Találatok a következő kifejezésre: Tudom, hogy kérdés, de (744 db)

Tudom hülye kérdés, de honnan tudom hogy mikor van peteérésem?

1 hónapja hagytam abba gyógyszert. A menzrszem nem jött még meg,4 napja késik,csak 3. napja barnázok. Néha kicsit görcsölgetek,a melleim nagyok,de már nem nem feszülnek,pár hete a bimbóm is nagyon érzékeny vokt. Teszt negatív,terhes nem vagyok.

Legjobb válasz: szia, nem hülye kérdés, mindenki ezt kérdezi aki babát szeretne és nagyon elkezd agyalni rajta. Mivel most hagytad abba a tablettát ezért kell egy kis idõ a szervezetednek, hogy visszatérjen a saját természetes mûködésébe. Amint a gyógyszer kezd kiürülni és olyan típusú vagy, hogy a tested jelzi, a következõket tapasztalhatod: egyre erõsödõ áttetszõ tojásfehérje szerû nyák, petefészek környéki szurkálódások, vagy egyik petefészek rövid ideig - pár óra hosszát - tartó intenzív fájdalma. Aztán szépen minden lecseng és utána jön a nem várt...vagy nem jön. De ha nagyon tutira akarsz menni veszel ovulációs tesztet és használod. Ez van akkor ha nagyjából "egészségesen" mûködsz. Ha néhány hónap után azonban úgy érzed valami galiba van, inkább menj el orvoshoz és nézzen Rád. Minden jót kívánok nektek!

szia, nem hülye kérdés, mindenki ezt kérdezi aki babát szeretne és nagyon elkezd agyalni rajta. Mivel most hagytad abba a tablettát ezért kell egy kis idõ a szervezetednek, hogy visszatérjen a saját természetes mûködésébe. Amint a gyógyszer kezd kiürülni és olyan típusú vagy, hogy a tested jelzi, a következõket tapasztalhatod: egyre erõsödõ áttetszõ tojásfehérje szerû nyák, petefészek környéki szurkálódások, vagy egyik petefészek rövid ideig - pár óra hosszát - tartó intenzív fájdalma. Aztán szépen minden lecseng és utána jön a nem várt...vagy nem jön. De ha nagyon tutira akarsz menni veszel ovulációs tesztet és használod. Ez van akkor ha nagyjából "egészségesen" mûködsz. Ha néhány hónap után azonban úgy érzed valami galiba van, inkább menj el orvoshoz és nézzen Rád. Minden jót kívánok nektek!

Tudom, buta kérdés, de hogy szeressem meg az orális szexet?

Évek óta élek szexuális életet, huszonéves lány vagyok, a mostani párommal két éve vagyunk együtt. Szeretném ?t orálisan is kielégíteni, mert tudom, hogy nagyon élvezné, bár sosem várja el. Régebben attól is tartottam, hogy nekem csinálják, mondjuk err?l már sikerült meggy?znie, és szeretném ezt viszonozni. A probléma az, hogy teljesen leblokkolok, ha a számba kell venni, öklendezek, pedig tényleg nagyon szeretném ?t így is boldoggá tenni. Gyakoroltam banánnal és egyebekkel, úgy még a mélytorok technika is sikerült, de ha arra kerül a sor, hogy élesben csináljam, egyszer?en nem tudom rávenni magam. Egyszer-kétszer eljutottunk egy kis nyaldosásig, szopkodásig, de sosem tudtam annyi ideig csinálni, hogy elmenjen (bár lehet, hogy csak nem akar a számba élvezni?).

Legjobb válasz: Nem lehurrogásból mondom az elõttem levõknek. ( : De kinek mi! ( : Pl én nem tudok félhomályban, engem pl izgat az h látom h ott a pénisze, és azt kell bekapni, olyant nem biztos h tudnék mondani ami sikerülne is.. de próba cseresznye! ; ] Tényleg kipróbálhatod az ízesített óvszereket, olyan tuttifrutti íze van némelyiknek. De nekem a leghatásosabb az volt h én kezdeményeztem, rögtön letepertem és elkezdtem vetkõztetni, de persze csak nagyon lassan h még jobban felizguljak. ( : Szerintem próbáld ki te is. ( : Utána meg még csak a makkot nyalogattam, semmi egyebet, ez õt is fel tudja izgatni, és ajánlom h akkor vedd be a szádba mikor még puha. ;] Akkor ráérzel h mégis h van ez, és észreveszel mindent h mit h kell tenned annak érdekében h ne kezdj öklendezni. Naés ebbõl azt akartam kihozni h annyira felizgultam rá h ezt megtettem, pedig én sem szerettem eleinte..

Nem lehurrogásból mondom az elõttem levõknek. ( : De kinek mi! ( : Pl én nem tudok félhomályban, engem pl izgat az h látom h ott a pénisze, és azt kell bekapni, olyant nem biztos h tudnék mondani ami sikerülne is.. de próba cseresznye! ; ] Tényleg kipróbálhatod az ízesített óvszereket, olyan tuttifrutti íze van némelyiknek. De nekem a leghatásosabb az volt h én kezdeményeztem, rögtön letepertem és elkezdtem vetkõztetni, de persze csak nagyon lassan h még jobban felizguljak. ( : Szerintem próbáld ki te is. ( : Utána meg még csak a makkot nyalogattam, semmi egyebet, ez õt is fel tudja izgatni, és ajánlom h akkor vedd be a szádba mikor még puha. ;] Akkor ráérzel h mégis h van ez, és észreveszel mindent h mit h kell tenned annak érdekében h ne kezdj öklendezni. Naés ebbõl azt akartam kihozni h annyira felizgultam rá h ezt megtettem, pedig én sem szerettem eleinte..
Hagyd a mélytorkot és hasonlókat, egyáltalán nem várja el minden pasi, csak 1-2, amelyik a pornó megszállottja. A lenyelés nem ad extra élvezetet, nekem ezt több pasi mondta. Maga a gondolat lehet vonzó, hogy a nõ ezt megteszi érte. Én azt ajánlom, legyen az elõjáték része az orál, és akkor nem lesz olyan probléma, hogy hogyan fejezd be. (Ami engem illet, ha érzi, hogy mindjárt durran, szól, és akkor kézzel fejezem be, ennyi. Ha azzal jön a pasi, hogy nyeld csak le, mert õ is kinyal , akkor válaszolhatsz azzal a ténnyel, hogy a nõi nedv íze a férfi elõnevdével hasonlítható össze és nem a spermával! Meg azt ne felejtsd el, hoyg ha szeret, úgyis Te diktálsz, és nem õ - lásd 2 éve együtt vagytok, pedig nem volt orál részedrõl) Amíg nem kívánod magad is, hogy a száddal izgasd, szerintem fölösleges erõltetni. Csókolgatod a párod testét, rá vagy izgulva, látod, hogy õ is Rád van izgulva, és akkor oda tévedsz - ez csak akkor lesz igazán jó, ha Te is akarod... Jó úton vagy, mert 2 év alatt kialakul már egy ilyen intimitás. De ne erõltesd rá a dolgot magadra!
Azt elõször mindenkinek furcsa megszokni, hogy ilyen intim helyekhez érintjük a szánkat. Viszont ha kitartó vagy és tanulsz akkor megszereted. Fõleg ha látod mennyire élvezi a párod a dolgot. Gyakorolj és próbáld meg élvezni. Ennyi szerintem.
Ami az én ötletem ha undorodsz tõle csináljátok félhomályba és esetleg édesísd (tejszínhab puding). S hidd el nincs olyan pasi aki ne akarna egy csaj szájába elmenni, az más kérdés h tiszteletbõl nem teszi, de a legalapabb h beszéld meg a pároddal, hátha egymásnak tudtok segíteni.
A szokásos: tömd meg õt ananásszal, és kend is be valamivel, amit szeretsz. Egyébként meg fokozatosan, ahogy próbálod is. Ha úgy érzed, nem jó, akkor vedd ki a szádból, és egy idõre kézzel folytasd (finoman, és jó nedvesen... amilyen a szádban lenne). Olvasni azért megtanulhattál volna... többször volt már a kérdés.
ha nagyon nem jutsz semmire, még mindig ott vannak az ízesített óvszerek, igaz elég mû ízük van, de legalább így a szájbaélvezõs kérdés is meg van oldva ;)
A kérdező hozzászólása: Nem kell okosnak lenni, rá is kerestem, illetve akkor sem dobott ki a rendszer egy hasonlót sem, mikor kiírtam. Ehhez nem olvasni kell megtanulni, hanem normális keresõt és adatbázist írni, de az nem az én dolgom :) Köszönöm szépen a válaszokat. Tejszínhabbal próbáltam, az annyira nem jött be, de folytatom a kísérletezést.
szia! próbálj arra gondolni hogy a partnerednek mekkora örömöt szerzel ezzel mennyire fogja élvezni szerintem ne szorísd le a szemed mikor csinálod mert úgy csak a gondoloataidban leszel hanem nézd és élvezd amit csinálsz neki és elfog múlni a rossz inger. elösször mindenkinek szokni kell elkell telnie idõnek mire te magad is élvezni tudod , ha sosem csinálod akkor nem fogod megszokni. és ha ajálhatom az iylen esteekre a méz a legjobb azt nehéz letisztítani:-) bagyon fogja élvezni ha szép lasan csúrgatod a makjára és kened el a nyelveddel és tisztítod le !bátorság hajrá és meglásd meglepõdsz milyn jó érzés adni!
Én is ugyan így voltam, a gondolattól is rosszul lettem. Aztán egyszer rávettem magam, és láttam, milyen jó ez a pasimnak...teljesen oda volt, és még másnap is csak vigyorgott egész nap. Azóta kérnie se kell, mert már nekem sem rossz...:) ))

Tudom, furcsa kérdés, de hogyan tudhatnám meg, hogy fizetem-e a TB-t?

Tegyük fel, nincs valakinek munkája, így a TB-t nem tudják honnan vonni tőle. Ilyenkor van, hogy ha teheti, akkor valamilyen egyéb forrásból fizeti a TB-t, hogy ha gond adódna, el tudjon menni orvoshoz ingyen. Tegyük fel, egy munkanélküli megkért egy illetőt, hogy fizesse neki a TB-t a saját fizetéséből, és nincs módja ezt az illetőt megkérdezni valamiért, hogy tényleg fizeti-e neki. Honnan tudná akkor ez a munkanélküli megtudni, hogy a TB-je "fizetve van-e" vagy nincs? (Gondolom, valami hivatalba kéne betelefonálni, megkérdezni, hogy a TB be van-e fizetve vagy nincs.) Remélem, érthetően sikerült megfogalmazni. Tudom, furcsának tűnő kérdés, de fontos lenne a válasz. Köszönöm a hasznos válaszokat!

Legjobb válasz: Hát ha azért aktuális a kérdés, mert orvoshoz szeretnél menni, akkor menj el mindenképp, ha nincs fizetne náluk jelzi, õk egy jelzik neked. Attól még ellátnak, csak szólnak, hogy nincs fizetve. Ha nem akarsz konkrétan orvoshoz menni csak érdekel, akkor meg telefonálj a helyi apehhoz.

Hát ha azért aktuális a kérdés, mert orvoshoz szeretnél menni, akkor menj el mindenképp, ha nincs fizetne náluk jelzi, õk egy jelzik neked. Attól még ellátnak, csak szólnak, hogy nincs fizetve. Ha nem akarsz konkrétan orvoshoz menni csak érdekel, akkor meg telefonálj a helyi apehhoz.
Ha van ügyfélkapu regisztrációd, akkor az OEP honlapján megnézheted akár visszamenõlegesen is, hogy milyen jogcímen kaptál. Regisztrálni ingyenesen lehet a helyi okmányirodában.
Nerm értem miért kellene ismerõsnek fizetni a te TB-d, amikor azoknak akinek nincs állása, a NA (APEH) felé kell havonta csekken fizetni a járulékot, elõzetesen ott kell bejelenteni, más nem tudja utánad fizetni.
Utolsó: az tök mindegy, hogy ki megy el a postára és adja fel a csekket, és az is tök mindegy, hogy kinek a pénzébõl fizet.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm a választ!
Ez egy nagyon jó kérdés:D
Utsó: lol ez 18+!
Te mászkálsz ilyen helyekre í:D

Mit szoktatok lányok csinálni mikor van az orgazmusotok? Hogyan jelzitek a pasinak? Tudom hülye kérdés de kiváncsi vagyok

Legjobb válasz: Tényleg hülye a kérdés. Természetesen a kockás zászló lengetésével. Hogy máshogy?

Tényleg hülye a kérdés. Természetesen a kockás zászló lengetésével. Hogy máshogy?
Hívd fel telefonon
Nekem orgazmuskor nagyon erõsen összehúzódik a hüvelyem és erõsen szorítja a fütyit, valamint halkan nyögök. Elég egyértelmû.
én beleremegek, nyögök, de az én barátom mindig tudja mikor megyek el sztem te is rájössz simán
[email protected] ezeken a válaszokon. XD De hogy legyen egy komoly is: én olyankor igyekszem széttépni a lepedõt, máskor egy kispárna után kapkodom, hogy az arcomba nyomjam (abba "sikítok"). :) Ja, meg egyre hangosodok, bár ezt csak õ mondja, én nem tudok magamról olyankor már.
XD XD XD XD
Mindig legyen nálad egy rohadt nagy hajókürt, azzal dudálj négy hosszút.
A kérdező hozzászólása: 18 vok
hány éves vagy?Csak mert kortól függ, hogyan kell jelezni. 13 évesen például hangosan nyögj és kiabáld hogy jajjj, jajj, elmegyek elmegyek, és vonagolj
én néha megdobálom mellé meztelencsigával, de nálunk is zászló megy.
XD micsoda válaszok... :D Én hozzábújok, és sokat csókolgatom. De szerintem látszik rajtam. 20/L

Tudom már több ilyen kérdés volt, de 28 napja volt az első mensesem. Tudom, hogy elmaradhat, de volt valaki közületek akinek rendszeresen beált már hamar?

Ha igen hány napos a ciklusotok?Vagy igyis ugyis számitsak arr hogy mindig elmarad(egy ideig)

Legjobb válasz: nekem az egyik barát nõmnek már beált pedig még csak 2 hónapja van meg neki

nekem az egyik barát nõmnek már beált pedig még csak 2 hónapja van meg neki
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Beállt 32 napra, majd 31 lett, már évek óta 30napos.
Mindenképpen elõször a sminkes!!! Ez alapszabály ;)!
Sminkmesterként elõszõr a fodrászt javaslom. Ha tudok segíteni írj. [email protected]
Fodrász, aztán du. menj sminkeshez, h kibírd az éjszakát.
szia, menyasszonykoromban elõbb fodrásznál voltam majd a sminkes házhoz jött, és már csak a ruhát kellett felvennem amikor kisminkelt reggel hatkor mostam le. addig simán birta egy jó sminkes a hajat nem teszi tönkre, viszont a fodrász ha hajat is, a sminkben kárt tehet
szia, menyasszonykoromban elõbb fodrásznál voltam majd a sminkes házhoz jött, és már csak a ruhát kellett felvennem amikor kisminkelt reggel hatkor mostam le. addig simán birta egy jó sminkes a hajat nem teszi tönkre, viszont a fodrász ha hajat is mos, a sminkben kárt tehet
Amikor én menyasszony voltam, elõször a fodrász elkészítette a kontyomat, majd ugyabban a szalonban a kozmetikusom a sminkemet. Õk akkor azt mondták, hogy õk mindenkinek így, ebben a sorrendben szokták végezni. Viszont valószínûleg fodrászra/kozmetikusra válogatja. Nem biztos, hogy más is így csinája. Nálam amúgy bevált, sminkeléskor nem sérült a frizura, mindkettõ tartós volt.
Menyasszony koromban elõbb a fodrász vett kezelésbe, aztán ugyanabban a szalonban a sminkes. Ez alapszabály. A sminkes egészen a hajtövig dolgozik!
szerintem fodrasz majd smink..legalabb is en ilyen sorrendben fogom az eskuvom napjan.
Idén volt a szalagavatóm. Elõbb haj aztán smink, szerintem egyértelmû. Mert hát amíg mossák a fejedet, vizes lehet, elkenõdhet a smink stb.
Fodrászkodás közben smink.
A kérdező hozzászólása: õ nem fog, mert mondta, hogy elõtte 1 nappal mossak majd hajat, hogy ne csússzon, és normálisan össze tudja fogni. köszi az eddigi válaszokat!
Nekem elõbb volt a fodrász, aztán smink, aztán beöltözés.
Én elõször fodrászhoz mentem reggel 8-ra, aztán házhoz jött a sminkes, több rokont sminkelt, engem utoljára olyan 1 óra körül. De mind a frizura, mind a smink bírta volna még sokáig, ha másnap reggel szét nem bontom, le nem vakarom magamról. :)
A kérdező hozzászólása: csak este 6-7 körül lesz a szalagavatóm. 11-re megyek fodrászhoz, hogy biztos idõbe kész legyek, meg délután meég próbánk lesz meg rohanás minden felé. ha még 11 elõtt felrakatom a sminket, az kibirja hajnalig?? nem akarok nagyon sokat, természeteset szeretnék.
A kérdező hozzászólása: 01.13nak: írtam nemrég, hogy a hajam nem lesz mosva aznap, mert elõzõ nap meg kell mosnom, hogy ne csússzon, össze tudja kötni.
januárban volt a szalagavatóm, elõbb fodrász, utána sminkes és nekem jó volt így :)
Sminkmesterként azt javaslom, hogy elõszõr a fodrász utána a smink. Ha segítség kell írj: [email protected]
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy káros és nem is szeretem csak más példát nem találtam
Egyél tiktakkot! Abban csak 2 kalória van:D
Így van. A kalória az energiatartalom mértékegysége. A light cola nem hízlal, de attól még ne idd.
A light kóla, amiben aszpartam van, egyrészt rákkeltõ, másrészt csökkenti a szerotonin szintet, ami éhségérzetet okoz. Ez az aceszulfamra is igaz.
Az hízlal, ha sokat eszel és keveset mozogsz.
Jajj bocs tényleg =)
Attól is függ mibõl eszed meg a kalóriát. Például a húsból nehezebben lesz zsír, a fehérjéket nehezebb lebontani, hiába kalória. Persze itt nem zsíros húsokra kell gondolni, azok elég egészségtelenek.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó mint már irtam nem iszok kólát csak egy pl de kösz h ilyen figyelmes vagy
Utolsó: Ezt kifejthetnéd bõvebben is, biztosan sokakat érdekel itt! Amúgy a light cola nagyon nem egészséges. Cukros "lónyál" inkább igyál vizet!
http://www.hazipatika.com/articles/Hizlal_a_mesterseges_edes.. http://www.vital.hu/mesterseges_edesitoszer_cukor_hizlal_fog.. Az elsõ 2 cikk, amit kidobott a gugli. Ezek szerint a light kóla (és az édesítõ is hízlal). A kérdezõ döntse el, hitelesek-e.

Tudom furcsa kérdés, de mikor fogom érezni a kisbabámon, hogy igazán szeret? Most 3 hónapos

Sokan azt mondják már egy babára, hogy anyás, ezt én nem érzem.Már kellene?Vagy így normális?

Legjobb válasz: Az én lányom 9 hónapos és sokszor már megpuszil ill. társaságban odabújik hozzám és megszeret. A puszit úgy kell elképzelni, hogy kinyitja a száját és hozzá nyomja az arcomhoz, mintha meg akarna enni, tiszta nyál vagyok:-), de nem bánom, a megszeretés pedig az, hogy megfogja az arcom és a buksiját hozzám dörgöli. Amikor majd mászik is mindig odamegy hozzád és kéri hogy vedd fel, ez is a szeretet jele, tehát olyan 8-9 hónapos kora körül. De már elõtte a mosolygásából, nevetésébõl, ami neked szól látni fogod, hogy mennyire szeret.

Az én lányom 9 hónapos és sokszor már megpuszil ill. társaságban odabújik hozzám és megszeret. A puszit úgy kell elképzelni, hogy kinyitja a száját és hozzá nyomja az arcomhoz, mintha meg akarna enni, tiszta nyál vagyok:-), de nem bánom, a megszeretés pedig az, hogy megfogja az arcom és a buksiját hozzám dörgöli. Amikor majd mászik is mindig odamegy hozzád és kéri hogy vedd fel, ez is a szeretet jele, tehát olyan 8-9 hónapos kora körül. De már elõtte a mosolygásából, nevetésébõl, ami neked szól látni fogod, hogy mennyire szeret.
Én onnan érzem, hogy megnyugszik nálam, mosolyog rám, elcsendesedik, ha meghallja a hangom, majd el repül örömében amikor játszok, foglalkozok, beszélek hozzá.Gagyog hozzám, Õk még így fejezik ki a szeretetüket. 15 hetes. Szerintem neked is csinálja ezeket a babád, amennyiben nem akkor vidd el dokihoz.
Szerintem a szeretetét azzal tudja kifejezni, h szüksége van rád, h gondoskodj róla és foglalkozz vele.És igazuk van az elõttem szólóknak is.Gratulálok!
Én kb. 8 hónapos korától tudom, hogy szeret, mert azóta átöleli a nyakam, mikor felveszem. De a legszebb az lesz mikor azt mondja"Anya nagyon szeretlek"! Nekem a 6 éves lányom sokat mondja, és csodás érzés. Egyébként biztos most is szeret, csak még nem tudja úgy kimutatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ezekre a tudatos dolgokra gondoltam, hogy átölel, puszit ad stb...
nop;
A kérdező hozzászólása: nem Tescoban, de hasonlóban :D remélem én is...bár igazából azt sem tudom, ha visszajönne, mit csinálnék! :D Olyan rövid idõ alatt, meg munka közben, és fél is az ember...de azt hiszem már jobb lenne a lelkem, ha visszajönne :D nem szoktak idegenek ilyen hatást kelteni nálam :)
jaaaa, te pénztárban voltál? Hát akkor simán lehet hogy jár még arra. Amúgy nem valamelyik Tescoban vagy? Valamelyik fiatal csajszi?
A kérdező hozzászólása: Itt biztosan nem, mert nem Magyarországon történt, de jó is lenne :) Munkahelyemen történt, nálam fizetett, azért reménykedem benne hogy még egyszer betéved hozzánk :D
Figyelj, hol láttad, mikor, hogy nézett ki?Ha leírod akkor akik megnézik a kérdést lehet, hogy felismerik.Még mindig van esély
Nekem is volt ilyen! :D Egyszer a vonatállón pillantottam meg. Akkor még nem nagyon törõdtem vele. Aztán facebook-on kidobta a gép hogy kiket ismerhetek és ott volt õ is. Külsõre tetszett szóval bejelöltem :D A mai napig kellemes viszonyt ápolunk..! Hát ilyen a sors!! Én hiszek benne :D
A kérdező hozzászólása: 8., hogy sikerült? :)
Nekem volt már találatom hasonló esetben :D
Hát igen, tudom mirõl beszélsz :D
A kérdező hozzászólása: :D igen, tudom, csak idegesít ez a tehetetlenség! :( már csak abban bízm, hogy egysze rmég az utamba sodorja az élet :D
Egyszer álmodtam hogy volt facebookom és hogy beszéltem rajta valami lánnyal aki érdekelt nagyon, és reggel odaültem a gép elé hogy bejelentkezzek és nem értettem miért nem fogadja el a gép a jelszavamat, és legalább öt perc kellett hogy rájöjjek hogy fiókom sincs. ENNÉL neked több esélyed van.
Azért egy tetûnyi remény mindig van :D
Hát nem sok az biztos! De lehetetlen nincs!
Annyi mint tût keresni a szènakazalban :)
ahaa akkor Auchan-ban! ja, igen. Az ismerõs érzés. Még ha nem is lesz mondjuk semmi, de legalább túl leszel ezen, és visszajön még egyszer, és nincs az az érzés hogy na bakker.. :(:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!