Találatok a következő kifejezésre: Tudna nekem valami jó (15 db)

Az oktató nem segít???
A stuccolásra nagyon figyelj oda , ahogyan a kezedben tartod a fésût a tetejét egy kicsit döntsd magad felé és folyamatosan mozgasd miközben vágsz így az átmenet meglesz.A tarkón sose használj nullás gépet mindíg ollóval vágj. A fejtetõn figyelj hogy pontosan merõlegesen emeld ki a hajat és egyformára vágd a kalapvonalnál úgyszintén. Amikor "keretet " adsz a frizurának szóval a fül körül és kétoldalt vágod mindíg csúsztasd az ollót így nem vágod meg a modelled . A beszárítást jobban utáltam mint a vágást. A tõszárító rövidebb felével száríts, mikor elkezded a hajtõt kicsit told elõre és szárítózd és hátulról haladj elõre. Amúgy ha megkéred az oktatód biztosan segít neked vagy olyas valaki akinek megy kérd meg hogy segítsen. Ez a hajvágás az alapja mindennek, ha nem tanulod meg bajban leszel késõbb. Ha jól gondolom 10-11.-es lehetsz asszem, akkor tanultam én is mikor végzõs leszel mégegyszer kell majd vizsgáznod belõle sajnos mint minden másból. :/ Sok szerencsét. :)
melyik fajta marcell hullámból vizsgázól? Vizmarcell, vasmarcell vagy berakásos marcell?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :) 9.-es vagyok :) vízhullámból is most vizsgázok de az nagyon jól sikerül általában de most a berakásos marcellból is . és azt nem tudom annyira jól . Az oktato nem tudd mindig rám figyelni nagyon sokan vagyunk a mühelybe és valahogy én elmaradok :/ az elsõ vizsgám nagyon jól sikerült de a mostanitól félek a legjobban ... az angollal is jól beilyesztetek hogy a profik is abból buknak szóval nem tudom mi lesz még .
Megnyugtatlak ha az angol sikerül akkor sínen vagy mert az a legrosszabb minden közül. :) Jobb vagy balkezes vagy? mert ez lényeges. Ha jól emlékszem akkor a szemöldök 3/4 -nél kell elválasztani. A csipeszes felén 3 oszlopot kell leválasztani egyforma méretût. Az elsõ oszlopot és a harmadikat mikor elkezded a jobb kezed mutató és középsõ újjára kell csavarnod ( ha jobb kezes vagy ) ezt a két sávot mindíg jobbra és felfele fésüld és úgy csavard az ujjadra. minden oszlopba 3 csavarás legyen. A középsõt pedig balra lefelé fésülve.Mindíg dolgozd el a tincs végeket hogy ne látszódjanak. A csipeszeket mindíg egy irányba tûzd bele. A nagyobb oldalon felül két csavarót kell tenni alá megint 3 csipeszt az arc felé húzva. Alá 2 csavaró. És a pajesznál egy csipesz az arc felé. Hátul ha van még hely tehetsz csavarókat csak ne össze vissza max 9 csavaró lehet a hajban. Kifésülésnél mindig elõször hátra felé fésüld ritka fogú fésüvel majd sûrûbbel kezd kialakítani a hullámokat. Szívesen segítenék többet is mert én is kinlódtam vele, szóval tudom milyen ez az egész de nem hát ez nem kivitelezhetõ. :) a vasmarcell is ugyanez a folyamat csak hajsütõvassal. :)
A kérdező hozzászólása: Jobb kezes vagyok :) és köszönöm a segítséget :D Most már a berakásom is kezd jobb lenni és a kifésülésem is egyre szebb :) Az angollal még nem probálkoztam azóta de majd az is kiderül hogy sikerül majd ... még egyszer köszönöm :D

Tudnát. K mondani nekem valami jó író programot? Olyat amivel úgy is ki lehet írni hogy lejátsza a DVD

Legjobb válasz: Bármelyikkel kilehet úgy irni csak dvd formátumra kell elõtte alakitani,ha nem viszi az avit.

Bármelyikkel kilehet úgy irni csak dvd formátumra kell elõtte alakitani, ha nem viszi az avit.
Minden íróval ki lehet úgy írni ( gondolom filmeket ) hogy lejátsza a DVD. Itt egy ingyenes: http://szoftverbazis.hu/szoftver/ashampoo-burning-studio-6-f..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Valaki nem tudna ajánlani nekem valami jó, lehetőleg magyar karikatúrakészítő programot?

Legjobb válasz: Cartoonist http://techline.hu/wiki/2008/3/7/20080306_karikatura_keszite.. Caricature Studio http://www.soft82.com/download/windows/caricature-studio/ http://www.google.hu/#hl=hu&safe=active&q=karikat%C3%BAra+k%..A lovam hiába eszik gyógyszert nem javít a megfázásán, van valakinek valami jó ötlete mivel tudnám meg gyógyítani? Teát is főzök ha kell csak miből álljon ami megfázásra jo neki? !

Legjobb válasz: A ló nem szokott "megfázni". ÁLtalában léguti betegséget kaphat vírustól. Az orvos utasításait kövesd

A ló nem szokott "megfázni". ÁLtalában léguti betegséget kaphat vírustól. Az orvos utasításait kövesd
Equistro: Secreta Pro - ez minden légúti cuccra jó és nagyon hatásos. Plusz keverj a zabjába mézet és fõzz neki kamillateát.
A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerül ez a gyógyszer neki vagyis paszta és meddig kell neki adnom?
Miért nem hívod ki az orvost? Én ilyen téren nem értek a lovakhoz, de szerintem sokkal hasznosabb lenne ha ezt az orvossal beszélnéd meg. Lehet hogy írnak olyanok akiknek hasonló beteg volt a lovuk, de az még nem jelenti azt hogy a te lovadnak is az fog segíteni. Azt hogy mennyit és meddig kell szedni, a ló súlyától és a betegség mértékétõl is függ.

Tudna nekem valaki valami jó alakformáló tippeket, módszereket adni?

Legjobb válasz: Feküdjön hanyatt,lábait kissé behajlitva emelje fel,a lábfejeket keresztezze! Felsõtestét lassan emelje fel,közban karjait nyújtsa ki a teste mellett elõre! Tartsa a poziciót! Ismételje a gyakorlatot 15-ször! Feküdjön hasra! minkét karját nyujtsa ki elõre! Bal karját, és jobb lábát egyszerre emelje fel kb 30cm-re a talajról! Tartsa a poziciót,majd térjen vissza a kiinduló helyzetbe! ellenkezõ oldalon is végezze el a gyakorlatot! ismételje mindkét oldalon 10-szer! Hasizmokat edzi: Feküdjön hanyatt behajlított lábakkal, kezeit kulcsolja ossze a tarkóján! Emelje fel a vállait a talajról,feszitse meg hasizmait! Rövid ideig tartsa a poziciót,majd térjen vissza a kiinduló helyzetbe! Ismételje 15-ször! Helybenfutás,lépcsõzés és guggolás. Egyébként jó a szobabiciklizés,minisztepper használata is,vagy különbözõ fitness gépek!

Feküdjön hanyatt, lábait kissé behajlitva emelje fel, a lábfejeket keresztezze! Felsõtestét lassan emelje fel, közban karjait nyújtsa ki a teste mellett elõre! Tartsa a poziciót! Ismételje a gyakorlatot 15-ször! Feküdjön hasra! minkét karját nyujtsa ki elõre! Bal karját, és jobb lábát egyszerre emelje fel kb 30cm-re a talajról! Tartsa a poziciót, majd térjen vissza a kiinduló helyzetbe! ellenkezõ oldalon is végezze el a gyakorlatot! ismételje mindkét oldalon 10-szer! Hasizmokat edzi: Feküdjön hanyatt behajlított lábakkal, kezeit kulcsolja ossze a tarkóján! Emelje fel a vállait a talajról, feszitse meg hasizmait! Rövid ideig tartsa a poziciót, majd térjen vissza a kiinduló helyzetbe! Ismételje 15-ször! Helybenfutás, lépcsõzés és guggolás. Egyébként jó a szobabiciklizés, minisztepper használata is, vagy különbözõ fitness gépek!
Pilates-torna. Megerõsíti a mélyizmokat, helyes tartást ad, és formálja az alakot. Jó alapozó egyéb sportokhoz, karcsú lesz az alakod és strapabíró.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Sportolj!

Valami jo fizikus el tudná nekem mondani a periodusos szögsebesség definicioját pontosan?

google a barátod komentek nem kellenek kerestem de semmi értelmeset nem találtam :s

Legjobb válasz: Keresd meg "ZoltánKvantumfizikust", õ biztosan tud neked választ adni. :DDD Bár õ csak az Ezotéria kategóriában szereti hirdetni a "tudományos" nézeteit.

Keresd meg "ZoltánKvantumfizikust", õ biztosan tud neked választ adni. :DDD Bár õ csak az Ezotéria kategóriában szereti hirdetni a "tudományos" nézeteit.
Az egyenletes körmozgást végzõ testhez a kör középpontjából húzott sugár (vezérsugár) szögelfordulásának és a szögelfordulás idejének hányadosát szögsebességnek nevezzük. Jele: ω (omega). Azt mondjuk nem tudom, hogy mit értesz "periódusos" szögsebesség alatt.
Pszichiáter szakorvos vagy klinikai szakpszichológus tud neked segíteni, ha te is akarod.
Ez szerintem nem betegség, valamikor még a múlt században az urak nevezték annak, csak azért, hogy saját "elítélendõ" rossz szokásaikat egy kicsit jobb színben tüntessék fel. Ezt a szokást mifelénk símán lopásnak nevezzük, és ha ez sorozatban fordul elõ, akkor pedig még rosszabb, és óvja meg tõled a sors az összes rokonodat, ismerõsödet, és mindenkit, akivel kapcsolatba kerülsz!!!!! Ne áltasd magad, erre egyébként nincs is gyógyszer! Szokj le arról, hogy ami nem a tied, amiért nem te dolgoztál meg, azt csak úgy símán lenyúlod mástól!!!!
Fordulj szakértõhöz, de vigyázz, mert a pszichiáterek hajlamosak inkább gyógyszert felírni, mint pszichoterápiára küldeni. A gyógyszer viszont csak elfedi, de nem mulasztja el a problémát, ami miatt akár fogházat is kaphatsz! Már ha abbahagyod a gyógyszert.
Igen, akár fegyházat is kaphatsz: ha abbahagyod a gyógyszert, és folytatod a betegséged, a kleptománia ûzését. Tehát a gyógyszert felejtsd el, és kezdd el a leszokást, vedd valahogy úgy, mint a dohányosok, egyéb káros szenvedélyekkel élõk: nem könnyû, de le lehet szokni!

Mikor rugdos a baba? Ha rossz neki valami vagy ha jó? Vagy hol ezért- hol azért, ha így van akkor honnan lehet tudni, hogy éppen miért? 22 hetes kismami (jan. Eleje óta érzem rendszeresen a rugdalását)

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Mivel nem lehet õket megkérdezni :) , gondolom - de ez csak az én feltételezésem - hol ezért, hol azért. Ha pl. keresztbe teszem a lábaimat, az tutira nem tetszik neki, mert akkor vagy elkezd fájdogálni a hasam menzisen, vagy õ kezd el mocorogni, szex után is! De van mikor a semmiért, csak úgy nyugalmi állapotomban kezd el mocorogni.

Mivel nem lehet õket megkérdezni :) , gondolom - de ez csak az én feltételezésem - hol ezért, hol azért. Ha pl. keresztbe teszem a lábaimat, az tutira nem tetszik neki, mert akkor vagy elkezd fájdogálni a hasam menzisen, vagy õ kezd el mocorogni, szex után is! De van mikor a semmiért, csak úgy nyugalmi állapotomban kezd el mocorogni.
A kérdező hozzászólása: Ezt akartam írni: Ha rossz neki valami vagy ha jó?
Szerintem is anyai megérzés alapján azért lehet sejteni.. Nem tudom, en pl. ha oldalt fekszem, es mocorgoni kezd akkor úgy érzem, h azért mert beszélgetni szeretne velem. Viszont most, h a gépnél ülök kellemetlenül érzem magam, nem rugdos de nyom belül minden.. így gondolom ez neki sem jó. Így megyek is pihenni egyet és beszélgetek a Pici Pocaklakóval. MIndenkinek a legjobbakat :) 23 hetes Kismami
Én pl kifejezetten érzem hogy másképpen mozog ha valami nem tetszik neki(pl mosogatás)az a mozgás ami neki nem tetszik az nekem sem jó nem fáj csak kellemetlen.Lehet nem jól gondolom, ez csak olyan anyai megérzés.Pl lakodalmas zenére is rugdos de az olyan vidám, ezt érzem.29 heteske
Szia, ez jó kérdés! Már én is sokat gondolkoztam ezen, nekem akkor rugdos ha lefekszem, mindig azon tûnõdök hogy csak azért érzem, mert jobban hozzám nyomódik és amúgy is rugdos mindig, vagy csak ilyenkor kezd el rugdosni mert nem tetszik neki hogy kevesebb lett a hely vagy csak ilyenkor ébred fel? Jó lenne tudni az biztos! Szerintem ha valaki azt írja, hogy azért rugdos mert ez vagy az tetszik-nem tetszik neki egyfajta anyai ösztönbõl mondja, szóval még lehet igaz is! Érdekes dolgok ezek! Boldog Babavárást! Üdv: 23 hetes kismama
Már többször gondolkodtam azon, hogy aki azt írja, hogy ez, vagy most nem tetszik a babának, mert rugdos, azt honnan tudja. 36 hetes vagyok, a babám mozog is rendesen, van hogy néha nagyokat rúg, vagy a hólyagomat teszteli, de még nem találtam semmilyen összefüggést, hogy mit, mikor, miért csinál. pl: azért mert így fekszem, azért mert hangos a zene, azért mert x dolgot ettem.... Már van egy fiam, nála is ugyanez volt. Lehet, hogy velem van a baj, vagy az én babámnak ennyire tetszik minden?
A kérdező hozzászólása: Persze, és szeretem is ha mozog/rugdos csak érdekelt, hogy lehet-e ezt tudni.
1. válaszoló voltam: Hát igen, ezt senki nem tudja megmondani, még orvos sem, hisz honnan tudnák/tudnánk??? A babát nem lehet megkérdezni. De tuti van olyan, mikor épp nyomja õt valami, vagy olyan pozícióban van a kismama, ami nem jó a babának és olyankor jelez. De tényleg, jó válasz hogy azért rúgdos, mert él. Miért is lenne ugyanúgy mozdulatlanul? Próbálgatja az izmait stb... Mi is mozgolódunk, jövünk-megyünk, nem egy helyben vagyunk. :) Én néha a lábamat is szoktam rázni, ill. lóbálni és nem idegességbõl, hanem csak úgy. :)
Tulajdonképpen erre nagyon egyszerû válaszom van. Azért rugdos mert él. Senki nem fogja neked megmondani, h. éppen miért. Próbálkozhatsz, h. ha mondjuk ülsz és rugdos akkor felállsz vagy lefekszel és ha úgy abbahagyja akkor biztos azért mert ülve nyomtad õt. De ki tudja?
Én 28 hetes vagyok és ha szorítja a nadrág, vagy pulóver a hasam, akkor gyorsabban rugdos és nem hagyja abba amíg le nem veszem és ez elég kellemetlen. Amúgy is sokat mocorog, de az kellemesebb és nem olyan durva. Ha ideges vagyok valami miatt akkor is nagyokat rúg és kinyomja a fenekét (szerintem a feneke)Amúgy is kiszokta nyomni a testrészeit, de ha nyugalom van akkor óvatosan nyújtózkodik õ is. Én innen tudom, hogy zavarja valami vagy nem, hogy más az ereje és a gyorsasága. Most azon tûnõdöm, hogyha valami finom ételt rakok magam elé, akkor mit észlelhet, mert akkor is nagyon ficánkol, mint aki alig várja.... Jó babavárást mindenkinek

Valaki segitsen hogyan tudnám megoldani hogy Iphoneról átküldjenek nekem pár képet Androidra? Valami jó kis hacket mondjatok!

Legjobb válasz: csinálj az andoridon egy FTP servert iphonerol nyissátok meg és upload..

csinálj az andoridon egy FTP servert iphonerol nyissátok meg és upload..

Hitler? Holokauszthoz kapcsolódóan valaki tudna nekem ajánlani valami jó filmet?

http://www.youtube.com/watch?v=erc3QMNEVnQ láttam ma ezt a videót, és elkezdett érdekelni, ehhez kapcsolódóan valaki tudna nekem ajánlani valami jó filmet??

Legjobb válasz: Schindler listája;)

Schindler listája;)
ja és még: Elti alakulat Tora Tora Tora Sorstalanság Zongorista Atomcsapda Felhõk közül a nap
Kissé rossz témakör... :) 2. világháborús is érdekel, vagy csak holokauszt?
A kérdező hozzászólása: Minden érdekelne :)
Napfény íze a kedvencem. Abban mindent megtalálsz.
SZökés Sobiborból Nancy Wake Az élet szép Adolf Hitler - A sátán felemelkedése Exodus plusz négymillió háborús fim: A leghosszabb nap Ellenség a kapuknál Ryan közlegény megmentése A halál 50 órája A sas leszállt Navarone ágyúi A híd túl messze van Iwo Jima Pearl Harbour satöbi satöbbi
7/8-as válaszadó minden ilyen kérdéshez leírja ezt, fõleg a Schindler listáját szereti fikázni! Egyáltalán miért kattintasz a kérdésre, ha nem akarsz válaszolni?! Az összeesküvés (2001) Ellenállók Edges of the Lord
A napfény íze Az élet szép Schindler listája A zongorista Sorstalanság Valkûr
Fekete könyv


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!