Találatok a következő kifejezésre: Tudom, hogy kérdés, (1475 db)

Miniszoknya dilemma? (Már előre tudom, hogy kérdésem túl rövid ect. Ect. )

Már annyira megszokott látvány a mikro szoknya (extra mini, ami éppen hogy szeméremdomb alá ér), hogy ha más lányon látom, már fel sem t?nik, én mégis már akkor kényelmetlenül érzem magam, ha olyan szoknya van rajtam, ami pl. térd fölött 10 centivel ér véget. Pedig az még nem is számít annyira rövidnek... Nekem nagyon tetszenek ezek a "térd fölött 10 centivel véget ér?" miniszoknyák (annál rövidebbet, ha megölnek se vennék fel), mégis úgy érzem magam bennük, mint egy ribi. :S Hogy gy?rjem le ezt az érzést?

Legjobb válasz: Ha nem érzed jól magad benne, miért akarod felvenni? Nem értem. Vegyél fel olyat amiben jól érzed magad.

nekem volt már olyan, hogy megvettem valamit mai nagyon tetszett, de aztán nem nagyon akartam kimenni benne utcára. de végülis felvettem, és megdícsérték, és jóliséreztem magam benne, és utána már bátran felmertem venni:)
Ha nem érzed jól magad benne, miért akarod felvenni? Nem értem. Vegyél fel olyat amiben jól érzed magad.
Ne törödj másokkal, érezd magad benne jól :D nem ribancos a mini, mások is hordják, légy természetes :)
Vegyél fel hozzá rövid leggingset és akkor biztos lehetsz benne hogy még feneket sem látszódik ki ki ;D és még divatos os is :)
Errõl egy vicc jutott az eszembe : Találkozik a róka a nyuszival. -Miért sírsz nyuszi ? -Hát mert a medve megerõszakolt. -Mikor ? -Hát tegnap elõtt is, meg tegnap is. -És most hová mész ? -Hát megyek a medvéhez.
Szerintem nehéz lesz ezt legyûrnöd, mert sokan nem nézik jó szemmel a minit. Én se, egyszerûen elfajzanak a nõk ezektõl a cuccoktól, plusz mi férfiak se vesszük komolyan az ilyen nõket/lányokat.
A kérdező hozzászólása: Egyébként igen, tudom, hogy kicsit beteges, pont ezért akarom legyûrni ezt a gátlásosságot :) És mindenkinek köszönöm a válaszát!
A kérdező hozzászólása: 11:04 Azért nem minden mini olyan "elfajzott"... A p*csaszoknya az szerintem is túl sokat mutat, de az éppen térd fölé érõkkel mi a baj? Az is mininek számít. Mint minden olyan szoknya, ami térd fölé ér... Én leginkább olyanokat hordok, amik éppen térd fölé érnek, van az az egy combközépig érõ, de azt szigorúan csak cicanadrággal, abból is a vastagabbal, nem a félig átlátszóval. Meg mellé a motoros csizma, így a cicanadrág olyan, mintha csak egy vastag harisnya lenne :D De nem p*csaszoknyát akarok hordani, csak úgy 5 centivel rövidebbet, szerintem azok néznek ki a legjobban, fõleg a csizmával, de azt nyáron ugye nehezen veszem fel. A szoknya leggings-szel (sima fekete pamuttal, nem a mûszálas, csipkés aljú sz*rral)szerintem jól néz ki, nekem tetszik, az meg mondtam, nem érdekel, hogy nem divatos :D
szerintem ez kicsit beteges:Dbocsi amúgy a szoknya meg leggings nemhogy nem divatos de még undorító is együtt. szerintem inkább vedd fel simán a szoknyát ami egyébként szeritnem túl hosszú de legalább nem túl rövid:)
A kérdező hozzászólása: 8:37 Azért, mert tetszik! És ha itthon felpróbálom, jól is érzem benne magam, de egyszerûen nem merek kimenni vele az utcára...
btw az etc:$
Én is így vagyok vele, csak leggingsben viselem Vagy õsszel egy vastagabb harisnyával. Igazán én sem tudom, hogy lehetne legyûrni, nekem így megfelel. 21/L
A kérdező hozzászólása: Köszi, fekete leggingsem van :D Úgy hordom a combközépig érõ minimet. De 50 °C-ban úgy nem vehetem fel, mert beledöglök... Egyébként úgy értettem, hogy a gátlásosságot hogy gyûrjem le. Meg akkor már azt is megkérdezem, hogy más is érez/érzett-e így? És ha igen, hogy gyûrte le? :) (Az hogy divatos-e a leggings, az nem érdekel, mert nem követem a divatot.)
A kérdező hozzászólása: Hülye vagyok: Azt mondtam, hogy az nem érdekel, hogy divatos, bocsi xD De ebbõl következik, hogy az sem, hogy nem az...

(Meleg kérdés) a kérdésem a passzívakhoz szólna. Nagyon szeretnék egyszer egy ilyen baszo gép-et (vagy nem tudom hogy hívják ) kipróbálni a kérdés mennyire fáj? És hol tudok ilyen hejet találni ahol ezek vannak?

Legjobb válasz: :D :D Amúgy a kérdésre válaszolva. Keress fel olyan oldalakat, ahol extrémebb szexre nyitottak vannak és ott írd ki a kérdést. Tuti lesz segítség. Amúgy szerintem Németország, Amerika, stb a hely ahol van ilyen.

:D :D Amúgy a kérdésre válaszolva. Keress fel olyan oldalakat, ahol extrémebb szexre nyitottak vannak és ott írd ki a kérdést. Tuti lesz segítség. Amúgy szerintem Németország, Amerika, stb a hely ahol van ilyen.
Olyan helyen ahol helyesírási szótárakat is árulnak

Titeket nem idegesít az ha valaki a kérdésedre azt a választ adja hogy "bocsi nem tudom"? Ha nem tudja a kérdésre a választ akkor minek válaszol?

Volt egy kérdés amire az egyik válaszoló azt írta: "bocsi de nem tudom tényleg bocsi még egyszer :S" De ha most nem tudott a kérdésre válaszolni akkor minek válaszol???? A másik idegesítő az ha valaki azt írja hogy: "bocsi nem tudom csak azért válaszoltam hogy megjelöljem ezt a kérdést mert kíváncsi vagyok milyen válaszok jönnek" Csak rákattint alul a "Értesítsünk róla a új válasz érkezik?" gombra és kész. Ott lesz a Figyelt kérdések között. Ezért nem kell feleslegesen válaszolni!

Legjobb válasz: Azért válaszol,mert neki minden kérdéshez hozzá kell szólni,hogy lássák a jelenlétét. Ahol én vagyok témakör,ott is van 1 hülye qurva,aki mindenhez hozzászól,olyanhoz is amire nem tudja a választ,csak azért valamit mégiscsak odaír feleslegesen.

Azért válaszol, mert neki minden kérdéshez hozzá kell szólni, hogy lássák a jelenlétét. Ahol én vagyok témakör, ott is van 1 hülye qurva, aki mindenhez hozzászól, olyanhoz is amire nem tudja a választ, csak azért valamit mégiscsak odaír feleslegesen.
Jogos a felvetésed, s igazad is van. Egy olyan eset van, ami talál érthetõ, de az is szinte felesleges. Velem is volt úgy, hogy hasznos választ tudtam adni a kérdezõnek, értékelte is. Aztán a kérdésében feltett még egy, majd még egy kérdést. Kettõnkön kívül más nem is írt. De az egyik „alákérdezésére” már nem tudtam a választ, s ezt jeleztem neki. Nem tettem volna így, ha más válaszok is lettek volna.
Hülyék az emberek sajnos, nagy az Isten állatkertje.
engem is nagyon idegesit az ilyen, sok hulye unatkozik, es enm tudja mit csinaljon. 0 IQ -_-
Gratulálunk! Ön bebizonyította a piros kézzel, hogy nem érti az iróniát!
Kérdezõ! Kiderült, hogy téged nem csak a kérdésedben említett válaszok idegesítenek. Hogy ne zökkenj ki a mérgelõdésbõl, nézz a válaszok értékelésére! A 8. válasz (2013-08-27 21:50) áll a legmagasabb százalékon.
bocsi nem tudom, hogy miért írják ezt.. tényleg sajnálom... :S
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló! értettem az iróniát de én nem poénkodós válaszokat kérek hanem normálisakat! (ja és megsúgom ha most azt gondolod hogy piros kezet küldtem neked akkor ELTALÁLTAD!!!)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az utolsó válaszolónak egy piros kéz ment!!!! -.- Az összes többi válaszolónak pedig zöld :)
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló igen az az eset még érthetõ. Mert ha a kérdezõ feltett még1 kérdést a kérdésében és te korábban hasznos választ adtál neki akkor gondolom fõleg tõled várta a választ mert azt hitte hogy hátha megint hasznosat írsz. Emiatt érthetõ ez az eset... De az az eset amit a magyarázatban írtam az már nem....
A kérdező hozzászólása: te pedig a harmadik legalacsonyabbon :D. Ja és biztos miattad van mert te pontoztad le a hasznos válaszokat a 8.-at meg te pontoztad fel. De amúgy megsúgom hogy nem sokáig marad a 8.-ik a legmagasabb %-on mert én úgyis elintézem :) )) :DDD De egyébként a 8.-ik nem zavart engem csak az 5.-ik Ja és légyszi ne offoljatok! Köszi!
Szerintem mások kérdését is tudod, figyelni.
A kérdező hozzászólása: de hogyan? te hogy csinálod?
Bejelölöd a kérdés alatt, hogy értesítsenek, ha új válasz érkezik a kérdésre!!!
A kérdező hozzászólása: kösziiiii, megvan :D ezer hála :)

Két felsőfokú OKJ egyszerre? Tudom, hogy a második nem ingyenes, nem ez a kérdésem. Felvettek most egy felsőfokú szakképzésre (közg) és arra gondoltam, hogy mellette járnék mérlegképes könyvelőre is.

Közgazdasági iskolába jártam korábban. Meglehet csinálni együtt? Érdekelne mennyire meger?ltet?. Jó tanuló vagyok,4-5-ös.

Legjobb válasz: A tényleges kérdésedre nem tudom a választ, de én úgy tudom, hogy ha egyszerre csinálsz két okj-t (és elõtte még nem csináltál egyet sem), akkor mindkettõ ingyenes! Hiszen hiába, hogy kettõre jársz, a szabályzatban úgy van, hogy 22 éves korig ingyenes annak, akinek még nincs OKJ képzettsége! És mivel neked még nincs (vagyis ez a leírásodból nem derül ki), csinálhatsz akár hármat is egyszerre! De sorry ha nem így van, én így tudom!

A tényleges kérdésedre nem tudom a választ, de én úgy tudom, hogy ha egyszerre csinálsz két okj-t (és elõtte még nem csináltál egyet sem), akkor mindkettõ ingyenes! Hiszen hiába, hogy kettõre jársz, a szabályzatban úgy van, hogy 22 éves korig ingyenes annak, akinek még nincs OKJ képzettsége! És mivel neked még nincs (vagyis ez a leírásodból nem derül ki), csinálhatsz akár hármat is egyszerre! De sorry ha nem így van, én így tudom!
Mérlegképes könyvelõ szakmai képzésre jelentkezés feltételei: Szakirányú fõiskolai vagy egyetemi végzettség, vagy érettségi, és pénzügyi tanácsadó, pénzügyi ügyintézõ, számviteli ügyintézõ, banki tanácsadó, biztosítási tanácsadó, okleveles pénzügyi revizor, pénzügyi és számviteli szakellenõr, pénzügyi-számviteli ügyintézõ, vállalkozási ügyintézõ, banki szakügyintézõ, pénzügyi szakügyintézõ, számviteli szakügyintézõ, vállalkozási szakügyintézõ, befektetési tanácsadó, biztosítási tanácsadó, okleveles pénzügyi revizor, pénzügyi és számviteli szakellenõr, üzleti szakügyintézõ, képesített könyvelõ, adótanácsadó képesítések valamelyike. Ha neked ezek közül valamelyik feltétel megvan, akkor mehetsz mérlegképes könyvelõ tanfolyamra a másik OKJ mellett, ha nincs, akkor nem.

Normáális, hogy nem tudok feltenni 1 db olyan kérdést sem, amiről tudom, hogy nem normális, sőt, tudom a választ és mindenki válaszát?

Mert feltennék egy kérdést, amire úgyis tudom a választ, és azt, hogy nem normális, de normális, hogy nem tudok feltenni? Ti mit tennétek? Fel. Mármint kérdést.

Legjobb válasz: Azt, hogy minek tesznek fel ide ilyen retardált kérdéseket mint ez... :(

Azt, hogy minek tesznek fel ide ilyen retardált kérdéseket mint ez... :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, 1-es, halálra röhögtem magam az eget-verõ humorérzékeden. Te egyike vagy azon zseniknek, aki tud ilyen kérdéseket feltenni, látom.
az nem normális, hogy a kérdésed normális, a kérdésedre meg tudják a normális választ, de nem válaszolják meg, mert nem normális, ahogy feltetted, ugyanis a normális kérdés normálisan van megadva és ezzel a nem normális kérdésre a normális válaszolók nem tudnak normálisan reagálni. Igen, röviden ennyi.
A kérdező hozzászólása: Értem, bümi. Köszönöm, nagyon-nagyon sokat segítettél.

Nem tudom az iOS 5-öt telepíteni az iPhone 3- omra. Nem tudom hogy van- e rajta régi iOS használtan vettem. Hol tudnám letölteni? Másik kérdés: mikor valamit leakarok tölteni miert írja ki hogy a Safari nem tudja letölteni a fájlt?

Legjobb válasz: Kérdés csak, mi az az iPhone 3? Csak mert eddig iPhone-ok ilyen nevekkel jelentek meg: iPhone iPhone 3G iPhone 3GS iPhone 4 stb Új iOS-t telepíteni az iTunesszal tudsz. Rádugod a gépre, aztán rámész a szoftverfrissítésre. Mivel az iOS 6 a legújabb, ezért 5-t nem tudsz iTunesszal rárakni. iOS 6-t azonban csak iPhone 3GS-re és az attól újabbakra lehet csak rakni. iPhone 3G-re az utolsó elérthetõ iOS a 4.2.1, ha minden igaz, de tuti, hogy csak iOS 4. A safarisat konkrétabban írd le, pontosan mit akarsz letölteni, mit ír ki?

Kérdés csak, mi az az iPhone 3? Csak mert eddig iPhone-ok ilyen nevekkel jelentek meg: iPhone iPhone 3G iPhone 3GS iPhone 4 stb Új iOS-t telepíteni az iTunesszal tudsz. Rádugod a gépre, aztán rámész a szoftverfrissítésre. Mivel az iOS 6 a legújabb, ezért 5-t nem tudsz iTunesszal rárakni. iOS 6-t azonban csak iPhone 3GS-re és az attól újabbakra lehet csak rakni. iPhone 3G-re az utolsó elérthetõ iOS a 4.2.1, ha minden igaz, de tuti, hogy csak iOS 4. A safarisat konkrétabban írd le, pontosan mit akarsz letölteni, mit ír ki?
elsõ jól írod, ha 3G-rõl van szó, arra legutolsó szoftver a 4.2.1. Safariból meg mit akarsz letölteni? zenét, videót ilyesmit nem fog menni. azt iTunes-al tudsz csak rátenni. és ha valóban 3G, akkor a legtöbb alkalmazást le se fogod tudni app store-ból tölteni, mert minimum 4.3 kellene hozzájuk.
A kérdező hozzászólása: Sajnos semmit nem tudok errõl a telórol. A szulinapomra kaptam, elõtte az unokahugomè volt. Mikor kérdeztem milyen azt mondta iPhone 3. Semmi mást nem mondott.semmit nem adott hozza csak töltõt. Honnan tudhatnám meg milyen? Az adatoknál ír egy olyat hogy verzió 4.2.1 Facebookot akartam letölteni és akk azt írja hogy iOS 5 szükséges. Utánna meg játékot akartam letölteni amikor azt írta ki hogy "a Safari nem képes letölteni a fájlt." Nem lehet hogy azért mert túl lassú a netem? 100 megas.
nem. ha nem tudsz vele videózni, akkor 3G, szóval nem is fogod tudni letölteni a Facebook-ot se, mert iOS 5re nem lehet frissíteni.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok vele videozni. Akkor ezek szerint 3g. Kezd a hócipöm tele lenni ezzel a ...... na mindegy. Köszönöm a segítségeteket!!!:) ))))

Elõre is tudom, hogy ez NAGYON rossz kategória . És ez nem az az ovis kérdés hanem normális, ezt majd kifejtem bõvebben . Na az a kérdés, hogy hogyan lehetek kalóz?

Na most az a helyzet , hogy egy gettóban vagyok alkesz szülõk vernek nagyon rossz családi kapcsolat drog , alkohol , minden van itt , és inkább elmegyek kalóznak minthogy egy drogos állat legyek az aluljáróban és hajléktalan aki egyszer majdcsak meghal . Hhogyan mennyek kalóznak ? milyen országba ? honnan induljak ?

Legjobb válasz: Elõször szerezz egy falábat, egy kampó kezet, egy szemfedõt az egyik szemedre, és egy papagájt... Ugye tudod, hogy olyan értelemben már nincsenek kalózok, mint a 17-18. században? Ma már gyilkosok, és emberrablók fosztogatnak motorcsónakkal. Nevezhetjük õket terroristáknak is. Nem akarsz te ilyen lenni.

Elõször szerezz egy falábat, egy kampó kezet, egy szemfedõt az egyik szemedre, és egy papagájt... Ugye tudod, hogy olyan értelemben már nincsenek kalózok, mint a 17-18. században? Ma már gyilkosok, és emberrablók fosztogatnak motorcsónakkal. Nevezhetjük õket terroristáknak is. Nem akarsz te ilyen lenni.
Hát ha van is, biztosan nem publikálják magukat, de sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Na jo , de akkor van most még olyan kalóz mint a 17-18.században ?
1.) Torrentezz sokat 2.) Menj Szingapúrba 3.) Stoppolj egy arrajáró kalózhajót.
Kallózkapitány vagyok nem grécsilaci.
Rum mellé vigyél nekik helyesírási kéziszótárt is. Halyósinas omg
Nálam most van felvétel. Holnap indulunk a spanyolok ellen. Ha birod a rumot, csapj fel halyósinasnak. Arra készülj fel, hogy az elsõtiszt, a kormányos, a vitrolamester, a szigonyos, a figyelõ, a fegyvermester, az összes matróz meg******, de csak utánam.
Az ember nem azt kapja amit érdemel, hanem amit kap... Mit jelent a gettó? Van interneted láthatóan...
:DDDDD
A kérdező hozzászólása: hát nem , de orvos szerettem volna lenni már amióta az eszemet tudom . DE már 8.os vagyok és 2-3 as tanuló . Szerintetek akkor mi legyek ? ha nem kalóz ?
Van egy olyan oldal, hogy the pirate bay?

Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de adnátok nekem ötletet, mit adhatnék szüleimnek karácsonyra?

Legjobb válasz: Hát valószínûleg Te ismered õket a legjobban, te tudod, mennyi pénzed van rá, adhatunk itt tippeket, de az korántsem lesz telitalálat valószínûleg.. Szeretnek-e olvasni, van-e hobbijuk, sok-sok kérdést fel lehet tenni a témában, ha tudsz adni néhány támpontot, talán többet tudunk segíteni.

Hát valószínûleg Te ismered õket a legjobban, te tudod, mennyi pénzed van rá, adhatunk itt tippeket, de az korántsem lesz telitalálat valószínûleg.. Szeretnek-e olvasni, van-e hobbijuk, sok-sok kérdést fel lehet tenni a témában, ha tudsz adni néhány támpontot, talán többet tudunk segíteni.
A kérdező hozzászólása: Hát apukámat a repülés érdekli mivel vitorlázó pilóta amúgy pedig szerelõként dolgozott most már biztosítós. Anyukám fõzéssel foglalkozik, szeret sütni fõzni, gondoltam neki vmi szakácskönyvet. De apának nagyo nehéz.
Ha megvalósítható, fizesd be õket egy hétvégi utazásra. Én elfogadnám a gyerekemtõl... :)
A hétvégi utazás tényleg tök jó ötlet!:) Szakácskönyveket tényleg nagyon klasszakat lehet már kapni mostanában, apukád valóban "keményebb dió", de ha kicsit utánajársz, tutira lehet "repülés" témában ismeretterjesztõ filmeket kapni, gondolom, neki is lehet még újat mutatni. Vagy biztos van ilyesmivel foglalkozó újság, egy éves elõfizetés is jó ajándék lehet.
Szerezz egy kidobott repülõalkatrészt és keretezd be neki, vagy dekoráld valahogy. Az ilyeneket díjazzák, én az unokaöcsémnek most csináltam egy régi billentyûzetbõl ajtótáblát "kopogj" felirattal, apu képkeretet kap használt csavarhúzószárakból..
Apukádnak lehet repülõs modellezõt! Anyukádnak vicces feliratos kötényt, vagy olyan apróságokat, amik nincsenek még a konyhában: mézcsurgatót, tortakést, krémezõkést, muffinsütõt, fagyigombóc-kanalat...

Honnan tudom, hogy a kérdéseimet hogyan pontozzá és én hogyan tudok pontozni válaszokat?

Legjobb válasz: A kerdesedet nem tudjak pontozni.. Csak a hozzaszolasaidat. Te pedig ugy h ott vannak a kommentek sarkaba a kezel. A zold a jo, a kek a kozepes, a piros a rossz. Kerek egy zoldet!:)

A kerdesedet nem tudjak pontozni.. Csak a hozzaszolasaidat. Te pedig ugy h ott vannak a kommentek sarkaba a kezel. A zold a jo, a kek a kozepes, a piros a rossz. Kerek egy zoldet!:)
*kezek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!