Találatok a következő kifejezésre: Tudok olyan csinálni a (261 db)

Minecraft-ban hogy tudok olyat csinálni, hogy megnyomom a gombot, és az elteleportál valahova?

Arénát csinálunk,és az "öltöz?b?l" szeretnénk gomb segítségével a terepre teleportálni.Hogy lehet ezt megcsinálni?El?re is köszi

Legjobb válasz: nem tudom pontosan de asszem a button cmd vel meg tudod csinálni

nem tudom pontosan de asszem a button cmd vel meg tudod csinálni


Hogy tudok olyat csinálni, hogy van a weboldalam www.valami.hu és erre egy olyat írni, hogy felhasználónév, jelszó és amit oda beír azt a szerveren egy txt fájlba mentse?

Legjobb válasz: Szerver oldali programot kell futtatni hozzá. Leginkább a PHP-t ajánlom, egyszerû és elterjedt nyelv. Ez a mentés egy elég egyszerû mûvelet, akár itt is le tudom írni, hogyan megy ez. (Bár ha felhasználónévrõl és jelszóról van szó, akkor kicsit több kell, mint elmenteni. Ott már inkább adatbázisra lesz szükség.) Kérdés, hogy a tárhely, ahol a weboldalad van, támogatja-e a PHP futtatást (és esetleg az adatbázist). A legtöbb hely egyébként szokta. Amúgy már konkrétan van egy weboldalad, vagy tervezel csinálni, vagy mi a helyzet?

Szerver oldali programot kell futtatni hozzá. Leginkább a PHP-t ajánlom, egyszerû és elterjedt nyelv. Ez a mentés egy elég egyszerû mûvelet, akár itt is le tudom írni, hogyan megy ez. (Bár ha felhasználónévrõl és jelszóról van szó, akkor kicsit több kell, mint elmenteni. Ott már inkább adatbázisra lesz szükség.) Kérdés, hogy a tárhely, ahol a weboldalad van, támogatja-e a PHP futtatást (és esetleg az adatbázist). A legtöbb hely egyébként szokta. Amúgy már konkrétan van egy weboldalad, vagy tervezel csinálni, vagy mi a helyzet?

Ulead Video Studióba Hogyan tudom olyat csinálni h 1 képernyőn 2szer vagyok rajta? Mint a Nincs kettő négy nélkülben pl

Ha jól gondolom a vidiknek lekell csípni a végeit így a hiányzó részek kiegészítik egymást.Na de ezt hogy oldom meg?

Legjobb válasz: énis ulead videoval kezdtem, de nagynehezen rájöttem Sony Vegasra és átáltam rá, szerintem teis tedd azt sonyvegassal szinte bármit meglehet csinálni youtubon fentvan a sok magyarázó, am nemhiszem hogy Uleadel meglehetne csinálni

énis ulead videoval kezdtem, de nagynehezen rájöttem Sony Vegasra és átáltam rá, szerintem teis tedd azt sonyvegassal szinte bármit meglehet csinálni youtubon fentvan a sok magyarázó, am nemhiszem hogy Uleadel meglehetne csinálni
már átáltam sony vegas 80-ra kicsit késõn válaszoltam de sebaj :D
A kérdező hozzászólása: És ezt honnan tudom megszerezni?:)

Hogyan, milyen programmal tudok olyat csinálni egy fényképpel, hogy kijelölök rajta egy objektumot, és az összes többi részt azon kívül + a hátteret eltűntetem?

Tegyük fel lefotózom magam egy fehér fal előtt, és azt szeretném,hogy csak én legyek a képen, körülöttem pedig semmi... Természetesen ingyenes programot keresek hozzá. Köszönöm

Legjobb válasz: Hogy érted azt hogy semmi ne legyen körülötted? Az a baj hogy olyan nincs,hogy semmi nincs a körvonaladon kívül. Egy digitális képnek mindig van szélessége és magassága, azaz négyzet alakú.(pl 1600X1200 pixel) Nem tudsz olyan képet létrehozni amin csak te vagy rajta, (emberke formájú), körülötted valamilyen színnek ki kell hogy töltse a négyzet megmaradt részét, nincs olyan hogy átlátszó a többi része. Ez csak egy képszerkesztõn belül valósítható meg, hogy rétegként elmented pl adobe photoshop esetében psd-ben. Amúgy bármilyen ingyenes képszerkesztõvel körbe tudod magad vágni. Pl. Artweaver v0.5 Üdv.

Hogy érted azt hogy semmi ne legyen körülötted? Az a baj hogy olyan nincs, hogy semmi nincs a körvonaladon kívül. Egy digitális képnek mindig van szélessége és magassága, azaz négyzet alakú.(pl 1600X1200 pixel) Nem tudsz olyan képet létrehozni amin csak te vagy rajta, (emberke formájú), körülötted valamilyen színnek ki kell hogy töltse a négyzet megmaradt részét, nincs olyan hogy átlátszó a többi része. Ez csak egy képszerkesztõn belül valósítható meg, hogy rétegként elmented pl adobe photoshop esetében psd-ben. Amúgy bármilyen ingyenes képszerkesztõvel körbe tudod magad vágni. Pl. Artweaver v0.5 Üdv.
A photoshoppal biztos meg lehet, bár az nem ingyenes, viszont van neki ingyenes webes alkalmazása, amivel lehet képeket szerkeszteni. Bár nem tudom az mit tud, mert még én se használtam, de érdemes kipróbálni. http://www.photoshop.com/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Úgy értettem természetesen, hogy körbevágom magam, és a kökrülöttem lévõ részt beállítom mondjuk hogy legyen egyszínû fehér. Nekem PhotScape van, de nem találom hogyan kell körbevágni bármit is egy képen....
photo scapeval nem is lehet alakot körbevágni, de pl az ingyenes Photo Filtre-vel már igen, van egy hasonló videó is errõl : http://youtu.be/Fx_lFdd8mec
Sehogy. Javascript minimum kell hozzá.
Ez már inkább a PHP asztala.
A kérdező hozzászólása: Notepad++-ba írtam egy honlapot. A lényege az lenne, hogy az oldalt látogatók tudjanak rajta irogatni. Egy másik oldalnak a cset részét megnyitottam, és azt átmásoltam. A honlap megnyitásakor mindig kijön az ablak, és lehet is bele írni, de mikor a mehetre kattintok ezt írja ki:Ez a weboldal nem található Nem található weboldal az internetcímen:file:///C:/Users/Peti/Desktop/comment.php?action=add Hiba: 6 (net::ERR_FILE_NOT_FOUND): A fájlt vagy könyvtárat nem sikerült megtalálni. Mit csináljak? Mit írjak át?
Szerezd meg a comment.php fájlt.
Ejnye, Peti! Hát képes vagy a desktopon programozni? Legalább tedd be egy külön könyvtárba! Hát igen, amit kimásoltál, az egy szimpla ûrlap-féle lehet, ami önmagában semmire sem jó. A varázslat a kiértékelést végzõ PHP-fájlban van. Kíváncsi vagyok, sikerül-e azt is letöltened.
A klienst loptad le, de a szerver is kell hozzá, abban van a lényeg, és az bizony nem kerül a gépedre! De ennyi tudással van ingyen szerver: Használj Facebook commentet! Ott tényleg csak ki kell másolni a klienst, és megy. Már a google is indexeli, mintha a honlap része lenne.
A kérdező hozzászólása: Kösz tabaki. információd által ráébredtem a helyes megoldásra. mindenki másnak is kösz.
;)
Effektet húzol közéjük.
A kérdező hozzászólása: Igen, közben már megtaláltam, köszi :) Csak kicsit nyomta ki a szememet... viszont azt nem tudod, hogy miért nem engedi szépen aláilleszteni a zenét? mutatja még a zene sávját, hogy tart, de közben meg már rég nem megy a zene, meg ilyenek.... ez mitõl lehet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!