Találatok a következő kifejezésre: Tudnak a egymás után (18 db)

Milyen a jó szex? A nő hányszor tud elmenni egymás után?

Legjobb válasz: mért lenne kamu??? mi annó tartottunk exemmel egy szexmaratont a nap 12 óráját végigszexeltük, õ 11szer ment el (de nála ilyen 1órás szexmenetek vannak) én 24x. a másik 12 órát végigaludtuk:D a nõk képesek egymás után többszöri orgazmusra anélkül hogy pihenõidõt kéne beiktatniuk. a férfiaknak meg kell várni az orgazmus után a teljes lelohadást, mielõtt ujra izgalmi állapotba lehet hozni õket. ez tény, nem kitaláció. valahogy ugy képzeld el a nõi orgazmusgörbét, hogy 0-ról felmegy mondjuk 10-re, aztán 8, majd 10. 8, majd 10. és ha abbahagyjátok akkor utána megint nulla. a férfié pedig 0-10-0 stb. am ha adhatok tanácsot, ne próbáld ki ezt a maraton dolgot XD a másnap igen csunya nõknek alhasi, férfiaknak herefájdalommal jár XD párom terpeszben járt egésznap mert ugy érezte kövek vannak a heréi helyett XD

mért lenne kamu??? mi annó tartottunk exemmel egy szexmaratont a nap 12 óráját végigszexeltük, õ 11szer ment el (de nála ilyen 1órás szexmenetek vannak) én 24x. a másik 12 órát végigaludtuk:D a nõk képesek egymás után többszöri orgazmusra anélkül hogy pihenõidõt kéne beiktatniuk. a férfiaknak meg kell várni az orgazmus után a teljes lelohadást, mielõtt ujra izgalmi állapotba lehet hozni õket. ez tény, nem kitaláció. valahogy ugy képzeld el a nõi orgazmusgörbét, hogy 0-ról felmegy mondjuk 10-re, aztán 8, majd 10. 8, majd 10. és ha abbahagyjátok akkor utána megint nulla. a férfié pedig 0-10-0 stb. am ha adhatok tanácsot, ne próbáld ki ezt a maraton dolgot XD a másnap igen csunya nõknek alhasi, férfiaknak herefájdalommal jár XD párom terpeszben járt egésznap mert ugy érezte kövek vannak a heréi helyett XD
1x
Én átlag 3-4 szer de volt már 7 is:) A jó szex amikor nem túl hosszú, szenvedélyes, érzem rajta, hogy neki is tetszik, nem csak reszelünk.
Nekem a rekord eddig öt, azt hiszem. Kész voltam utána. :D Általában egy menet alatt max. kettõ. :)
Én csak csikló orgazmusra vagyok képes ha elélvezek utána pár percet várnom kell hogy engedjem újra izgatva legyen a csiklóm mert ha nem nagyon érzékeny szinte már fáj. Hüvelyit már ha élvezném annak örülnék.
uccsó: jó nektek:D nekem nagyon kivolt az egész alhasam tõle XD
Nem számoltam :D 00:26 Mi 14 órát voltunk együtt, ebbõl 12 óra tömény szex. De nem volt másnap semmi bajunk! :) Jajj de rég volt már ez :( :) )
Nem kamu. Mindenkinek más az étvágya, és a képességei.
5 környékével találkoztam, a mostani barátnõmnek meg volt olyan negyedórás orgazmusa hogy nem tudott utána felállni.Amúgy a számolósdinak nem látom értelmét nagyon..
15x ez mekkora kamu :D
dehogy egyszer. elõször islehet multiorgazmusod, akár 3 is egymás után. Valamint kb fél, egy percen belül lehet újabb orgazmus. abbólnekem 4 volt a csúcs, volt valami 5 is, de azt már nem érzed, annyira görcsben van minden, hogy szinte fáj.
Nõ és partnerfüggõ. A barátnõm 30-40 perc alatt 15-20× is el tud menni.
Hát ez elég változó. Az én barátnõmnek én vagyok a 3 faszija, több mint 2 éve vagyunk együtt, elõttem pedig egy 3 és egy 1 éves kapcsolata volt, mégis én voltam az 1. aki alatt el tudott 2x is élvezni. Szerintem ez csak a lánytól függ, meg persze attól, hogy meddig bírod. Az meg, hogy milyen a jó szex, embere válogatja, van aki azt szereti, ha 2-3 rán át szépen lassan, mi meg pl 45 perc, vagy 1 óra után kikészítjük egymást, de az olyan, hogy ÁÁÁÁHH! Szóval érted. majd kitapasztalod te is, hogy neked mi a jó. 19/F
aúú.jó szex esetén volt 5-6x is orgazmusom.utána pedig mindig nagyon jól esett egy szoros ölelés levezetésképpen.:DD
El hát. Nekem is volt/van ilyen.
Amit én orgazmusnak érzek és hívok, az lehet többször. És szerintem az az. Nem az az eget rengetõ, sikító, de olyan összeesõ, remegõ, megfeszülõ, elcsukló. Nekem akár 3x is van egy 20 perces szeretkezés alatt.
tomcsa4: Ezeket az adatokat honnan veszed? Oo
El bizony! Volt, h 2-3 elmentem miközben a (ex)pàrommal szeretkeztem. Szèp idõk voltak...csak màr règ volt.
lulz kérdésedet megis válaszoltad.... idézem: Egy lány el tud menni egymás után többször, akár rövid idõn belül is? válasz:A csajom ilyen, és sztem nem játssza meg mert tényleg nagyon be van indulva és élvezi. szvsz sima hencegés amit te itt levágsz
hát ezt még a 80 éves nagymamám is megcsinálja h. bennakad neki a levegõ, remeg + mosolyog, mikor megkapja a nyugdíjcsekket. Õ is orgazmust kapna? :D
Felmérések szerint a nõk 6% él át orgazmust több ízben élete során. 10-15%-nak van életében egyszer orgazmusa. Azaz 80-85% soha nem él át orgazmust, ergo azt se tudja milyen az (csak a filmekbõl stb tudja). Na most gondold át a kérdésed.
lehetséges.. de nekem nem jön össze..
A kérdező hozzászólása: elõtte vesz egy nagy leevegõt és mintha kicsit kimaradna a légzése kb 1-2 mp-ig, és elkezd remegni és a tekintete utána ilyen csillogó boldog lesz
Lehetséges! Én barátnõm is járt már így! Mondta is hogy húdejóóóvagyok! Tegnapelõtt meg ki is dobott!!!! Ennyi, elmehet ötvenszer is, nem számít!
honnan veszed h. nem játssza meg magát? mik a jelei?
nos, akkor én a szerencsés 6-ba tartozok :D végre valami, amiben különleges vagyok. Egyébként igen, lehetséges, a 4 éves kapcsolatomban kb. 4-5ször fordult elõ, hogy többször mentem el, egy alkalommal 3szor, a többi 2 volt. de ez szerintem tényleg hangulat függõ. De volt már olyan is, hogy elmentem, utána viszont már fájt és nem esett jól. Ez változó.

Tényleg vannak olyan fiúk, akik egymás után 2-szer is el tudnak élvezni és közben végig merev marad a fütyijük?

Legjobb válasz: Elhiszem, hogy van ilyen pasi, na de hogy itt, a GYK-n tíz percen belül rögtön elõkerüljön öt, aki két meg három menetet is bír egymás után, azt egy kicsit viccesnek érzem. Fiúk, nem gondoljátok, hogy füllentetek egy picit?... :P

Elhiszem, hogy van ilyen pasi, na de hogy itt, a GYK-n tíz percen belül rögtön elõkerüljön öt, aki két meg három menetet is bír egymás után, azt egy kicsit viccesnek érzem. Fiúk, nem gondoljátok, hogy füllentetek egy picit?... :P
Pl: ÉN 16/F
Megy 2-szer simán, csak sokkal durvábban kell csinálni utána hogy érezzek is valamit :)
A gyakorin kizárólag ilyenek vannak, én magam 9x tudok elmenni egymás után, ha iszok csak 7x.
Szerintem ez mindenkinek így mûködik xd Nem csak kétszer... többször is, de ez teljesen természetes...
megértem a kétkedõket.. a fiúk nagy mesemondók. én 48/f vagyok. Mostanában sem ritka a 2 vagy 3 orgazmus egymás után. Nekem az elsõ után sem lankad le, és a barátnõm már vagy hússzor kérdezte, hogy szedek-e valamit.. nem szedek semmit. kb. 8-10 éve így megy. szerintem ez partnerfüggõ. volt már csajom, akinél az elsõ után lelankadt. azért, mert annyira kielégültem, vagy azért, mert annyira nem? erre ne várjatok választ..
Igen
A nyolcas válaszoló igen nagy tag :D gratula... Na szoval, azért nem az a normális h 2-3 meneteket nyomatnak a fiuk. Álltalában a menet végén lekonyul, kell egy kis ido utána ujra mehet. Nem mondom, már nekem is volt, h nem konyult le, de csak nagyon ritkán. Nem az a normális.
Persze, hogy vannak.
Nem csak recskából tudjuk. Ha úgy megy, akkor nõvel meg hatványozottan igen! :) ) Ott még durvább ingerek érhetik elméletileg :DD a faszod.
Ment már nekem is. Csak nem rögtön. Elsõ köpéstõl számítottan kell vagy 20 - 30 percnyi izgatás, lehetõleg más módon mint ami az elsõben volt. Pl ha elõszõr szoptad, akkor most kézzel húzogads ki a gecát belõle, vagy ha elõszõr a melleid közt volt kiverve, akkor most dörgöld a pinád rá. Ez egy új élmény lesz az adott helyzetben, és menni fog az újabb köptetés.
Hát akkor én különleges vagyok. Nekem megy szünet nélkül akár 3 menet is de a 3-ik menet után már nekem is lelankad de persze 2-3 perc szünet után már mehet a kövi menet csak sajnos nincs ilyen szexmániás csaj akinél lehetne tolni 4 menetet és 1 menet 15-20 perces.
nálam is, de konkrétan el sem élvezek csak ha akarok. ha úgy van spermát sem engedem ki. de ha minden normál körülmények között van, akkor elsõ elélvezés 15 percig tart, második már 45percig. harmadikat nem próbáltam :D
Volt már rá példa, hogy a párom elélvezett, merev maradt a pénisze egészen a második aktusig, de ott már persze miután elment, lelankaddt. Viszont általában ha elélvez egy pasi (akárcsak a barátomnál nagy többségben), akkor az elsõ szexuális együttlét és csúcsra jutás után lelankad a hímtag... :)
Persze, de ez miért olyan nagy dolog?
jelentem, nekem is így mûködik :)
Nekem általában le szokott lankadni az elsõ menet után egy fél órácskára vagy tovább, de nem mindig. 2 napja pl. valami annyira jó volt, hogy tovább állva maradt, viszont már nem folytattuk. Késõ volt, nagyon álmos volt a párom, szerintem alig várta, hogy vége legyen az elsõ menetnek. Hozzátartozik a történethez, hogy ellentétben sok gyorstüzelõ férfival nekem pont az a problémám, hogy nagyon nehezen élvezek el, néha 60-80 perc dugás sem elegendõ az amúgy nagyon izgató menyasszonyommal.

Szerintetek 8 hònap után egy párkapcsolatban még mindig a szerelem dominál? Nem inkább a kötödés, és az, hogy nem tudnak a felek egymás nélkül élni?

a baràtnöm azèrt szakitott velem mert màr nem szerelmes belèm, de sokszor elmondta hogy nem tudna nèkülem èlni. èn kèrdöen àllok a dolog elè.. ilyenkor mi a teendö?

Legjobb válasz: 13. éve szerelmesek vagyunk egymásba a párommal. Néha jobban, néha kevésbé. De ha elmegyek egy hétre hiányzik. Innen (is) tudom, hogy tényleg szeretem. Ha 8 hónap után ilyenek jutnak eszedbe. . . Jó társaságban repül az idõ. Nekem fel sem tûnt, hogy ennyi ideje együtt vagyunk.

13. éve szerelmesek vagyunk egymásba a párommal. Néha jobban, néha kevésbé. De ha elmegyek egy hétre hiányzik. Innen (is) tudom, hogy tényleg szeretem. Ha 8 hónap után ilyenek jutnak eszedbe. . . Jó társaságban repül az idõ. Nekem fel sem tûnt, hogy ennyi ideje együtt vagyunk.
egyik barátommal 8 hónap után azt éreztem, mint a barátnõd. a szerelem helyébe a szeretet lépett és a kötõdés, talán a megszokás is. mostani párommal 10 hónapja úgy szeretjük egymást, mint az elsõ napokban. szerintem az utóbbi az igazi szerelem... 17/l
Életem legnagyobb szerelmébe egyáltalán nem voltam beleesve, jó volt vele és annyi. Visszafele ugyanez. Azonban kb egy év körül már valami irgalmatlanul elért minket, nem is lehet azt leírni. 7 évig tartott, szerelmesen váltunk szét, nagyon hosszú lenne leírni miért. Életem végéig van egy hely neki a szívemben.
Már lassan 3 éve vagyunk együtt, együtt élünk, de amikor van olyan, hogy szüleimhez megyek nélküle, mert õ nem tud elmenni, csak pár nap az egész, de már este nagyon hiányzik. Még mindig szeretem :)
3 vagyok. Ugye a legszebb érzés a szerelem. Csak megjegyzem fájni is talán legjobban az tud

A férfiak el tudnak egymás után többször élvezni illetve a csúcsra jutás után folytatni a szexet?

Úgy értem hogy egyszer megvolt, elélvezett, utána tud egyből ismét szexelni? Vagy mennyi idő kell?

Legjobb válasz: Mindenkinél változó.

Mindenkinél változó.
Legtöbbször nem, de 10 perc mulva igen:D.. addig meg lehet a csajjal foglalkozni amíg nem lesz oké megint ;) Segítséggel el lehet egymás után 4× is csak az már a kammagra hatása!:D
Én tudom, hisz ott van a nyelvem! ;)
Én akár 3-szor is el tudok élvezni egymás után de csak ha magamnak csinálom.
A partner függvénye. A legtöbb esetben a "csúcs" egy nagy adag kimerüléssel jár. Ilyenkor szerintem a nõnek van nagy szerepe, legyen gyengéd, türelmes, de izgassa a partnerét, nem marad el a hatás.
Lehet, csak gyakorolni kell rá.

Mit tudnak tenni egy olyan iskolai verekedésnél, ahol 20-30 diák is egymást üti az iskola előtt? A tanári kar nem hinném, hogy közbe tudna avatkozni

Legjobb válasz: Így van, nyilván a rendõrséget kell hívni, nekik ez a dolguk. A tanárok tényleg nem tudnak semmit tenni.

Így van, nyilván a rendõrséget kell hívni, nekik ez a dolguk. A tanárok tényleg nem tudnak semmit tenni.
Kihívják a rendõrséget, és addig megpróbálják személyesen csitítani a tömeget. Többet nem lehet tenni.

A XVII, a Péceli úton (cukrászda elõtt) áthajtottam egy piros jelzésen, véletlenül. Két furcsa sárga lámpa van felszerelve egymással szemben, lehet hogy piroson áthajtás figyelõk? Valaki tud róla hogy van-e ott ilyen berendezés?

Www. Kephost.com/view3. php? Filename=a1_2014_1_14_l9lq7gnm21. jpg

Legjobb válasz: Linkelhetnél rendesen is! Erre a sárga lámpára gondolsz ami figyelmeztet a gyalogos átkelõre? [link] Mert ha igen, akkor nagyon gyorsan vegyél vezetés órákat! :(

Linkelhetnél rendesen is! Erre a sárga lámpára gondolsz ami figyelmeztet a gyalogos átkelõre? [link] Mert ha igen, akkor nagyon gyorsan vegyél vezetés órákat! :(
Óh båszdki, azok veszélyes helyre figyelmeztetõ lámpák. Ha az ilyet nem ismered fel, járj inkább gyalog, mindenki, de fõleg önmagad érdekében! A forgalomfigyelõ kamerák leginkább kamera alakúak és több is van általában egy helyen, mert a piroson áthajtást több szögbõl érdemes fotózni/felvenni.
Hogy lehet véletlenül átmenni a piroson? Szabályosan már narancsnál lassítanod kéne, máskülönben szabálytalanul mész át. Más lehetõség nincs.
Egy-két 50.000.- csekk után majd nem mész át véletlenül a piroson... És ha elütsz valakit?

Milyen programmal tudnák slide-t csináli, h egymás után menjenek a képet és zenét is tudjak hozzá tenni?

válszod előre köszönöm)

Legjobb válasz: Videószerkesztõkkel: Sony Vegas, Adobe Premiere, Movie Maker Ha nem erre gondoltál, akkor elnézést.

Videószerkesztõkkel: Sony Vegas, Adobe Premiere, Movie Maker Ha nem erre gondoltál, akkor elnézést.
PowerPoint, PPS-hez. Windows Movie Maker - Windows ingyenes, beépített videószerkesztõje.

Van olyan pasi, aki egymás után többször el tud menni? Mennyi a maximum egy pasinál?

Legjobb válasz: Negyedik alkalomnál már minimum elájulna,de lehet meg is halna.

Negyedik alkalomnál már minimum elájulna, de lehet meg is halna.
Nekem a legtöbb hét volt egész este alatt, negyedórás, félórás idõközökkel. Akkor 23 éves voltam.
Én (bár a partnertõl is függ) olyan 4-5-ször tudok elmenni, 5 perces szünetekkel.
Én egyszer 1 nap alatt kb 6-7x csináltam, új csajom volt és reggeltõl estig jött össze ennyi. Más dolgunk nem volt :) Isteni nap volt.
Nekem is 3 volt a rekord, de ezt gyakran megcsinálom amúgy.
A páromnak 3 a rekordja. Két aktus közt neki is kell 5-15 perc regenerálódás. :)
Nekem úgy megy, hogy kb 5 perc szünet kell az újabb menet elõtt... de addig is kényeztetem a párom, amíg újra belé nem hatolok :) Viszont 3 alkalom volt a legtöbb, amit próbáltam, utána már nagyon le voltam fáradva...
3
nekem max 3 volt
napi négy aktussal tartjuk a rekordot. reggel, délelõtt délután este. éjjel nem ment már

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!