Találatok a következő kifejezésre: Tudok tenni ellen valamit, hogy a (15 db)

Tudok tenni az ellen valamit, hogy a gyermekem ne legyen kitéve DNS vizsgálatnak?

A volt párom azt akarja, hogy csináltassuk meg a gyereken a DNS vizsgálatot, és utána elveszi t?lem.

Legjobb válasz: Azert az nem csak ugy mukodik, hogy o fogja es elveszi az Edesanyjatol a gyermeket!!!! Azt nem tudom tudsz-e tenni valamit a DNS vizsgalat ellen miutan az apanak joga van ahoz, hogy biztos legyen abban, hogy o a gyermek apja aki utan ugye joesetben gyermektartast fizet. - Ha nem fizet es a gyermek az ove megnagyobb kakiban van. Nyugi! Nem veheti csak ugy el a gyermeked toled!

Azert az nem csak ugy mukodik, hogy o fogja es elveszi az Edesanyjatol a gyermeket!!!! Azt nem tudom tudsz-e tenni valamit a DNS vizsgalat ellen miutan az apanak joga van ahoz, hogy biztos legyen abban, hogy o a gyermek apja aki utan ugye joesetben gyermektartast fizet. - Ha nem fizet es a gyermek az ove megnagyobb kakiban van. Nyugi! Nem veheti csak ugy el a gyermeked toled!
Akár dns vizsgálatot akar, akár elvenni a gyermeket, azt jogszerûen csak Bíróság útján teheti. Mindez elég sok pénzbe kerül.

Tudok tenni az ellen valamit, hogy ne legyen átirányítva a telefonomra egy másik szám?

Szóval, egy illet? átirányította a hívásait az én számomra, és ha ? nem állítja vissza, tudok-e én tenni valamit azért, hogy nálam csörögjenek az ? hívásai?

Legjobb válasz: vagyis, hogy ne nálam csörögjenek az õ hívásai Köszi a választ!:(

A kérdező hozzászólása: vagyis, hogy ne nálam csörögjenek az õ hívásai Köszi a választ!:(
Te nem tudsz tenni semmit, sajna.
Igen. Sajnos ez van. A hívásátriányítás az adott elõfizetõi számra aktiválódik és sajnos a cél személy ( az a szám akira átirányították ) nem tehet semmit se. A szolgáltató tudja még kikapcsolni az átirányítást. Lehet ez lenne a járható út számodra.

Nem tudom miért, de félek, hogy a barátom undoritónak fogja tartani, ha majd benyúl a bugyimba Lehet ez ellen valamit tenni? Majd elmúlik?

:P .nem undoritó az neki?jó lenne ha többség fiú válaszolna :) KÖSZI

Legjobb válasz: A barátod örülni fog ha benyúlhat a bugyidba:) Én is szégyenlõs voltam, de ha a barátod szeret, akkor úgyis dícsérni fog és akkor majd megjön az önbizalmad:)

A barátod örülni fog ha benyúlhat a bugyidba:) Én is szégyenlõs voltam, de ha a barátod szeret, akkor úgyis dícsérni fog és akkor majd megjön az önbizalmad:)
én extragátlástalan vagyok én ruhát sem próbálok próbafülkébe :) Szerintem ha odági juthat nagyon fog örülni ha meg nem akkor gondok vannak vele
Szerintem nem fog olyan nagyon örülni, mert úgy be leszel tojva ezek alapján, hogy zabszem sem fog oda beférni, nem hogy a pasid... :P Pettingeljetek sokat, mielõtt megpróbálja betenni! Mondjuk amíg élek nem fogom megérteni, hogy lehet valaki szégyellõs olyannal, akivel eljutott a szexig... :)
Nyugi, én is mindig ezen paráztam anno nem is olyan rég, de egyátalán nem fog undorítónak tartani odalent semmit, sõt, nagyon fogja élvezni, hogy végre engedsz valamennyit :) . Eleinte én is szégyellõs és gátlásos voltam, de idõvel meg fogod szokni azt is. További szép estét! =)
Én is szégyellõs voltam, és szép lassan múlt el, amikor láttam rajta, meg mondta is, hogy mennyire imádja mindenem, az ultra pici melleimtõl a kilógó kisajkakig. Már az, hogy nagy nehezen megengeded, hogy láthassa, értékessé és gyönyörûvé fogja tenni mindened. Ha szépen lassan haladtok, jó lesz! Ha már tényleg megbízol benne, eszméletlen jó érzés elõször meztelenkedni, olyan szabad:) )
én is fiú, és imádok lányok bugyijába nyúlni, annál kevés jobb dolog van :-) buuugyiii :-) az tök jó hogy nagy a bizalom közöttetek és nagy a szerelem! sok boldogságot!
Szerintem ha eljutotok arra a szintre akkor nem lesz gond, nem fogja undorítónak találni hacsak nem vagy hermafrodia. Ne feszegj, hagyd hogy õ irányítson, szerintem ha nagyon szerelmes vagy akkor nem vagy szégyenlõs elõtte.
A kérdező hozzászólása: bocsi, MÁR TUDOM, HOGY MIT JELENT :) ha jól tudom azt, hogy valakinek van férfi és nõi nemiszerve is nem? :P hát nekem olyanom nincs _:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) utolsó válaszadó : köszi neked is, de mi az a hermafrodia?:P heh
A kérdező hozzászólása: uh :) majd valahogy csak sikerülni fog :P de KÖSZI szépen :)
A kérdező hozzászólása: :) köszi szépen, de még nem volt sex :P de tényleg megnyugtattatok :) utánna remélem azért elmúlik :) tényleg nagyon megbizok benne
hermafrodita = férfi és nõi nemiszervei is vannak :D fúúúúj

Olyan gondom lenne, hogy korai magömlésem van és ez ellen szeretnék tenni valamit . Már a barátnőm is kezdi zavarni.16 éves vagyok tudom, hogy fiatal de aggódok, hogy nem fog elmúlni soha. Kérlek amit tudtok írjátok le! Tudtok-e valamit ellene?

Legjobb válasz: Amikor szex közben érzed, hogy mindjárt elmész hagy abba az ingerlés és ezzel egyidejüleg feszítsd meg azt az izmot ami a vizeletvisszatartásért felel. Ha szex közben nem megy akkor eleinte recskázás közben gyakorold. Gyakorlat teszi a mestert! Senki sem úgy szúletik hogy sokáig tudja visszatartani.

Amikor szex közben érzed, hogy mindjárt elmész hagy abba az ingerlés és ezzel egyidejüleg feszítsd meg azt az izmot ami a vizeletvisszatartásért felel. Ha szex közben nem megy akkor eleinte recskázás közben gyakorold. Gyakorlat teszi a mestert! Senki sem úgy szúletik hogy sokáig tudja visszatartani.
Nehéz megmondani. Próblgasd magad aztán elõbb utóbb ráérzel. Fiatal vagy még amúgy teljesen normális, hogy nem tanultad még meg visszatartani. Amikor érzed, hogy midjárt elmész akkor rövid szünet (ingerlés megszüntetése) aztán újra mehet a menet és ezt sokszor megismétled. Nem mondom, hogy elsõre tökéletesen fog menni, de majd szép lassan ráérzel.
igen akit érdekel irjon rám
A kérdező hozzászólása: és körülbelül mikorra fogok elérni valamit nagyobb változást?
A kérdező hozzászólása: hogy is mondjam kipróbáltam valamit maszturbáltam ugy hogy porno volt és ugy hogy nem . ha pornó ment akkor nagyon gyors volta ha nem ment akkor meg nagyon lassú :S ha a barátnõmel voltam hiper gyors ez hogy van ?

GYORS VÁLASZT LÉGYSZI HA VAN ÖTLETED, mit tudok tenni az ellen ha olyan érzésem van, hogy valami belemászott a fülembe?

nem tudom mitől van ez, de bármit csinálok, mintha még mozogna is... próbáltam az előbb kimosni, ha tényleg valami bogár, pók vagy akármi, már meg kellett volna halnia. próbáltam összenyomni is, vagy fogülpucolózni, de mintha még mindig ott lenne...

Legjobb válasz: Elmesz az ugyeletre, ott megnezik

Elmesz az ugyeletre, ott megnezik
Ügyelet! Lehet, hogy olyan helyen van, amit már nem érsz el. Ha úgy érzed, biztos hogy van ott valami.
A kérdező hozzászólása: köszi, szerintem megoldódott, már nem érzem. olvastam, hogy az étolaj elvileg segít, abban megfullad
De attól még ottmarad és gyulladást provokálhat! Meg váladékozást. Ki kell szedni.
A kérdező hozzászólása: mégse. most érzem megint :s ügyeletre most biztos nem megyek, holnap érettségi, megpróbálok pihenni amennyit még tudok fájdalom nincs, csak fura érzés, mintha csikiznék belülrõl a fülemet mitõl lehet ez?
Jesszus, hogy bírod elviselni a tudatot, hogy van ott valami...
Próbáld meg kimosni.
menj el dokihoz .Az ismerõsömnek is a múltkor pók mászott a fülébe , a doki kimosta a fülét, úgy jött ki .

Miért nem érzem jól magam társaságban? Mindegy, hogy a legközelebbi barátaim, vagy idegenek vannak velem, feszélyezve érzem magam, és csak azt várom, hogy hazamehessek, egyedül legyek. Szerintetek tudok tenni valamit ez ellen?

Legjobb válasz: velem is ugyanez van:s meg utálom ha beszélgetésnél néznek vagy bármi.. egyedül lenni sokkal jobban szeretek. pedig elég sok barátom van és tényleg nem vagyok ilyen depis. csak egyedül jobban érzem magam. persze ezt nem mutatom másoknak:S

velem is ugyanez van:s meg utálom ha beszélgetésnél néznek vagy bármi.. egyedül lenni sokkal jobban szeretek. pedig elég sok barátom van és tényleg nem vagyok ilyen depis. csak egyedül jobban érzem magam. persze ezt nem mutatom másoknak:S
Velem is ez a helyzet. Szerintem gátlásosak vagyunk, nem merünk megnyílni.

Tudok valamit tenni az ellen, hogy a péniszem merevedéskor ne felfele meredjen, hanem előre? Egy-két pozíciót szinte lehetetlen megvalósítani így.

Legjobb válasz: Szia. Én is és még sokan mások vagyunk így. Tudtommal nem sokat tehetsz. Sajnos csak orvosi beavatkozással lehet megoldani ezt.

Szia. Én is és még sokan mások vagyunk így. Tudtommal nem sokat tehetsz. Sajnos csak orvosi beavatkozással lehet megoldani ezt.
Van, akinek lefelé, van akinek oldalra áll, vannak merevedéskor görbe phalloszok is. Mindegyik kizár bizonyos pozíciókat és lehetõvé tesz más pozíciókat. Akkor lehet szükség mûtéti beavatkozásra, ha lehetetlen a szexuális élet, pl. túl fájdalmas a közösülés, vagy az erectio már maga is fájdalommal jár.
Nem gagyi gyûrût hordasz, hanem aranyat.
Jaja hordj aranyat vagy üveget/követ!
Arany, ezüst, kõ, üveg, fa.
Gondolom bizsu, nincs abban semmi gáz. K end be átlátszó körömlakkal.
Kendd le körömlakkal tényleg. Meg kézmosáskor vedd le, ha nagyon izzad a kezed a melegben, inkább ne hordd, stb, szóval kerüld a nedvességet. :D
A kérdező hozzászólása: gondoltam, hogy a fele az lesz, hogy ne hordd, nem lepõdtem meg :) ) és köszi utolsó kettõ! :) gondolkodtam már rajta, ezek szerint nem hülyeség :)
Én is mindig be szoktam kenni szóval tapasztalat :) De viszont egy idõ után kopik és újra kell kenni. Meg a bizsunak a víz, izzadtság nem tesz jót.
Velem ugyanez van, csak én már 10 éve vagyok így :S Más nõvel nem tudnék sokáig együtt lenni. Tehát nem tudom. :(

A megfázásból hogyan lehet gyorsan kigyógyulni? Az ellen tudunk valamit tenni hogy ne kapjuk el?

Ma reggel úgy keltem fel, hogy kicsit be volt dugulva az orrom és nagyon enyhén a torkomat is éreztem. Nem akarok megfázni, meg pont ma van a szülinapom is, úgyhogy ez most rosszul jött ki. Segítsetek, légyszii, ha tudtok!

Legjobb válasz: Csinálj egy sós vizes orr- és toroköblítést, ebédre pedi gkérj egy finom húslevest, edd meg jó melegen és kicsit csípõsen. Most igyál forró citromos mézes teát.

Csinálj egy sós vizes orr- és toroköblítést, ebédre pedi gkérj egy finom húslevest, edd meg jó melegen és kicsit csípõsen. Most igyál forró citromos mézes teát.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!