Találatok a következő kifejezésre: Tudom, hogy de hogyan (13678 db)

A szex miért jobb mint a maszturbálás? Elvileg ugyanazokat a z idegvégződéseket tudod ingerelni. De hogy lehet, hogy mégis jobb? F

Legjobb válasz: A kezed nem csókol meg, nem simítja végig a bõröd, nem karmolja meg a hátad, nem súg a füledbe izgató szavakat, a kezedet nem látod, ahogy kéjesen élvez tõled. Egészen más élmény :)

A kezed nem csókol meg, nem simítja végig a bõröd, nem karmolja meg a hátad, nem súg a füledbe izgató szavakat, a kezedet nem látod, ahogy kéjesen élvez tõled. Egészen más élmény :)
Mert a szexben ott van veled egy nõ is. Az érintés, a feromonok, a hangok, a punci lüktetése, a lelki közelség teszik teljesen más élménnyé. Az evolúció azért dicsér meg, mert a fajfenntartó kötelességed végzed. Ennek megfelelõen védekezés nélkül punciban elmenni is mérföldekkel jobb, mint bármilyen más módon, mivel erre vagy hormonálisan kódolva, és minden más esetben csak átverjük az evolúciót, hogy élvezetet kapjunk.
Egyrészt ott más csinálja neked, ami alapból izgató. Másrészt a másik félnek van szája, illetve puncija/farka, ami neked nincs, vagy nem éred el vele.
Mért jobb a teniszezés 2 emberrel mintha csak a falnád csapkodnád a labdát?
Az elélvezés ugyan az. Nem élvezek nagyobbat szex közben. De más élmény az egész. Ha téged csak az érdekel hogy kijöjjön a sperma akkor elég ha hokizol.
Szóval még szûz vagy fiam...... Javasolnám hogy kérd vissza anyucitól a kisautót, és tologasd tovább, ide meg gyere vissza, ha már elég érett leszel!
Miért jobb élmény beleülni egy Ferrariba mint egy Opel Astrába? Ugyanazok a pedálok, ugyanaz a kormány és váltó, mind ugyanúgy mûködnek.
It's So Obvious!
A kérdező hozzászólása: Ha valóban szûz lennék, nem tudnám, hogy jobb. :D Úgy nem sok értelme lenne a kérdésnek. És tényleg más élmény, de még mindig nem értem , hogy miért? Mondjuk 2-nek igaza lehet. Ha több érzékszervvel dolgozod fel ezeket a hatásokat egyszerre akkor több információt kapnak a receptorok és máshogy dologzza fel az agyad?
A kérdező hozzászólása: Köszi, valami ilyesmire gondoltam, hogy ti hogyan magyarázzátok ezt :)
Mert sajt
"ti hogyan magyarázzátok ezt :) " Akkor miért lettem lepontozva? :(
Mert kiszámíthatatlan. A kezedet Te irányítod, tudod, hogy mikor mit csinálsz. A másik fél játszhat veled, húzhatja a végtelenségig vagy éppen Te vele :)
Ez kb olyan kaliberû kérdés, hogy "miért jobb párban sakkozni, mint egymagam?" Képes rá az ember, ha nem jut más, de azért egy jó partnerrel szemben, csak összehasonlíthatatlan......
Tehát neked nem egyértelmû hogy miért jobb? Ez szerintem is kb olyan kérdés, hogy miért jobb társaságban, haverokkal iszogatni, mint egyedül egy száll magamban meginni egy sört..... Azért érzelmesebb is, hogy a párom csókolgat közben, simogat, én is kényeztetem õt, mint egy gyors kielégülés érdekében, 5 perc alatt kicsapom magamnak..... De szerintem ez annyira egyértelmû dolog.....már akinek...
Nekem egy farokmasszázs a kedvencem, ami még a szexnél is sokkal jobb!

6 hetes tacsi-yorki keverékem van és nagyon sokat alszik de utána meg szinte egész este fent van játékos de nem tudom hogy este hogy kéne hogy aludjon? (am tegnap kaptam meg)

Legjobb válasz: Ilyen idõsen még nagyon sokat alszanak :) Este ne játssz vele, próbáld meg hogy átálljon nappali üzemmódra,vagy nem tudom. Azt nem is említeném ,hogy egy ilyen idõs kiskutyának még az anyjánál kéne lennie...

Ilyen idõsen még nagyon sokat alszanak :) Este ne játssz vele, próbáld meg hogy átálljon nappali üzemmódra, vagy nem tudom. Azt nem is említeném , hogy egy ilyen idõs kiskutyának még az anyjánál kéne lennie...
Ilyen idõs korában még az anyjával és a testvéreivel lenne a helye. 8hetes kora elõtt TILOS elhozni!! Még nagyon kicsi, biztos meg van illetõdve még hisz egyedül van. A meleg miatt szinte mindig kutya csak jobbra-balra fekszik egész nap, este azonban mikor jobb az idõ majd kirobbannak az energiától. Játssz vele minél többet ilyenkor, akkor elfárad és aludni fog.
Meg kell még tanulnia az emberek idõbeosztását. Éjszaka ne engedd mászkálni, ne játssz vele, legyen a helyén. Idõ kell, míg megtanulja , az éjszaka az alvásé.
Nem igaz...Egy 6 hetes kutyust már el lehet hozni az anyától. :) Nos nekünk is voltak kiskutyusaink anyától.Most meleg van így nappal alszik, de kiszámítható, mert egy kölyökkutya mit csinál egész nap?Alszik, eszik, játszik...Nappal ha alszik, akkor este elõtt fáraszd ki jól(én úgy csináltam, hogy egy horgászbot kötelére rákötöttem a játékukat, egy mûanyag csirke XD s én leültem s lengettem jobbra-balra s így futottak utána és hamar kifáradtak.)Vagy más játékokkal szórakoztattam õket.Remélem tudtam segíteni :)
valóban a pici kutyusok sokat pihizgetnek! De próbáld napközbe lekötni egy kis játékkal lehetõleg ne túl intenzív mozgással, rohangálással mert akkor ugyan az az eredmény;elfárad és napközben alszik. Biztosan van valami ami leköti esetleg kötélhúzás, sípoló kedvenc játék, labda stb. Ha lekötöd napközbe akkor valószínüleg kifárad és este szundikál, mivel ha nappal nem hagyja az izgalom õt aludni! :) de azért arra figyelj ha tényleg fáradt hagyd aludni csak max ne olyan sokat. :D sok skiert!

Ha még 14hósan nincs foga, de már enné a kiflicsücsit meg a babakekszet meg ezeket, de öklendezik tőlük, mert nem tudja szétrágni, akkor hogy csináljam, hogy jó legyen?

Legjobb válasz: Orvos mit mond? Ilyenkor azért már kell legyen foga. A babakeksz elolvad a szájában. Adj neki banánt, azt szét tudja nyomni.

Orvos mit mond? Ilyenkor azért már kell legyen foga. A babakeksz elolvad a szájában. Adj neki banánt, azt szét tudja nyomni.
Hát érdekes a dokik véleménye.Nálunk 1 évesen simán elküldik felrepeszteni az ínyét:(bár lehet hogy ez a rossz, de azért ennyi idõsen már kellene a fogacska:)
Ugyan mar mit idegesited szegeny anyukat.Van eleg baja velem eggyut, az en fiamnak se nincs meg foga, bar O 10honapos!Probalj kicsi darabkakat adni, es mindig nagyobbakat majd valamenyire megszokja.En se tudok sok minden csinalni ezzek, majd kinol a fogacska nyugi!kitartas
A kérdező hozzászólása: orvos mondta, hogy van, akinek másfél évig sincs foga nyelésével minden ok babakekszet is már kellett kiszednem a torkából már frászt kapok és sajnálom, mert látom rajta, hogy enné a dolgokat, de csak falatkákat merek neki egyenként adni, mert mindent egybõl a szájába tömne
Szia!Az én lányom is 14 hónapos és 1 évesen jött ki az elsõ foga, azóta semmi.Én a kiflit úgy oldottam meg, hogy majdnem egy felet adtam, azt nem tudta betömni egyszerre és amikor már nagyon szétment elvettem tõle, ha még kért adtam neki.Az elsõ pár alkalommal rám is ijesztett, de megtanult szépen rágni az ínyével.Én már 8-9 hónapos kora óta szoktattam a darabos dolgokhoz.Próbáld meg, eleinte minden falatnál idegeskedni fogsz(én is így voltam)de nem lesz semmi baj.
Ne kekszet adj neki, hanem puha ételt! Ahogy már írták elõttem is a banán nagyon jó én még szoktam adni fõtt répát vagy bármilyen puha fõtt zöldséget. Egyébként meg nyugi, nem marad fog nélkül :)
Az enyém is mindent betöm a szájába, pedig elöl 6 foga van.(11 hós) Én levágom a nagydarab kenyérsarkat és azt kapja. Szépen elmajszolja és csak akkora falatot tud letépni amit már összenyálazott és puha, így könnyû lenyelni és nem fulladozik.

Van egy lány akit szeretek de nem tudom mit tegyek, hogy ezt hogy mondjam el neki? kedves velem, én vagyok az iskola legbátrabbja, az alakom is szép, de nem vagyok elég erős, hogy ezt elmondjam neki, nem fog menni, és elutasítani fog.

14 éves vagyok,és néha azt hiszem,hogy ő is odavan értem,mindig ő jár a fejemben,és egy kis erőre van szükségem,hogy elmondjam neki,ezért itt kérek tanácsot.idősebb vagyok nála,már próbáltam neki jelezni,hogy bejön,de úgy beszélt velem,mint a legjobb barátjával

Legjobb válasz: Gondold úgy, hogy ha nem próbálod meg és vége lessz a barátságnak esetleg ki fog hûlni akkor milyen rossz érzés lessz, hogy meg sem próbáltad, kb annyivel egyenlõ, hogy nem sikerült. Nekem úgy jött össze, hogy el vittem a falu környékén a lehetõ legszebb helyekre és legmesszibbekre, ölelgettem, majd egy nappal késõbb puszit is adtam, majd még késõbb mikor össze ölelkezve voltunk "véletlen" puszit adtam a szájára majd csók lett belõle, nekem az volt az elsõ és 17 voltam.

Gondold úgy, hogy ha nem próbálod meg és vége lessz a barátságnak esetleg ki fog hûlni akkor milyen rossz érzés lessz, hogy meg sem próbáltad, kb annyivel egyenlõ, hogy nem sikerült. Nekem úgy jött össze, hogy el vittem a falu környékén a lehetõ legszebb helyekre és legmesszibbekre, ölelgettem, majd egy nappal késõbb puszit is adtam, majd még késõbb mikor össze ölelkezve voltunk "véletlen" puszit adtam a szájára majd csók lett belõle, nekem az volt az elsõ és 17 voltam.
Leg elsõ voltam 17/F
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy menni fog!
Én ott nõttem fel, de azt, hogy "kereskedõ park" még sosem hallottam:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy én sem hallottam.Ezen a játszón van egy hosszú fából készült függõhíd, és egy lakótelep van a háttérben azon a képen amit láttam róla.
Szia! Így, hogy kereskedõ park, nekem se ismerõs, de a József Attila lakótelepen van sok olyan játszótér, ahol van függõhíd
A kérdező hozzászólása: Bocsánat rosszul olvastam KEREKERDÕ PARK nem KERESKEDÕ.
ezt találtam róla IX. ker. Lenhossék-park Nagy, bekerített terület, 2 hinta, faház, mászókák, nagy körbeforgó izé, homokozó, görkoris félkör
ÉS ITT LEHET CSEMEGÉZNI :-) I. ker. Horvát-kert, a Petõfi gimnáziummal szemben Kicsi, jó állapotú, famászókák, rugós játékok, hinta, közel van az autóúthoz 7 pont Naphegy tér Babahinta, gyerekhinta, csúszda, mászókák, homokozó, nagyon szép környezet 8 pont Aladár/Zsolt u. sarok kb. ugyanaz, csak kisebb területen 7 pont Toldi utcai majdnem a vár tövében. Homokozó, kicsiknek, nagyoknak korosztályos játékok, bekerített, csendes. II. ker. Millenáris Zöld Péter játszótér Egy mese témájára készült játszótér, nem EU-játékokkal, van rajta nagy vár, tengeralattjáró, forgóhordó, csúszókorong, meg mindenféle ötletes és szép dolog 9 pont Mechwart András tér 2 játszó, hatalmas fák árnyékában mind a kettõ az egyik kicsiknek, a másik nagyobbaknak. Bébi hinta, homokozó, csúszda, stb. Marczibanyi téri jatszo (a Mûvelõdési ház oldalában, bejárat a Lövõház utcáról) Szép, tiszta, zöld, fényomulccsal díszített játszótér. 2 hinta, szép homokozó játékokkal, több mászókás csúszda kicsiknek, 1 kukucskaház, padok, kis domb. 9 pont (a nyitvatartás miatt), fõleg kicsiknek Vérhalom tér Hintákkal, csúszdákkal, homokozókkal, nagyoknak is kitûnõ. Csap van, felügyelet nincs. III. ker. Huszti úti Máltai Árnyekos, sok hársfaval, Hatranya, hogy csak 9-kor nyit es 10-11 utan borzalmasan sokan vannak. V. ker. Károlyi-kert Bekerített, õrzött, gondozott, jó állapotú játékok, hinták, homokozó, mászókák 9 pont Hild tér Hajó meg csúszda, meg hinta, meg homokozó, de a fõ királyság: nyáron folyóvíz mederrel, gátakkal. Szabadság tér A tér két oldalán két játszó, mindkettõ egy nagyobb homokozóban, mászókás, csúszdás és szuper piciknek való rángatós, tapogatós izék + homokozó asztalok. Az egyiken biztosan van csap, a kettõ között nagy fû és kiülõs király kávézó. 9 pont (szerintem túl magas a homokozó széle) VI. ker. Podmaniczky utca, Ferdinánd-hídnál, Bkv+ játszótér Az autóút tövében, trolira várakozás közben lehet hintázni, gyereknek nem ajánlott… VII. ker. Klauzál tér Nagy terület, bekerített játszótér, sok játékkal, kanyarcsúszda, kötélpálya, hinták, bébihinták, homokozók, forgó, domb, ivókút, jó állapotú játékok. 9 pont VIII. ker. Köztársaság tér Nagy terület, bekerített játszótér, jó állapotú játékok, homokozók, kis/nagy csúszda, 2 bébi hinta, 4 sima hinta, kötélpálya, ivókút, sok zöld, nagy fák 9 pont Kálvária tér Kicsi, bekerített játszótér a tér sarkában, néhány új játékkal, libikóka, hinta, két rugós játék, homokozó, közel az úttesthez 5 pont Teleki tér Kicsi, nem bekerített, tkp. csak egy dupla hinta, mászóka a tér sarkában, közel a forgalomhoz, nem az igazi, jobb, mint a semmi. 3 pont Leonardo da Vinci köz Kicsi, bekerített, a panelházak között, új játékok, de elég elhanyagolt, szemetes a közönség miatt, hinták, homokozók, forgó játék, csúszda, ivókút, Jobb, mint a semmi. 4 pont Gutenberg tér Kicsi, bekerített, 2 hinta, kis homokozó, mászóka, csúszda 6 pont IX. ker. Lenhossék-park Nagy, bekerített terület, 2 hinta, faház, mászókák, nagy körbeforgó izé, homokozó, görkoris félkör 7 pont Boráros tér Bekerített játszótér a Duna partján. Kalandvárról, sok új játék, tiszta. Onnan indul a BKV hajó, érdemes kipróbálni Haller park Van 3 játszótér is a parkban, de egy olyan, ami be van kerítve (éjszakára zárják). Van kis csúszda, babahinta is, vízcsap, és a nagy része árnyékos. Elég pici, de pici gyereknek elég. Egy hiányossága van, hogy hozhatnának pár m3 friss homokot a homokozóba. X. ker. Harmat utca és az Ihász utca sarkánál Kerített, ügyességi játékok és mászóvár a nagyoknak, bébi és normál hinta, homokozó és kiscsúszda a kicsiknek. A játszótér mellett óriási nagy park, hatalmas gesztenyefákkal KÖSZI melletti Elõd u., ez kulturáltabb, de a bébihintákat itt is tönkretették a nagyobbak. Kõbánya-városközponti, a buszvégállomás mögötti. Májusban még so-so kinézett valahogy, de azóta nem gazolták, belepi a szemét, tele van csikkekkel, és sajnos ide is bandázós fiatalok járnak le tönkretenni a kicsik szórakozását. Sportliget (Harmat u. legvége - kerékpárút is egyben) Fõleg idõsebb (>4-5 év) gyerekeknek szól; de van olyan homokozó (nincs külön kerítve), ahol pindurok is eljátszhatnak (kiscsúszda, rugós lovacska) Hinta nincs, de szuper kalandvárak, kötélmászó, nagycsúszda és nagyoknak szabadtéri kondigépek (!) Sok pad, idõs fák árnyékában is. Óriási nagy szabad park egyik zugában található; szabadtéri kosár-, focipályák, pingpongasztalok (szabadon használható), közelben uszoda. Újhegyi Plus-nál van (Sibriken átmegy a 85-ös és utána kell leszálni "A" cukrászdánál, majd 50 m a sétányig és ott, az úton átkelve balra Óhegy-park 3 játszótér, az egyik a Dér utcánál. XI. ker. Dioszegi utca (gyakorlatilag a Villanyitol 1 sarok, a KEK tuloldalan) hosszú csúszda, csúszdák, két kettes hinta, hagyományos hinta, kettes babyhinta, köteles mászóka, 2 focipalya (kiskapus, nagykapus), korulkeritett 6 pont Allende park Körül kerített, 2 hinta, 2 baba hinta, 1 rugós mérleghinta, 2 rugós játék, 1 nagy ház "pókhálóval"+ csúszdával és külön homokozóban kisház kicsiknek. Ivókút van - víz nincs, van még egy beülõs forgóizé, aminek nem tudom a nevét (úgy néz ki, mint egy talpas borospohár, aminek a kelyhe elferdült, na ebbe kell beleülni és lehet pörögni) A játszó mellett nagy pálya focikapukkal és kosárpalánkkal, szintén elkerítve, 2 paddal a nézõknek. 8 pont. Bükköny utca / Albertfalva piac mellett Két külön játszótér (kicsiknek/nagyoknak) elkerítve. Már régen jártam arra, de nagyon klassz volt. Többféle csúszda, kötélpályán csúszó kerékgumi többek között. A kicsiknek hinták, homokozó, rugós játékok és kisház tûzhellyel. 9, 5 pont Feneketlen tó Nagy játszótér, két homokozó, egyikben kicsiknek csúszdás játék, másikban pótháló. Két nagyobb, kamaszos rész is van, + kosárpálya. Zárt, csap van, felügyelet nincs. Hinta bébi is, sima is. 9 pont (kicsit koszos) Gellérthegy kavicsos játszó Homokozó két csúszdás játszóval, 2 db hinta, többféle rugós, kis homokozó tálcákkal. Csap van, nem zárt. Nagyon piszkos, kamaszok is bejárnak, tele van csikkel.:( Baranyai térnél Van két bébihinta, négy rendes hinta, fedett csúszda, mászóvár, két homokozó, három-négy rugós játék, libikóka, rinlispíl, ivókút. Nagy terület, ahol lehet rohangálni, labdázni, sok pad. Sok nagy, árnyékot adó fa van. 9 pont XII. Hegyalja-Csörsz u. között Nagyon szép játszótér hatalmas gesztenyefák alatt, a szokásos felszerelés, illetve hinta az csak kívül van, a hagyományos piros. Kicsit közel van a Hegyalja út. 7 pont Gesztenyéskertben a Kongresszusi Központ mögött, õszre ígérték, hogy kész lesz. A MOM Mûvelõdési ház kertjében , mindenféle csuda mászókák, favonat, ilyesmik. Inkább nagyobbacskáknak (3+) való 8 pont XIII. ker. Viza utca, a Riverside lakóház mellett Kis, bekerített játszótér, jó állapotú gondozott, hinták, homokozó, mászókák, csúszda, rugós játékok 8 pont Gidófalvy lakótelep Új hinták, rugós hinták, mászóka, csúszda, 2 árnyékos homokozó, a betonos részen rajzolt bicikliút kisebbeknek, ivókút, körülkerített (bár még olyan friss, hogy a kapukat még nem szerelték fel és füvesítve sincs), padok, nagy fák 8 pont Gyöngyösi sétány Szülõknek padok, asztal, van csap, homokozó a fák alatt (árnyékos), kicsiknek-nagyoknak külön játszótér elkerítve, az egyetlen hely, ahol nem a 1, 5 éves mögött 1 méterrel kell állandóan szaladgálnom, hanem elég ránézni. 9 pont Margit szigeti nagy játszó.Közvetlen a sport uszi elött. A játékok korosztályra vannak bontva, mindegyik jól elkülönített. 1-tõl merem azt mondani, hogy 12-14 éves korig van játék gyerekeknek. Sajnos babahinta nincs (de a mellette lévõ kb. 3 percre) játszón van. Sok hinta van, ügyességi játékok, homokozó, 2 vár a kis kölköknek, rajta tili-tolis játékok, homoköntõ játékok. Bébiknek kis játékok, fa játszótér, harang amivel a lurkók imádnak zenélni. Nagy terület, sok zöld. Sajna a homokozó nagyon kicsi. Nincs bekerítve. Mindenkinek ajánlom. XIV. ker. Városliget, a tó és a Széchenyi fürdõ között Nagy, nem bekerített, új játékok, hinta, homokozók, mászókák, rugós játékok, csúszdák A városligeti új játszótér (az Állatkerttel szemben) igaz, hogy szépen fel van újítva, van csap, wc, csak arra nem figyeltek, hogy a csúszda egy napos délelõtt 10-4 ig használható tojássütésre, csak épp csúszdáztatásra nem. Szóval hiába felújított, nekem akkor is csak 4 pontos. Nekem hiányzik az is, hogy nincs elkerítve, Sugár áruház mögött, Zalán utca végén Homokozó, kis csúszda, faépítménnyel, új mászóka, rugós hinták, bébihinta, ivókút, félig bekerített 6 pont Bánki Donát park Házak között, nem bekerített, felújított, mászóka, kisvonat, 1 bébi, 1 sima hinta, homokozó, csúszda, ivókút 7 pont Álmos Vezér park Füredi lakótelepen Kicsi, bekerített, nagy csúszda, homokozó, hinta, nagy fa mászóka, mászófal Állatkertben is van két jó játszótér; van egy kisebbeknek, fõleg nagyon jó rugós hinták vannak, mellette pedig egy nagyobbaknak való csövekben csúszkálós, mászóhálós, majomhintás, csúszókorongos. XV. ker. Újpest-Palota közötti felüljárónál. Hajó - ez mászóka, csúszda egyben, körülötte homokozó, plusz hinták, körbekerítve. Csak reggel 8 és este 6 között lehet bemenni. Vannak padok is. 7 pont XVI. ker Csipkés-köz, Centenáriumi ltp. Kicsi, bekerített1 sima hinta, 1 bébi, 1 kis csúszda faépítménnyel, homokozó, 2 db rugós hinta, 1 régi mászóka, 6 pont Olga utca 22 elõtt Centenáriumi ltp. 1 nagy csúszda, faépítménnyel, 2 sima hinta, homokozó, nem bekerített 4 pont Rákosi út-Hársfa utca sarok Bekerített, új, jó állapotú, 2 db bébihinta, 2 sima hinta, 3 homokozó, kis csúszda faépítménnyel, 4 db rugós hinta, kis faház, nagy famászóka, 2 pingpongasztal, forgalmas út mellett van Kicsi fák, árnyék nincs. 8 pont Erzsébet-liget a mûvház mögött Csúszda, famászóka, homokozó, rugó hinta, kicsi, nem bekerített 6 pont Havashalom park 2 hinta, rugós hinta, kötélpályás csúszda, nem bekerített 4 pont Jókai lakótelep, Villõ utca a házak között Nem bekerített, de a házak által jól körbevett, vannak nagy fák, szinte teljesen új, 2 bébi, 2 sima hinta, faépítményes csúszda, homokozó, egy színes teherautó, be lehet mászni, kormánya van stb., egy modern mászóka nagyobbaknak, csap 7 pont Pállfy tér Bekerített, szinte teljesen új, egy kellemes park közepén, homokozó nagy faépítményes mászóka két csúszdával, két újfajta bébihinta, 2 sima, egy másik homokozó mászókákkal. Két kis modern fém forgó izé (az egyikbe beültem 3 forgás után szédültem:) 8 pont XIX. ker. Ady Endre úton, a Jahn Ferenc utcától egy sarokra Bébi és rendes hinta, köteles mászóvár, gyerekek által hajtható körhinta, mérleghinta, homokozó. Kis és nagy játékok nincsenek elkülönítve. Kellemes a közönsége. Ami miatt 3 pont: csak az Ady Endre út mellett van kerítés, a 3 másik oldalon semmi Toldy utca 4 db hinta, ebbõl egy bébihinta, 3 csúszda, ebbõl egy egészen kicsi, kicsiknek, nagy homokozó, amiben egy "erõdítmény" szerû mászóka, rugós lipityóka, 4 személyes, mindenféle egyszemélyes rugózó szerkezetek kb. 4 db, körbekerített, sok pad, fák - árnyék csak a padoknál. 8-10 lépcsõvel lejjebb, szintén egybekerítve (elkülönítve a játszótól persze) van egy nagy szaladgálós (motorozós, labdázós), kosaras-focis pálya, igaz ez elég népszerû a nagyok körében is. Kós Károly tér: Bekerített, nagy parkkal, dombbal, 2 bébi, 2 nagy hinta, 2 homokozó, a mászóka-csúszda rész nem valami nagy szám, piciknek használhatatlan. Forgóhinta, és még valami klassz játék, amit nem tudom mi a neve, de szintén nagyobbaknak való. Kicsiknek egy másik csúszda, aminek az egyik felén felmászni kell mint egy falon és van az oldalán játék is. Rugós hinta több személyes, és 2 1 személyes is. Sok-sok fa és árnyék. Kút, padok, köves út 7 pont Gutenberg krt-Hungária út sarka: Nincs bekerítve, közel az út, de nem olyan forgalmas, kút van, árnyék is csak egy részén. 2 bébi hinta egy nagy felállós körforgó, rugós hinták, és egy mászóka-csúszda kombináció a homokozóban. Érdliget - Fürdõ utca Tipikus példa arra, hogy csapjunk össze egy játszóteret kb. két hét alatt. Az eredmény: jópofa játékok ótvar környezetben. Történt ugyanis, hogy jajjdehirtelen át kellett adni valamit gyereknapra és ez a játszótért volt. Van 2x2 hinta, mérleghinta, rugósjáték, csúszdavár. A környezetében lekaszálták a gazt és szórtak rá 1 cm termõföldet és arra fûmagot. Nem locsolták, a termõföld egy részét elvitte a szél, a gaz átütött rajta, ráadásul az utat a játszóhoz babakocsi barát murvával szórták le. Az elmúlt idõszakban odaszoktak a HVCS-k és tele van minden cigarettacsikkel és graffitivel. 2 pont
IGÉREM TÖBBET NEM IROK :-) ITT tudsz kérdezni a csajoktól õk nagy játszóteresek http://forum.index.hu/Article/showArticle?go=47367595&t=9128..
A kérdező hozzászólása: Viktoria, nagyon köszönöm sokat segítettél.Mi a 23.ker-ben lakunk, itt jóformán semmi nincs.Ha nem lesz ilyen meleg elmegyünk megnézni egy jó párat ebbõl a listából.Még egyszer köszi.
szivesen gyertek el a klauzár parkba nagyon jó.

Downloader vo.76, telepítettem, majd megjelenik egy bekeretezett rész, felülre be kell írni a You toubról a tölteni kivánt zenét, idáig oké. Mappát kell nyitni, de hogy és hogy tudom oda rakni a zenét?

Legjobb válasz: A programnak van egy letöltési mappája alapból. Ezt érdemes megváltoztatni egy egyszerûen elérhetõ mappára, mert kicsit el van dugva. Így tudod beállítani az új letöltési célmappát kb.>>>http://kepfeltoltes.hu/090222/Felv_tel1_www.kepfeltoltes.hu_..

A programnak van egy letöltési mappája alapból. Ezt érdemes megváltoztatni egy egyszerûen elérhetõ mappára, mert kicsit el van dugva. Így tudod beállítani az új letöltési célmappát kb.>>>http://kepfeltoltes.hu/090222/Felv_tel1_www.kepfeltoltes.hu_..

A probléma az hogy a barátom már nem szűz de én igen, és nem tudom hogy mit hogyan kéne. Hogy csiáljam? 16L

Legjobb válasz: Ha a barátod elég érett, akkor majd õ tudni fogja, hogy mit tegyen.

Ha a barátod elég érett, akkor majd õ tudni fogja, hogy mit tegyen.
íííígy van......
Ezen tényleg kár görcsölnöd ha bizol a barátodban. persze ha nagyon érdekel néz megy egy kulturáltabb pornofilmet ha nem vagy tisztában a dolgokal és kiváncsi vagy. Persze mivel most kezded rád csak annyi vonatkozik hogy lefekszel az ágyra és engeded hogy a barátod csinálja amit kell.

Szeretnék elválni de hogyan tovább, hogy tudom felnevelni a gyerkemet?

Férjemmel több hónapja megromlott a kapcsolatunk mert amíg terhes voltam félrekacsingatott. Megpróbáltuk megbeszélni és tiszta vizet önteni a pohárba, de nekem valahogy nem megy a megbocsájtás. Végül úgy döntöttem, hogy elválnak útjaink. Félek, hogy mi lesz ezután ugyanis még gyeden vagyok és ha el kell elköltözöm a közös albérletb?l hogyan tudnék fizetni egyedül egyet és hogyan tudom majd megadni a gyerekemnek azt amire szüksége van vagy lesz. Nem attól félek, hogy egyedül maradok hanem az anyagi dolgoktól. Sajnos nincsen rokonom aki segíteni tudna. Olyan anyukák írásait várom akik egyedül is talpra álltak egy gyerekkel.

Legjobb válasz: Mennyi idõs a kicsi ? Ha már nem annyira picike, add be bölcsibe és menj vissza dolgozni. Így kapod mellé a gyest (ha max. 6 órába jelentenek be), csak a gyedrõl mondasz le és jön helyette a fizud. Így meg tudtok lenni. Emellé jön az emelt családi, gyerektartás. Ha nem is nagylábon, de meg lehet élni egyedül is kicsi gyerekkel.

Mennyi idõs a kicsi ? Ha már nem annyira picike, add be bölcsibe és menj vissza dolgozni. Így kapod mellé a gyest (ha max. 6 órába jelentenek be), csak a gyedrõl mondasz le és jön helyette a fizud. Így meg tudtok lenni. Emellé jön az emelt családi, gyerektartás. Ha nem is nagylábon, de meg lehet élni egyedül is kicsi gyerekkel.
Nehéz láttatlanban megmondani, hogy ki fogsz-e jönnie a pénzedbõl.Számolj!Nézz körül, hogy milyen áron vannak az albérletek, milyen környéken, mekkora lakások, milyen rezsivel.Ahhoz már tudsz viszonyítani.Nézegesd az álláshírdetéseket is, add be az önéletrajzodat, ahova csak lehet.A bölcsödék költségeit is számold bele.Az elsõ hozzászóló jól írta le a lehetõségeidet, hogy hogy juthatsz pénzhez.A gyerektartást se felejtsd el.A férjed fizetésének 20%-a.Ha vissza tudsz menni dolgozni, akkor nyert ügyed van.
A kérdezõ szerintem a lepippantásra érti, hogy megvolt.
Neeeem, ugye?Mert ha pár hónappal hamarabb válnak el, akkor most nem lenne anyagi gondja, ugye??Okos...=/
Jaaa...oké, én is bocsi...félreolvastam...=) Nem vagyok a toppon így 11órakkor...bocsi...=) A lepippantottad helyett lepattintottat olvastam...=)
22:47-es vagyok....miért üzened ezt nekem??:megvolt mégis megtörtént...??
A kérdező hozzászólása: Sajnos a régi helyemre nem vesznek vissza. új helyet kell találnom. Ezzel nincsen is gond. de sajna csak albérletbe tudnék menni a 15 hónapos gyerekkel és ettõl félek. vajon elég e pénz. Az utolsó kommentelõnek üzenem, hogy megvolt mégis megtörtént. Egyébként meg terhesség alatt a libidóm jobban megnõtt mégis a férjem tiltakozott, mert félt, hogy...
A kérdező hozzászólása: a véget a 22.40-esnek üzentem bocsika csak félrenéztem, hogy ki volt az utolsó
Csináld úgy mint a volt feleségem csalj meg egy gazdag vállalkozoval a hátam mögött.

Hogy tudnék segíteni a nagymamámon? Messze tőlem lakik, költözni nem akar, (én sem tudok hozzá) de hogy oldjam meg az ápolását? (a szüleim is messze vannak tőle)

Nem szedi rendesen a gyógyszereit,nagyon rosszul lát, cukorbeteg, amit nem rendesen kezel, (rengetegszer vannak hatalmas cukorértékei, rizikós magára hagyni) Az otthonról hallani nem akar.

Legjobb válasz: Minden településen van gondozási központ,házi segítségnyújtás. Próbálkozz be náluk. Õk még ebédet is szállítanak,és a gyógyszerelésre is figyelnek. Illetve lehet találni olyan embereket akik ott lakásért ellátnák nagymamád.Ami rizikós is lehet persze,de lehet van ilyen akit ismertek is.

Minden településen van gondozási központ, házi segítségnyújtás. Próbálkozz be náluk. Õk még ebédet is szállítanak, és a gyógyszerelésre is figyelnek. Illetve lehet találni olyan embereket akik ott lakásért ellátnák nagymamád.Ami rizikós is lehet persze, de lehet van ilyen akit ismertek is.
Sajnos ez az az eset, amikor nem tudsz semmit tenni. A legjobb megoldás az lenne, ha a közelben tudnál lakni, de mint irtad, nem megoldható, mert ö nem akar, te meg nem tudsz költözni. Az otthon adott esetben jó megoldás lehetne, de oda a legtöbb esetben több hónap, vagy egy év, mire bejuthatna, ha viszont nem akar, akkor kényszeriteni nem lehet. Ha esetleg ott, ahol lakik, tudnál valakit megbizni a felügyelettel - ápolónö, megbizthaó szomszéd, stb, - aki megfelelö fizetség fejében a gyógyszerszedésre figyelne, meg naponta többször ránézne, az esetleg lehetne segitség. SZép, hogy ennyire aggódsz miatta, sokan nem tennék ezt egy nagymama miatt meg.
Ápolót fogadni mellé?
Egy kollégám van hasonló helyzetben. Most újítja fel a nagypapája házát, oda fog költözni, mert az öreg már nem teljesen tiszta, van, hogy a családtagokat sem ismeri meg, tévképzetei vannak, felgyújtotta a konyhát, stb. Pár napja úgy bekattant, hogy kórházba kellett vinni, mert agresszív lett. Fogalmuk sincs, mit tesznek, ha a papát megtömik gyógyszerrel és hazaadják, mert 24 órás felügyeletre szorul, és ezt nem tudják megoldani. Dolgozik a kollégám is, a szülei is, senki sem tud otthon maradni vele. Ha valaki elmegy ápolási díjra, pár hónap alatt csõdbe megy a család, mert az a hideg vízre sem elég. Ha fizetnek egy 24 órás ápolót, ugyanez a helyzet, elvisz egy teljes fizetést, és ugyanúgy csõd a családnak, mert annyit nem keresnek, hogy azt ki tudják csengetni. Mert az sem megoldás, hogy valaki otthon marad, kiesik a fizetés, viszont nem tudják fizetni a hitelt, a rezsit, és ugrik a ház is, aztán mehetnek a papával együtt a híd alá. Mi a megoldás??
A helyi önkormányzatnál érdeklõdj, hogy milyen lehetõségeik vannak. Elvileg kötelezõ feladat az önk. számára de sok helyen nagyon hosszú a váró lista. Esetleg adhatsz fel hirdetést is, lehet hogy valaki egy csekély összegért elvállalja, hogy naponta egyszer legalább ránéz, kikészíti a gyógyszerét, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötleteket. az önkormányzattól járnak hozzá, heti 1X, többször õ nem akarja. Szerintem a költözés lesz a megoldás.

Van egy lány akit ismerek nagyon szép, kedves, okos. De nem tudom neki elmondani hogy szeretem. Hogy próbálkozzak?

Azt se bánnám hogy ha egy listát írnátok mit és hogyan csináljak.

Legjobb válasz: Elhívod valami programra, lehetõleg olyanra, ahol kettesben tudtok lenni és elmondod neki szépen. Ilyen egyszerû. Sok sikert! :)

Elhívod valami programra, lehetõleg olyanra, ahol kettesben tudtok lenni és elmondod neki szépen. Ilyen egyszerû. Sok sikert! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!