Találatok a következő kifejezésre: Tudnak a egymás (141 db)

A 2 fiú hörim nem tud meglenni egymás mellett, véresre verik egymást! Mit tudtok tanácsolni?

Legjobb válasz: Nekem párba voltak és idõnként verekedtek. Egyébként egyedül jobban érzi magát. Tegyél be neki mókuskereket.

Nekem párba voltak és idõnként verekedtek. Egyébként egyedül jobban érzi magát. Tegyél be neki mókuskereket.
Tartsd õket külön. A hörcsög nem társas állat, a szabadban is egyedül vannak a párzást kivéve.
Fõleg két fiú nem szokott együtt lenni. Egy megoldás van:külön tartod õket.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. akkor maradnak külön, pedig azt hittem talán van esély, hogy megszokják egymást. remélem nem lesznek így szomorúak.

Mi a különbség a gyakorlatban az olcsóbb és adrágább típusó box között? Mit tud az egyik és mit tud a másik, amiket egymás mellett hirdetnek?

Egy szórólapon belül van 7000-ért és 10000-ért is készülék, miben jobb a drágább? tud valamelyik mûsorrögzítést? vagy csak extra kártyával is bõvíthetõ a drágább?

Legjobb válasz: Mindegyik mûszaki adataiban szerepel mit tud. Csatornaszám, processzor, memória, váltási idõ, csatlakozók fajtája, net és rögzítési lehetõség... Soroljam? Nézd meg, ítéld meg és aszerint dönts. Persze van még gyártó is... Nem mindegy kinek neve alatt fut.

Mindegyik mûszaki adataiban szerepel mit tud. Csatornaszám, processzor, memória, váltási idõ, csatlakozók fajtája, net és rögzítési lehetõség... Soroljam? Nézd meg, ítéld meg és aszerint dönts. Persze van még gyártó is... Nem mindegy kinek neve alatt fut.
Az Alcor HD 2650-et vegyed, az egy bevált típus !7000be kerül, a drágábbak képesek a kódolt adások vételére ha elõfizetsz rá
A kérdező hozzászólása: Ez az Alcor kepes rogziteni az adast?
Igen, a felvételt számitógépen is meg tudod nézni illetve szerkeszteni

A házimacska és a tigris tud "beszélgetni"egymással?

Vagy teljesen idegenek egymásnak?

Legjobb válasz: teljesen idegenek egymásnak, szerintem egy tigris inkább vacsinak nézné szegény házi cicut

teljesen idegenek egymásnak, szerintem egy tigris inkább vacsinak nézné szegény házi cicut
Szerintem lehet néhány, , közös"jelzésük, testbeszédük, lévén mindketten macskafélék.Gondolok itt elsõsorban a farok helyzetére, ill.hangadásokra.De biztosra nem mondanám, nem nagyon értek a cicukhoz.
szerintem vannak közös dolgaik, de biztos nem értenék meg egymást 100%-osan xD pl. a vicsorgás, morgás... ezek elég egyértelmûek lennének mindketõnél.
Persze. Tolmács segítségével. De az én macskám olyan okos, hogy valószínûleg vacsinak nézné a tigrist. Engem is annak néz, pedig súlyra nem nagy a differenciám egy tigristõl...
Ezt csak a macskák és a tigrisek tudhatják biztosra.
szerintem a testbeszédükbe van valami közös hiszen mind2 a macskafélék közé tartozik. de ha a nyávogásra/(a tigris milyen hangot ad ki???) gondoltál úgy nem, mert a macska ha nyávog nem beszél. a gazdájának és a kölykeinek szokott nyávogással jelezni, máskor nem.
egyértelmûen nem semmi közös nincs bennük azaz ha van is csak annyi mint az összes többi emlõs között, tehát ha fáradt mélyeket pislog ha ideges akkor önkénytelen hirtelen mozdulatokat tesz és így tovább, attól mert macskafélék az elsõsorban csak a külsõségekben jelenkezik de még abban sem igazán hisz ha úgy vesszük akkor a macska is hasonlít a kutyához azaz nem kevésbé mint a kutya a tigrishez vagy a macska a tigrishez ;)


Szerintetek 8 hònap után egy párkapcsolatban még mindig a szerelem dominál? Nem inkább a kötödés, és az, hogy nem tudnak a felek egymás nélkül élni?

a baràtnöm azèrt szakitott velem mert màr nem szerelmes belèm, de sokszor elmondta hogy nem tudna nèkülem èlni. èn kèrdöen àllok a dolog elè.. ilyenkor mi a teendö?

Legjobb válasz: 13. éve szerelmesek vagyunk egymásba a párommal. Néha jobban, néha kevésbé. De ha elmegyek egy hétre hiányzik. Innen (is) tudom, hogy tényleg szeretem. Ha 8 hónap után ilyenek jutnak eszedbe. . . Jó társaságban repül az idõ. Nekem fel sem tûnt, hogy ennyi ideje együtt vagyunk.

13. éve szerelmesek vagyunk egymásba a párommal. Néha jobban, néha kevésbé. De ha elmegyek egy hétre hiányzik. Innen (is) tudom, hogy tényleg szeretem. Ha 8 hónap után ilyenek jutnak eszedbe. . . Jó társaságban repül az idõ. Nekem fel sem tûnt, hogy ennyi ideje együtt vagyunk.
egyik barátommal 8 hónap után azt éreztem, mint a barátnõd. a szerelem helyébe a szeretet lépett és a kötõdés, talán a megszokás is. mostani párommal 10 hónapja úgy szeretjük egymást, mint az elsõ napokban. szerintem az utóbbi az igazi szerelem... 17/l
Életem legnagyobb szerelmébe egyáltalán nem voltam beleesve, jó volt vele és annyi. Visszafele ugyanez. Azonban kb egy év körül már valami irgalmatlanul elért minket, nem is lehet azt leírni. 7 évig tartott, szerelmesen váltunk szét, nagyon hosszú lenne leírni miért. Életem végéig van egy hely neki a szívemben.
Már lassan 3 éve vagyunk együtt, együtt élünk, de amikor van olyan, hogy szüleimhez megyek nélküle, mert õ nem tud elmenni, csak pár nap az egész, de már este nagyon hiányzik. Még mindig szeretem :)
3 vagyok. Ugye a legszebb érzés a szerelem. Csak megjegyzem fájni is talán legjobban az tud

Az állatok tényleg tudnak beszélgetni egymással a saját nyelvükön ez igaz? Ugyanugy beszélgetnek mint mi csak állatnyelven?

pl amikor egy kutya megugat igazábol lehet azt mondja takarodj innen mert meghalsz! igaz lehet ez? tényleg beszélgetnek egymással?

Legjobb válasz: Nem egészen. Nem azt mondják, hogy "Mindjá' éhen döglök, Bodri" vagy "Basszus otthon maradt a nyakörvem, Tappancs" :DDD Õk testtel kommunikálnak, és csak olyanokat jeleznek, hogy: Menj a közelembõl! Barátkozni jöttem! Játszunk egyet! Hagyj békén! Ne nyúlj a rágókámhoz! Nem adom! Vedd el, vedd el, ha tudod! Nem úgy, mint mi emberek. Hidd el, még káromkodni se tudnak, pedig mennyiszer hallották ezt emberektõl!

Nem egészen. Nem azt mondják, hogy "Mindjá' éhen döglök, Bodri" vagy "Basszus otthon maradt a nyakörvem, Tappancs" :DDD Õk testtel kommunikálnak, és csak olyanokat jeleznek, hogy: Menj a közelembõl! Barátkozni jöttem! Játszunk egyet! Hagyj békén! Ne nyúlj a rágókámhoz! Nem adom! Vedd el, vedd el, ha tudod! Nem úgy, mint mi emberek. Hidd el, még káromkodni se tudnak, pedig mennyiszer hallották ezt emberektõl!
1. válaszoló válaszát erõsítem meg. Az állatok nem szavakkal kommunikálnak.
Igen

Milyen a jó szex? A nő hányszor tud elmenni egymás után?

Legjobb válasz: mért lenne kamu??? mi annó tartottunk exemmel egy szexmaratont a nap 12 óráját végigszexeltük, õ 11szer ment el (de nála ilyen 1órás szexmenetek vannak) én 24x. a másik 12 órát végigaludtuk:D a nõk képesek egymás után többszöri orgazmusra anélkül hogy pihenõidõt kéne beiktatniuk. a férfiaknak meg kell várni az orgazmus után a teljes lelohadást, mielõtt ujra izgalmi állapotba lehet hozni õket. ez tény, nem kitaláció. valahogy ugy képzeld el a nõi orgazmusgörbét, hogy 0-ról felmegy mondjuk 10-re, aztán 8, majd 10. 8, majd 10. és ha abbahagyjátok akkor utána megint nulla. a férfié pedig 0-10-0 stb. am ha adhatok tanácsot, ne próbáld ki ezt a maraton dolgot XD a másnap igen csunya nõknek alhasi, férfiaknak herefájdalommal jár XD párom terpeszben járt egésznap mert ugy érezte kövek vannak a heréi helyett XD

mért lenne kamu??? mi annó tartottunk exemmel egy szexmaratont a nap 12 óráját végigszexeltük, õ 11szer ment el (de nála ilyen 1órás szexmenetek vannak) én 24x. a másik 12 órát végigaludtuk:D a nõk képesek egymás után többszöri orgazmusra anélkül hogy pihenõidõt kéne beiktatniuk. a férfiaknak meg kell várni az orgazmus után a teljes lelohadást, mielõtt ujra izgalmi állapotba lehet hozni õket. ez tény, nem kitaláció. valahogy ugy képzeld el a nõi orgazmusgörbét, hogy 0-ról felmegy mondjuk 10-re, aztán 8, majd 10. 8, majd 10. és ha abbahagyjátok akkor utána megint nulla. a férfié pedig 0-10-0 stb. am ha adhatok tanácsot, ne próbáld ki ezt a maraton dolgot XD a másnap igen csunya nõknek alhasi, férfiaknak herefájdalommal jár XD párom terpeszben járt egésznap mert ugy érezte kövek vannak a heréi helyett XD
1x
Én átlag 3-4 szer de volt már 7 is:) A jó szex amikor nem túl hosszú, szenvedélyes, érzem rajta, hogy neki is tetszik, nem csak reszelünk.
Nekem a rekord eddig öt, azt hiszem. Kész voltam utána. :D Általában egy menet alatt max. kettõ. :)
Én csak csikló orgazmusra vagyok képes ha elélvezek utána pár percet várnom kell hogy engedjem újra izgatva legyen a csiklóm mert ha nem nagyon érzékeny szinte már fáj. Hüvelyit már ha élvezném annak örülnék.
uccsó: jó nektek:D nekem nagyon kivolt az egész alhasam tõle XD
Nem számoltam :D 00:26 Mi 14 órát voltunk együtt, ebbõl 12 óra tömény szex. De nem volt másnap semmi bajunk! :) Jajj de rég volt már ez :( :) )
Nem kamu. Mindenkinek más az étvágya, és a képességei.
5 környékével találkoztam, a mostani barátnõmnek meg volt olyan negyedórás orgazmusa hogy nem tudott utána felállni.Amúgy a számolósdinak nem látom értelmét nagyon..
15x ez mekkora kamu :D
dehogy egyszer. elõször islehet multiorgazmusod, akár 3 is egymás után. Valamint kb fél, egy percen belül lehet újabb orgazmus. abbólnekem 4 volt a csúcs, volt valami 5 is, de azt már nem érzed, annyira görcsben van minden, hogy szinte fáj.
Nõ és partnerfüggõ. A barátnõm 30-40 perc alatt 15-20× is el tud menni.
Hát ez elég változó. Az én barátnõmnek én vagyok a 3 faszija, több mint 2 éve vagyunk együtt, elõttem pedig egy 3 és egy 1 éves kapcsolata volt, mégis én voltam az 1. aki alatt el tudott 2x is élvezni. Szerintem ez csak a lánytól függ, meg persze attól, hogy meddig bírod. Az meg, hogy milyen a jó szex, embere válogatja, van aki azt szereti, ha 2-3 rán át szépen lassan, mi meg pl 45 perc, vagy 1 óra után kikészítjük egymást, de az olyan, hogy ÁÁÁÁHH! Szóval érted. majd kitapasztalod te is, hogy neked mi a jó. 19/F
aúú.jó szex esetén volt 5-6x is orgazmusom.utána pedig mindig nagyon jól esett egy szoros ölelés levezetésképpen.:DD
Jelöld be Fb.n vagy beszélj vele személyesen..
A kérdező hozzászólása: nem megyy :(
Egy tuti, a csodára ne várj, ha bejössz neki te is és te nem lépsz, akkor valószínûleg õ se fog. Mivel srác vagy, neked kellene lépned, nem harapnak a csajok. :)
A kérdező hozzászólása: igen lehet de õ más mint én de nagyon bejövõs ;)

Az ásványi és a fullszintetikus olaj el tud keveredni egymással?

Az a lényeg, hogy a simsonomban most kb 6 liter 1:33-as keverék van(ásványi olajjal). Na most ha kb félig lesz rá szeretnék tankolni 4 liter benzint, amely 1:40-es keverék lenne de fullszintetikus olajjal. Lehet ebből valami gond?

Legjobb válasz: Ekkora mennyiségnél nem hiszem, hogy gond lenne.

Ekkora mennyiségnél nem hiszem, hogy gond lenne.
Nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
El hát. Nekem is volt/van ilyen.
Amit én orgazmusnak érzek és hívok, az lehet többször. És szerintem az az. Nem az az eget rengetõ, sikító, de olyan összeesõ, remegõ, megfeszülõ, elcsukló. Nekem akár 3x is van egy 20 perces szeretkezés alatt.
tomcsa4: Ezeket az adatokat honnan veszed? Oo
El bizony! Volt, h 2-3 elmentem miközben a (ex)pàrommal szeretkeztem. Szèp idõk voltak...csak màr règ volt.
lulz kérdésedet megis válaszoltad.... idézem: Egy lány el tud menni egymás után többször, akár rövid idõn belül is? válasz:A csajom ilyen, és sztem nem játssza meg mert tényleg nagyon be van indulva és élvezi. szvsz sima hencegés amit te itt levágsz
hát ezt még a 80 éves nagymamám is megcsinálja h. bennakad neki a levegõ, remeg + mosolyog, mikor megkapja a nyugdíjcsekket. Õ is orgazmust kapna? :D
Felmérések szerint a nõk 6% él át orgazmust több ízben élete során. 10-15%-nak van életében egyszer orgazmusa. Azaz 80-85% soha nem él át orgazmust, ergo azt se tudja milyen az (csak a filmekbõl stb tudja). Na most gondold át a kérdésed.
lehetséges.. de nekem nem jön össze..
A kérdező hozzászólása: elõtte vesz egy nagy leevegõt és mintha kicsit kimaradna a légzése kb 1-2 mp-ig, és elkezd remegni és a tekintete utána ilyen csillogó boldog lesz
Lehetséges! Én barátnõm is járt már így! Mondta is hogy húdejóóóvagyok! Tegnapelõtt meg ki is dobott!!!! Ennyi, elmehet ötvenszer is, nem számít!
honnan veszed h. nem játssza meg magát? mik a jelei?
nos, akkor én a szerencsés 6-ba tartozok :D végre valami, amiben különleges vagyok. Egyébként igen, lehetséges, a 4 éves kapcsolatomban kb. 4-5ször fordult elõ, hogy többször mentem el, egy alkalommal 3szor, a többi 2 volt. de ez szerintem tényleg hangulat függõ. De volt már olyan is, hogy elmentem, utána viszont már fájt és nem esett jól. Ez változó.

Közösségi portál készítés - Tudnátok olyan ingyenes motort ajánlani, amivel olyan közösségi protált tudok készíteni, ahol a tagok szabadon vagy opcionálisan megadott tulajdonságok alapján tudnak rákeresni egymásra? Példa a kifejtésben.

Olyan közösségi portált szeretnék létrehozni, ahol kisebb csoportokhoz lehet tartozni, de nem úgy, hogy azokat kis közösségek vagy klubok szerint fölérendelem az embereknek, hanem tulajdonságként adom meg.

Legjobb válasz: szerintem ingyeneset nem találsz de sok sikert :D

szerintem ingyeneset nem találsz de sok sikert :D
A kérdező hozzászólása: Amit felsoroltam azok is ingyenesek, tehát ezt értsem úgy, hogy azok nem képesek erre? Kicsit bõvebb választ vártam volna.
Van valami közösségi portálos ingyenes [email protected]ág talán Elgg a neve vagy valami hasonló. Még nem próbáltam és nem tudom hogy jó-e neked, de egy próbát megér.
A kérdező hozzászólása: Hajaj, látom csupa hasznos választ fogok kapni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!