Találatok a következő kifejezésre: Tudna nekem valami jó alakformáló tippet (2 db)

Tudna nekem valaki valami jó alakformáló tippeket, módszereket adni?

Legjobb válasz: Feküdjön hanyatt,lábait kissé behajlitva emelje fel,a lábfejeket keresztezze! Felsõtestét lassan emelje fel,közban karjait nyújtsa ki a teste mellett elõre! Tartsa a poziciót! Ismételje a gyakorlatot 15-ször! Feküdjön hasra! minkét karját nyujtsa ki elõre! Bal karját, és jobb lábát egyszerre emelje fel kb 30cm-re a talajról! Tartsa a poziciót,majd térjen vissza a kiinduló helyzetbe! ellenkezõ oldalon is végezze el a gyakorlatot! ismételje mindkét oldalon 10-szer! Hasizmokat edzi: Feküdjön hanyatt behajlított lábakkal, kezeit kulcsolja ossze a tarkóján! Emelje fel a vállait a talajról,feszitse meg hasizmait! Rövid ideig tartsa a poziciót,majd térjen vissza a kiinduló helyzetbe! Ismételje 15-ször! Helybenfutás,lépcsõzés és guggolás. Egyébként jó a szobabiciklizés,minisztepper használata is,vagy különbözõ fitness gépek!

Feküdjön hanyatt, lábait kissé behajlitva emelje fel, a lábfejeket keresztezze! Felsõtestét lassan emelje fel, közban karjait nyújtsa ki a teste mellett elõre! Tartsa a poziciót! Ismételje a gyakorlatot 15-ször! Feküdjön hasra! minkét karját nyujtsa ki elõre! Bal karját, és jobb lábát egyszerre emelje fel kb 30cm-re a talajról! Tartsa a poziciót, majd térjen vissza a kiinduló helyzetbe! ellenkezõ oldalon is végezze el a gyakorlatot! ismételje mindkét oldalon 10-szer! Hasizmokat edzi: Feküdjön hanyatt behajlított lábakkal, kezeit kulcsolja ossze a tarkóján! Emelje fel a vállait a talajról, feszitse meg hasizmait! Rövid ideig tartsa a poziciót, majd térjen vissza a kiinduló helyzetbe! Ismételje 15-ször! Helybenfutás, lépcsõzés és guggolás. Egyébként jó a szobabiciklizés, minisztepper használata is, vagy különbözõ fitness gépek!
Pilates-torna. Megerõsíti a mélyizmokat, helyes tartást ad, és formálja az alakot. Jó alapozó egyéb sportokhoz, karcsú lesz az alakod és strapabíró.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Sportolj!

Tudna nekem valaki valami jó alakformáló tippet illetve módszert adni?

Legjobb válasz: Edzés?????? jah nem nem ez kijelentés volt. EDZÉS !!! :DDDD

Edzés?????? jah nem nem ez kijelentés volt. EDZÉS !!! :DDDD
Én lejárok napi 1-2 órát fittnes terembe és segít de van nagyon sok tippem már jó pár embernek segítettem de ha komolyan kell segítség : msn címem: [email protected]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
szia ! attól fögg honnan szeretnél fogyni és mire szeretnél gyúrni... talán én is tudnék neked pár tippet mondani, ha gondolod... msn: [email protected]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!