Találatok a következő kifejezésre: Tudok tenni ellen valamit, (62 db)

Sony xperia x10 mini pro-m van, és pont egy éves volt amikor elkezdett kikapcsolgatni. Mostanra ez rendszeressé vált, mondhatni, ötpercenként kikapcsol majd vissza és kéri a pin kódot. Tudok ez ellen valamit tenni?

kivettem a memóriakártyát, úgy is. kikapcsoltam kis időre, kikapcsoltam sok időre, kivettem az aksit majd vissza, kivettem a sim-kártyát és úgy is. Ahogy néztem, nem csak nekem van ilyen jellegű problémám, annak meg nem látom értelmét, hogy visszavigyem és kapjak egy másikat ami ugyanezt csinálja. Újat venni meg nem tudok jelenleg.

Legjobb válasz: telepísd újra azaz gyári beállítások visszaállítása

telepísd újra azaz gyári beállítások visszaállítása

Tudok ez ellen valamit tenni?

A szüleim semmibe vesznek és nem foglalkoznak velem semmilyen módon eltartanak és itt kimerül a mi kapcsolatunk... Nem vagyok egy minta gyerek de ez még nekem is rosszul esik mert hogyha próbálok változtatni akkor ők nem hajlandóak a maguk részéről változtatni semmit, és utána csodálkoznak hogy ugyanolyan vagyok... Semmit nem beszélgetünk ha pedig mégis sor kerül valamilyen beszélgetésre vita lesz a vége és folyamatosan azt hajtogatja anyukám hogy költözzek el apámhoz(mivel elváltak) és minden vita után vagy alatt elmondja. Tiszta idegbeteg leszek lassan hogy nem értik meg a problémámat és ez nem azért vagyok ilyen mert kamaszodok mert azon már túl vagyok... Egyszerűen nem érzem jól magam olyan mintha nem tartoznék sehová NEM LEHET EZT MÁR MEGOLDANI! Mit tehetnék 17 éves vagyok és segítséget kérek! És ne írjátok hogy lassan 18 vagyok és kibírom addig mert NEM!

Legjobb válasz: Költözz az édesapádhoz, ahogy édesanyád mondja.

Költözz az édesapádhoz, ahogy édesanyád mondja.
Diákmunka is lehet hosszútávú, elhiheted! Végzettség nélkül is lehet ezeket csinálni:gyerekfelügyelet, kutyasétáltatás, konyhalány, pultos, betanitott munkák különbözõ helyre, szorólapozás
A kérdező hozzászólása: Végzetség nélkül hol? Nem diákmunkára gondolok hanem hosszútávura...
Miért ne dolgozhatnál 17 évesen?
A kérdező hozzászólása: És hozzáteszem hogy mindenért könyörögnöm kell semmit nem kapok meg amit akarok(fontos dolgokról van szó nem ilyen hogy csoki meg telefon)
A kérdező hozzászólása: Tud az összes dologról amit itt leírtam és ennek ellenére ilyen a viszonyunk... És elköltöznék de nem dolgozhatok még sehol
Menj oda es ezt mond el azt amit most te leirtal. Legyel lenyegretoro es mond el a problemad.
Mondd meg anyudnak hogy hiänyzik neked! Hätha ettöl elgondolkodik.
A kérdező hozzászólása: Ott is hasonló a helyzet hidd el ha ott jobb lenne már rég odaköltöztem volna...
Elköltöznék apukámhoz. Van, aki csak utólag érti meg a dolgokat, sõt általában így van. Változás lenne, ha nem is jobb, de elgondolkodna anyukád. És akkor lehetNE jobb.


Flegma, tiszteletlen és bunkó vagyok, sokszor ok nélkül. Tudok ez ellen valamit tenni?

Legjobb válasz: Ha felismerted, az már jó jel, van merre elindulnod. Léteznek a mai, modern világban is olyan illemkalauzok, amik segítenek eligazodni. A másik meg az, amikor emberekkel lépsz bármilyen kontaktusba, hogy mindig gondolj arra, hogy Te mit tennél, ha a másik csinálná ezt veled? Illetve úgy viselkedj mindenkivel, ahogy Te szeretnéd, hogy Veled viselkedjenek. Napóleon is azt mondta: önmagunk legyõzése a legnehezebb, de a legszebb gyõzelem is egyben. Sok sikert!

Ha felismerted, az már jó jel, van merre elindulnod. Léteznek a mai, modern világban is olyan illemkalauzok, amik segítenek eligazodni. A másik meg az, amikor emberekkel lépsz bármilyen kontaktusba, hogy mindig gondolj arra, hogy Te mit tennél, ha a másik csinálná ezt veled? Illetve úgy viselkedj mindenkivel, ahogy Te szeretnéd, hogy Veled viselkedjenek. Napóleon is azt mondta: önmagunk legyõzése a legnehezebb, de a legszebb gyõzelem is egyben. Sok sikert!
Elõször is gondold át, miért alakult ki nálad ez a viselkedési forma. Mit akartál vele üzenni? Az igazi önismerethez kíméletlenül õszintének kell lenned magadhoz, ami nem azt jelenti, hogy ostorozod magad. Elsõ kérdés: ezt te is így gondolod, tényleg így van, vagy csak valaki rád mondta, és te magadra veszed, mert kényszeresen meg akarsz felelni? Tegyük fel, hogy valóan az vagy. Elképzelhetõ, hogy önbizalomhiányod van, bizalmatlan vagy másokkal, és ez egy elhárító mechanizmus nálad, hogy távol tarts magadtól másokat. Lehet az ok érzelemátvitel is: valaki megbántott, és másokon töltöd ki a haragod. Az is kérdés, hogy tiszteletlen vagy-e és/vagy bunkó? A tiszteletlenség az egy érzés, a flegmaság, bunkóság egy viselkedés, ami általában a tiszteletlenséget is kifejezheti, de lehet, hogy ott van benned a tisztelet, csak nem tudod kifejezni, mert gátlásod van ezen a téren, vagy mert nem ismered az illemszabályokat, rossz viselkedési szokásokat tanultál vagy rögzítettél magadban. Hogyan tudsz változtatni? Elõször is tiszteld az EMBERT - legyen akármilyen is, mindenkinek megvan a maga baja, tévútjai, tévedései, hibái, fájdalmai, de mégiscsak ember. Mindenki úgy viselkedik, ahogy abban a pillanatban viselkedni tud. Fejleszteni kell magadban a türelmet és az elfogadást. Próbáld a másik helyébe képzelni magad, miért viselkedik úgy, ahogy. Ez azért fontos, mert fejleszti az empátiát, és aki jól tud együtt érezni, annak nehezen megy a bunkó viselkedés, flegmaság, tiszteletlenség, mert nem akarja a másikat megbántani. Tudatosan próbáld keresni másokban és önmagadban is az értékes dolgokat. Ha hibázol, és felismerted, és megbántad, kérj bocsánatot. Azzal nagyon tudod nevelni magad, és a másik is (talán) megbocsájt. Fontos azonban, hogy a konfliktusokban se ne nyomd le a másikat, se ne hunyászkodj meg, hanem próbálj egy nyertes-nyertes helyzetet kialakítani. Amikor téged "támadnak" ne veszekedj, hanem csak a saját érzéseidet mondd el. Errõl is lehet tanulni sokat. https://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=ass.. http://www.youtube.com/watch?v=S99z_Z5fktg

Tudok tenni az ellen valamit, hogy a gyermekem ne legyen kitéve DNS vizsgálatnak?

A volt párom azt akarja, hogy csináltassuk meg a gyereken a DNS vizsgálatot, és utána elveszi t?lem.

Legjobb válasz: Azert az nem csak ugy mukodik, hogy o fogja es elveszi az Edesanyjatol a gyermeket!!!! Azt nem tudom tudsz-e tenni valamit a DNS vizsgalat ellen miutan az apanak joga van ahoz, hogy biztos legyen abban, hogy o a gyermek apja aki utan ugye joesetben gyermektartast fizet. - Ha nem fizet es a gyermek az ove megnagyobb kakiban van. Nyugi! Nem veheti csak ugy el a gyermeked toled!

Azert az nem csak ugy mukodik, hogy o fogja es elveszi az Edesanyjatol a gyermeket!!!! Azt nem tudom tudsz-e tenni valamit a DNS vizsgalat ellen miutan az apanak joga van ahoz, hogy biztos legyen abban, hogy o a gyermek apja aki utan ugye joesetben gyermektartast fizet. - Ha nem fizet es a gyermek az ove megnagyobb kakiban van. Nyugi! Nem veheti csak ugy el a gyermeked toled!
Akár dns vizsgálatot akar, akár elvenni a gyermeket, azt jogszerûen csak Bíróság útján teheti. Mindez elég sok pénzbe kerül.

Mit tudok tenni az ellen, hogy ne legyenek pattanásaim? Nincs túl sok, de elég feltűnőek. Szóval természetes úton, mit tudok tenni, hogy elkerüljem őket? Mondjatok példát kérlek. Tehát oké, mossam, ne nyomkodjam, de valami okosabbat esetleg?

Legjobb válasz: nekemis nagyon sok van nyugi. Én nõvérem nyomkodni szokta,még akkoris amikor bevan gyulladva,és aztán bekenem az arcomat valami arctiszttítóval. azota nincs olyan sok pattanásom amikor mindig lekezelem. vagy menj el kozmetikushoz,õ majd tud neked választ adni.

nekemis nagyon sok van nyugi. Én nõvérem nyomkodni szokta, még akkoris amikor bevan gyulladva, és aztán bekenem az arcomat valami arctiszttítóval. azota nincs olyan sok pattanásom amikor mindig lekezelem. vagy menj el kozmetikushoz, õ majd tud neked választ adni.
Terméket mondok: Clean and Clear arctisztító. Ez ilyen habzó zselé, hetente 3szor, 4szer használd! Nekem bevált, egyetlenegy pattanás sincs az arcomon, és nagyon sokáig elég!

Mit tudok a rontás ellen valamit otthon házilag tenni?

Évek óta folyamatos balszerencse ér minket.Betegségek sorozata, balesetek, anyagi veszteség és lassan a házassábom is romokban hever. Teljesen el vagyok keseredve, mert két éve nem történt velünk pozitív dolog. Én már arra gondoltam hogy rontás van a családunkon. Lehet házilag valamit tenni ellene? Kérlek segítsetek, mert már lassan elviselhetetlenek a napjaink.

Legjobb válasz: Kitartás,hit,remény,szeretet! És nem hinni az ilyen idióta rontásos dolgokban. Próbáljátok meg a családi kapcsolatokat szorosabbra fûzni,pozitívan gondolkodni. Tudom,nem valami segítõkész válasz,de én is átéltem hasonló helyzetet,sõt,igazából most is egy roncstömeg lennék,ha nem mosollyal az arcomon kelnék fel minden reggel,és nem hinnék egy szebb jövõben. Szorítok nektek!

Kitartás, hit, remény, szeretet! És nem hinni az ilyen idióta rontásos dolgokban. Próbáljátok meg a családi kapcsolatokat szorosabbra fûzni, pozitívan gondolkodni. Tudom, nem valami segítõkész válasz, de én is átéltem hasonló helyzetet, sõt, igazából most is egy roncstömeg lennék, ha nem mosollyal az arcomon kelnék fel minden reggel, és nem hinnék egy szebb jövõben. Szorítok nektek!
Ne ronts be a szobába!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Ha nem tudsz érdemben segíteni akkor miért írsz???? Segítséget kértem, nem poénokra vagyok rászorulva!
Azért írtam mert komplett hülye vagy! Ez egy nagy marhaság!
A kérdező hozzászólása: Miért is?
Rontás nem létezik, csak a te hozzáállásod erõsen negatív, mivel bemesélted magadnak ezt az egészet, és most a "rontással" magyarázod, mintegy elhárítva a felelõsséget magadról. Valamilyen kellemetlen élmény hatására megváltozott a hozzáállásod, és ezt átvitted a környezetedre is, és egy idõ után már minden negatív dolgot rontásnak vélsz, a pozitív dolgokat pedig már meg sem látod. Szemléletbeli változás kell BENNED, ahelyett, hogy mindenféle butaságot csinálnál, vagy egy csomó pénzt fizetnél ki érte. Persze ha neked valami szimbolikus rituálé kell, hogy "tárgyiasítsd" a pozitív változást, ezzel mintegy ráhangolva "önmagad" a pozitív változásra, valamit csinálhatsz, bár sok jelentõsége nincs a dolognak a valóságban, csak a te számodra.
A kérdező hozzászólása: Megmondom az õszintét, hogy eddig nem gondoltam a rontásra. Mostanában fogalmazódott meg bennem. 2 éve született meg a kisbabánk, nagyon súlyos betegen. Azóta egyik orvostól a másikhoz járunk. Pár nap mulva máig is érhetetlen módon lett autóbalesetünk (30-al mentünk és felborult az autó). A folyamatos anyagi veszteségek is bekövetkeztek és a házban az összes mûszaki cikk tönkrement, arról nem is beszélve, hogy a párkapcsolatunk romokban...már nincs erõm sm a pozitív gondolkodásra.
Sporolj össze 20ezer Ft-t És hívj fel egy szakembert ! Majd bontsátok le a házat és nézzétek meg hogy nem-e egy indián temetõre építkeztetek-e. Aztán viseld el 39 évig a fokhagymafüzért a nyakadba és járj minden órában templomba. Ha ez se sikerül . Akkor olyan balf#sz vagy mint ez a kérdés ;)
Az utolsó egy [email protected] Pénzt pedig ne adj ki semmilyen rontáslevevõ "mágusnak", "boszorkánynak", és "szakembernek", mert az csak átver.

36+3 hetes vagyok és 2 napja nagyon dagadok. Tudok ez ellen tenni valamit?

Dagad a lábam, kezem, fejem. Nem eszek sósat, iszok eleget.

Legjobb válasz: Most már gyakran mérd! Ha felmegy,akkor irány a kórház!Vizesedés ellen...vízhajtó..dinnye. Mindenképp dokival kéne beszélned. 39 h

Most már gyakran mérd! Ha felmegy, akkor irány a kórház!Vizesedés ellen...vízhajtó..dinnye. Mindenképp dokival kéne beszélned. 39 h
...ja, és a melegtõl ez még inkább elõfordulhat ugye.
vernyomasod milyen?
A kérdező hozzászólása: Normális szokott lenni: 110-120/60.

14 éves vagyok és nagyon gyorsan zsírosodik a hajam ez ellen valamit lehetne tenni? És kozmetikus nélkül bababört szeretnék tehát eltûntetni a miteszereket bár tudom ez a serdülõkorral jár.

Legjobb válasz: Használj head&shoulders sampont és a miteszereiddel, pattanásaiddal nem tudsz mit tenni. talán kevés csokit, zsíros és olajos ételt fogyassz, azzal biztos kevesebbnek kell lennie :D ne sminkeld magad agyon. Az nem tesz jót a bõrnek.

Használj head&shoulders sampont és a miteszereiddel, pattanásaiddal nem tudsz mit tenni. talán kevés csokit, zsíros és olajos ételt fogyassz, azzal biztos kevesebbnek kell lennie :D ne sminkeld magad agyon. Az nem tesz jót a bõrnek.
A kérdező hozzászólása: Évek óta head&shoulderst használok de semmi változás és nem sminkelem magam egyáltalán.
A mitesszerek ellen: kerülnöd kell a komedogén összetevõjû termékeket! [link] Hajra pedig: próbáld ki a natúr vonalat! Alterra, Alverde, Faith in Nature... Az igaz, hogy némiképp a serdülõkorral jár, de irritációtól is zsírosodhat a haj. Gyengédebb, kímélõ samponnal lehet, hogy javulna a helyzeted!
Az arcodra használj fekete szappant :)
tudod a szappan és a víz sokszor csodákra képes!
A serdülõkor ezzel jár általában. A zsíros hajra való samponokat nem ajánlom, épp ellenkezõ hatást szoktak kiváltani. A saját gyerekeim sima normál samponnal mosnak hajat, olyannal, ami nincs tele mindenféle ápolókkal, hanem "csupán" tisztítanak. :) Kénytelenek gyakrabban mosni hajat, ez van. Pár év és elmúlik. Mitesszerekre jó bõrradírok vannak, meg a dm-ben van egy tapasz, amit rá kell ragasztani az orra-állra, egy idõ után lehúzni, és klassz lesz tõle az arc. Otthoni nyomkodás nem ajánlott, mert csúnya sebes lesz. Gyerekeim szeretik pl. a Neogranormon kenõcsöt, nagyon hamar elmúlik a pattanásuk tõle.
Mitesszerek ellen: Tej+zselatinpor (fix)-->10mp mikró.Addig várj vele amíg nem lesz nagyon forró, és utána kend a mitesszerekre és várd meg míg megszárad és húzd le:) Remélem segíthettem:)

Kisfiam 9 hetes és valahogy az egyik füle puhább, hajlékony és sajnos így kezd elállni, mert mindig ráfekszik ahogy mozgolódik. Figyelem és megigazítom ha tudom. A másikkal semmi gond. Lehet ez ellen valamit tenni?

Legjobb válasz: Az én lányomnak mindkét füle ilyen. Olyan vékony mint a papír, és folyton úgy fekszik, hogy vissza van neki penderedve, így az övé is kezd elállni. Én mindig figyelem, és kiigazítom neki, szerintem mást nem nagyon tudsz tenni. :)

Az én lányomnak mindkét füle ilyen. Olyan vékony mint a papír, és folyton úgy fekszik, hogy vissza van neki penderedve, így az övé is kezd elállni. Én mindig figyelem, és kiigazítom neki, szerintem mást nem nagyon tudsz tenni. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!