Találatok a következő kifejezésre: Tudni fogom, hogyan (630 db)

Ha diákhitelt veszek fel akkor a suli (felsőfokú szakképzésen vagyok) azt tudni fogja hogy én felvettem?

Sajnos a szüleim nagyon eladósodtak és nem tudják finanszírozni a mindennapi szükségleteimet/inket. Ezért így döntöttem hogy felveszem, csak az ciki lenne ha a tanár rákérdezne hogy most mi van..

Legjobb válasz: A suli tudni fogja, mert nekik kell visszaigazolni a diákhitelközpontnak, hogy valóban jársz-e suliba. Viszont senkit nem fog érdekelni, hogy neked diákhiteled van, nem fogják szóvá tenni, nekem is volt felsõfokú szakképzésen is, most az egyetemen is van, és még rengeteg embernek rajtad kívül. Ez egyáltalán nem ciki. Amúgy meg a titkárok intézik ezt, õk meg nem hiszem, h személyesen ismernek4 Ha meg igen, akkor se fogja neked mondani senki! Õk visszaigazolnak, te meg csak azt veszed észre, h a bankszámládon csücsül a mani! :)

A suli tudni fogja, mert nekik kell visszaigazolni a diákhitelközpontnak, hogy valóban jársz-e suliba. Viszont senkit nem fog érdekelni, hogy neked diákhiteled van, nem fogják szóvá tenni, nekem is volt felsõfokú szakképzésen is, most az egyetemen is van, és még rengeteg embernek rajtad kívül. Ez egyáltalán nem ciki. Amúgy meg a titkárok intézik ezt, õk meg nem hiszem, h személyesen ismernek4 Ha meg igen, akkor se fogja neked mondani senki! Õk visszaigazolnak, te meg csak azt veszed észre, h a bankszámládon csücsül a mani! :)
Miért lenne ciki a diákhitel? Sok közismert embernek is van diákhitele. pl. Vona Gábor is beleírta a vagyon bevallásába, hogy azt is törleszti.
A kérdező hozzászólása: köszi nagyon aranyos vagy.:) szeretem az ilyen kedves válaszolokat:) :) :)
A kérdező hozzászólása: :) :) akkor jó köszi a nyugtatásokat:) csak mert itt mindenki "leordít" mindenkit h minek veszik fel, mert utánna nem tudják visszafizetni, stb.
Igen, mert sokan veszik fel úgy, hogy elbulizzák. Egy évfolyamtársammal beszélgettem ma a témáról, kérdezte, hogy ha nincs pénze, miért nem megy el dolgozni egyetem mellett. Én is azt csinálom. A válasz az volt, hogy eszébe sem jutott :S
tudom, hogy ez most nem lesz "kedves válasz", de az egyetemeken egy leszel a sok kis "senki" között (mármint a tanár szemével nézve). egyik tanár sem foglalkozik a lelki életeddel, azzal meg fõleg nem, hogy van-e diákhiteled vagy nincs....

15 hetes vagyok, és már nagyon várom, hogy érezem a babát, legelöször mit fogok érezni, amiből tudni fogom, hogy a babám?

Legjobb válasz: Szerintem ez egy leírhatatlanúl csodálatos dolog, valaki gyenge bélmozgáshoz hasonlítja vagy apró lepke csapkodáshoz! Nyudodj meg ha megmozdul tudni fogod hogy õ az! Tudod az anyai érzések! Én 22 hetes vagyok én is ezt kérdéztem mindenkitõl de amikor elõször megmozdult egybõl tudtam hogy õ az! Boldog babavárást

Szerintem ez egy leírhatatlanúl csodálatos dolog, valaki gyenge bélmozgáshoz hasonlítja vagy apró lepke csapkodáshoz! Nyudodj meg ha megmozdul tudni fogod hogy õ az! Tudod az anyai érzések! Én 22 hetes vagyok én is ezt kérdéztem mindenkitõl de amikor elõször megmozdult egybõl tudtam hogy õ az! Boldog babavárást
Szia. Én 17 hetesen éreztem elõször. Nekem olyan érzés volt, mintha buborékok szabadulnának fel a hasamban. Kb 1 hét után éreztem "igazi" mozgást. Eleinte nagyon gyengén, és ahogy növekszik egyre többször és erõsebben. Boldog babavárást. 25 hetes kismami
Nekem olyan érzésem volt, 15-16 hetesen, mintha korogna a gyomrom, csak kicsit lejjebb. Fantasztikus!:) Mostmár néha akkorákat rúg, hogy azt hiszem leesek az ágyról. Boldog babavárást! 27 hetes kismami

Ha okkal zavarom el a macskát akkor tudni fogja, hogy miért lett elzavarva?

Reggel csináltam sonkás szendvicset és közben megjött a macskám,elmosogattam a kést amivel a vajat kentem és mikor hátranéztem láttam,hogy a macska éppen a sonkát eszi le a kenyérr?l.

Legjobb válasz: Tudni fogja, (legalábbis képes megtanulni) viszont ha kajáról van szó, akkor nem biztos, hogy foglalkozik a tanultakkal. :) Másképp mûködnek, mint a kutyák. Szerintem nem is érdemes kergetni ilyenkor, csak a helyszínen kell jól ráijeszteni, hogy "szívrohamot" kapjon. Egy macskát nem igazán lehet fegyelmezni, meg büntetni, inkább csak ijesztéssel lehet rossz élményt kapcsolni a tevékenységéhez.

A kérdező hozzászólása: Én meg nem ugrok fel. Egyébként egy macska teli hassal is vevõ a sonkára és a felvágottakra, nem ezen múlott.
A kérdező hozzászólása: Reggel volt, nem fogok reggel hatkor haptákban állni, hogy mikor lesz éhes a macskám. Ha jön kap enni, ha nem akkor nem fogok a táljába kitenni kaját mert csak megszárad, rámennek a legyek stb...Gondolom más sem ugrik fel kaját adni az állatainak ha éppen a sajátját készíti és éppen befejezi azt.Ha várt volna 2 percet megkapta volna a kajáját. Attól pedig nem kell félni, hogy nem fog visszajönni, nem az a sértõdékeny típus. Egyébként meg felhúzott, hogy megette, lehet, hogy másoknál úgy megy, hogy "Jaj nézd a kis drága milyen aranyosan eszi meg a kajámat" ...és nem ütöttem rá, sõt még a földre sem csaptam a seprûre, nem fog belehalni.
Ha adtál volna neki enni ahogy felkeltél ez nem történik meg... ne a macskára haragudj õ csak éhes, ez egy természetes dolog, ha éhes a macska keres magának kaját . Amúgy ez a nevelés miatt is lehet. 2 macskám van és egyszer nem ugrottak fel az asztalra, a függönyre, szekrényre. Ha éhes sose nem jön oda ellopni egy falatot, tegnap is ettem a dinnyét , õ felugrott az ágyra, leült és nézte ahogy eszem, közbe pedig a száját nyalta, de ha elmegyek onnan akkor se megy oda. Ha pedig mégis valami apró rosszaságot csinálnak hangosan kiejtem a nevét és õ ebbõl érti, többet nem csinálja.
A macska csak éhes volt semmi rosszat nem csinált, mit is kéne tudnia?
Tudni fogja, (legalábbis képes megtanulni) viszont ha kajáról van szó, akkor nem biztos, hogy foglalkozik a tanultakkal. :) Másképp mûködnek, mint a kutyák. Szerintem nem is érdemes kergetni ilyenkor, csak a helyszínen kell jól ráijeszteni, hogy "szívrohamot" kapjon. Egy macskát nem igazán lehet fegyelmezni, meg büntetni, inkább csak ijesztéssel lehet rossz élményt kapcsolni a tevékenységéhez.
hát ilyen drámaian elzavarva lehet vissza se jön ... minek kell sperûvel , tudni vagy tudja vagy nem , ilyen módszerrel legközelebb is megcsinálja-.- inkább adtál volna neki enni
Kedves Kérdezõ! A te macskád sem csinált mást, mint te! Elkészült a reggelije (legalábbis õ azt hitte, hogy az övé) és elkezdett reggelizni. :) )))
Az én macskáim meg mindig este 7 kor kapnak enni és mindig csak elõtte pár perccel kezdenek el kaját kérni, reggel pedig 8 kor szoktam kelni, adok nekik aztán vagy vissza alszok vagy nem :D Nem minden macska egyforma... ahogy a kutyák sem, vannak okos, türelmes macskák és kutyák is de ugyan így vannak hülye kutyák és macskák is... ezen kár vitázni, ez az embereknél is így van
# 9/14 ma 11:35 Engem meg lehurrogott a macska imádok társasága, hgy mi az hogy õk õrültek XD A kutya tud várni a sorára a macska meg nem? Az Én kutyáim tudják, hogy este fél 8kor kaja. A kérdezõ még jó, hogy nem ugrik fel reggel fél 6 kor csak azért mert "valaki ééééhes???" Tanulja meg, hogy hol a helye. Ez a baj a macskákkal. Önzõek, mindenki csak utánuk következzen....
"Tudni fogja, (legalábbis képes megtanulni) viszont ha kajáról van szó, akkor nem biztos, hogy foglalkozik a tanultakkal. :) Másképp mûködnek, mint a kutyák. " Ezzel nem azt akarta mondani, hogy hülyék, csak nem úgy mûködnek, mint a kutyák. Arról van szó, hogy az állatvilágban egyedül a kutyákban van meg a szabálykövetõ magatartás. Tehát egy kutya jó nevelés mellett azt tanulja meg, hogy nem szabad az asztalról ételt levenni, míg egy bármilyen más állat azt, hogy nem szabad az asztalról levenni ételt, ha a gazdi látja. Egyik sem hülyébb a másiknál, csak így alakult ki a tenyésztés során.
"Tudni fogja, (legalábbis képes megtanulni) viszont ha kajáról van szó, akkor nem biztos, hogy foglalkozik a tanultakkal. :) Másképp mûködnek, mint a kutyák. " Tehát azt akarod mondani, hogy hülyék? Meg szívrohamot hozni rá? édes jó Istenem ...Ti tényleg nem vagytok normálisak! Jól tetted hogy elkergetted, ah szerencséd van tanul belõle, ha nem akkor is nézd el neki, hiszen csak egy macska. 24N
Szóval gyerek koromban nekünk is volt macskánk, de az asztalra biztosan nem mehetett fel, sõt az asztal melletti székekre sem, ahonnan bármikor elérhetett volna valamit. És ezt tudta, de az is igaz, hogy szinte mindig volt valami kaja a tányérjában, és az is igaz, ha leült a szék mellé a földre a száját nyalogatva, mindig kapott 1-2 finom falatot. És a macska ezt is tudta, hogy elegendõ neki odaülnie mellénk, és kapni fog!!!
Igy van ahogy a kérdezõ írja..., nagyanyám macskái is mindig kapnak enni, soha nem éheznek, és mégis felugranak az asztalra, mikor a nagymuter szeli a húst egy az ebédhez, pedig nem éheznek, szóval nem ezen múlik.
igen tudja. ha azonnal bünteted a tett után, akkor következetes vagy, ez a nevelés része. én ugyanígy szoktattam le a hûtõre való felugrálásról. lényeg, hogy azonnal menjen a bünti.
Képzeld más felugrik... valamelyik nap én is szendvicset csináltam, a macska már majdnem aludt, de megérezte a szalámi szagát én pedig fogtam magam és adtam neki kaját, aztán folytattam a szendvics készítést. a macska nem tudja mikor fog kaját kapni... te se tudnál magadnak ételt csinálni akkor amit találnál azt ennéd meg
A kérdező hozzászólása: És nem haragszom rá csak akkor idegesített fel.
A macska még erõsen õrzi az u.n. nagymacskák (oroszlánok, stb.) tulajdonságait. Ha éhes, onnét vesz kaját magának, ahol talál. Ha erõsebb "ragadozó" megjelenik a színen, felméri hogy szembeszálljon, vagy elszaladjon. De ez utóbbi esetben is, ha teheti, visszamegy a kajáért. Légyszi a macskádnak a tányérjába tenni az õ kajáját, légyszi gondoskodni arról, hogy ne legyen éhes, és akkor talán békén hagyja a te kajádat. De amíg éhes, ne csodálkozz, hogy onnét vesz el, ahol talál.
Érdekes, én is mindig felkelek a cicámnak kaját adni. Mondjuk nekem muszáj, mert addig nem hagy békén:) )) Mindig ugyanabban az idõben kap reggel és este is. Elég finnyás macsek, az én kajámat csak megszagolja, a tejbe is ritkán iszik bele. Pedig örülnék, ha néha megenné a házikosztot is... ezt én rontottam el, tudom:) Szerintem is elég drámai volt, én biztos csak kicsit lefröcsköltem volna vízzel, azt úgyis baromira utálják. Ebbõl is tanul, nem kell rögtön megnyúzni:-))


Hogy viselkedjek? Mindenki tudni fogja, hogy miért mentünk?

Holnap estére kivett a barátom egy hotelszobát.(elég drága helyen)Már a bejelentkezéskor tudni fogják,hogy miért mentünk oda?Szeretünk hangosak lenni.Nem gáz,ha kihallatszik?Még soha nem vettünk ki szobát,kicsit zavarban is vagyok. 30/L

Legjobb válasz: Igen, mindenki tudni fogja, ahogy az étteremben is mindenki tudja, hogy miért mentek oda. Na és akkor mi van? Semmi. Az étterem étkezésre való, a szállodai szoba meg szeretkezésre. Ennyi.

Igen, mindenki tudni fogja, ahogy az étteremben is mindenki tudja, hogy miért mentek oda. Na és akkor mi van? Semmi. Az étterem étkezésre való, a szállodai szoba meg szeretkezésre. Ennyi.
Elég gyakori a szobakivétel ilyen akciókra. Ne aggódjatok, már hozzászoktak a recepción.:) Különben is, senkinek semmi köze hozzá, hogy miért veszel ki egy szobát. Pláne, a szex mióta számít bûncselekménynek (normális esetben)? :D Relax. :)
Én még mosolyognék is kajánul, szó szerint mint akit b.szni visznek - hadd irigykedjenek :)
30 évesen ilyenekkel foglalkozol, azt hittem 16 éves vagy!
Ha ennyire zavar, menjetek extrém helyekre...
A kérdező hozzászólása: Próbáljuk feldobni a szürke hétköznapokat egy ilyen "akcióval"
Szerintem tök jó ötlet :) Szerintem meg nem biztos hogy tudják. ha viszel magaddal egy sporttáskát, simán lehetnétek városnézésen is... :) Sokan vannak átutazóban, és alszanak valahol... Egyébként meg ha tudják, akkor mi van. nekik ez nem újdonság :)
Õket egyáltalán nem érdekli, hogy mit fogtok csinálni, nekik csak az a lényeg, hogy fizessétek ki a szobát. Nekik csak a pénz számít.
Bameg... 30 évesen ilyet kérdezni... Agyilag mennyi vagy, 12?

Második terhességnél mikor éreztétek hogy megmozdult a baba? Mit éreztetek ponosan? Tudtátok hogy ő az? 10 éve voltam utoljára terhes és nem emlékszem milyen volt. Tudni fogom hogy a manó az?

Legjobb válasz: Persze,h fogod tudni.Az én terhességem között napra pontosan 16 év telt el,és a 2.babámat is a 18.héten éreztem elõször mozogni,akár csak a tesóját.Olyan finom kis nyomkodás volt(én ezt éreztem).És mivel onnantól naponta többször is éreztem,tudtam,h ez Õ.

Persze, h fogod tudni.Az én terhességem között napra pontosan 16 év telt el, és a 2.babámat is a 18.héten éreztem elõször mozogni, akár csak a tesóját.Olyan finom kis nyomkodás volt(én ezt éreztem).És mivel onnantól naponta többször is éreztem, tudtam, h ez Õ.
Szia, Hány hetes vagy? Én most vagyok 22 hetes....Van egy tündéri 8 éves kislányom. Rezegõ érzést éreztem 16 hetesen aztán csendes várakozás.Kb.20 hetes korig.Akkor ott "lent", mintha a méhszájnál "lépcsõzne" rugdosott.Most már hol itt, hol ott érzem.Ha megsimizem a hasamat akkor reagál is.Mindenhol azt olvastam, hogy második babánál elõbb szokták érezni a mozgást.Sajna nekem nem így lett, bár ez szerintem testalkat és terhesség függvénye is.Olvastam ezen az oldalon olyan kismamákat akiknek már igen korán érezhetõ volt.(12-13 hetesen) Jó neki..:-D Az érzés összetéveszthetetlen és biztosan az emlékeid elõtörnek az elsõ alkalommal..Hidd el tudni fogod!! Reméljük Neked szerencséd lesz és nem kell sokáig várnod. Üdv.22 hetes pockós.
Második babámat már 16 hetes korában éreztem. Meg fogod érezni, azonnal észreveszed, hogy ez a baba! Olyan kellemes csiklandós érzés.
A kérdező hozzászólása: 14 hetes vagyok.köszönöm a válaszokat.

Tudni fogja, hogy én jelentettem fel?

Hogyha valakit fel akarok jelenteni állatkínzás vádjával névtelenül, tehát mondjuk írok a rendőrségnek és csatolom a bizonyítékot, ami egy facebook-os chatelés, akkor hogyha az ügy bíróság elé kerül akkor a bizonyítékot a vádlott fogja látni? Tehát rögtön tudni fogja, hogy én voltam, ugye?

Legjobb válasz: én úgy tudom hogy nem fogja tudni/látni

én úgy tudom hogy nem fogja tudni/látni
A kérdező hozzászólása: nem fogja látni a bizonyítékot? nincs joga hozzá?
Látni fogja, de ne aggódj, mert egy facebookos chatelés senkit nem fog érdekelni.
A kérdező hozzászólása: Ergó ne is próbálkozzak, mert kínos lesz, ha pofára esek.
azért azt megkérdõjelezném, hogy senkit nem fog érdekelni egy chatelés...
Ha tényleg bántott egy állatot, akkor mindenképpen jelentsd fel! Kérlek! Ne hagyd, hogy többet bántsa az állatot! Egyáltalán mit tett szerencsétlen állattal? Nem feltétlenül fogja látni a chatelést. Csak annyit fog tudni, hogy tudnak arról, hogy mit tett. 1 próbát mindenképpen megér!
A kérdező hozzászólása: Nem egyet bántott, hanem megölt egy rakat kutyakölyköt. Nem szeretném, ha látná a bizonyítékot, mert akkor tudni fogja ki jelentette fel és félek tõle.

Az orvos tudni fogja, hogy milyen oltás kell még majd a kutyámnak?

Eddig csak egy rózsaszín kis matrica van beragasztva az oltási könyvébe. (Vanguard plus CPV)

Legjobb válasz: Ez a dolga. Tudni fogja.

Ez a dolga. Tudni fogja.
Ez az elsõ kombi oltás, a következõ parvo lesz utána még egy kombi és egy parvo. Ez az alap felállás, utána jön az elsõ veszettségi, és fél év múlva az ismétlõ. Onnantól évente veszettségi és kombi, negyedévente féreghajtás

Ha egy számlaszámra utalok különböző összeget és akinek küldöm ő tudni fogja hogy én küldtem?

Legjobb válasz: A számlaszám mindenképpen ott van, de a küldõ üzenete címû rovatban név szerint is azonosíthatod magad, ergo tudni fogja.

A számlaszám mindenképpen ott van, de a küldõ üzenete címû rovatban név szerint is azonosíthatod magad, ergo tudni fogja.
Közlemény rovatnak hívják azt a részt, ahová írhatsz amit akarsz. Pl. "Ezt tudod mé' kaptad... no azér'..."
Igen
Igen. Annak a számlának a tulajdonosa, ahonnan utaltak, mindig látszik, a nevet nem kell mégegyszer beleírni a közleménybe.

Biztos tudni fogom, hogy ez a magzatvíz?

Napi min. 3l ásványvizet iszom + kis üdít?, tej..., emiatt óránként legalább 3-4-szer megyek wc-re. Észre fogom venni, ha esetleg egy ilyen alkalommal a magzatvíz is távozik?

Legjobb válasz: azt ne aggodj tudni fogod!!! egy reszt mert az alltalaban szakad kifele, es hallani kell egy kis pukkanast, masreszt azt nem birod visza tartani es megallas nelkul jon!nekem kipukkasztottak, fekudtem aztan ereztem meg bugyant valami azt hittem bebisiltem:) mert elotte nagyon megtagitott az orvosom es rettenetesen fajt! de felallitottak es magzatviz ment el omlott kifele!:) konnyu szulest kivanok es sok sikert!

azt ne aggodj tudni fogod!!! egy reszt mert az alltalaban szakad kifele, es hallani kell egy kis pukkanast, masreszt azt nem birod visza tartani es megallas nelkul jon!nekem kipukkasztottak, fekudtem aztan ereztem meg bugyant valami azt hittem bebisiltem:) mert elotte nagyon megtagitott az orvosom es rettenetesen fajt! de felallitottak es magzatviz ment el omlott kifele!:) konnyu szulest kivanok es sok sikert!
A magzatvíz nem a wc-n fog távozni, ha elkezd szivárogni akkor a hüvelybõl folyik, átlátszó, kissé nyálkás.Nem lehet mással összetéveszteni.Ha csak szivárog eltart egy darabig, de van akinek elmegy hirtelen az pedig nagyon sok víz és egy kis pukkanást fogsz érezni.Tehát csak észreveszed hogy v.mi a hüvelyedbõl folydogál.
A kérdező hozzászólása: Azt tényleg észreveszem:)
Nem fogják tudni.
"Van ismerõsöm, aki nagy jobbikos és egy mappán belül fészbukon Adolf Hitler van kirakva Waffen SS-es képekkel, utána meg ott virít 8 cannabisos kép, ahogy a mariskalevél piros szemmel szívja a spanglit. " ez 1 ember, miért általánosítasz?
Hát barátom, elhiszem neked a jó szándékot. Csak karra hívnám fel a figyelmedet, hogy a pokolba vezetõ út is azzal van kikövezve. De csodállak, hogyan vagy képes ennyire két ellentétes (egymást kizáró) szemléletet nemhogy elfogadni, de szeretni. Pusztán elméletileg: ha magamévá teszem az egyik párt gondolatvilágát, elfogadhatatlannak kell tartanom a másikét. És fordítva is. Feltéve, hogy mindkettõét értem. Ha csak ismerem, az kevés. Szóval itt állok kétségek között: mit gondoljak rólad?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A kérdésre válaszolva: Nem fogják tudni, mivel a szavazás titkos. Te is éppúgy mint mindenki más, leadod az igazolványodat, lakcímkártyádat, megkapod a szavazócetlit, amivel be kell vonulni a szavazófülkébe, ahol kitöltöd azt ahogy akarod. Utána összehajtod, és anélkül, hogy megmutatnád bárkinek, bedobod az urnába. A szavazócetlin nincs név, és semmilyen személyes adat sem, ami alapján számláláskor kiszúrnák, hogy az a tied. Az más kérdés, (de nem függ ezzel össze) hogy abban a szavazókörben leszel-e szavazatszámláló, ahol szavaznod is kell. ha nem, akkor el kell hagynod az "õrhelyedet" és átugrani szavazni. Ami a "tervet" illeti, én azt javaslom, hogy mondd meg nekik, hogy garantáltan magyar termék, és még vállon is veregetnek! :) Ha szerintetek is hasznos volt a hozzászólásom, kérek egy zöld pacsit! :)
"A Jobbikos fiatalok is olyanok, mint a nem Jobbikosok. Ez tapasztalat. Nem templomba járó ministránsok." Van ismerõsöm, aki nagy jobbikos és egy mappán belül fészbukon Adolf Hitler van kirakva Waffen SS-es képekkel, utána meg ott virít 8 cannabisos kép, ahogy a mariskalevél piros szemmel szívja a spanglit. Ennyit ezekrõl az emberekrõl.
tényleg pontosításként te a választási bizottság alatt te azokat érted akik a szavazatokat számolják, és egész nap ott dekkolnak az urnák mellett várva a szavazókat? mert akkor te leszel az egyetlen jobbikos ott. ez úgy mûködik hogy a pártok igyekeznek minden választókerület minden szavazókörebe delegálni valakit direkt azért hogy a végén ne számoljanak a többiek direkt rosszul
A Jobbikos fiatalok is olyanok, mint a nem Jobbikosok. Ez tapasztalat. Nem templomba járó ministránsok. De, elõször csak finoman célozgass és ne egybõl azt kérdezd:"Srácok, szívunk egy kis mariskát?" Ha azt látod, hogy érdekli õket, akkor igen, megkérdezheted.Ha nem, akkor inkább ne.
A Jobbikos fiatalok is éppen olyanok, mint a nem Jobbikosok. Ez tapasztalat. De, elõször csak finoman célozgass és ne egybõl azt kérdezd:"Srácok, szívunk egy mariskát?" Ha azt látod, hogy érdekli õket, akkor igen, megkérdezheted.Ha nem, akkor inkább ne.
Csupa jó szándékból lehet kapsz egy pofont. Ez nem Amerikai. Itthon még egyelõre büntetik az ilyesmit. :D
Adj nekik egy kis kokót is. Meglásd, szeretni fognak.
A kérdező hozzászólása: Képzelj el egy hívõ keresztény hippit. Ha ezt össze tudom egyeztetni, akkor a politikát is. A Jobbik radikalizmusa az LMP toleranciájával remek párosítás lenne, csak a tolerancia sajnos kizáró tényezõ a Jobbiknál, viszont ettõl õk még nem írták le magukat nálam, csak egy szavazatot vesztettek el. Attól még ugyanúgy szurkolok, hogy õk nyerjenek, mert nyilván õk az esélyesebbek. Változás csak akkor lesz, ha majd olyan szivárvány színû pólókat árulnak, melyekre az van ráírva, hogy "Gyõzzön a Jobbik!" (NEM LEJÁRATÁS, TÉNYLEG KOMOLYAN GONDOLOM!!!)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!