Találatok a következő kifejezésre: Tudok valamit hogy minél hamarabb (3 db)

közös megegyezés
Közös megegyezéssel abban állapodtok meg, amiben csak akartok, tehát akár abba is, hogy azonnal eljössz. De ehhez az kell, hogy a munkáltató is beleegyezzen. Ennek hiányában bizony le kell töltened a felmondási idõt. Arra figyelj, hogy - bár az új Mt. szerint már van módja a határozott idejû szerzõdés felmondásának is -, amennyiben határozott idejû szerzõdésed van, ennek még további feltételei vannak, nem lehet csak úgy felmondani.
Ja, nem mész be dolgozni! Tudja be rendkívüli szabadságnak, vagy aminek akarja, a felmondási idõtõl meg tekintsen el. Ma már egyik napról a másikra ki meg be lehet valakit jelenteni! A törvény meg nem kötelez erre, csak ha közszolgálati munkát végzel (de akkor is meg lehet kerülni), ha munkaszerzõdésben nem írtad alá akkor nincs felmondási idõd, és ha aláírtad sincs mert mit csinál ha megszeged? A nagy büdös semmit, max szentségelhet, mivel nincs ilyesmire jogorvoslat, az csak egy papírforma! Jogérvényesítésre nincs lehetõség mert ahhoz rengeteg mindent kellene bizonyítania a per kezdeményezõjének az õt ért kárt illetõen!
Utolsó annyi sületlenséget hordott össze, hogy nem is térnék ki rá részletesen, de eszedbe ne jusson azt tenni, amit mond! Úgy beperelnek, hogy te fizeted ki a felmondási idõre járó béredet, plusz még valamennyi kártérítést is. Mellesleg mekkora hülyeség az, hogy, ha nem írta alá, akkor nincs felmondási idõ? Kedves Utolsó, hallottál már olyan törvényrõl, hogy Munka törvénykönyve? Mert, ha nem, akkor érdemes lenne kicsit olvasgatni. Tudod, amit a munkaszerzõdés nem szabályoz, arra ennek a szép kis vaskos törvénynek a szabályai az irányadók. Ergo köthetsz te egy kb. kétsoros munkaszerzõdést is, amiben csak a felek neve, a munkakör, a munkavégzés helye meg a fizetés derül ki, akkor is szépen megvan mindennek a követendõ szabálya! Kontárok kíméljenek, nem kell jogi tanácsokat adniuk olyanoknak, akik nem értenek hozzá, mert csak bajt csinálnak. Amúgy meg ezt zugírászatnak hívják, és büntetendõ.

Tudok valamit tenni, hogy minél hamarabb megjöjjön a menstruációm?

Ma voltam uh-on a szabálytalan ciklus miatt. Azt mondta az orvos, hogy sok apró tüsz? van a petefészkemben, azt is mondta várjuk meg a következ? mensit akkor elkezdjük a hormonvizsgálatokat, és a kezelést. Viszont nagyon szeretnénk már kistesót, úgyhogy szeretném ha minnél hamarabb megjönne és túl lennék a vizsgálatokon!

Legjobb válasz: Nem ajánlanám hogy trükkökkel hozd elõrébb. Épp azért mert már most is gondod van. Inkább a türelmet javasolnám. Egyszer úgyis megjön.

Nem ajánlanám hogy trükkökkel hozd elõrébb. Épp azért mert már most is gondod van. Inkább a türelmet javasolnám. Egyszer úgyis megjön.
A kérdező hozzászólása: Hát igen a türelem .... Megpróbálom, vagyis kénytelen vagyok kivárni. Azért köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!