Találatok a következő kifejezésre: Tudok valamit hogy (2835 db)

A barátnöm nem tudja eldönteni hogy szüz vagyok-e vagy sem, és én kérdeztem hogy mi lenne a jobb, erre ö azt mondta, hogy ha nem lennék az, de miért mondta ezt? Ö is szüz és fél akkor hogy valamit elrontanánk?

Vagyis amig szüz vagyok semmi kapcsolatom nem lesz vele?

Legjobb válasz: Valamit nem értek, hogy nemtudja eldönteni, hogy szûz vagy-e?? vagy te sem tudod?! Valószínûleg azért mondja, mert akkor már van tapasztalatod, és figyelni fogsz rá, nem csak magadra, mint elõször. Amugy meg lehet hogy éppen nem örül neki, amiért esteleg jobban kell rá készülnie, mint ha te is szûz lennél! Nemtudom érted-e mire gondolok. Pl jobban borotválkozik ott, vagy ilyen valami..

Valamit nem értek, hogy nemtudja eldönteni, hogy szûz vagy-e?? vagy te sem tudod?! Valószínûleg azért mondja, mert akkor már van tapasztalatod, és figyelni fogsz rá, nem csak magadra, mint elõször. Amugy meg lehet hogy éppen nem örül neki, amiért esteleg jobban kell rá készülnie, mint ha te is szûz lennél! Nemtudom érted-e mire gondolok. Pl jobban borotválkozik ott, vagy ilyen valami..
üljetek le és mond meg neki, hogy te teljesen õszintén mondtad, hogy még szûz vagy, és kérdezd meg tõle, hogy ezt mért nem hiszi el, és hogy feltétlenül egy olyan sráccal akar lefeküdni, aki kitudja kivel volt már. Tény, hogy jobb egy tapasztaltabb féfi/fiúval az elsõ szex, de lehet ennek is megvannak az elõnyei, eggyütt tapasztaltok ki mindent, ami valóban hosszú idõ lesz, és az elsõ valószínû hogy nem is fog sikerülni, de az biztos, hogy idõ kell majd ahoz, hogy megtanuljátok a szexet. Ezért is szeretik a lányok azt, ha az elsõ olyan aki már tapasztalt, mert a lányok így érzik magukat biztonságban. De az interneten utána nézhetsz dolgoknak...:) ...
soha semmilyen kapcsolatod nem lesz vele, mert töketlen vagy!
A kérdező hozzászólása: én szüz vagyok csak nem hiszi el azt hiszi hazudok :) De akkor valahonnan tapasztalatot kell gyüjtenem vagy nem akar majd velem lefeküdni?
Szerintem ha "tapasztalatot" akarsz szerezni mielõtt lefekszel vele- vagyis gyakorlatilag megcsalod, akkor az sokkal rosszabbul fog esni neki mint az, hogy még tényleg szûz vagy. Bár ha egyáltalán eszedbe jut az, hogy mellette szerezz tapasztalatot (és nem vele), akkor talán nem is szereted? Gondolkozz el ezen, mert az elsõ alkalolmnál az a lényeg, hogy szeretetbõl csináld, nem pedig az, hogy hány pózt tudsz, meg hogy meddig bírod... Egyébként attól, hogy egyszer szexelsz egy nõvel, még nem leszel "tapasztalt".

Van valami módja, vagy valami honlap ahol meg tudom nézni, hogy adott orvosról mik a vélemények?

Hasonlóan a markmyproffesorhoz, vagy bármilyen oldal, mert most váltanék felnőtt orvosra, és jó dokihoz szeretnék kerülni. Köszi!

Legjobb válasz: NEm tudom, hogy van-e ilyen oldal, de a legtöbb nem reális képet ad. Vagy lehúzzák azok, akiknek valamiért nem tetszett (akár azért, mert nem írt fel nekik valamit, amire nincs szükségük), másrészt a legtöbb minösítös oldalon annak, akröl szó van, megvan a ehetösége a negativ kommentárokat töröltetni. Szóval semmi értelme ilyen helyeken nézelödni, mert semmi köze az ottani véleményeknek a valósághoz. Kérdezösködj az ismerösök között, menj el személyesen azokhoz, akikröl jót hallottál és személyes tapasztalatok alapján dönts. Ha valakihez elmégy, még nem vagy odakötve, bármikor válthatsz.

NEm tudom, hogy van-e ilyen oldal, de a legtöbb nem reális képet ad. Vagy lehúzzák azok, akiknek valamiért nem tetszett (akár azért, mert nem írt fel nekik valamit, amire nincs szükségük), másrészt a legtöbb minösítös oldalon annak, akröl szó van, megvan a ehetösége a negativ kommentárokat töröltetni. Szóval semmi értelme ilyen helyeken nézelödni, mert semmi köze az ottani véleményeknek a valósághoz. Kérdezösködj az ismerösök között, menj el személyesen azokhoz, akikröl jót hallottál és személyes tapasztalatok alapján dönts. Ha valakihez elmégy, még nem vagy odakötve, bármikor válthatsz.
google-be: "xy fórum". Én így szoktam véleményeket nézni. Persze nyilván nem mindenkirõl írnak.
A kérdező hozzászólása: értem, megpróbálom, köszönöm!

A ferjem mar tobbszor megutott, nagyon agressziv, folleg mikor iszik. Tudom, hogy szeret de megsem tudom megertenni, hogy miert ut meg, ha nem is vagyok hibas. Lehet ennek valami lelki oka is? Nem tudom megertenni.

Legjobb válasz: simán lehet. valami régi sérelmét rajtad vezeti le mert gyenge vagy és hagyod h megtegye és tudja h ugyis eltüröd. bocs de nem vagy normális. oké h szereted de egy lelkironcs leszel.de a te dolgod.

simán lehet. valami régi sérelmét rajtad vezeti le mert gyenge vagy és hagyod h megtegye és tudja h ugyis eltüröd. bocs de nem vagy normális. oké h szereted de egy lelkironcs leszel.de a te dolgod.
Te nagyon primitív lehetsz! Ha egy kapcsolatban idáig fajulhat a "SZERELEM", ott nagyon nagy bajok lehetnek. Általában sokáig tûrik a nõk ezt, mert Õt tartják éppen ezért egy nagyon /macsó/ férfinek. /Én is Ffi. vagyok.
Ha a férjem, olyan sokat iszik, hogy megüt, rendszeresen megüt, és agresszív, akkor már rég nem lenne a férjem. Nem tisztel téged, nem néz fel rád, amit nem csodálok, mert hagyod magad.
Ezt csak azzal lehet megcsinálni, aki hagyja is! Már az elsõ pofon után el kellett volna õt hagynod... ezek után már nem fog többé tisztelni. Milyen szerelem/szeret az, ahol verik a másikat?! A saját érdekedben válj el, komolyan...
minél elõbb lekéne lépned tõle, nem pedig tûrni,
Én meg azt nem tudom megérteni hogy miért nem teszel ellene??Érdekes az ilyen nõk mindig oda vanna a férjükért..hihetetlen.De nem csak a férjükért hanem általában az ilyen pasikért.Én mindig tudtam hogy a nõk kicsit szeretnek szenvedni..
Én azt nem tudom megérteni hogy tudsz élni alkoholt kedvelö agressziv emberrel.Lehet lelki oka de nem mentseg arra hogy megüssön.
A lényeg, hogy tudod hogy szeret...mi lenne ha nem szeretne...? Az agyam eldobom az ilyen nõktõl! Meg hogy miért üt meg, ha nem vagy hibás?...és ha hibás lennél, akkor mi van, nyugodtan üthetne, az neked természetes lenne? Mit akarsz a lelki okaival? erre nincs mentség! Hogy lehet ezt tûrni, már rég kivágtam volna mint macskát sz...ni!
Ennek az az oka, hogy hagyod magad... Engem pl az elsõ pofon után nem látna többé.
Egyszerûen nem tisztel. De nehéz is tisztelni egy olyan embert, aki az alapvetõ helyesírási szabályokkal sincs tisztában. Valószínûleg tanulatlan vagy, mûveletlen és buta.
Az a "vicc", hogy az ilyen férfiak úgy lenyomják a nõ önbizalmát, hogy az azt hiszi, neki ennél több nem jut , mást úgy sem találna, neki legalább kell...
Sajnállak, a férjed egy beteg állat.Szedd össze magad és lépj le, mert egyszer szeretetbõl megöl.sok sikert
Hogy kell érteni magyarul azt hogy többször megutött? Lekevert neked néhány pofont?
Válj el tõle!!!!!! Az ilyen viselkedés nem normális.
Én egy ilyen családban nõttem fel! Idegrendszeri problémáim lettek, szorongásos felnõtt vagyok, és rengeteget kell dolgoznom azon hogy normális legyek lelkileg! Sosem leszek ép teljesen. Ne hagyd hogy a gyerekeid szenvedjenek. Neked sem tesz jót, ha van lehetõséged, költözz el és ne félj a változástól, még ha rosszabbak is lesznek a körülmények, hosszú távon nyugalom lesz. És nem hiszem hogy szeret a férjed. Ha szeretsz valakit akkor te szenvedést okozol neki? Nem szeret, nem vagy több neki egy háziállatnál. Ne haragudj de az ilyen emberek mint a férjed, nem értékelik többre a párjukat a kutyájuknál, tapasztalatból tudom.
Még valami, az én apám józanul egy tündér volt, de ez nem változtatott semmin, tönkretette mindannyiunk életét, és anyukám is fiatalon meghalt, nem élte túl ezt a borzalmas embert. (33-as hozzászóló)
Azért üt, mert egy idióta. Szerencséje van, hogy olyan felesége van aki ezt tûri, sõt talán szereti is, mert ha nem szeretné már rég ott hagyta volna a francba.
Hány éve vagytok házasok ? Mióta verekszik ? Mióta iszik ? Van gyereketek ? Kinek a lakásában laktok ?
Nem értem miért kell az agresszivitás okát kutatnod. Neked nem elég ha lelkileg megnyomorít és emberi méltóságodban megaláz ? Az ilyen vadállat abban leli örömét ha a környezete retteg töle. Menekülj töle minél elöbb. http://www.nane.hu
Igen az hogy egy agressziv hímsoviniszta állat, aki még iszik is. Nem is értem miért akarsz neki mentségeket keresni, és miért tûröd tovább ahelyett hogy lépnél. Hidd el hogy ha vele maradsz csak sokkal rosszabb lesz. Tönkre fog tenni teljesen, tudom hogy nehéz és bizonyára félsz is. De ami történik az nem a te hibát, õ az aki durván bánik veled. Azt meg verd ki a fejedbõl hogy szeret, mert ez nem igaz. Ha szeretne akkor óvna és nem pedig megverne. Akit szeretünk azt nem bátsuk semmilyen körülmények között. El kell hagynod nincs más lehetõséged, ha normális életet akarsz élni, elhagyod!
kérdezõõõ merre vagy?
Lehet a férje rájött mit írt ide ki és jól megverte.
Szerintem ugy gondolja vagy ugy is van hogy o az ur a haznal es nem kapja meg az ot megilleto ellenszolgaltatast. Le kellene ulnod vele beszelgetni, hatha Te is felreertettel valamit az o viselkedeseben.
"szerintem"
Sok országban a mai napig természtes, hogy a hár ura elveri az asszonyt, ha valami nem tetszik neki. Itt többen is leírták, hogy mit tudsz ellene tenni. Ha megteszed, megszabadulhatsz tõle. Mellesleg õ nem téged szeret, hanem a piát, és utálja, ha nincs tiszta gatyája. A helyesírásoddal meg nincs semmi baj, szerinted mobilról írtad, de sokan csak beléd akarnak kötni. Hogy miért? Amiért a férjed ver. Csak!
Komolyan még csak meg sem fordult a fejedben, hogy elhagyd? Te se vagy normális...
Ez jobb nem lesz. Menekülj !
Hívd fel a NaNe Egyesületet (www.nane.hu). Biztos tudnak segíteni tanácsokkal a válással kapcsolatos eljárási kérdésekben is.
"De nehéz is tisztelni egy olyan embert, aki az alapvetõ helyesírási szabályokkal sincs tisztában. Valószínûleg tanulatlan vagy, mûveletlen és buta." Aki a saját feleségét veri annál primitívebb butább ember nem kell.És ilyen nincs hogy ok volna arra hogy megverje a feleségét!
Szerintem a kérdezõnek esze ágában sincs elválni, csak megkérdezte, mert nem érti, hogy miért veri a férje....meg akarja érteni, és ha már érti, akkor minden rendben....
Kérdezõnek nem az a baja hogy veri a férje..az a baja hogy nem tudja miért.Atyaáég..No comment...
Mindent elmondtak elõttem. Ez már nem szerelem, hagyd el. És hiába mondja józanon, hogy legközelebb nem fog elõfordulni, úgyis ismét megteszi.
ja hát mi ezt nem érthetjük..szereti...:) )Tudod kit érdekelne ennek a nyomoronc pasinak milyen lelki okai lehetnek.Jó ember e iszik is ver is kész fõnyeremény.ne félj nem fogják ellopni tõled.
Szia! Én már voltam hasonló helyzetben. Ha nagyon leegyszerûsítem, részegen elszáll az agya, olyankor azt hiszi, õ a világ ura. És rettentõ hülye logikája van. Lehet, hogy a fõnöke b.ta fel benne reggel az ideget, de vele ugye nem mer keménykedni, hát rajtad vezeti le. Vagy eszembe jut, hogy 2 évvel ezelõtt azzal a fickóval biztos megcsaltad, és üt. Ha okot keresel, ilyesmi áll a hátterében, de nem érdemes az okát firtatni- mindig vmi olyasmi, amit épeszû emberrel meg lehet beszélni. A részeg meg nem az :S Igazuk van azoknak, akik azt mondják, sajnos ez csak rosszabb lesz. Ha nem akarod elhagyni, akkor állj a sarkadra, és ne hagyd magad! Persze ne akkor kezdj el feministát játszani, mikor agresszívra itta magát! :-) De ha józan, ültesd le és beszélj vele, higgadtan, indulatok nélkül! Már ez sem lesz egyszerû! Megoldás lehet az is, ha egy idõre elköltözöl, hátha észhez tér. Csak tudod, az a baj, hogy kicsi az esély, hogy abbahagyja az ivást, arra valahogy mindig találnak okot. Te ismered, neki is van gyenge pontja, arra kéne hatnod. De hogy õszinte legyek, ez már vesztett ügynek látszik. Ha az elsõ vagy max a 2.pofon után a sarkadra állsz, még lett volna esély arra, hogy észrevegye magát, de ha már átszakadt a gát és úgy érzi, veled ezt megteheti, mert miért is ne... Értesz? /Zárójelben: mi szakítottunk./
Az egyik ismerõsömet is üti a férje. Ez a fickó fiatalon alkoholista és impotens. A csaj fûvel-fával csalja, a fél város róla beszél. Egyedül jár szórakozni utazni. Az anyagiak és a vallás az összetartó erõ. Te is próbálj megszabadulni egy ilyen vadállattól! Hívd fel a nane egyesületet. Szegény anyám úgy tanított, hogy asszonynak tûrni, szenvedni kell. Ez már manapság nem ildomos.
Miért nem hagyod ott?Engem ha folyamatosan vernének nem azon gondolkodnék hogy miért kapok hanem azon hogy minél hamarabb megszabaduljak tõle.
Mégvalami.Azt írod hogy tudod hogy szeret.Hát rosszul tudod.Ha szeretne tisztelne annyira hogy nem ver.
kérj segítségeget, hívd a rendõrséget, ezt így ne hagyd


Mekkora egy fikarc? Sokszor hallottam, hogy "egy fikarcnyit sem érdekel", de ebből csak annyira tudok következtetni, hogy nem valami nagy, de akkor pontosan mekkora is?

Legjobb válasz: a fikarcnyi az nagyon kicsi, centire nem tudom megmondani pontosan neked, de olyan fél centire, egy két centire gondolok, nem csak kcisit jelenthet, hanem keveset is. Pl ételbe egy két kanálka, akkor szokták mnodani valamire, ha keveset ér, mondván: - egy fikarcnyit sem érsz stb. Valami népi eredetû elnevezés lehet, régies.

a fikarcnyi az nagyon kicsi, centire nem tudom megmondani pontosan neked, de olyan fél centire, egy két centire gondolok, nem csak kcisit jelenthet, hanem keveset is. Pl ételbe egy két kanálka, akkor szokták mnodani valamire, ha keveset ér, mondván: - egy fikarcnyit sem érsz stb. Valami népi eredetû elnevezés lehet, régies.
A fikarcnyi szó a firkálni, firkányi, karcolatnyi, tehát aprócska, jelentéktelen, nem is írásjel, csak éppen firkalatnyi.
Ugy soha nem haszanljak csak onmagaban ezt a szot hogy pl.: "Szivem, fikarcnyi perc es ott vagyok" Mindig ott a "sem", pl.: "Fikarcnyit sem erdekel ez az egesz " Ha hasznalnak a fikarcny szot akkor biztos megszamlalhato lenne, tehat marad a 0

Mit jelent az, hogy a "Kp-nél valamivel több magzatvíz"? Baj? Nagy baj? Tudom valamivel befolyásolni? Vagy csak jó úszó lesz Zsófi? (19 hetesek 5 naposak vagyunk)

Legjobb válasz: nem baj és nem tudod bafolyasolni. Ha túl sok lenne akkor csapolással leszívnának belõle. Ne aggódj a valamivel több az még nem jelent semmit, csak megjegyzés. A kórosan több az már baj, de megoldják az ügyes orvosok.

nem baj és nem tudod bafolyasolni. Ha túl sok lenne akkor csapolással leszívnának belõle. Ne aggódj a valamivel több az még nem jelent semmit, csak megjegyzés. A kórosan több az már baj, de megoldják az ügyes orvosok.
Ha a dokid nem mondta, hoyg rendszeresen kell ellenõrizni innentõl kezdve, akkor nagy baj nem lehet. A több magzatvíznek egyébként sok oka lehet. Az anya fertõzése, anyagcsere zavara, szívbetegség, a baba részérõl szintén lehet fertõzés, nyelési nehézség, esetleg rendellenesség, de akkor már kórosan sok a magzatvíz. Lehet viszont a terhességi cukor jele is, amit néha csak a több magzatvízbõl vesznek észre. Elég gyakori dolog, ne aggódj, ha gond lenne, akkor a dokid hetente visszrendelne ellenõrizni a babát.
Kedves Kérdezõ! A 3. kisfiamnál kimondottan sok magzatvizem volt, és nem tudta senki megmondani, hogy miért, mert minden laboreredményem tökéletes volt. (Most a 4. babánkat várom, és most meg kevesebb vizet lát a doki a normálisnál...) Szerintem elõfordulhat, hogy ez is olyan, mint a placenta mérete, meg a babus mérete, és a köldökzsinór hossza: gyermekenként, esetenként változó... Szerintem ne aggódj, kenegesd a pocid, mert nekem hatalmas volt, mit egy ikerterhesnek, és nagyon húzódott rajta a bõr. Kellemes, aggodalmak nélküli babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek a gyors válaszokat. A doki 2 múlva újra szeretne "látni". Remélem minden rendben lesz!
Valószínûleg azért akar a dokid 2 hét múlva látni, hogy ellenõrizze a víz mennyiségét. Nekem is volt ilyen, pont ugyanezzel a szöveggel. Azt mondták, ha legközelebb normáis, akkor semmi baj. Legközelebb jó lett. Kérdeztem, hogy mitõl lehet sok, azt mondták, hogy sok mindentõl, elsõsorban ilyenkor terhességi cukorra gyanakszanak, de sok olyan eset is van, amikor minden eredmény jó, egészséges baba születik és sosem derül ki, miért volt sok a víz.

Hagyjam hogy beverje a buksiját vagy tudok valamit tenni ellene?

6 hós kislányom most próbál felülni, de még elég sokszor eld?l. Ilyenkor mindíg koppan a buksija a sz?nyegen. Van habtapi is, de arról lekotor. Nem gond ha ennyiszer beveri a kis kobakját? Vagy mit tehetnék?

Legjobb válasz: szia, bizony sokszor fog még koppanni. mi ebben az idõszakban amikor felült de még bizonytalan volt, sokszor raktuk felfújható medencébe (ez nyáron volt), ez most hülyén hangzik, de a járókában állandóan beverte a fejét, és üvöltött. de õ még akkor se nem kúszott se nem mászott, amikor már ült. utána meg....hát nem lheet sajnos kivédeni. majd szépen egyre jobban ül, egyre kevésbé fog eldõlni. fél szememet azért mindig rajta tartottam, hogy hátha amikor látom, hogy kezd dõlni, oda tudok ugrani elkapni. valamit ez is segít. ugyanakkor ha sosem dõl el, nem fogja megtanulni, hogy mi is az az egyensúly,a mire ügyelnie kell. :) nálunk amúgy nem lett semmi baja.

szia, bizony sokszor fog még koppanni. mi ebben az idõszakban amikor felült de még bizonytalan volt, sokszor raktuk felfújható medencébe (ez nyáron volt), ez most hülyén hangzik, de a járókában állandóan beverte a fejét, és üvöltött. de õ még akkor se nem kúszott se nem mászott, amikor már ült. utána meg....hát nem lheet sajnos kivédeni. majd szépen egyre jobban ül, egyre kevésbé fog eldõlni. fél szememet azért mindig rajta tartottam, hogy hátha amikor látom, hogy kezd dõlni, oda tudok ugrani elkapni. valamit ez is segít. ugyanakkor ha sosem dõl el, nem fogja megtanulni, hogy mi is az az egyensúly, a mire ügyelnie kell. :) nálunk amúgy nem lett semmi baja.
Az én 6 hónapos fiam is most próbálkozik a felüléssel, csak õ a kiságyban és a rácsba veri be a fejét mindig. De néha, mikor félig sikerül felülnie, kitámasztja magát az egyik kezével, akkor szórakozik vele, hogy odaüti a buksiját a rácsba (direkt) és jókat nevet rajta. Szóval ha fájna neki, biztos nem csinálná, úgyhogy én aggódom, õ meg jól szórakozik. :D De szeritnem igaza van az elsõ válaszadónak, hogy hagyni kell, hagy koppanjon párat, hiszen így fogja megtanulni, mi az az egyensúly. És mi lesz még késõbb, mikor felállni, és menni próbálkoznak majd...
Én is hasonló gonddal küzdök :) Nekem 10 hós a fiam, és ugyan ez volt, amikor felült, meg most hogy feláll. Tegnap pl. a szobájában játszott a földön, majd a kiságy mellett a rácsba kapaszkodva felállt. Majd egyszer csak elengedte és hanyattdõlt!! Még szerencse hogy ott voltam vele és elkaptam, mert összetörte volna magát :(
Ez nagyon rossz érzés az anyának. :( Koppanás, karcolás nélkül nem nõtt még fel gyerek, de amíg a gyerkõc sitty-sutty elfelejti, csak az anyaként rossz megélni, elvégre a felelõsség, stb. De szerintem Isten ments, hogy a gyerekeim esés nélkül nõljenek fel, még a széltõl is óvva. Kitartást ehhez az idõszakhoz!

Tudok tenni az ellen valamit, hogy a gyermekem ne legyen kitéve DNS vizsgálatnak?

A volt párom azt akarja, hogy csináltassuk meg a gyereken a DNS vizsgálatot, és utána elveszi t?lem.

Legjobb válasz: Azert az nem csak ugy mukodik, hogy o fogja es elveszi az Edesanyjatol a gyermeket!!!! Azt nem tudom tudsz-e tenni valamit a DNS vizsgalat ellen miutan az apanak joga van ahoz, hogy biztos legyen abban, hogy o a gyermek apja aki utan ugye joesetben gyermektartast fizet. - Ha nem fizet es a gyermek az ove megnagyobb kakiban van. Nyugi! Nem veheti csak ugy el a gyermeked toled!

Azert az nem csak ugy mukodik, hogy o fogja es elveszi az Edesanyjatol a gyermeket!!!! Azt nem tudom tudsz-e tenni valamit a DNS vizsgalat ellen miutan az apanak joga van ahoz, hogy biztos legyen abban, hogy o a gyermek apja aki utan ugye joesetben gyermektartast fizet. - Ha nem fizet es a gyermek az ove megnagyobb kakiban van. Nyugi! Nem veheti csak ugy el a gyermeked toled!
Akár dns vizsgálatot akar, akár elvenni a gyermeket, azt jogszerûen csak Bíróság útján teheti. Mindez elég sok pénzbe kerül.

Tetszik egy lány, akit az iWiWen is el tudok érni, illetve a lakcímét is tudom. Kiszámíthatatlan, hogy mikor online. Tolakodás lenne rögtön a postaládájába dobni valami üzenetet?

Tetszik most egy csaj. Már írtam neki IWIW-en, hogy szeretnék vele megismerkedni, de azóta nem lépett még be és nem tudom hogy mikor fog legközelebb. Nem tagadom kicsit ideges vagyok, mert örülnék ha minnél el?bb elolvasná és tudnám hogy ha válaszolt-e rá akkor mit. Viszont tudom hol lakik. Szerintetek ez hasznomra válhat? Mit tanácsolnátok? Szerintetek dobjak bele a postaládájába is valami üzenetet?

Legjobb válasz: Nem is tolakodás, csak a lány úgy érzné a nyakában loholsz. Az ilyesmi egy kicsit visszataszító a lányoknak. Nyomulni kell, de ne annyira, hogy a lány azt higgyje, belézúgtál. Egyszerûen határozottnak kell lenni, és kész. Írj neki egy e-mailt, hogy jöjjön el egy randira. Ha ismer, és nem ír le, úgyis válaszol. Ha nemmel válaszol ne erõltesd. Ha visszakérdez valamire, akkor nem írt még le téged, és többet szeretne tudni rólad, mielõtt igent vagy nemet mond. Ha igent, akkor onnan már nyert ügyed van. De levelet szerintem ne dobj be, mert az olyan, hogy titokban kinyomoztad hol lakik, mintha kémkedél utána, szóval érted, attól csak megijedne Albert

Nem is tolakodás, csak a lány úgy érzné a nyakában loholsz. Az ilyesmi egy kicsit visszataszító a lányoknak. Nyomulni kell, de ne annyira, hogy a lány azt higgyje, belézúgtál. Egyszerûen határozottnak kell lenni, és kész. Írj neki egy e-mailt, hogy jöjjön el egy randira. Ha ismer, és nem ír le, úgyis válaszol. Ha nemmel válaszol ne erõltesd. Ha visszakérdez valamire, akkor nem írt még le téged, és többet szeretne tudni rólad, mielõtt igent vagy nemet mond. Ha igent, akkor onnan már nyert ügyed van. De levelet szerintem ne dobj be, mert az olyan, hogy titokban kinyomoztad hol lakik, mintha kémkedél utána, szóval érted, attól csak megijedne Albert
Szia! Szerintem elõször iwi-en írj neki üzenetet. Utána látni fogod, mit reagál rá. Ne ronts egybõl ajtóstól a házba, csak lassan és finoman. HA nem válaszol, akkor is megpróbáltad! Sok sikert!
Egyáltalán nem tolakodás, ha levelet dobnál be neki. De elötte inkább puhatolózz, hogy tetszik e neki valaki, vagy valami hasonló. Ne idegeskedj, mert akkor csak rosszabb lessz, hidd el nekem. Mi lányok szeretük az ijeneket ÁLTALÁBAN! De azért ha irsz neki, akkor ugy ird meg, hogy ne legyél erõszakos a levélben, de mégis tátermett.SOK SIKERT:D
Szerintem ne írj neki levelet. Legyél türelmes! Nem lehet így rárontani valakire. Nem tudhatot hogyan fogadja és nem mindenki szereti a meglepiket.NYUGI!
Szerintem jó 5let a levél, valamilyen romantikus levélpapírra, de persze nem mindegy, hogy mi áll benne.
Ha ismerõsnek jelölted, és visszaigazolt, akkor láthatod az e-mail címét, ahova írhatsz. A postával vigyázni kell, mert mások is elolvashatják, illetve "nem kapja meg" a címzett. Esetleg "véletlenül" találkozhatnál vele az utcán.
Kérdés, hogy mennyi idõ elteltével történnek ezek (pl.: amikor bejelölted, amikor levelet írtál), de a levél kétesélyes mert lehet hogy bejön lehet hogy nem ezt mindenkinél más. Egy a lényeg nyugi és ne siettesd a dolgot.

Miért van az szerintetek hogy valami az eszedbe jut tudom róla hogy hülyeség, mégis ezen jár az agyad és beárnyékolja a napjaidat? Nem tudsz önmagad lenni.

Legjobb válasz: Pontosan milyen jellegû hülyeség? Nekem rendszeresen jutnak eszembe hülyeségek, és ezek továbbgondolása pont hogy feldobja a napomat. Gondolom te valami negatívabb hangvételûre gondolsz. Igazából szerintem ez az agy beleélõ képessége. Ilyenre gondolok, hogy például horrorfilm közben félsz annak ellenére, hogy nincs rá okod. Az agy önkéntelenül beleéli magát abba amit látsz, hallasz, gondolsz. Így ha sokat kattogsz valami rossz dolgon, akkor rossz kedved lesz.

Pontosan milyen jellegû hülyeség? Nekem rendszeresen jutnak eszembe hülyeségek, és ezek továbbgondolása pont hogy feldobja a napomat. Gondolom te valami negatívabb hangvételûre gondolsz. Igazából szerintem ez az agy beleélõ képessége. Ilyenre gondolok, hogy például horrorfilm közben félsz annak ellenére, hogy nincs rá okod. Az agy önkéntelenül beleéli magát abba amit látsz, hallasz, gondolsz. Így ha sokat kattogsz valami rossz dolgon, akkor rossz kedved lesz.
Negatív gondolatai mindenkinek vannak. Tudom mire gondolsz, például arra, hogy olvasol valahol valamit és attól kezdesz el félni nehogy veled is az történjen, mert az agyad elkezdi gyártani az elméletet , hogyan fog veled az megtörténni és kicsit bele is éled magad. A módszere egyszerû, bár eleinte nehéz megtanulni: A negatív gondolatok mindössze addig jönnek huzamosabb ideig, amíg figyelembe veszed õket. Ha nem fogod meg ezeket a gondolatokat, csak hagyod had menjenek, had jöjjenek, egy idõ után szépen alábbhagynak és elmúlnak. Minél többet gyakorlod ez annál hatékonyabb lesz, míg végül akár pár perc alatt is képes leszek megszüntetni ezeket. Nekem rengeteg ilyen napom volt régen, amit megfogalmaztál a fejlécben, de mára jelentõsen csökkentek, majdhogynem NULLÁRA. :) Persze ezt a lelki állapot is befolyásolja nagy mértékben. Csak ne foglalkozz vele, bármilyen negatív is jár a fejedben és meglátod jobb lesz. :)

Üdv. Az lenne a problémám, hogy gépelek valamit, és ha belekattintok a szövegbe, és írok valamit, akkor nem 2 betű közé tesz egy karaktert, hanem a következő karaktert törli, és így nem tudok javítani. Hogy tudom visszacsinálni?

Azt hiszem, hogy egy billentyűkombinációval csináltam ilyenre. skype-on jelentkezett ez, ahogy most ezt írom, nem.

Legjobb válasz: Insert!!! vagy scroll lock is néhol, de leginkább az insert

Insert!!! vagy scroll lock is néhol, de leginkább az insert
A kérdező hozzászólása: köszönöm, sikerült


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!