Találatok a következő kifejezésre: Tudok valamit hogy minél (5 db)

közös megegyezés
Közös megegyezéssel abban állapodtok meg, amiben csak akartok, tehát akár abba is, hogy azonnal eljössz. De ehhez az kell, hogy a munkáltató is beleegyezzen. Ennek hiányában bizony le kell töltened a felmondási idõt. Arra figyelj, hogy - bár az új Mt. szerint már van módja a határozott idejû szerzõdés felmondásának is -, amennyiben határozott idejû szerzõdésed van, ennek még további feltételei vannak, nem lehet csak úgy felmondani.
Ja, nem mész be dolgozni! Tudja be rendkívüli szabadságnak, vagy aminek akarja, a felmondási idõtõl meg tekintsen el. Ma már egyik napról a másikra ki meg be lehet valakit jelenteni! A törvény meg nem kötelez erre, csak ha közszolgálati munkát végzel (de akkor is meg lehet kerülni), ha munkaszerzõdésben nem írtad alá akkor nincs felmondási idõd, és ha aláírtad sincs mert mit csinál ha megszeged? A nagy büdös semmit, max szentségelhet, mivel nincs ilyesmire jogorvoslat, az csak egy papírforma! Jogérvényesítésre nincs lehetõség mert ahhoz rengeteg mindent kellene bizonyítania a per kezdeményezõjének az õt ért kárt illetõen!
Utolsó annyi sületlenséget hordott össze, hogy nem is térnék ki rá részletesen, de eszedbe ne jusson azt tenni, amit mond! Úgy beperelnek, hogy te fizeted ki a felmondási idõre járó béredet, plusz még valamennyi kártérítést is. Mellesleg mekkora hülyeség az, hogy, ha nem írta alá, akkor nincs felmondási idõ? Kedves Utolsó, hallottál már olyan törvényrõl, hogy Munka törvénykönyve? Mert, ha nem, akkor érdemes lenne kicsit olvasgatni. Tudod, amit a munkaszerzõdés nem szabályoz, arra ennek a szép kis vaskos törvénynek a szabályai az irányadók. Ergo köthetsz te egy kb. kétsoros munkaszerzõdést is, amiben csak a felek neve, a munkakör, a munkavégzés helye meg a fizetés derül ki, akkor is szépen megvan mindennek a követendõ szabálya! Kontárok kíméljenek, nem kell jogi tanácsokat adniuk olyanoknak, akik nem értenek hozzá, mert csak bajt csinálnak. Amúgy meg ezt zugírászatnak hívják, és büntetendõ.

Tudok valamit tenni, hogy minél hamarabb megjöjjön a menstruációm?

Ma voltam uh-on a szabálytalan ciklus miatt. Azt mondta az orvos, hogy sok apró tüsz? van a petefészkemben, azt is mondta várjuk meg a következ? mensit akkor elkezdjük a hormonvizsgálatokat, és a kezelést. Viszont nagyon szeretnénk már kistesót, úgyhogy szeretném ha minnél hamarabb megjönne és túl lennék a vizsgálatokon!

Legjobb válasz: Nem ajánlanám hogy trükkökkel hozd elõrébb. Épp azért mert már most is gondod van. Inkább a türelmet javasolnám. Egyszer úgyis megjön.

Nem ajánlanám hogy trükkökkel hozd elõrébb. Épp azért mert már most is gondod van. Inkább a türelmet javasolnám. Egyszer úgyis megjön.
A kérdező hozzászólása: Hát igen a türelem .... Megpróbálom, vagyis kénytelen vagyok kivárni. Azért köszönöm!

A férfiak mit tehetnek annak érdekében hogy minél tovább birják az ágyban? Tudom a gyakorlat teszi az embert mesteré na de ezenkivül van e még valami?

Legjobb válasz: Így van sokat kell gyakorolni, amit már önkielégítéskor is el kell kezdeni. El húzni az orgazmusst.

Így van sokat kell gyakorolni, amit már önkielégítéskor is el kell kezdeni. El húzni az orgazmusst.
én fõleg hétvégén tök sokáig bírom, van hogy 11-ig ki sem kelek az ágyból. ha lenne a közelben kaja, akkor még tovább is bírnék dögleni.
Azok a bizonyos 2 perces numerák... avagy: [A korai magömlésrõl] A korai magömlésnek számos oka van. A leggyakoribb oka: "túlzott izgatottság". Az, hogy izgulsz, vagy aggódsz a szexuális teljesítményed miatt. (Más is izgul nyugi!) Ez a 25-nél fiatalabb pasik 1/3-át érinti és 1/10-ét a 25 év felettieknek. Az orgazmus egy tanult reakció. Ahhoz, hogy végleg megtanuld irányítani, Csak az kell, hogy újra betanítod a reakciót. Az új feltétel rendszerbe hosszabb idõt kell az izgalmi állapotodban eltölteni az elsüléshez. Nos, két szakaszra bontható az "újra programozás": [1]: hosszútávon fog segíteni feloldani a gondjaidat, de sok gyakorlást igényelnek. [2]: átmeneti, gyors megoldások, amik akár már ma este is segíthetnek az ágyban. [ Átmeneti Gyors Megoldások ] Egyik, amit megtehetsz, hogy kivered, mielõtt szexelnél. Mivel a legtöbb srácoknál a második jóval tovább tart, ez segíteni fog. Ha úgy gondolod, hogy egyszer nem elég ... maszturbálj néhányszor az aktus elõtt. Másik tipp: használj vastagabb gumit. Van vékony / hagyományos / vastag is. (performax) Harmadik tip, amit kipróbálgatsz: érzéstelenítõ krémek, amitõl picit elzsibbad a makk, de az izgatásra nem leszel annyira érzékeny. Amennyiben érzéstelenítõ krémet használsz, Mindenképpen viselj óvszert !!! Különben a másikra sem fog elélvezni. És ugyan ott tartotok. Ezeket nem véletlenül hívják gyors tippeknek, mivel tompítják az érzékenységedet. - - - Ahhoz hogy hosszú távon is hatékonyan élvezhess, lássuk a hosszú távú megoldásokat: [1.] tipp: Indulj - Állj! módszer Alapvetõen mielõtt úgy érzed, közeledsz az elélvezéshez, kapd ki és állj le nagyjából 30 másodpercre. Ez enyhíti a szexuális feszültséget, majd kezdheted újra felhevíteni azt elélvezés nélkül. [2.] tipp: Elszorításos módszer Orgazmus közeli állapotban te, vagy a partnered finoman szorítsátok össze a makkot 3-4 másodpercig. Ez megakadályozza a kilövellést (kis pofozás is belefér). Várj újra 30 másodpercet, majd mehet tovább a hancúr. [!] Ezekben a 30 másodperces pihenõkben, csak téged nem szabad izgatni. Gondoskodj arról, hogy a partnered nem hagyta abba saját izgatását. Lényegében mindkét esetben tudatosan visszafogod magad, növelve kitartásodat. Ezek ismétlésével elérheted, hogy újra betanítsad az elélvezõ reakciódat. Hosszú távon meg is lesz az ejakulációs-szabályozásod. Próbálj elszakadni a szexuális szokásaidból. Mert valószínû, a szokás rabjaként rohansz a kéjelgéseid tetõfokára. Lehet hogy egy pozícióban túl nagy az inger. Akkor azt inkább a szeretkezés végére tartogassad.
sok menet egymás után vastag gumi speed vagy eki (ez a legjobb, mert 2-3 órát úgy lehet csinálni, mintha 10 perc lett volna)
Párom a csúcs elõtt meg szokott állni pár másodpercre aztán folytatja. De van, hogy elmegy két perc alatt, aztán a következõt már sokáig bírja :)
második válaszolón szétröhögtem magam :D
lassan kell csinálni az a lényeg :) én pl ha úgy érzem hogy már majdnem elmegyek kiveszem és nyalok kb 5 percet aztán visszateszem. ezzel a technikával órákig is el lehet húzni az orgazmust. a rekordomat inkább le se írom mert úgyse hinnétek el :D
Jó kedvemben vagyok, mert megígértem egy lánynak... szal szerencséd van. Ha már ott tart az ugy, hogy van barátnõ és gonodolom másként nem talakoztal volna ezzel a problemaval, akkor a következõket tudom tanácsolni: Huzz gumit, ne egy kört menyjetek egyszerre, igyál elotte kicsit, sûrûn bujjatok össze... Nekem pl csak rosszabb ha elotte kiverem...
Vastag gumi
Én rohadtul sokáig bírom az ágyban!Elfetrengek este nyolctól akár másnap délig is.

Lakásfelújítás előtt állunk. Lenne valami ötletetek, tanácsotok, hogy miként tudunk minél olcsóbban kijönni, de mégis széppé és egyénivé varázsolni kis otthonunkat?

Festenénk, csempéznénk, lamináltat szeretnénk vagy sz?nyegpadlót. Több, mint 25 éve nem volt újítva a lakásunk.

Legjobb válasz: Én speciel nem a mûanyag nyílászárót ajánlanám, hanem a fát. A mûanyag hermetikusan lezár (ha nincs rajta szellõztetõ, nem mindegyiken van), és bepenészedhet a ház. A festést szerintem is meg lehet csinálni házilag. Ha glettelni is kell, akkor ahhoz max. hívhattok szakembert. A laminált padlót is le tudjátok rakni magatoknak. Én nõ vagyok, de még én is le tudtam. Viszont arra készülj fel, hogy a laminált elég hideg. A szõnyegpalóból viszont az igazán puha, meg elég drága. Mi is néztük, de a normális dupla áron lett volna, mint a laminált. Ne feltétlenül sötét lamináltat válasszatok, mert nagyon porosodik (majd látni fogod, te lesz porcicával 3 nap alatt), és a sötéten jobban látszik. A csempézéshez kérjetek szakembert, mert a padló egyenetlenségei miatt, nem biztos, hogy ti meg tudjátok tökéletesre csinálni. Tipp: ha lehet válasszatok, sötét fugát, mert a fehér egy idõ után beszürkül és nincs az a tisztítószer, amivel ki tudnád fehéríteni.

Én speciel nem a mûanyag nyílászárót ajánlanám, hanem a fát. A mûanyag hermetikusan lezár (ha nincs rajta szellõztetõ, nem mindegyiken van), és bepenészedhet a ház. A festést szerintem is meg lehet csinálni házilag. Ha glettelni is kell, akkor ahhoz max. hívhattok szakembert. A laminált padlót is le tudjátok rakni magatoknak. Én nõ vagyok, de még én is le tudtam. Viszont arra készülj fel, hogy a laminált elég hideg. A szõnyegpalóból viszont az igazán puha, meg elég drága. Mi is néztük, de a normális dupla áron lett volna, mint a laminált. Ne feltétlenül sötét lamináltat válasszatok, mert nagyon porosodik (majd látni fogod, te lesz porcicával 3 nap alatt), és a sötéten jobban látszik. A csempézéshez kérjetek szakembert, mert a padló egyenetlenségei miatt, nem biztos, hogy ti meg tudjátok tökéletesre csinálni. Tipp: ha lehet válasszatok, sötét fugát, mert a fehér egy idõ után beszürkül és nincs az a tisztítószer, amivel ki tudnád fehéríteni.
menj el Obiba, vagy Praktikerbe. festeni egy közepes képességû ovodás is tud, szóval csak kell egy henger meg egy rács :) meg persze festék. csempét vehettek olcsón, ha épp találtok akcióban vmi normálisat. azt bízd burkolóra, csak vigyázz nehogy ellinkeskedje, meg nehogy lehúzzon. lamináltat egy ügyes kezû pasi bmikor lerak, csak a dilatációs hézagra kell figyelni. szõnyegpadlót ne rakass, ha egy mód van rá, sztem csúnya is, meg nehéz takarítani, és ha esetleg kiömlik vmi, vagy a baba csinál egy kis balesetet, akkor helló az egész... ja, és nézegess lakberendezõs oldalakat, barátod a google. :) sok sikert!
Szeretnék egy félreértést eloszlatni. A penészedés fõ oka nem a nyilászárõ hanem a hideg fal amire a viz kicsapódik, szóval egy jólszigetelt falazat megóv a penészedésrõl. Az igaz, hogy a folyamatos huzat az szárítja a lecsapódot vizet szóvale gy pcsik ablak rendszer lecserélése után lehet penész, de ez nem az abalak hibája. Ebbõl a szempontból egy modern fa ablak is szigetel anynira hogy penész legyen. Ráadásul ha afa keretbõl (ami szimpatikus nekem is) olcsóbbat veszel az jó eséylel vetemedik az elsõ években.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!