Találatok a következő kifejezésre: Tudok tenni ellen valamit, hogy (21 db)

Tudok tenni az ellen valamit, hogy a gyermekem ne legyen kitéve DNS vizsgálatnak?

A volt párom azt akarja, hogy csináltassuk meg a gyereken a DNS vizsgálatot, és utána elveszi t?lem.

Legjobb válasz: Azert az nem csak ugy mukodik, hogy o fogja es elveszi az Edesanyjatol a gyermeket!!!! Azt nem tudom tudsz-e tenni valamit a DNS vizsgalat ellen miutan az apanak joga van ahoz, hogy biztos legyen abban, hogy o a gyermek apja aki utan ugye joesetben gyermektartast fizet. - Ha nem fizet es a gyermek az ove megnagyobb kakiban van. Nyugi! Nem veheti csak ugy el a gyermeked toled!

Azert az nem csak ugy mukodik, hogy o fogja es elveszi az Edesanyjatol a gyermeket!!!! Azt nem tudom tudsz-e tenni valamit a DNS vizsgalat ellen miutan az apanak joga van ahoz, hogy biztos legyen abban, hogy o a gyermek apja aki utan ugye joesetben gyermektartast fizet. - Ha nem fizet es a gyermek az ove megnagyobb kakiban van. Nyugi! Nem veheti csak ugy el a gyermeked toled!
Akár dns vizsgálatot akar, akár elvenni a gyermeket, azt jogszerûen csak Bíróság útján teheti. Mindez elég sok pénzbe kerül.

Tudok tenni az ellen valamit, hogy ne legyen átirányítva a telefonomra egy másik szám?

Szóval, egy illet? átirányította a hívásait az én számomra, és ha ? nem állítja vissza, tudok-e én tenni valamit azért, hogy nálam csörögjenek az ? hívásai?

Legjobb válasz: vagyis, hogy ne nálam csörögjenek az õ hívásai Köszi a választ!:(

A kérdező hozzászólása: vagyis, hogy ne nálam csörögjenek az õ hívásai Köszi a választ!:(
Te nem tudsz tenni semmit, sajna.
Igen. Sajnos ez van. A hívásátriányítás az adott elõfizetõi számra aktiválódik és sajnos a cél személy ( az a szám akira átirányították ) nem tehet semmit se. A szolgáltató tudja még kikapcsolni az átirányítást. Lehet ez lenne a járható út számodra.

Mit tudok tenni az ellen, hogy ne legyenek pattanásaim? Nincs túl sok, de elég feltűnőek. Szóval természetes úton, mit tudok tenni, hogy elkerüljem őket? Mondjatok példát kérlek. Tehát oké, mossam, ne nyomkodjam, de valami okosabbat esetleg?

Legjobb válasz: nekemis nagyon sok van nyugi. Én nõvérem nyomkodni szokta,még akkoris amikor bevan gyulladva,és aztán bekenem az arcomat valami arctiszttítóval. azota nincs olyan sok pattanásom amikor mindig lekezelem. vagy menj el kozmetikushoz,õ majd tud neked választ adni.

nekemis nagyon sok van nyugi. Én nõvérem nyomkodni szokta, még akkoris amikor bevan gyulladva, és aztán bekenem az arcomat valami arctiszttítóval. azota nincs olyan sok pattanásom amikor mindig lekezelem. vagy menj el kozmetikushoz, õ majd tud neked választ adni.
Terméket mondok: Clean and Clear arctisztító. Ez ilyen habzó zselé, hetente 3szor, 4szer használd! Nekem bevált, egyetlenegy pattanás sincs az arcomon, és nagyon sokáig elég!


Tudok tenni valamit az ellen hogy ne csak hasra hízzak?

edzek edzek,tömegelek de hasamra megy nagyon egyre nagyobb és ez nem tetszik:D

Legjobb válasz: -kajálj tisztábban -csökkentsd a szénhidrátot , havi +1kg nál gyorsabban nem érdemes tömegelni de arra ügyelj hogy a kalóriatöbblet maradjon meg a telítetlen zsírbevitelt lehet emelni inkább hogy fenntarsd a kalória többletet. esetleg az is lehet gond ha tömegnövelõt használsz, mert edzés után neked nem kell olyan sok szénhidrát.

-kajálj tisztábban -csökkentsd a szénhidrátot , havi +1kg nál gyorsabban nem érdemes tömegelni de arra ügyelj hogy a kalóriatöbblet maradjon meg a telítetlen zsírbevitelt lehet emelni inkább hogy fenntarsd a kalória többletet. esetleg az is lehet gond ha tömegnövelõt használsz, mert edzés után neked nem kell olyan sok szénhidrát.
Az elsõ félig-meddig jókat mondott, csak a kérdésedre nem válaszolt: Nem tudsz mit csinálni ezzel. Az, hogy az ember hova hízik genetika kérdése. Magát a hízást lehet pontosan beállított étrenddel minimalizálni, de ennyi amit megtehetsz.
A kérdező hozzászólása: amúgy elsõnek de kell a szénhidrát mert ektomorf lévén kell a tömeg csak ugye rossz helyre megy, de kössz a válaszokat srácok: )
Nem muszáj szénhidrátból fedezni az energia-szükségletet. A szénhidrát arra kell, hogy a glikogénraktárakat visszatöltsd, de ugye egységnyi tömegû zsírban kétszer annyi energia van mint ugyanannyi szénhidrátban. Aki nehezen tömegel és nem bír benyomni 6+g/tskg szénhidrátot annak ez az út a járható. 1g/tskg zsír az több mint 2g/tskg szénhidrátnak felel meg.
A kérdező hozzászólása: és ennyi zsírt honan?
Lenmagolaj, földimogyoró szóval mindenféle olajos mag. De egyébként a te esetedben erre nincs szükség, hiszen az a bajod, hogy zsírosodsz. Tehát számodra nem gond a szükséges energiabevitel, sõt, még többet is eszel mint kéne. Ezt csak az elsõ válaszoló mondandójára írtam, hogy van ennek a módszernek létjogosultsága, csak nálad erre nincs szükség :) Vegyél vissza a napi szénhidrátból valamennyit, úgy nem fogsz annyira zsírosodni.
Nem azt mondtam hogy nem kell szénhidrát. kézenfekvõ a megoldás, és ugyanazt mondjuk mind, csak én már tovább gondolkodtam. mi van akkor ha most mondjuk 5g-ot viszel be és 4g-al már nem is lenne tömegelés. ebben az esetben növeld a zsírt. de ha 6ot viszel be akkor egyértelmû hogy csak vissza kel venned 5re és úgy is fogsz tudni tömegelni csak tisztábban.

Hogy tudnék az alábbi ügy ellen érvelni? Felnőtt emberek véleménye kéne, nem tudom eldönteni, hogy ezzel tönkre tenne -e valamit magában!

Legjobb barátnőm 21 éves.Én még csak 18 leszek hamarosan,szomszédok vagyunk és születésem óta nagyon jóban vagyunk.A barátnőm szűz (én is),de szerintem nagyon szép lány,sokan küzdenek kegyeiért,mégse találta meg az igazit. Nagyon megelégelte és elmesélte tervét,szeretné elveszíteni egy barátjával,aki helyes srác és neki is csak összejárós laza kapcsolat kell. Nem akar tovább várni és unja és kívánja. Nem tudom,érdemes -e ez ellen érvelni,végülis MÁR..21 éves és lehet,így jó lenne. Ha,azt mondom neki,hogy várjon még ki tudja lehet éveket kéne még "szenvednie" míg eljön a a nagy ő. Ti mit tennétek az ő helyében? Rám hallgatna,de tanácstalan vagyok.Kérlek válaszatok mellé írjatok kort is.köszönöm.

Legjobb válasz: Tegye meg, ha tényleg úgy érzi, hogy csak szex kell neki a pasitól és nincsenek iránta titkolt érzései, mert utána csak szenvedne. Majd sokan írják itt, hogy ne tegye, mert az elsõ alkalom értékes, és annak kell adni, akit igazán szeretsz, de az igazság az, hogy ebben a korban a szüzesség inkább teher, mint áldás. Én 22 évesen veszítettem el egy olyan pasival, akit nem szerettem és bevallom, nekem is csak az volt a lényeg, hogy veszítsem már el, és nem bántam meg. Sokkal inkább nyomasztó volt számomra az, hogy 22 évesen még szûz vagyok, mint az, hogy nem a szerelmemmel veszítettem el. Azóta megnõtt az önbizalmam, merek nyitni a pasik felé, nincs bennem gát, felszabadult vagyok.

Tegye meg, ha tényleg úgy érzi, hogy csak szex kell neki a pasitól és nincsenek iránta titkolt érzései, mert utána csak szenvedne. Majd sokan írják itt, hogy ne tegye, mert az elsõ alkalom értékes, és annak kell adni, akit igazán szeretsz, de az igazság az, hogy ebben a korban a szüzesség inkább teher, mint áldás. Én 22 évesen veszítettem el egy olyan pasival, akit nem szerettem és bevallom, nekem is csak az volt a lényeg, hogy veszítsem már el, és nem bántam meg. Sokkal inkább nyomasztó volt számomra az, hogy 22 évesen még szûz vagyok, mint az, hogy nem a szerelmemmel veszítettem el. Azóta megnõtt az önbizalmam, merek nyitni a pasik felé, nincs bennem gát, felszabadult vagyok.
Szerintem tegye meg a barátnõd. Kívánja a szexet, ahogy írod, egy barátjával lenne a dolog, nem egy idegennel, hát lépjen, és feküdjenek le. Ennek a "várok az igazira" dolognak az is lehet a vége, hogy csak vár és vár, mert õ sem az igazi, és õ sem, és belõle is hiányzik valami, stb..., aztán szûz lesz még 30 évesen is. Akkor meg már az lesz a baj, hogy hogyan mondja el, hogy még szûz. Másrészt, lehet, hogy a nagy õ csak 40 évesen jön el az életébe. Ki tudja? Nem mindenki talál fiatalon jó társat. Akkor addig ne szexeljen? Ha mindenki csak az igazival feküdne le, jó nagy százalékunk szûz maradt volna.
Én biztos nem feküdnék le csak azért valakivel, hogy elveszitsem a szüzességemet, nekem ehhez az kellett, hogy szeressem a másikat. De ha mindketten elfogadják, akkor elvileg nem itélem el. Viszont ha utána megbánja, vagy nem jól sikerül, akkor visszacsinálni nem lehet, és egy rossz "élmény" elég maradandó kárt okozhat. Ezen kivül elöfodulhat - igen sokszor igy van, hogy utána valamelyik úgy fogja érezni, hogy beleszeretett a másikba, és az igen kinos helyzeteket okoz. Szerintem érdemesebb kivárni, mire valakit szeret eléggé, ehhez, de biztos lesz, aki máshogy látja. 35/N
2. vagyok, a korom lemaradt: 24
Nem késett le a barátnõd még semmirõl. Annyira azért nem hiányozhat, az ami sosem volt még. Várja meg míg szerelmes lesz valakibe és akkor nem fogja megbánni. Nem haveri alapon kell elveszíteni a szüzességet, hanem egy viszonzott szerelem oltárán ajándékba adni. Akkor elmondhatja a nagy Õ-nek." Téged vártalak."
A kérdező hozzászólása: Ha elég sok jó válasz érkezik, lehet szimplán megmutatom neki a kérdést.Köszönöm az eddigieket!Zöld pacsi mindenkinek:)
én is egy nagyon jó haverommal veszítettem el, 19 évesen.... nem az igazira vártam, csak így alakult, olyan helyzetbe kerültünk... és nem bántam meg, egyáltalán. szexre is szükség van, pláne annyi idõsen az ember nagyon sokat gondol rá! amúgy a srác azóta is jó haverom. 30N
..és a nagy õ feltehetõleg nem az elsõ párkapcsolata lesz... lehet hogy a negyedik, ötödik, vagy akár még késõbb jön el. az addigiak meg tapasztalatok, kísérletek, szerelmek, de nem a nagybetûs Õ (noha a legtöbb kapcsolatnál azt hiszi az ember, pláne fiatalon, aztán megtanulja a különbséget. tapasztalattal) 30N

Miért nem érzem jól magam társaságban? Mindegy, hogy a legközelebbi barátaim, vagy idegenek vannak velem, feszélyezve érzem magam, és csak azt várom, hogy hazamehessek, egyedül legyek. Szerintetek tudok tenni valamit ez ellen?

Legjobb válasz: velem is ugyanez van:s meg utálom ha beszélgetésnél néznek vagy bármi.. egyedül lenni sokkal jobban szeretek. pedig elég sok barátom van és tényleg nem vagyok ilyen depis. csak egyedül jobban érzem magam. persze ezt nem mutatom másoknak:S

velem is ugyanez van:s meg utálom ha beszélgetésnél néznek vagy bármi.. egyedül lenni sokkal jobban szeretek. pedig elég sok barátom van és tényleg nem vagyok ilyen depis. csak egyedül jobban érzem magam. persze ezt nem mutatom másoknak:S
Velem is ez a helyzet. Szerintem gátlásosak vagyunk, nem merünk megnyílni.

GYORS VÁLASZT LÉGYSZI HA VAN ÖTLETED, mit tudok tenni az ellen ha olyan érzésem van, hogy valami belemászott a fülembe?

nem tudom mitől van ez, de bármit csinálok, mintha még mozogna is... próbáltam az előbb kimosni, ha tényleg valami bogár, pók vagy akármi, már meg kellett volna halnia. próbáltam összenyomni is, vagy fogülpucolózni, de mintha még mindig ott lenne...

Legjobb válasz: Elmesz az ugyeletre, ott megnezik

Elmesz az ugyeletre, ott megnezik
Ügyelet! Lehet, hogy olyan helyen van, amit már nem érsz el. Ha úgy érzed, biztos hogy van ott valami.
A kérdező hozzászólása: köszi, szerintem megoldódott, már nem érzem. olvastam, hogy az étolaj elvileg segít, abban megfullad
De attól még ottmarad és gyulladást provokálhat! Meg váladékozást. Ki kell szedni.
A kérdező hozzászólása: mégse. most érzem megint :s ügyeletre most biztos nem megyek, holnap érettségi, megpróbálok pihenni amennyit még tudok fájdalom nincs, csak fura érzés, mintha csikiznék belülrõl a fülemet mitõl lehet ez?
Jesszus, hogy bírod elviselni a tudatot, hogy van ott valami...
Próbáld meg kimosni.
menj el dokihoz .Az ismerõsömnek is a múltkor pók mászott a fülébe , a doki kimosta a fülét, úgy jött ki .
Nem gagyi gyûrût hordasz, hanem aranyat.
Jaja hordj aranyat vagy üveget/követ!
Arany, ezüst, kõ, üveg, fa.
Gondolom bizsu, nincs abban semmi gáz. K end be átlátszó körömlakkal.
Kendd le körömlakkal tényleg. Meg kézmosáskor vedd le, ha nagyon izzad a kezed a melegben, inkább ne hordd, stb, szóval kerüld a nedvességet. :D
A kérdező hozzászólása: gondoltam, hogy a fele az lesz, hogy ne hordd, nem lepõdtem meg :) ) és köszi utolsó kettõ! :) gondolkodtam már rajta, ezek szerint nem hülyeség :)
Én is mindig be szoktam kenni szóval tapasztalat :) De viszont egy idõ után kopik és újra kell kenni. Meg a bizsunak a víz, izzadtság nem tesz jót.

Nem tudom miért, de félek, hogy a barátom undoritónak fogja tartani, ha majd benyúl a bugyimba Lehet ez ellen valamit tenni? Majd elmúlik?

:P .nem undoritó az neki?jó lenne ha többség fiú válaszolna :) KÖSZI

Legjobb válasz: A barátod örülni fog ha benyúlhat a bugyidba:) Én is szégyenlõs voltam, de ha a barátod szeret, akkor úgyis dícsérni fog és akkor majd megjön az önbizalmad:)

A barátod örülni fog ha benyúlhat a bugyidba:) Én is szégyenlõs voltam, de ha a barátod szeret, akkor úgyis dícsérni fog és akkor majd megjön az önbizalmad:)
én extragátlástalan vagyok én ruhát sem próbálok próbafülkébe :) Szerintem ha odági juthat nagyon fog örülni ha meg nem akkor gondok vannak vele
Szerintem nem fog olyan nagyon örülni, mert úgy be leszel tojva ezek alapján, hogy zabszem sem fog oda beférni, nem hogy a pasid... :P Pettingeljetek sokat, mielõtt megpróbálja betenni! Mondjuk amíg élek nem fogom megérteni, hogy lehet valaki szégyellõs olyannal, akivel eljutott a szexig... :)
Nyugi, én is mindig ezen paráztam anno nem is olyan rég, de egyátalán nem fog undorítónak tartani odalent semmit, sõt, nagyon fogja élvezni, hogy végre engedsz valamennyit :) . Eleinte én is szégyellõs és gátlásos voltam, de idõvel meg fogod szokni azt is. További szép estét! =)
Én is szégyellõs voltam, és szép lassan múlt el, amikor láttam rajta, meg mondta is, hogy mennyire imádja mindenem, az ultra pici melleimtõl a kilógó kisajkakig. Már az, hogy nagy nehezen megengeded, hogy láthassa, értékessé és gyönyörûvé fogja tenni mindened. Ha szépen lassan haladtok, jó lesz! Ha már tényleg megbízol benne, eszméletlen jó érzés elõször meztelenkedni, olyan szabad:) )
én is fiú, és imádok lányok bugyijába nyúlni, annál kevés jobb dolog van :-) buuugyiii :-) az tök jó hogy nagy a bizalom közöttetek és nagy a szerelem! sok boldogságot!
Szerintem ha eljutotok arra a szintre akkor nem lesz gond, nem fogja undorítónak találni hacsak nem vagy hermafrodia. Ne feszegj, hagyd hogy õ irányítson, szerintem ha nagyon szerelmes vagy akkor nem vagy szégyenlõs elõtte.
A kérdező hozzászólása: bocsi, MÁR TUDOM, HOGY MIT JELENT :) ha jól tudom azt, hogy valakinek van férfi és nõi nemiszerve is nem? :P hát nekem olyanom nincs _:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) utolsó válaszadó : köszi neked is, de mi az a hermafrodia?:P heh
A kérdező hozzászólása: uh :) majd valahogy csak sikerülni fog :P de KÖSZI szépen :)
A kérdező hozzászólása: :) köszi szépen, de még nem volt sex :P de tényleg megnyugtattatok :) utánna remélem azért elmúlik :) tényleg nagyon megbizok benne
hermafrodita = férfi és nõi nemiszervei is vannak :D fúúúúj

Félek az anyaságtól. Hogyan tudnék ezen felülkerekedni? Pedig már nincs sok időm erre felkészülni. Volt már így más is? Tudok ez ellen tenni valamit?

38 hetes vagyok szeretem ezt a kisfickót a pocakomban, de elképzelni se tudom milyen lesz vele az élet idekint.

Legjobb válasz: Teljesen természetesek a reakcióid. Én is parázok rendesen, de valahogy majd csak lesz. Hát én ezzel nyugtatom magam.

Teljesen természetesek a reakcióid. Én is parázok rendesen, de valahogy majd csak lesz. Hát én ezzel nyugtatom magam.
Én még csak 10 hetes babás vagyok, de már nálam is jelentkeztek ezek a félelmek. Pedig terveztük a babát, boldog házasságban élünk másfél éve. Mégis, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok egybõl elkezdtem szorongani, és azóta is sokat. Pl. tegnap este is sírtam kicsit a férjemnek, mert egyszerûen nem látom magam, mint anya. Eddig minden olyan jó volt így kettesben, é most féle, hogy mi lesz, ha hárman leszünk. Aztán ma reggel, amikor mentem az utcán, akkor megint boldognak éreztem magam, hogy "hurrá, terhes vagyok" szóval nagyon változó, szinte naponta változnak az érzelmem. És én is úgy vagyok, mint a pár hozzászólással fölöttem író, hogy ha babát látok, akkor nem akarom megfogni, babusgatni, viszont a világ összes kutyáját meg akarom símogatni, és mindet hazavinni. De az még nem hoz lázba, hogy anya leszek nyáron..:( remélem megváltozik ez az érzés, ha a kezemben lesz!
Nálam is elõjött ugyanez a para most, hogy egyre közeledik a szülés (34 hetes vagyok). Eddig annyira vártam, folyton csak arra gondoltam, hogy már annyira szeretném a karomban tartani a kismanót, de mostanában belõlem is egyre törnek elõ a félelmek. De bízom a tapasztalt anyukák tanácsaiban, és megpróbálom "megértetni/elhitetni" Magammal, hogy minden rendben lesz. :-)
Nekem már van egy 4 éves kislányom, és jön a kistesó. tegnap rámbizták az unokahúgom kislányát, egy hónapos, és nagyon sokat sírt. õszíntén megmondom, örültem, mikor elmentek, mert eszembe jutott, hogy mi lesz velem akkor, ha megszületik a kistesó. pedig már van egy. nyugi ez tök természetes, el fog múlni, mert az a saját baba, és õszíntén szeretni fogod!!!:) )BUÉK!!!
Ne félj az anyaságtól! Éld át! Add át neki magad! Az ösztön jön magától, nem kell elõre parázni! Tuti jó anya leszel! Csak higgy magadban! Van akinél azonnal feléled az anyai ösztön, van akinél késõbb, sajnos olyan is van, akinél soha:(. Én például akkor éreztem, mikor este a kórházban behozták hozzám a szobába a kislányomat. Leírhatatlan boldogság!
Szia! Átérzem az aggodalmadat! Soha nem voltam az a típus aki ha meglát egy babát rögtön meg akarta volna fogdosni, babujgatni! Egyszerûen nem érdekeltek a gyerekek. Viszont amikor megláttam egy kiskutyát rögtön haza akartam vinni. Ezek után el tudod képzelni mennyire féltem, hogy szeretni fogom-e a kisbabámat. Az elsõ szoptatásnál amikor egymás szemébe néztünk ELVESZTEM!!!! Szerelmes vagyok a lányomba!!! 8 hetes a kislányom!
Imádni fogod nem szeretni:) :) Én az elsõ hetekben sokszor csak álltam a kiságy mellett és néztem, h milyen szép. Nekem voltak vízióim arról, h milyen lesz idekint, de egyáltalán nem olyan.SOkszor nagyon nehéz.Az elmúlt 4 hónapban 1 éjszakát aludtam végig, de meg lehet szokni.A mai napig annyira, ha nem jobban, szeretem, mint amikor megszületett.Még mindig csodálkozva nézem, amikor szopizik, vagy amikor a földön rosszalkodik.Nem tudok rá haragudni, mégha ezredjére is borította ki a kukát aznap, és minden második szavam az volt neki, h nem szabad... Ne próbáld elõre kitalálni, h milyen lesz, vagy mások véleménye alapján eldönteni, h kell-e ez neked.Nyugi, menni fog ez.Arra gondolj, h nem lehet olyan nehéz, hiszen rég kihalt volna az emberiség:) Egy 7 hónapos kicsi lány anyukája
Ne félj és ne aggódj, minden rendben lesz. Az elsõ babásokban szinte mindenkinél felmerülnek ezek a kérdések csak van aki beismeri van aki nem. Hiszen mindenkinek ismeretlen az anyaság mindaddig amíg anya nem lesz. Sõt én még a második gyeremekem várásakor is elbizonytalanodtam hogy hogyan bírkózok majd meg kettõ gyermekkel, pedig a nagyobbik már 5 éves volt. Minden rendben lesz és minden kialakul majd csak adj idõt magadnak amíg megismered a babádat, anyának lenni a legszebb dolog a világon. Ha szívesen beszélgetnél errõl e-mailen vagy MSN-en is ha gondolod akkor én szívesen. Egy kétgyermekes anyuka
Egyáltalán nem dilis kérdés!! Én 37 hetes vagyok és ugyanezek a gondolatok foglalkoztatnak! Azt hittem egyedül vagyok ezzel, de látom, hogy ez megint egy olyan dolog, ami több kismamában is felmerül! Én is félek a felelõsségtõl, attól hogy tudni fogom-e, mikor mire van szüksége, mikor miért sír, jó anya leszek-e egyáltalán... De azért remélem, hogy ahogy kibújik és eltelik pár nap kialakul egy napi rutin és nem lesz semmi baj! Más is csak így kezdte mint mi, nem?! :)
Szia. Úgy látszik mindenkiben ott van a félelem, de ez teljesen természetes. Én is féltem, és nem tudtam elképzelni sem, hogy egyszer csak megszületik, és mi lesz azután? Mikor megszületett és rám tették és abbahagyta a sírást, rámnézett nagy szemekkel, na akkor hittem el, hogy ez már a valóság. Néha nagyon nehéz, hogy fel kell kelni éjjel, hogy ha sír nem tudod mi baja, hogy nem tudsz semmit csinálni, de megéri. Mikor elnézem, ahogy alszik, ahogy mosolyog álmában, amikor megnyugszik mert magamhoz ölelem, mikor nézem a kis arcát ahogy szopizik, mikor rám néz a nagy szemeivel, olyankor tényleg szerelmes vagyok a fiamba. Ma már el sem tudom képzelni az életemet nélküle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!