyáltalán nem súlyos eset. Barátomnak is tölcsér melle van, és én imádom. Tök cuki:) A legtöbb lánynak ez tetszik. Amúgy nem lehet vele semmit se csinálni, csak mûtéttel.
A kérdező hozzászólása: Tudom, de mûteni azt nem akarom
Jaj barátom... nekem sokkal sokkal súlyosabb volt... annyira hogy 2 lemezt kellett betegyenek a mûtétnél, nem 1 et, és még most sem lett 100% os eredmény. Ami neked van az semmi. Ha tényleg fontos lenne gondolkodás nélkül megmûttetnéd. Nagyjából fele annyit szenvednél vele mint én. De am edzés, izomnövelés belsõ mellre és nem is fog annyira látszani.

Mitől lehet ez az érzésem szinte állandóan? Tudom nem idevaló a kérdés, de én is anyuka vagyok, s tudom hogy Ti fogtok válaszolni rá.

Szinte folyamatos felfázás érzésem van.Már beszedtem az antibiotikumot,többet is,amit a doki írt fel,attól egy darabig elmúlt.DE szinte folyton érzem.Nem lehet folyton gyógyszert szedni,hogy ne így legyen,nem?szerintetek mit?l lehet?már kezd nagyon kellemetlen lenni..

Legjobb válasz: Van a gyógyszertárban egy ivós gyógyszer erre vény nélkül, sajna nem jut a neve eszembe de nagyon jó, a patikában szerintem tudnak neked segíteni...nekem az szokott segíteni..Egyszer volt egy durva felfázásom, onnantól kezdve érzékenyebb lettem a hidegre. Rendesen fel vagy öltözve? Hátad mindig melegen van ? Cipõd elég vastag??(ha igen akkor is dupla zokni nem viccelek!) Igyál sok meleg teát, fõleg csipkebogyót, és van vesevédõ tea is a dm-ben, patikában az is nagyon jó.

Van a gyógyszertárban egy ivós gyógyszer erre vény nélkül, sajna nem jut a neve eszembe de nagyon jó, a patikában szerintem tudnak neked segíteni...nekem az szokott segíteni..Egyszer volt egy durva felfázásom, onnantól kezdve érzékenyebb lettem a hidegre. Rendesen fel vagy öltözve? Hátad mindig melegen van ? Cipõd elég vastag??(ha igen akkor is dupla zokni nem viccelek!) Igyál sok meleg teát, fõleg csipkebogyót, és van vesevédõ tea is a dm-ben, patikában az is nagyon jó.
Áfonya!Keress rá abból gyártanak ilye dolgokra mindenféle dolgokat.
tegnap jártam meg az ügyeletet hólyaghuruttal, még mindig csíp :(( a tõzegáfonya nagyon jó erre állítólag: "a tõzegáfonya természetes antibakteriális hatású gyógynövény, ismert jótékony hatása húgyúti fertõzések és gyulladások, hólyaghurut, felfázás esetén. "
kolléganõm is mindig fel volt fázva, aztán elkezdett szedni prosztatára való recept nélkül kapható készítményt, már nem tudom melyiket, és elmúlt tõle a baja.
van valami vitamínkészítmény, amit ilyen felfázós nõi bajokra lehet szedni. Én is csak hallottam róla régebben, de esetleg megkérdezhetnéd gyógyszertárban, hátha tudnak segíteni.
Vegyél Urogint a patikában, vagy igyál medveszõlõ-teát.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, Mindenki válasza nagyon hasznos.Naturlandos teát iszom, ami tõzegáfonya echinaceával, azt mondták ez is jó rá.Mindent kipróbálok amit javasoltatok, nagyon hálás vagyok.Köszönöm.
Az is nagyon fontos, hogy sok folyadekot igyal, hogy tisztuljon a vesed!
Nem csak te vagy így. Dettó.
szerintem veled, ha nem érzed a szüleid szeretetét
A kérdező hozzászólása: csak a szüleim szeretetét érzem. senki másét nem. :$
csá "forever alone" ! leszünk tesók? én szeretni foglak(mint testvért) (egy forever alone)

Lehet hogy buta a kérdés, de én nem tudom. Windows XP Professional operációs rendszerem van. Az illesztőprogramokat hol találom? Hol tudom megnézni?

Legjobb válasz: Asztalon a Sajátgépre katt jobb egérgombbal > Tulajdonságok Megjelenõ ablakban: Hardver > Eszközkezelõ Itt találod felsorolva az összes hardvert, megtekintheted a telepített illesztõprogram verziószámát is.

Asztalon a Sajátgépre katt jobb egérgombbal > Tulajdonságok Megjelenõ ablakban: Hardver > Eszközkezelõ Itt találod felsorolva az összes hardvert, megtekintheted a telepített illesztõprogram verziószámát is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.Sikerült.
fúúúúúúj te a tesóddal dugsz??
Várd meg míg õ odaadja neked, majd menny el, csomagold át és add vissza :)
adj neki egy nagy sallert tudja hány kiló a feje
Adj neki egy bögrét amin ti vagytok. :)
de szegény, miket írtok neki. az én barátomnak is nemsokára lesz a szülinapja és én sem tudom, hogy mit adjak neki.

Tudom, hogy van már ötezer ilyen kérdés, de én is felteszem: lányok, ti mivel jelzitek egy fiúnak, ha tetszik nektek?

Beszélek itt azon ritka esetekről, amikor az illetővel amúgy is jóban vagytok meg sokat találkoztok (pl. osztályban).

Legjobb válasz: Segítséget kérek tõle,dicsérem,kérdezgetem,keresem a társaságát,a házit már csak azért is hibátlanra ügyeskedem,hogy ha neki nincs,odaadjam és lássa,hogy "hûdejó" ..:DD Ha pedig nagyon jóban vagyunk,akkor többször mellé ülök,stb.:) Ezek után nem ciki azt se megkérdezni,hogy csinál-e valamit suli után,stb. :D

Segítséget kérek tõle, dicsérem, kérdezgetem, keresem a társaságát, a házit már csak azért is hibátlanra ügyeskedem, hogy ha neki nincs, odaadjam és lássa, hogy "hûdejó" ..:DD Ha pedig nagyon jóban vagyunk, akkor többször mellé ülök, stb.:) Ezek után nem ciki azt se megkérdezni, hogy csinál-e valamit suli után, stb. :D
hát csajok, ha ezt élõben is így csinálnátok :D vagy csak mellettem zavarodnak/kukulnak meg a lányok? :D
Megdicsérem, hogy helyes/jól néz ki.
Elmondom neki.
sokat beszélgetek vele, mosolygok rá, ilyenek...
Keresem a társaságát, itt-ott , , véletlenül" nekimegyek, dicsérem õt... Nekem bejött :D
Nos, én szinte mindig odamegyek hozzá, beszélgetek, kérdezgetem, hülyülök vele, meg gyakran mosolygok rá (órán is), meg átkarolom a nyakát, meg a vállára hajtom a fejem, megölelem :) 14L
Hát helyzettõl függ. Általában csak messzirõl figyelem, meg ha rámnéz vagy beszél hozzám önkéntelenül mosolygok.

Tudom, hogy hülye kérdés, de én rá szoktam parázni a dolgokra és most is csak szeretnék biztos lenni a dolgokban. Ha peteérés után pár nappal vérzek egy kicsit, akkor ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: peteérérst van hogy egy ún. közti vérzés kisér. ez még nem jelent semmit, csak annyit hogy volt peteérésed. Ha nem jönne meg akkor kezdj aggódni!

peteérérst van hogy egy ún. közti vérzés kisér. ez még nem jelent semmit, csak annyit hogy volt peteérésed. Ha nem jönne meg akkor kezdj aggódni!
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam vérezni ilyenkor, bár tudom h ez se jelent semmit. Még csak kétszer "bújtam össze" a párommal. De nem tudom h ez esetben ez számít-e vmit. És köszi a gyors választ
A kérdező hozzászólása: És hogy ha volt peteérésem, akkor kicsi az esély arra, hogy terhes legyek, ugye?
peteérés nélkül nincs terhesség.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!